VALLERY DECLERCQ

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VALLERY DECLERCQ
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.878.170

Publication

26/11/2013
ÿþMal Word 11.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iau ~u NiOii uii

13 77021*

iN

i

IIR

Ondememingsnr : 0838.878.170

Benaming

(voluit) : VALLERY DECLERCQ

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molendreef 3 8570 V1CKTE, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder dd. 08.11.2013 werd beslist om:

- de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar 8570 VICHTE, Deerlijkstraat 29.

Voor eensluidend uittreksel,

Vallery Declercq

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van L ik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 24.07.2013 13362-0411-012
08/09/2011
ÿþP ~ i mod 2.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE I

fl !RECTIO



NEER~r :._.'L7:73

_ ~, C n, 7.2/1

3BLAD

RECHT EAGtiffi:eP HAN G'E1 KelF! Î PÎ.?K

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -

Ondernemiragsnr: 53?,

Benaming : !Vallery Declercq

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molendreef 3

8570 Vichte

' Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op 29 juli 2011, ter registratie neergelegd blijkt dat mevrouw DECLERCQ Vallery Marie-Therese Conny, advocaat, geboren te Waregem op 18 juli: 1977, echtgenote van de heer DE MAESSCHALCK Lieven Petrus Michèle Maria, wonende te 8570 Anzegem; (Vichte), Molendreef 3, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Vallery Declercq", heeft opgericht, met maatschappelijke zetel te; 8570 Vichte, Molendreef 3, waarvan het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ ; 18.600,00) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding; van de nominale waarde.

Op alle 186 aandelen is ingeschreven in geld door mevrouw Declercq Vallery voornoemd, waarbij ieder aandeel; is volstort ten belope van twee/derde (2/3de) van het maatschappelijk kapitaal, voor een totaal bedrag van: twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Het bedrag van deze stortingen, hetzij ¬ 12.400,00, werd deponeerd op een bijzondere rekening met nummer' 751-2055023-21, geopend namens de vennootschap in oprichting bij Axa Bank Europe.

De oprichtingsstatuten voorzien onder andere de volgende bepalingen:

Naam:

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam "Vallery Declercq".

Maatschappelijke zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8570 Vichte, Molendreef 3. '"

Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van het beroep van advocaat, alsook alle activiteiten die met de hoedanigheid van advocaat of de kwalificatie jurist verband houden, voor zover deze activiteiten met het beroep van advocaat verenigbaar; zijn, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het uitoefenen van mandaten als bestuurder of; vereffenaar van vennootschappen of ondernemingen, het aanvaarden en uitoefenen van gerechtelijke; mandaten zoals het mandaat van curator, voorlopig bewindvoerder, commissaris inzake opschorting, de' samenwerking met andere beroepen zoals bedrijfsrevisoren en notarissen, het aanvaarden en uitoefenen van! onderwijsopdrachten die verband houden met recht of juridische aangelegenheden, het schrijven van juridische` artikels en werken, het optreden als bemiddelaar of als arbiter, het opnemen en uitoefenen van mandaten als' syndicus.

De aankoop, het huren en/of leasen van aile apparatuur en accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, welke dienstig kan zijn voor het bevorderen van de uitoefening van het beroep van advocaat.

Het scheppen van de mogelijkheid om de advocaat-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de' juridische disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande uitoefening van het beroep van advocaat te! ?É bevorderen.

Het inrichten van algemene diensten en secretariaten welke nuttig of nodig zijn voor het bevorderen van de uitoefening van de activiteiten van advocaat.

Het organiseren van cursussen en het geven van lessen in verband met alle mogelijke juridische disciplines.

"111365308

ELGI

0

BI=STIJU R

CH STAAT

1-09- 201

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"$ijlagen Ti j Tiet Ilelgisch StaatsblacT ÿÿ 68/09720I T- " Ânnëxes çIü Mônitéür Iiëlgë

"

Voorbehouden eau het Belgisch ,` Staatsblad

mod 2.1

Ter verwezenlijking van het maatschappelijk doel kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven.

De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficiënt mogelijke wijze te beheren en haar actiefbestanddelen optimaal te rentabiliseren; daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen verrichten, zowel roerende als onroerende, zonder dat deze activiteiten evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap in het gedrang mag brengen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken van het doel geheel of ten dele le vergemakkelijken en welke het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang brengen.

Bij de verwezenlijking van het maatschappelijk doel zal steeds worden gehandeld met inachtneming van de regels van behoorlijke beroepsuitoefening, van de vigerende deontologische regels en reglementen aangenomen door de Orde van Vlaamse Balies van de gedragscode voor de advocaten van de Europese Gemeenschap, ook die betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten.

Maatschappelijk kapitaal:

Bij de oprichting is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een honderd zesentachtigste (1/186e) van het maatschappelijk kapitaal.

Zaakvoerder:

* Bestuur en aansprakelijkheid van de advocaat-vennoot:

a) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Enkel advocaten die werkzaam zijn binnen de vennootschap of binnen verbonden advocatenvennootschappen

in de zin van artikel 11 van het Wetboek van vennootschappen kunnen tot zaakvoerder worden benoemd.

Is er slechts één vennoot, dan moet de zaakvoerder de enige vennoot zijn.

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tol

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

b) De aansprakelijkheid van de advocaat-vennoot

De vennoot, belast met een dossier, is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap tegenover de cliënt.

De beroepsaansprakelijkheid van de vennootschap zowel als deze van de vennoten dient te worden verzekerd. De advocaat-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De advocaat die een cliënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als advocaat, persoonlijk verantwoordelijk blijven.

* Bevoegdheden:

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te worden, voor het geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt, alle akten betreffende uitleningen, ontleningen, kredietopeningen, en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen en handelsfondsen en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent, tenzij er bij de benoeming anders wordt beslist. * Vergoeding:

Onverminderd de vergoeding voor zijn kosten, wordt het mandaat van zaakvoerder niet vergoed. Als advocaat wordt hij voor zijn activiteiten volgens de desbetreffende regels en gebruiken op een normale manier vergoed. Jaarliikse vergadering:

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde vrijdag van de maand juni om zestien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen. Jaarrekening:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Kapitaalsbescherming:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aunhet

~ Belgisch

. Staatsblad

Ifillagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

rnod 2.1

Vereffening-verdeling:

* Ontbinding:

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering of van

de enige vennoot beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

* Vereffenaars:

De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd.

Enkel advocaten kunnen tot vereffenaar worden benoemd.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of

homologatie van hun benoeming.

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het

Wetboek van vennootschappen,tenzij de algemene vergadering, bijmeerderheidgewone van stemmen,

anders besluit.

~VenÍ*|i n het netto-actief:

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen

om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de

aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door

voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn

volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder aile vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij

bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

OVERGANGSBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2012.

- De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde vrijdag van de maand juni 2013 om 16.00 uur op

de zetel van de vennootschap

- Wordt tot niet-statutair zaakvoerder benoemd:

*Mevrouw Dau|enoqVm||emvoornoemd.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende bestissing door de algemene vergadering.

- Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting:

Alle verbintenissen en uUex*qp|ichóngan die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 juli

2011 door de comparante in naam voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen

door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

'Volmachten:

De BVBA Filip C|oedoout, de heer Filip Claerbout en alle medewerkers of elke andere door hem aangewezen perooun, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap om alle documenten te ondertekenen en aile nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hiernp, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, aile nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Neergelegd vc5ör registratie overeenkomstig artikel 173,1° van het registratiewetboek).

Notaris Stein Binnemans te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Neam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
VALLERY DECLERCQ

Adresse
MOLENDREEF 3 8570 VICHTE

Code postal : 8570
Localité : Vichte
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande