VALYOU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VALYOU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.328.193

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 18.08.2014 14439-0254-012
15/02/2012
ÿþMod Word 17.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

z43. se?, )q3

1111111MIN111111

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : VALYOU (verkort) :

NEERGELEGD

~ 1, 02, 2012

RECHTB,~~~p HP ANDEL

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Industrieweg 54

(volledig adres)

" Onderwerp akte t OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Manuel Van Hooi; te Zwijnaarde thans Gent dedato 31/01/2012,: ' neergelegd ter griffie vôôr registratie, dat tussen:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UNIMONTIS" met zetel te 8800 Roeselare,: Industrieweg 54, ondernemingsnummer 0833.421.129.

(Verschijner sub 10.

2/ De Heer MEERT Philippe Anne-Marie, geboren te Leuven op achtentwintig september negentienhonderd zesenzeventig, rijksregisternummer 76.09.28-297-37, wonende te 9340 Lede, Overimpestraat 42.

(Verschijner sub 2n.

3/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M & M CONSULTANCY" met zetel te 9420; Erpe-Mere, Aaigemdorp 84, ondernemingsnummer 0875.659.778.

(Verschijner sub 3/).

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "VALYOU" - zij haar maatschappelijke zetel heeft te 8800 Roeselare, Industrieweg 54.

- De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

-De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende. goederen,

Voorts ook het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van, huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van functie van, syndicus in een flatgebouw, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten,: bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsomming beperkend weze.

De aanneming en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen,; afwerkingen en voltootiingswerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met' het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de! vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen' tussenkomen.

De vennootschap mag optreden als bestuurder van andere vennootschappen.

Zij zal hiertoe alle onroerende goederen of handelsfondsen kunnen verkrijgen, huren of verhuren, zij zal bij, middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen; deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen, die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of; gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die van aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te: bevorderen, of om haar doel te verwezenlijken.

Zij zal zelf of door tussenkomst van derden alle mogelijke handelingen van commerciële, industriële,. ' roerende en onroerende of financiële aard uitvoeren, zelfs in voordeel of voor rekening van derden opdrachtgevers, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of de, verwezenlijking ervan zouden kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zo roerende ais onroerende,' uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of van aard zijn de uitbreiding ervan te bevorderen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordinatie van bouwwerken.

Alle afbraakwerken.

Het optreden als tussenpersoon in de handel.

Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

Het voeren van detailhandel met inbegrip van alle aan- en verkoopsactiviteiten die hiermee gepaard gaan, via alle mogelijke distributiekanalen, met inbegrip van postorderbedrijven en internetverkoop.

Het verlenen van administratief, financieel en managementsadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

Het beheren van een onroerend patrimonium, zoals onder andere vakantieverblijven en andere accommodatie voor kort verblijf, en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van aile bestuursdaden ondermeer oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan, dit alles in de ruimste zin.

Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

Het verwerven en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soorgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles In de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in aile bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

- Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 20.000 euro.

Het is verdeeld in 20.000 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één120,000ste ieder en is onderschreven in speciën ais volgt:

1/ de verschijnen sub 1: tienduizend (10.000) aandelen, zegge voor tienduizend (10.000) Euro;

2/ de verschijner sub 2: vierhonderd tachtig (480) aandelen, zegge voor vierhonderd tachtig (480)Euro;

3/ de verschijner sub 3: negenduizend vijfhonderd twintig (9.520) aandelen, zegge voor negenduizend vijfhonderd twintig (9.520) Euro.

- Alle aandelen zijn volgestort.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

- zijn benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

a/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UNIMONTIS" met zetel te 8800 Roeselare, Industrieweg 54, ondernemingsnummer 0833.421.129, met als vast-vertegenwoordiger, de Heer Kevin Vanden Berghe wonende te 8800 Roeselare, Koningsstraat 52;

b/ de Heer MEERT Philippe, geboren te Leuven op achtentwintig september negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 9340 Lede, Overimpestraat 42;

c/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M & M CONSULTANCY" met zetel te 9420 Erpe-Mere, Aaigemdorp 84, ondernemingsnummer 0875.659.778, met als vast-vertegenwoordiger, de Heer Mathias MEERT, wonende te 9000 Gent, Waaistraat 16;

d/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APT VENTURE" met zetel te 9000 Gent, Zalmstraat 91, ondernemingsnummer 0833.392.722, met als vast-vertegenwoordiger, de Heer Tim Vanden Berghe, wonende te 9000 Gent, Zalmstraat 91.

- Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31/12/2013.

- De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de tweede maandag van de maand juni om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden tijdens het jaar dat volgt op de afsluiting van het eerste boekjaar.

_ Elk aandeel geeft recht op één stem.

- Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het , nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

- Met toepassing van artikel 60 Wetboek van vennootschappen, neemt de vennootschap de verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

-Bijzondere volmacht wordt verleend aan:

Titeca Henri Accountancy te 8800 Roeselare, Heirweg 198, ondememingsnummer 882.371.584,

vertegenwoordigd door de Heer Emmanuel Titeca of elke andere door hem aangewezen persoon,

teneinde de formaliteiten te vervullen tot:

*inschrijving en alle latere wijzigingen van de vennootschap in de kruispuntbank der ondernemingen;

*inschrijving van de vennootschap als belastingsplichtige bij de administratie van de belasting over de

toegevoegde waarde;

daartoe aile verklaringen af te leggen, aile documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige

te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

.?oor. Let c vcien aan net c,etgisch ''étc,atsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Manuel Van Hoof, te Zwijnaarde thans Gent.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte ;

- bankattest.

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van darder te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 31.07.2015 15398-0163-013

Coordonnées
VALYOU

Adresse
INDUSTRIEWEG 54 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande