VAERNEWIJCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAERNEWIJCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.891.085

Publication

18/12/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 11.12.2013 13683-0253-013
31/01/2013
ÿþ Mod Wosd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1T

23 -

BELGISCH

11111111111111[111111(

:UR BELG` NEERGELEGD

01- 2U13 -8. 01. 2013

--,IP,h; BLAL IRECIel KOOPHANDEL

tCClFiTR lJ K

Ondernemingsnr : 0822.891.085

Benaming

(voluit) : VAERNEWIJCK

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8570 Anzegem (Vichte), Opstalstraat 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 31 december 2012, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders heeft beslist:

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de. zaakvoerder.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de revisor. Dit verslag besluit als volgt:

"C. BESLUIT De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap BVBA Vaernewijck bestaat uit de inbreng; van 20 aandelen BVBA Devriese & Demeulemeester Verzekeringsmakelaars.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der, Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is. voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng ira natura;

-de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en: duidelijkheid.

-dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering, leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde verhoogd met de uitgiftepremie van de' tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura van 1.215.679,28 Euro bestaat uit 2.011 aandelen met een fractiewaarde van 374.046,00 EUR, aangevuld met een uitgiftepremie van 841.633,28 EUR.

Er dient tenslotte aan herinnerd dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de'. rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

(getekend)

Kuurne, 17 december 2012

Karel DEPOORTER

Bedrijfsrevisor"

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Deze verslagen zullen hierbij aangehecht blijven, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank' van koophandel.

2a. Eerste kapitaalverhoging

De vergadering beslist om een eerste kapitaalverhoging door te voeren om het kapitaal te verhogen met: driehonderd vierenzeventigduizend zesenveertig euro (374.046,00 EUR) om het van achttienduizend: zeshonderd euro (18.600,00 EUR) te brengen naar driehonderd tweeënnegentigduizend zeshonderd zesenveertig euro (392.646,00 EUR) door creatie van 2.011 nieuwe aandelen zonder nominale waarde van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten= zullen delen pro rata temporis,

De nieuwe aandelen zullen onmiddellijk onderschreven worden, door inbreng in natura, zoals hierna bepaald, voor de prijs van 604,51 euro per aandeel, hetzij aan de fractiewaarde van 186,00 euro per aandeel,, vermeerderd met een uitgiftepremie van 418,51 euro per aandeel (globale uitgiftepremie van achthonderd eenenveertigduizend zeshonderd drieëndertig euro achtentwintig eurocent (841.633,28 EUR).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

y Voor-

, behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze nieuwe aandelen worden hij de onderschrijving volledig volstort, inclusief de uitgiftepremie.

2b. Verwezenlijking van de inbreng

De heer Tom Demeulemeester verklaart, nadat hij volkomen op de hoogte werd gebracht zowel van de

statuten, als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze

vergadering zijn ingeschreven, volgende bestanddelen in te brengen: _.

-20 volstorte aandelen op naam van de BVBA Devriese & Demeulemeester Verzekèringsmakelaars met zetel te 8500 Kortrijk, Brugsesteenweg 208, ingeschreven in het rechtspersonenregíster te-Kortrijk met als ondernemingsnummer 0860.331.503.

2c. Toekenning van de nieuwe aandelen

De vergadering beslist ' dat de 2.011 nieuwe aandelen, volledig volgestort; ' éan .: áé heer. (Tom Demeulemeester toegekend zullen worden als vergoeding voor de inbreng van de hierbdüQr,'beschreven bestanddelen.

VERKLARING

De comparant verklaart hierbij een inbreng te hebben gedaan uit het gemeenscháppelijk'vermogen. Ondergetekende notaris wijst erop dat de verkregen aandelen hiervoor tevens gemeenschappelijk zijn, doch dat de lidmaatschapsrechten verbonden aan deze aandelen eigen zijn, bij toepassing van artikel 1401,5" van het Burgerlijk Wetboek.

2d. Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

De vergadering beslist het totale bedrag van de uitgiftepremie, hetzij achthonderd eenenveertigduizend zeshonderd drieëndertig euro achtentwintig eurocent (841.633,28 EUR) te boeken op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die zoals de andere inbrengen, ten behoeve van derden werd vastgesteld en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

2e. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) naar driehonderd tweeënnegentigduizend zeshonderd zesenveertig euro (392.646,00 EUR) werd gebracht en is vertegenwoordigd door 2.111 aandelen, zonder nominale waarde.

3a. Tweede kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de eerste kapitaalverhoging werd verwezenlijkt

krachtens beslissing hierboven en beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen om het kapitaal te brengen van driehonderd tweeënnegentigduizend zeshonderd zesenveertig euro (392.646,00 EUR) tot één miljoen tweehonderd vierendertigduizend tweehonderd negenenzeventig euro achtentwintig eurocent (1.234.279,28 EUR) door volledige incorporatie van de rekening "Uitgiftepremies" ten bedrage van i achthonderd eenenveertigduizend zeshonderd drieëndertig euro achtentwintig eurocent (841.633,28 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

3b. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemd besluit, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk van driehonderd tweeënnegentigduizend zeshonderd zesenveertig euro (392.646,00 EUR), op één miljoen tweehonderd vierendertigduizend tweehonderd negenenzeventig euro achtentwintig eurocent (1.234.279,28 EUR) werd gebracht en is vertegenwoordigd door 2.111 aandelen, zonder nominale waarde.

- ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering het artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt: "Het kapitaal bedraagt één miljoen tweehonderd vierendertigduizend tweehonderd

negenenzeventig euro achtentwintig eurocent (1.234.279,28 EUR). Het is

vertegenwoordigd door tweeduizend honderd en elf (2.111) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een/tweeduizend honderd en elfste (1/2.111) van het kapitaal vertegenwoordigen."

- De vergadering beslist om machten toe te kennen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van voormelde beslissingen.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te (eggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijk bepalingen ter zake.

De vergadering beslist tevens volmacht te verlenen aan de CVBA Flamée & Partners, Accountants en belastingconsulenten, te 8530 Harelbeke, Overleiestraat 100. evenals aan zijn bedienden, aangestelden of lasthebbers met de macht om afzonderlijk te handelen en mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde aangaande voormelde beslissingen alle nog noochzake-'lijke of nuttige stappen te ondernemen bij de fiscale en sociale admi-mis-'tmtie, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, KBO, verzekeringskas, ondernemingsloketten en aanverwante instanties,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten

- verslag zaakvoerder

- verslag revisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

23/04/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

11. 04. 2012

FEC}i7'Ei$1D~ HAl~DEi.

*13078093*

1lilll

Vo beha aan Belo Staat

Ondernemingsnr : 0822.891.085

Benaming (voluit) : VAERNEWIJCK

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Opstalstraat 15

8570 Anzegem (Vichte)

Onderwerp akte :WIJZIGING BOEKJAAR T-- WIJZIGING GEWONE ALGEMENE VERGADERING  MACHTEN

' Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op negenentwintig maart tweeduizend en twaalf en: neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk váór de vervulling van de formaliteiten van; registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAERNEWIJCK, gevestigd te 8570 Anzegem, Opstalstraat 15, beslist heeft

1. - het boekjaar van de vennootschap te wijzigen, zodat het jaarlijks aanvangt op I januari en eindigt op 31 december.

- dat het lopende boekjaar ten titel van overgangsmaatregel zal eindigen op 31 december 2012 in plaats van op 3I maart,:

2012.

2. - de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen, zodat deze jaarlijks gehouden wordt op de eerste zaterdag;

van de maand juni om 11.00 uur en

- dat de eerstvolgende algemene vergadering gehouden wordt op de eerste zaterdag van de maand juni 2013 om 11.00

uur.

' 3. de statuten van de vennootschap te wijzigen als volgt:

- vervanging van de eerste zin van artikel 17 door volgende tekst:

"Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar,"

- vervanging van de eerste zin van artikel 12 door volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om 11.00 uur."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging uitgifte, historiek + coordinatie,

LRAES, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 03.09.2011, NGL 19.09.2011 11548-0153-011
21/03/2011
ÿþOndernemingsnr : 0822..8917085

Benaming : VAERNEWIJCK

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Opstalstraat 15

8570 Anzegem (Vichte)

Onderwerp akte :WIJZIGING BOEKJAAR  WIJZIGING GEWONE ALGEMENE VERGADERING  MACHTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke.; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT & RAES,! j' geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op vijfentwintig februari tweeduizend en elf en neergelegd op: de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk vóór de vervulling van de formaliteit van registratie, dat de :! buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAERNEWIJCK", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8570 Anzegem (Vichte), Opstalstraat 15, besloten heeft :

L- het boekjaar van de vennootschap te wijzigen, zodat het jaarlijks aanvangt op 1 april en het daaropvolgende jaar eindigt; op 31 maart.

- dat het lopende boekjaar ten titel van overgangsmaatregel zal eindigen op 31 maart 2011 in plaats van op 30 september:: 2011.

2. de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen, zodat deze jaarlijks gehouden wordt op de eerste zaterdag:: van de maand september om 11.00 uur.

3. de statuten van de vennootschap te wijzigen als volgt:

- vervanging van de eerste zin van artikel 17 door volgende tekst:

"Het boekjaar begint jaarlijks op 1 april en eindigt het daaropvolgende jaar op 31 maart."

" vervanging van de eerste zin van artikel 12 door volgende tekst:

'1 "De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de eerste zaterdag van de maand september om 11.00 uur." ;

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, volmacht, historiek + coördinatie.

': I.RAES, geassocieerd notaris.

II

Iln

ni

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11rs r' r

BELGISCH r, 3;\

BES-rt.1t

*11043573*

RECHTBANK KOOPHANDEL

KGetiff1el K

NEERGELEGD

-7. 03. 201

mod 2.1

MONITEUR 3Ei_GE DIRECTION

1 1 -03- 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 29.07.2015 15372-0532-013

Coordonnées
VAERNEWIJCK

Adresse
OPSTALSTRAAT 15 8570 VICHTE

Code postal : 8570
Localité : Vichte
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande