VAL 4

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAL 4
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.968.928

Publication

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.04.2012, NGL 18.07.2012 12307-0485-008
30/05/2012
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*iaosJaao*

Ondernemingsnr : 0828.968.928

Benaming

(voluit) : VAL 4

(verkort) : NEERGELEGD ter GRIFFIE del RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge,

°p' 1 6 MEI

Griffie neg`e'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Emile Verhaerenlaan 2 te 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - Stuiting vereffening

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Lucas Vanden Bussche te Knokke-Heist op drie mei tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Knokke-Heist op acht mei tweeduizend en twaalf, drie bladen, één renvooi, Reg. 5, boek 139, blad 70, vak 13, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen :

EERSTE BESLUIT

Voorafgaande verslagen  verslag van de zaakvoerder.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag door de zaakvoerder houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen

TWEEDE BESLUIT

Voorafgaande verslagen  verslag van de extern accountant

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag door de extern accountant, opgesteld overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de extern accountant, is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 maart 2012.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

De verslagen alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende geassocieerde notaris.

DERDE BESLUIT

Ontbinding

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

VIERDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap, wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige, (niet-statutair) zaakvoerder,

VIJFDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van de staat van activa en passiva de dato 03 mei 2012 en keurt deze eenparig goed.

De vergadering besluit bij afzonderlijke stemming kwijting te verlenen aan de (niet-statutair) zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat in de periode van 01 januari 2011 tot en met heden,

De vergadering besluit bij afzonderlijke stemming kwijting te verlenen aan de oprichters van de vennootschap, zijnde de huidige vennoten voornoemd, in het kader van het artikel 229,5° van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn, hetgeen blijkt uit de staat de dato 03 mei 2012 welke als bijlage wordt gevoegd bij onderhavige akte. De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de vennoten, in de verhouding van hun aandelen in de vennootschap.

De vergadering beslist eenparig, gezien alle vennoten rechtsgeldig aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en gezien uit de staat van actief en passiva de dato 03 mei 2012 blijkt dat er geen schulden meer zijn en het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft, om geen vereffenaar te benoemen en de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'V'uor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap bvba'VAL 4' definitief opgehouden heeft te bestaan. De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren bewaard te 8300 Knokke-Heist, Emile Verhaerenlaan 2,

ZESDE BESLUIT

Machtiging

De vergadering beslist bijzondere machtiging te verlenen aan de Heer DERMAUX Jean Louis, voornoemd, teneinde de voorgaande beslissingen uit te voeren.

ZEVENDE BESLUIT

Bijzondere volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan kantoor CENTUM, te 8300 Knokke-Heist, Zeerobbenlaan 16, en alle bedienden en aangestelden en lasthebbers, om, met macht tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de sohrapping of uitschrijving bij de BTW-administratie, Kruispuntbank voor Onderenemingen, Sociale verzekeringskas en de directe belastingen.

--  voor eensluidende analytisch uittreksel

Worden hierbij tegelijk neergelegd :

- expeditie van de akte

- verslag van de zaakvoerder

- verslag Inzake het voorstel tot ontbinding

- staat van actief en passief

(getekend) geassocieerd notaris Thomas Dusselier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAL 4

Adresse
EMILE VERHAERENLAAN 2 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande