VALCKINVEST

Divers


Dénomination : VALCKINVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 448.942.922

Publication

14/03/2014
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : leperstraat 17

8970 Poperinge

Onderwerp akte : COMM. VA : kapitaaiswijziging - statutenwijziging

Er is een akte ondertekend ten kantore van notaris Stephan Mourisse met standplaats te Roesbrugge-;, Haringe/Poperinge op zeven en twintig februari tweeduizend en veertien, akte ter registratie aangeboden, waarbij IS BIJEENGEKOMEN

,, De Buitengewone Algemene Vergadering van de Vennoten van de Commanditaire Vennootschap Op Aandelen' "VALCKINVEST", met zetel te 8970 Poperinge, leperstraat 17, ingeschreven onder het ondememingsnummer :; 0448.942.922, RPR leper;

Deze uiteenzetting juist erkend zijnde door de vergadering, neemt de vergadering, na beraadslaging,: volgende besluiten met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De Algemene Vergadering besluit om het kapitaal, tot op heden TWAALF MILJOEN BELGISCHE=; FRANK (12.000.000 BEF) bedragend, uit te drukken in euro. Aldus bedraagt het maatschappelijk kapitaal.; TWEEHONDERD ZEVENENNEGENTIGDUIZEND VIERHONDERD TWEEËNZEVENTIG EURO DRIEËNTWINTIG EUROCENT (¬ 297.472,23)

TWEEDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen wordt besloten ondergetekende Notaris te ontslaan van de verplichting,; tot het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato ZEVENTIEN FEBRUARI:: TWEEDUIZEND VEERTIEN, houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope,; van VIERHONDERD ACHTENVEERT1GDU1ZEND EURO (¬ 448.000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij VIERENVEERTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO (¬ 44.800,00), en dit; door onttrekking aan de beschikbare reserves.

De dividenden werden toegekend aan de bestaande aandeelhouders in functie van hun aandelenbezit. Deze dividenden werden inmiddels betaalbaar gesteld.

j7ERDE BESLUIT

Kapitaatvverhoging overeenkomstig artikel 537 WIB

t Beslissing

De Algemene Vergadering beslist om onder de voorwaarden van artikel 537 WIB te stemmen over een kapitaalverhoging met VIERHONDERD DRIEDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 403.200,00) om het; kapitaal te brengen van TWEEHONDERD ZEVENENNEGENTIGDUIZEND VIERHONDERD TWEEËNZEVENTIG EURO DRIEËNTWINTIG EUROCENT (¬ 297,472,23)op ZEVENHONDERDDUIZEND ZESHONDERD TWEEËNZEVENTIG EURO DRIEËNTWINTIG EUROCENT (¬ 700.672,23), door inbreng van;; gelden voortvloeiend uit een eerder uitgekeerd bruto-dividend ten bedrage van VIERHONDERD;; ACHTENVEERTIGDUIZEND EURO (¬ 448.000,00), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing. De kapitaalsverhoging zal volledig worden gerealiseerd door inbreng in speciën door de bestaande vennoten, verhoudingsgewijs tot hun actueel aandelenbezit.

2. Inbreng

Ziin alhier tussengekomen :

De Heer VALCKE Frans, voornoemd, die na voorlezing te, hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart; volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten, DRIEDUIZEND DRIEHONDERD ZESTIG EURO (¬ 3.360,00) te willen intekenen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening .

.r I,,..~r `~+',e~^'^'~

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Vooi behou aan t Belgi. Staats

Ondernemingsnr : 0448.942.922

Benaming (voluit) : VALCKINVEST

mod 11.7

mod 11,1

op voormelde kapitaalverhoging en dit volledig in kapitaal, waarop integraal wordt ingeschreven op heden en hetwelk op heden volledig is volgestort door inbreng in speciën.

Mevrouw ALLEWEIRELDT Nicole, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten, DRIEDUIZEND DRIEHONDERD ZESTIG EURO (¬ 3.360,00) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging en dit volledig in kapitaal, waarop integraal wordt ingeschreven op heden en hetwelk op heden volledig is volgestort door inbreng in speciën.

' De Heer VALCKE Piet, voornoemd en vertegenwoordigd zoals voorzegd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en ' . verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten, DRIEHONDERD ZESENNEGENTIGDUIZEND VIERHONDERD TACHTIG (¬ 396.480,00) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging en dit volledig in kapitaal, waarop integraal wordt ingeschreven op heden en hetwelk op heden volledig is volgestort door inbreng in speciën.

Elk van de inbrengers verduidelijkt nogmaals dat voormelde gelden rechtstreeks en volledig voortkomen uit het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van ZEVENTIEN FEBRUARI TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

3. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doen de inbrengers en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in

respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

4. Vergoeding voor de inbreng.

Ais vergoeding voor deze inbreng worden GEEN nieuwe aandelen gecreëerd doch geschiedt de kapitaalsverhoging door evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Er dient aldus niet te worden voorzien in een uitgiftepremie.

5. Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot ZEVENHONDERDDUIZEND ZESHONDERD TWEEËNZEVENTIG EURO DRIEËNTWINTIG EUROCENT (¬ 700.672,23).

De verschijners verklaren en erkennen dat de volledige volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van VIERHONDERD DRIEDUIZEND TWEEHONDERD EURO (ê 403.200,00) werd gestort op een bijzondere rekening bij ING BANK BELGIE  kantoor Poperinge op rekening BE 26 3850 5829 3629 , waarbij de voormelde inbrengen werden volstort

' De verschijners overhandigen aan ondergetekende Notaris het bankattest van vijf en twintig februari tweeduizend veertien, die het voorgaande bevestigt. Ondergetekende Notaris bewaart het attest in zijn dossier. VIERDE BESLUIT

Rekening houdende met de voorgaande besluiten, beslist de Algemene Vergadering dat de het kapitaal vanaf heden als volgt wordt geformuleerd :

'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZEVENHONDERDDUIZEND ZESHONDERD TWEEËNZEVENTIG EURO DRIEËNTWINTIG EUROCENT (¬ 700.672,23) en is verdeeld in HONDERD TWINTIG (120) aandelen, zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van één/honderd twintigste (1/1205t") van het maatschappelijk kapitaal.'

VIJFDE BESLUIT

Tevens beslist de Algemene Vergadering om de statuten volledig te actualiseren door de bestaande statuten op te heffen (behoudens de statutaire bepalingen inzake naam, maatschappelijke zetel, doel, boekjaar, ' maatschappelijke kapitaal (zoals dit is beschreven in voorafgaand besluit)) en deze te vervangen door geactualiseerde statuten die in overeenstemming zijn met de vigerende wetgeving.

In het bijzonder wordt nota genomen van

de ontbinding en vereffening van de destijds benoemde statutair zaakvoerder, Naamloze Vennootschap "SNEEUWWITJE" (KBO 0425.918.585). De schrapping uit de statuten van gezegd mandaat uit statuten zal dienen te worden verwerkt in het hierna vermelde zevende besluit.

- het besluit de dato drieëntwintig december tweeduizend elf, houdende de omzetting van 'aandelen aan toondes' in'aandeien op naam', overeenkomstig de wetgeving inzake afschaffing van "aandelen aan toonder". ° De aanpassing in de statuten van gezegd besluit zat dienen te worden verwerkt in het hierna vermelde zevende besluit.

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent de nodige machten aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten uitvoer te = brengen.

ZEVENDE BESLUIT,

De vergadering neemt kennis van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag beslist de vergadering de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 17.1

---------------

De statuten luidden vanaf heden als volgt

STATUTEN

TITEL I - Maatschappeliike naam - Zetel - Doel - Duur

Artikel 1 - Maatschappelijke naam

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen en bestaat onder de naam "VALCKINVEST". Elke wijziging van beherende vennoot leidt tot de wijziging van de naam.

2. Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van

de vennootschap, moeten de volgende vermeldingen bevatten.

- de naam "VALCKINVEST" gevolgd of voorafgegaan door de woorden "commanditaire

vennootschap op aandelen" of door de afkorting "Comm. VA";

- het ondernemingsnummer

- de nauwkeurige aanwijzing van de maatschappelijke zetel;

- de woorden RPR gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van

koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar maatschappelijke zetel heeft.

Artikel 2 - Maatschappelijke zetel

1. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8970 Poperinge, leperstraat 17

2. Hij kan om het even welke andere plaats in België worden overgebracht bij gewoon besluit van de zaakvoerder die de bevoegdheid heeft om de zetelwijziging bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

3. De zaakvoerder kan overal ter wereld administratieve zetels, bijkantoren of dochtervennootschappen

oprichten.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- Groot- en kleinhandel in allérlei textielwaren, kleding en schoeisel, snuisterijen en fantasieartikelen,

meubileringsartikelen,

sportartikelen en dit zonder enige beperking.

- Het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van

aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse

bestaande of nog op te richten vennootschappen,

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door

inbreng, participatie of investering.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of partikulieren, onder om het even

welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handels-

en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders

van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste

zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën;

verkoopproduktie, algemeen bestuur en computerprográmmatie.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van '

aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende'

waarden door intekening, waarborgplaatsing; verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om

het even welke verrichtingen inzake portefeuille-of kapitaalbestuur

- Het verhuren of huren, kopen, verkopen, in licentie nemen

of geven van oktrooien, royalties, know-how en aanverwante immatriële duurzame aktiva.

-Het koërdineren van en het bemiddelen in bouw- en verbouwingswerken, de binnenhuisinrichting en alle

artikelen en produkten hieromtrent.

- Het verwezenlijken van alle onroerende verrichtingen, de

verzekeringsagentuur,

Zij kan bestuursmandaten uitoefenen en optreden als commissaris enlof vereffenaar.

De vennootschap' mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren die zij het best geschikt acht.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap heeft een onbeperkte duur,

De vennootschap zal niet worden ontbonden door het overlijden, de uittreding, de uitsluiting, het ontslag, de

terugtrekking, de wettelijke onbekwaamheid, de verhindering, de ontbinding of het faillissement van de

beherende vennoot.

Ze kan al dan niet vrijwillig worden ontbonden in de door de wet voorziene voorwaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

be'houden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

, mod 11.1

717E1-11 - Beherende vennoot -Vennoten - Maatschappelijk kapitaal

Artikel 5 - Beherende vennoot en stille vennoot

De vennootschap bestaat uit twee categorieën vennoten:

1. Beherende vennoten

1. De, heer VALCKE Frans Antoine Cornelis, geboren te Viamertinge op vier april negentienhonderdtweeënveertig (nationaal nummer 42.04.04-205.03), wonend te 8970 Poperinge, leperstraat

17,

2. Mevrouw ALLEWEIRELDT Nicole Marie Monique, geboren te Poperinge op één april negentienhonderdtweeënveertig (nationaal nummer 42.04.01-17427), wonend te 8970 Poperinge, teperstraat 17.

Dezen zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

2. De stille vennoten.

Zij zijn slechts aansprakelijk ten belope van hun inbrengen:

Het kapitaal wordt samengesteld door inbrengen van de gecommanditeerde vennoten en van de stille ' vennoten.

Artikel 6 - Maatschappelijk kapitaal

Het maatschapppelïsk kapitaal bedraagt ZEVENHONDERDDUIZEND ZESHONDERD TWEEËNZEVENTIG EURO DRIEËNTWINTIG EUROCENT (¬ 700.672,23) en is verdeeld in HONDERD TWINTIG (120) aandelen, zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van één/honderd twintigste (11120ste) van het maatschappelijk kapitaal

Artikel 7 - Verhoging en vermindering van het maatschappelijk kapitaal

A, Het maatschappelijk kapitaal kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering, genomen in de voorwaarden en binnen de grenzen vastgelegd door het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

B. Wanneer een kapitaalverhoging door inbreng in geld gepaard gaat met de vaststelling van een uitgiftepremie - premie waarvan het bedrag kan worden bepaald door de zaakvoerder - dan moet het bedrag ervan verplicht warden gestort op een onbeschikbare rekening die, zoals het kapitaal, de waarborg uitmaakt voor derden en dus, onder voorbehoud van zijn omzetting in kapitaal bij besluit van de zaakvoerder, niet kan worden verminderd of vernietigd dan bij besluit van de algemene vergadering, genomen met inachtneming van de voor een kapitaalvermindering gestelde aanwezigheids- en meerderheidsvereisten.

' C. In geval van een kapitaalverhoging door een inbreng in geld, genieten de vennoten een voorkeurrecht op inschrijving dat niet kan worden opgeheven om welke reden ook.

Artikel 8 - Inkoop of inpandneminq door de vennootschap van haar eigen aandelen

0e vennootsck ap kan haar eigen aandelen slechts inkopen of in pand nemen la% voorafgaand besluit van de algemene vergadering, genomen binnen de wettelijke voorwaarden.

De zaakvoerder is evenwel gemachtigd om te beslissen tot inkoop of inpandneming van aandelen van de ' vennootschap zonder voorafgaand besluit van de algemene vergadering, wanneer dit noodzakelijk is om een dreigend ernstig nadeel voor de vennootschap te vermijden. Deze mogelijkheid is slechts geldig voor een periode van drie jaar te rekenen vanaf bekendmaking van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Diezelfde mogelijkheid is voor dezelfde termijnen verlengbaar mits voorafgaande beslissing van de algemene vergadering der vennoten, genomen met inachtneming van dezelfde aanwezigheids- en meerderheidsvereisten als voor een wijziging van het maatschappelijk doel.

TITEL III - Effecten

Artikel 9 : Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de

vennootschap. _

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan.

De zaakvoerders kunnen overgaan tot uitgifte van obligaties, al dan niet gewaarborgd door zakelijke

zekerheden,

Artikel 12 - Bestuur

- ,

Algemeen

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-vennoten, die hoofdelijk en onbeperkt

aansprakelijk zijn voor de verbintenissen van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder van de vennootschap een rechtspersoon is, handelt hij via zijn wettelijke organen.

De leden van de organen van de zaakvoerder-rechtspersoon, ongeacht of zij zelf natuurlijke of

rechtspersonen zijn, zijn ten persoonlijken titel noch zaakvoerders, noch dagelijkse bestuurders, noch

beherende vennoten van de onderhavige vennootschap.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college.

Voor-belouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1



De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de herroeping, de onbekwaamverklaring of het ontslag van een zaakvoerder.

De overblijvende zaakvoerder(s) zullen de vennootschap verder besturen en kunnen, indien zij dit gepast achten, de algemene vergadering samenroepen om een nieuwe statutaire zaakvoerder te benoemen.

Indien er geen. zaakvoerders meer zijn, zal de algemene vergadering samenkomen om één of meerdere statutaire zaakvoerders te benoemen,

College van zaakvoerders

Het college der zaakvoerders kiest een voorzitter onder zijn leden. Indien de voorzitter belet is, wordt hij vervangen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

Het college van zaakvoerders vergadert op bijeenroeping van de voorzitter, zo vaak het belang van de vennootschap Piet vergt.

Het moet bijeengeroepen worden op aanvraag van twee zaakvoerders, De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats die in de bijeenroepingen wordt aangeduid.

Het college van zaakvoerders mag enkel beraadslagen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Verhinderde zaakvoerders kunnen schriftelijk stemmen. Zij mogen insgelijks aan een , ander lid van het college opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen en in hun naam te stemmen. Geen enkel zaakvoerder zal meer dan één collega mogen vertegenwoordigen. De besluiten worden genomen met meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter doorslaggevend zijn,

Bij tegengesteld belang dient de zaakvoerder de algemene vergadering bijeen te roepen, alwaar iedere aandeelhouder één stem per aandeel wordt toegekend,

Artikel 13 - Benoeming en einde van de functies van de zaakvoerder

1. Behoudens andersluidend besluit, wordt de zaakvoerder voor een onbepaalde duur verkozen door de algemene vergadering die beslist met inachtneming van de aanwezigheids- en meerderheidsvereisten voorgeschreven voor de statutenwijziging.

2. In elk geval nemen de functies van de zaakvoerder een einde door:

-de gerechtelijke herroeping om wettige redenen;

-de uittreding van de zaakvoerder: de zaakvoerder kan enkel ontslag nemen voor zover zijn ontslag mogelijk is rekening houdend met de door hem aangegane verbintenissen ten aanzien van de venncctschap en voor zover dit ontslag de vennootschap niet in moeilijkheden brengt,

Bovendien kan zijn ontslag slechts geldig aanvaard worden voorzover het werd betekend aan de vennoten in het kader van een bijeengeroepen algemene vergadering met, op de agenda, de vaststelling van het ontslag vanwege de zaakvoerder en de te nemen maatregelen. De datum waarop het ontslag uitwerking heeft, meet in elk geval minstens één maand na de datum van de algemene vergadering vallen die bijeengekomen is om het ontslag vanwege de zaakvoerder vast te stellen;

-in geval van faillissement, bankroet, onvermogen of enige andere analoge procedure met betrekking tot de , zaakvoerder.

Artikel 14 - Statutaire zaakvoerder

Werd als statutaire zaakvoerder benoemd voor een onbepaalde duur:

Mevrouw ALLEWEIRELDT Nicole Marie Monique, wonend te 8970 Poperinge, leperstraat 17.

Aan haar is volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Ze oefent deze bevoegdheid indivueel uit.

Bij sterfgeval off onvermogenheid wegens ziekte,.., zal de Heer VALCKE Frans Mevrouw ALLEWEIRELDT Nicole van rechtswege opvolgen,

Artikel 15 - Bevoegdheden

1, Het college van zaakvoerders of de enige zaakvoerder heeft de bevoegdheid om alle handelingen te stellen die nodig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van deze welke de wet of de statuten voorbehouden aan de algemene vergadering.

2. Hij kan bovendien bijzondere bevoegdheden delegeren aan elke lasthebber van zijn keuze, beperkt tot bepaalde handelingen of tot een reeks bepaalde handelingen, met uitsluiting van het dagelijks bestuur en van de bevoegdheden die hem zijn toegewezen door het Wetboek van Vennootschappen, De delegaties en bevoegdheden hiervoor zijn steeds herroepbaar.

3. De zaakvoerder legt de bezoldigingen vast die verbonden zijn aan de uitoefening van de delegaties die hij verleent,

4. De aandeelhouder die voor de vennootschap tekent anders dan bij volmacht of wiens naam in de firma voorkomt, wordt ten aanzien van derden hocfdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Artikel 16 - Vertegenwoordiging

A. Alle rechtshandelingen, zij het als eiser of als verweerder, alsook alle administratieve of rechtsvorderingen worden door één zaakvoerder ingesteld, gevormd of behouden in naam van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

B. Voor aile daden van beschikking, waaronder deze waarbij een overheids- of ministerieel ambtenaar

betrokken is, alsook bij alle volmachten met betrekking tot deze daden, wordt de vennootschap

vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

C, De vennootschap is bovendien rechtsgeldig verbonden door alle bijzondere lasthebbers binnen de

grenzen van hun mandaat.

Artikel 20 -Vergaderingen

De gewone algemene vergadering vergadert op de plaats vermeld in de uitnodigingen, op de laatste

donderdag van de maand december van eIk jaar om negentien uur.

Indien deze een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 28 - Boekingen

1. Het boekjaar vangt aan op één juli van ieder jaar en wordt afgesloten op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

2. De zaakvoerder maakt dan de inventaris op en de jaarrekening, alsook het jaarverslag overeenkomstig de wet en de reglementeringen die van toepassing zijn op de vennootschap.

Artikel 31 - Ontbinding

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt,

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd:

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient / dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Hierbij neergelegd : expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

voor-,béhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 26.12.2013, NGL 24.01.2014 14013-0451-013
13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 26.12.2014, NGL 07.01.2015 15004-0494-012
07/02/2013 : IE034432
21/12/2012 : IE034432
31/01/2012 : IE034432
03/03/2011 : IE034432
12/02/2010 : IE034432
30/12/2008 : IE034432
02/01/2008 : IE034432
27/12/2006 : IE034432
20/01/2006 : IE034432
08/12/2004 : IE034432
06/01/2004 : IE034432
15/01/2003 : IE034432
06/01/2003 : IE034432
21/01/2000 : IE034432
01/01/1997 : IE34432
01/01/1995 : IE34432
23/12/1993 : IE34432
07/01/1993 : IE34432

Coordonnées
VALCKINVEST

Adresse
IEPERSTRAAT 17 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande