VALEVE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VALEVE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 478.221.183

Publication

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 19.12.2013 13694-0066-012
13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 12.12.2014, NGL 07.01.2015 15004-0331-013
25/04/2013
ÿþMod POF 11.1

In cie bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Em!_ttea!~IE413 liegr QlRfFFIE det

REOi-17BAt;V#i VAN KOOPHANDEL 7r

JR BSEEIIGE (Afd4ing Brugge) op:

4- 2013 0 8 APR. 2013 STAATSBLAD

MONITE

1$-( ELGISCH

bo

a

Ba

©ndememingsnr : 0478.221.183

Benaming (voluit) : VALEVE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lippenslaan 267 bus 2.2, 8300 Knokke, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Benoeming bestuurder

Tekst :

Uittreksel uit het verslag van de gewone algemene vergaderinggehouden op de maatschappelijke zetel dd. 14/12/2012

De Algemene Vergadering aanvaardt het ontslag van de bestuurders en van de gedelegeerd bestuurders voor het voorbije mandaat en noteert eveneens het ontslag van de heer Patrick Pashuyzeningevolgezijn overlijdenop 06!0712012.

De Algemene Vergadering aanvaardt het voorstel van de Raad van Bestuur om te benoemen als bestuurders voor een periode van zes jaar tot de Algemene Vergadering te houden in 2018.

Dhr. Pashuyzen Jacques, Lippenslaan 267, bus 2.2, 8300 Knokke-Heist, Mevr. Van Deun Hi Ida, Lippenslaan 267, bus 2.2, 8300 Knokke-Heist, Mevr, Pashuyzen Valerie, Muizenberg 10, 9250 Waasmunster, Mevr. Pashuyzen Evelien,Napelsstraat 67131, 2000 Antwerpen Met als gedelegeerd bestuurder: Dhr. Pashuyzen Jacques, Lippenslaan 267, bus 2.2, 8300 Knokke-Heist

Jacques Pashuyzen

Gedelegeerd bestuurder

Op de !natste blz. van Luik B vermelden : ' (Recto .`Wàám "eh hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij ven de persi)(o)n;en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verse : Naam en handtekening.

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 03.01.2013 13001-0523-012
15/02/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ter a;i; , ;z:. day

2ECHTSANKVAN K0OPH?NIDEL1

MONITEUR BEI-Gr^.-,. Ey fcl

AfdeE tclgg2}

DIRECTION

" i.

- 2012 Griffie

BESILAL, 3 I

Ondemeniingsnr : 0478.221,183 Benaming (voluit) ;VALEVE

Onderwerp akte :WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op twintig december tweeduizend en elf, blijkt hetgeen volgt:

il L De vergadering beslist om met ingang van heden de aandelen van de vennoot-schap, welke thans aan toonder zijn, om te zetten in aandelen op naam. Ingevolge dit besluit verleent de vergadering aan de raad van bestuur de machtiging om de zeshonderd;! éënentwintig (621) thans bestaande en gedrukte aandelen aan toonder te vernietigen.

Deze wijziging zal slechts gevolg zal hebben na de inschrijving in het register van de aandelen.

De vergadering beslist tevens om de statuten aan te passen.

1 De vergadering beslist de statuten volledig te herwerken naar aanleiding van de inwerkingtreding van het Wetboek van Vennootschappen en naar aanleiding van voorschreven beslissing. De statuten van de vennootschap werden bijgevolg als volgt vastgesteld:

a) De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Naamloze Vennootschap. Zij draagt de benaming "VALEVE",

b) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Lippenslaan 267 bus 2.

c) De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- alle onderemingen van de bouw-, hout- en metaalverwerkende nijverheid in de meest uitgebreide zin van;

het woord evenals de aankoop, verkoop, het in huur nemen en in huur geven, de ruiling en het uitbaten van

alle onroerende goederen en gebouwen en alle materialen, machines en grondstoffen die voor de bouw

;: hout- en metaalverwerkende nijverheid tot doel hebben alle afbraak, graafwerk, aannemingen en in dej

,, ruimste zin van het woord van openbare en private werken uit te voeren. ;

- het verkopen en verhuren van allerlei materialen, machines, installaties en uitrustingen dewelke bedoelde

zijn voor het uitoefenen van de activiteiten van een bouw,- hout- en metaalverwerkende onderneming. °I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

*12038800

ill~t~" .~..r'~

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Lippenslaan 267 bus 2 te 8300 Knokke-Heist

ei

;- het verlenen van technisch advies en bijstand aan alle bouw-, hout- en metaalverwerkene ondernemingen;,

inzake aankoop, verkoop, productie, installatie, herstellingen en onderhoud van alle materialen, machines,;;

,t ,

I; installaties en uitrustingen.

- de vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen verwerven en vervreemden, huren en verhuren,'; bouwen, doen bouwen en verbouwen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

- de installatie, behandeling en het onderhoud van bouw,- hout- en metaalverwerkende materialen en;; systemen, evenals herstellingswerken en reiniging van alle roerende en onroerende goederen.

.; - het verkopen, aankopen, invoeren en uitvoeren, stockeren, produceren, omvormen, vervoeren, zowel voor, i; eigen rekening als voor rekening van derden, van alle materialen, producten en systemen.

- het leveren van adviezen en tussenkomsten inzake administratieve, commerciële en financiële;' werkzaamheden, in de ruimste zin en alle andere activiteiten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met;; hoger omschreven werkzaamheden.

i - het opzetten en uitwerken van projecten. Het adviseren, exploiteren en/of uitbaten van een adviesbureau, ondernemingen in de toeristische en recreatieve sector en hun toeleveringsbedrijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto,: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

motl 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



- het ondernemen van managementopdrachten, huren en leasen, kopen en verkopen en beheren van alle roerende en onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

- het importeren en exporteren, aan- en verkopen in het groot en in het klein en het produceren van menigvuldige goederen, technische toepassingen, patenten en rechten.

- het optreden als tussenpersoon bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheekleningen en roerende en onroerende leasing, beheren van vermogens, zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen evenals welkdanige onroerende transactie en verrichting, en het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden

- het deelnemen in de bedrijfsleiding van andere ondernemingen en vennootschappen.

Het adviseren en leveren van concepten, strategieen en plannen op het gebied van reorganisatie, verkoop en marketing, met mogelijke uitvoering ervan.

Verder mag de vennootschap bewerkingen doen en handelingen verrichten van burgerlijke, industritzle, administratieve, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, uitbreiding of vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel, zowel in binnen- als in buitenland. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle onder-nemingen, verenigingen of vennootschappen, hetzij door aankoop, inschrijving, inbreng, versmelting, geldschieting of verder onder gelijk welke vorm van handels- of financiële onderneming, voor zover deze een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enige samenwerking met het hare staat.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar (on)roerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in hypotheek stellen of in pand geven. Zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle anderen.

- De uitbating van servicestation, de aan- en verkoop van alle brandstoffen, oliën, vetten, benodigdheden en wisselstukken, het onderhoud, herstelling, depannage, verhuring aan- en verkoop van alle motorvoertuigen.

- Het maatschappelijk doel strekt zich uit tot alle werkzaamheden, handelsverrichtingen en diensten die in de breedste zin daarbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten en die meer bepaald betrekking hebben op onder andere de groot- of kleinhandel in motorbrandstoffen en smeermiddelen, de groot- of kleinhandel in algemene voedingswaren, tabakswaren en huishoudelijke artikelen, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasie-artikelen, souvenirs en, folkloreartikelen evenals luxeartikelen, met inbegrip van bijkomstige artikelen die geen uitgebreide assortimenten vormen, alsmede de diensten aan personen als spijshuis, fast food, verbruikerssalon en drankgelegenheid met verkoop van aI of niet alcoholhoudende dranken en sterke dranken.

- Zij kan bovendien alle roerende en onroerende, commerciële en financiële verrichtingen doen, die rechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, of die de verwezenlijking ervan vergemakkelijken. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat,

Deze opsomming is verklarend en niet limitatief,

d) De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

e) Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend honderd euro

(£ 62.100,00).

Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderd éénentwintig (621) aandelen, zonder nominale waarde, die

ieder één/zeshonderd éénentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

f) In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 14  Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 15 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mari 11.1

Voor.

behouden aan het 13elgisch

Staatsblad



Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen, Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Artikel 15  Bijeenkomsten - beraadslaging en besluitvorming

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder, twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop Iaat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art. I322, aI. 2 B.W,) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders,

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mee te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen in acht te nemen. De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 16  Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge





op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren,

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 16bis  Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. Artikel 17  Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordiging van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders.

Artikel 18  Kosten/uitgaven van de bestuurders

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten, welke de bestuurders kunnen doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

Artikel 19  Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van De Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van cen commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing, In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap."

g) De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand december om achttien uur.

h) Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato twintig

december tweeduizend en elf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 09.12.2011, NGL 12.12.2011 11636-0256-012
06/03/2015
ÿþ{

Mod PDF 11.1

Í' rít lÿ in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

8

ll1l1i~~~nMwin~

*1503u~5917*

Gent ~ií-iiiing Brugge e griffier

Ondernemingsnr : 0478.221.183

Benaming (voluit) : VALEVE

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lippenslaan 267 bus 2.2, 8300 Knokke, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

Tekst :

Uittreksel uithet verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders. gehouden op de maatschappelijke zetel, d.d. 26 december 2014:

Ingevolge het overlijden van de heer Pashuyzen Jacques op 24 december 2014, heeft de bijzondere algemene vergadering beslist over zijn ontslag als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder.

Bijgevolg wordt het ontslag van de heer Pashuyzen Jacques, woonachtig te 8300 Knokke, Lippenslaan 267 bus 2.2, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder aanvaard vanaf 24 december 2014. Er zal hem kwijting worden verleend voor de uitoefening van zijn mandaat in de eerstvolgende jaarvergadering te houden in 2015.

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur, gehouden op de maatschappelijke zetel, d.d. 26 december 2014:

De raad van bestuur neemt kennis van het overlijden van de heer Pashuyzen Jacques op 24 december 2014 en van zijn ontslag als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder bij

beslissing van de bijzondere algemene vergadering d.d . 26 december 2014.

Zij besluit mevrouw Van Deun Hilda, voornoemd, en mevrouw PashuyzenEvelien, voornoemd, te benoemen als gedelegeerde bestuurders voor een periode van vier jaar, tot de jaarvergadering te houden in 2018, zodat deze mandaten samenlopen met de mandaten van de bestuurders. Zij aanvaarden dit mandaat.

Mevrouw Pashuyzen Evelien,

Gedelegeerd bestuurder

~

Op de laatste blz. ví n Luik -8 eeeeeeeeee : Recta : Naam en hoedanighékcf van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e akte NEERGELEGD ri re Rechtbank Koophandel

2 4 FEB 2015

27/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.12.2010, NGL 21.12.2010 10640-0408-012
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 11.12.2009, NGL 25.01.2010 10023-0235-012
25/09/2009 : AN351149
18/02/2009 : AN351149
18/01/2008 : AN351149
17/12/2007 : AN351149
27/12/2006 : AN351149
21/12/2005 : AN351149
23/12/2004 : AN351149
02/01/2004 : AN351149
04/09/2002 : ANA072521

Coordonnées
VALEVE

Adresse
LIPPENSLAAN 267, BUS 2 8300 KNOKKE

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande