VALCKE ELEKTROTECHNIEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VALCKE ELEKTROTECHNIEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.725.852

Publication

26/06/2013
ÿþOndernemingsnr

mcd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD tcr CRIFfIE de'

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Tt

BRUGGE (Afidfliïng Brugge)

op:

1 4 Je2013

Doges,/

Griffie

0535 725 852

Vc hi

behc

aar

Bell

Staal

11









Benaming (voluit) : valcke Elektrotechniek

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ruiseledesteenweg 129

8750 Wingene

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Bij akte verleden voor geassocieerd notaris Stijn VERHAMME, te Tielt, op elf juni twee duizend en dertien,

neergelegd voor registratie, werd een vennootschap opgericht met volgende gegevens:

OPRICHTERS:

De heer VALCKE Luc Marnix Filip, en zijn echtgenote mevrouw BRAEKEVELT Aniana Nicole ?,

Maurice, samen wonende te 8750 Wingene, Ruiseledesteenweg 129.

RECHTSVORM:

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

BENAMING:

Valcke Elektrotechniek

ZETEL:

8750 Wingene, Ruiseledesteenweg 129.

DOEL:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- Alle elektrotechnische en daarmee verbonden installatiewerken aan gebouwen. Deze opsomming en

aanduiding is niet beperkend doch enkel van indicatieve aard.

- Het plaatsen van elektriciteitsleidingen en elektrotechnische installatiewerken in woningen, magazijnen en

bedrijfsgebouwen, plaatsen van bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen.

- Detailhandel in elektrische toestellen, verlichtingsartikelen, radio- en elektrisch materiaal en toebehoren;

- Onderneming voor het leggen van kabels en diverse leidingen van welke aard ook;

Onderneming voor de installatie van hulpvoedingssystemen;

- Aanleg van telecommunicatielijnen en netten

- Uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties;

- nstallatie en onderhoud van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal

- Onderneming voor het plaatsen van elektrische verwarmingsinstallaties

- De aan- en verkoop, courtages en vertegenwoordiging, fabricage, assemblage, herstelling van alle elektrische, elektromechanische en elektronische apparaten, machines en materiaal

- Onderneming voor het plaatsen van ventilatie en verluchting van verwarming met warme lucht, van luchtregeling, industriële pijpleidingen en klimaatregeling

- Onderneming voor het onderhoud en de reparatie van computers.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderen zijn.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn

KAPITAAL -- AANDELEN:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijftig duizend euro, vertegenwoordigd door vijfhonderd

aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren dat alle aandelen, waarop zij ingeschreven hebben, volledig zijn volgestort in natura.

De heer Ulrich De Poortere, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te Oostakker, Gentstraat 337, aangesteld door de oprichters, heeft een verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag besluit in de volgende bewoordingen:

`IX. BESLUIT

Op basis van het specifiek nazicht van de beschrijving, beoordeling en waardebepaling van de voorgenomen inbreng in natura door de heer en mevrouw Valcke-Braekevelt te 8750 Wingene, Ruiseleedsesteenweg 129 van activa en op grond van het inzicht dat wij verworven hebben in de voorgenomen inbreng in natura en in de voorgestelde waardering ervan, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De totale vergoeding van de inbreng in natura n!. honderdduizend euro (100.000,00 EUR) bestaat uit de toekenning van vijfhonderd (500) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten belope van vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) en de inschrijving op rekening-courant ten gunste van de inbrengers ten belope van vijftig duizend euro (50.000,00 EUR), mits eventuele vergoeding aan respectieveljke eigen vermogens van de echtgenoten voor zover daar aanleiding toe zou bestaan.

De voormelde inbreng door inschrijving in rekening-courant maakt in hoofde van de inbrenger-oprichter een bijzonder voordeel uit zoals bedoeld in artikel 226,4' van het Wetboek van Vennootschappen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wensen wij te vermelden dat op het in te brengen onroerend goed een hypothecaire inschrijving werd genomen en dat de schuld m.b.t. deze hypothecaire inschrijving niet mee wordt ingebracht. Derhalve bestaat er een latent en inherent risico in hoofde van de op te richten vennootschap voor zover de kredietnemers aan hun verplichtingen ten opzichte van de pandhoudende financiële instelling niet zou voldoen. Volledigheidshalve wensen wij te vermelden dat er  bij gebreke aan fiscaal certificaat zoals bedoeld in artikel 442bis WIB  in hoofde van de verkrijgende vennootschap een latent risico kan ontstaan tot betaling van fiscale schulden van de inbrengers indien deze laatste hun verplichtingen niet zouden kunnen nakomen. Volledigheidshalve wensen wij te vermelden dat er-- bij gebreke aan sociaal certificaat zoals bedoeld in artikel 96ter van het KB nr. 38 van 27 juli 1967  in hoofde van de verkrijgende vennootschap een latent risico kan ontstaan tot betaling van schulden inzake sociale zekerheidsbijdragen van zelfstandigen van de inbrengers indien deze laatste hun verplichtingen niet zouden kunnen nakomen.

Volledigheidshalve wensen wij te vermelden dat er bij gebreke aan BTW-certificaat zoals bedoeld in artikel 93 undeciesB van het BTW-wetboek in hoofde van de verkrijgende vennootschap een latent risico kan ontstaan tot betaling van de BTW-schulde van de inbrengers indien deze laatste hun verplichtingen niet zouden kunnen nakomen.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de besloten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-ehouddn aan het Belgisch Staatsblad

mod 11,1

Voor-ehdudén aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Valcke Elektrotechniek" en mag niet voor andere doeleinden

worden gebruikt.

Opgemaakt te goeder trouw

Te Oostakker (Gent)

Op 25 april 2013

Voor de BVBA DPO Bedrijfsrevisoren

Ulrich De Poortere

Bednjfsrevisor - zaakvoerder"

SCHORSING DER RECHTEN -- VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn ondeelbaar.

Zijn er verschillende eigenaars van een aandeel of een ander effect, dan hebben de zaakvoerders het recht

de uitoefening van de daarbij horende rechten te schorsen totdat één enkele persoon tegenover de

vennootschap is aangewezen als eigenaar van het aandeel of het ander effect.

In geval van verdeling van het eigendomsrecht van een maatschappelijk aandeel of een ander effect,

worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten,

die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt

aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de

vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair

zaakvoerder wordt aangesteld.

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle

rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten

verboden zijn, en niet docr de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser

of als verweerder.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de derde zaterdag van juni om 17.00u, op de zetel van de

vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op

hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de

vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

BALANS - RESERVE - WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de

vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto

winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten hcnderd genomen vocr het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of

gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere

bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar

het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden

het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves

die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

VEREFFENAAR BEVOEGDHEDEN

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening

verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening

volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder

de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met

dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

VEREFFENING

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de

vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de

vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vgior-Yehoudén

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december 2013

- De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014,

- De comparanten beslissen tevens onder voormelde opschortende voorwaarde, met éénparigheid van stemmen aan te stellen als zaakvoerder voor onbepaalde duur, de heer Luc Valcke, voornoemd, hier tegenwoordig en verklarende dit mandaat te aanvaarden voor de voormelde duur.

Volmacht wordt gegeven aan Zenito Ondememingsioket, te 8530 Harelbeke, Marktstraat 41, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten.

- Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen, door hen aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, overneemt ondeil} de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank. In het bijzonder verklaren de comparanten dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt en bekrachtigt die bij de exploitatie van de ingebrachte handelszaak vanaf 1 oktober 2012 zijn aangegaan voor rekening van en ten name van de vennootschap in oprichting.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn Verhamme, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal/akte van 11 juni 2013

Verslag van de oprichters

Verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handteKening

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 06.10.2015 15646-0224-011

Coordonnées
VALCKE ELEKTROTECHNIEK

Adresse
RUISELEDESTEENWEG 129 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande