VAMAFLORA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAMAFLORA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.045.941

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 04.04.2014, NGL 28.04.2014 14099-0492-013
03/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 02.04.2013 13075-0073-013
16/09/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r,

"

 4.1-BAN

ti

cc

ce ` 6 SEP, 9011 ó

Griffie

Ondernemingsnr :

839045941

bet IIII IIIII I ~ ICI I IIY

se X11160382"

Sta









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : VAMAFLORA

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Woestenstraat 44

8640 Vleteren

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Stephan Mourisse, notaris te Roesbrugge-Haringe/Poperinge, op één september tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, dat verschenen zijn:

1/ De Heer Andy Ferdy Hendrik Malysse, geboren te Izegem op twee februari negentienhonderd zes en:; zeventig, (identiteitskaartnummer 590-8436461-09, nationaal nummer 76.02.02-141.51), echtgenoot van.; Mevrouw Cindy Van Eeckhoutte, nagenoemd.

2/ Mevrouw Cindy Wendy Van eeckhoutte, geboren te leper op zes en twintig januari negentienhonderd` vier en zeventig, (identiteitskaartnummer 590-6917398-63, nationaal nummer 74.01.26-168.31), echtgenote van Fi de heer Andy Malysse, voornoemd.

De Heer en Mevrouw Andy Malysse-Van Eeckhoutte Cindy wonen samen te 8900 Brielen/leper,:; Veurnseweg 143 en zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap bij gebrek aan huwelijkscontract; il stelsel tot op heden niet gewijzigd.

Die de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VAMAFLORA" met maatschappelijke zetel te 8640 Vleteren, Woestenstraat 44 en met een kapitaal van honderd vijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,04);; vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig aandelen (1.250) aandelen zonder aanduiding van nominale:! waarde.

Inschrijving op het kapitaal

Op het kapitaal wordt op de volgende wijze ingeschreven.

Inbreng in geld

Op het kapitaal wordt ingeschreven in geld en dit als volgt:

1/ De Heer Andy Malysse, voornoemd, schrijft in op zeshonderd vijfentwintig (625) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00)

2/ Mevrouw Cindy Van Eeckhoutte, voornoemd, schrijft in op zeshonderd vijfentwintig (625) aandelen,? dewelke zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) Plaatsing kapitaal

De verschijners stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort is.

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handeisvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte.; aansprakelijkheid en draagt de naam : "VAMAFLORA".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België, bij enkel:; besluit van het bestuursorgaan en mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en,' li stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, ;; commissionair of tussenpersoon, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere:; natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten en/of des; organen, vertegenwoordigers en/of medewerkers van de vennootschap de nodige erkenningen en/of; vergunningen hebben en waarbij alle woorden op te vatten zijn in hun meest ruime betekenis:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- de uitbating van een tuincentrum en doe-het-zelfzaak en superette, de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van tuinbouwproducten, voeders, verzorgingsproducten voor dieren en planten, tuinbouwbenodigdheden, zaden, bollen en knollen, plantenvoeding, kunstmeststoffen, bodemverbeteraars, schorsen, potgronden, sproeistoffen, sproeimaterieel, bomen, heesters, planten, bloemen, snijbloemen, tuindecoratie, bouw- en tuinmaterialen uit hout, kunststof of beton, minerale tuinmaterialen en gesteenten, materiaal, materieel, benodigdheden en toebehoren voor de aanleg en het onderhoud van tuinen en vijvers, met inbegrip van alle soorten folies, afrasteringen en afsluitingen, ijzerwaren en gereedschappen, verlichtingsartikelen, artikelen van hout, kurk of vlechtwerk, vaste brandstoffen zoals brandhout, houtskool, vloeibare en gasvormige brandstoffen (gas in flessen), petroleumproducten, smeermiddelen, deurmatten, (sfeer-) verlichtingsartikelen, drogisterij, verfproducten, landbouw- en tuinmachines, meubels en tuinmeubels, elektrische en niet-elektrische huishoudapparaten, vaatwerk, aardewerk, porselein, glaswerk, wenskaarten, kalenders, kaarsen, materiaal ter versiering van gebouwen bij Kerstmis, bij Pasen en bij andere feesten.

- de uitbating van supermarkten, de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van voedingswaren en van alle goederen ter verpakking, opslag en bewaring van voeders en van voeding, van artikelen die behoren tot het volledige winkelassortiment evenals het voeren van alle activiteiten welke daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden, zoals producten voor de thuisbakker, de aan- en verkoop van aardappelen, groenten en fruit, kleinvee, gevogelte en wild, dranken, bieren, wijnen, likeuren en rookartikelen.

- de klein- en groothandel in voedings- en genotsmiddelen, margarines en vetten, soepen, sausen, kruiden en specerijen, droge voeding, conserven en diepvriesproducten, snoep.

- de markt- en straathandel in voedingsmiddelen en textielwaren, handel in onderhouds- en

verzorgingsproducten, parfumerie, speelgoed, seizoenartikelen, audio, multimedia, video- en fotoartikelen.

- de klein- en groothandel in boeken, kranten, tijdschriften, papierwaren, kantoorbenodigdheden, speelgoed, geschenken, imitatiesieraden, gadgets en ambachtelijke producten.

- de verkoop van loterijbriefjes, het afleveren en inzamelen van deelnemingsformulieren voor allerhande acties en promoties.

- de klein- en groothandel in doe het zelf artikelen, tuingereedschap, dierenartikelen, verzorgingsproducten voor dieren en planten, alle producten uit het sportsegment, textielproducten, schoeisel en lederwaren.

- de klein- en groothandel en de in- en uitvoer van alle horecabenodigdheden en meubilair, inrichting en installaties voor horecazaken.

- de groot- en kleinhandel in kleding, textiel en accessoires, inclusief de uitbating van betreffende verkooppunten.

- het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken voor rekening van derden, het ontwerpen en onderhouden van tuinen, snoeien van bomen en heggen.

- de verhuur van voertuigen, inclusief personenwagens en aanhangwagens, al dan niet met chauffeur, de uitbating van een taxibedrijf, de organisatie en exploitatie van personenvervoer met wagens, autobussen, met of zonder dienstregeling.

- het goederenvervoer over de weg, bestel- en koerierdiensten inclusief expresleveringen en de activiteiten als verhuisonderneming.

- de uitbating van verbruikszalen en eetgelegenheden met of zonder bediening inclusief de activiteiten als restauranthouder.

- het inrichten en organiseren van feestelijkheden. recepties, seminaries, congressen, tentoonstellingen, events.

- de organisatie van evenementen met verhuur van tenten en benodigdheden voor bedrijfsfeesten, tentoonstellingen, enz.

- het organiseren en geven van kook- en bakateliers en allerlei andere culinaire ateliers en workshops, seminaries en trainingen.

- de uitbating van vakantieverblijven en/of trainingscentra met aangepaste infrastructuur, met of zonder restaurant.

- het rationeel en oordeelkundig beheren en behouden, in de ruimste zin van het woord, van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen. Onder meer binnen dit kader maar ook in het algemeen daarbuiten mag zij overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, beleggen, bouwen, verbouwen, verhuren of in huur nemen van alle roerende en onroerende goederen; tot het verwerven, verkopen, beleggen in en valoriseren van kunstvoorwerpen, antiquiteiten, effecten allerhande, participaties in andere vennootschappen en/of ondernemingen, alsook portefeuille- en kapitaalbeheer in de meest ruime zin van het woord waaronder het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen ongeacht de juridische vorm van deze laatste;

- het stimuleren, de planning, het managen en het adviseren en de coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen;

- het management in en het beheer van ondernemingen, groeperingen en verenigingen; het uitoefenen van functies als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- het nemen van belangen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België als in het buitenland;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; mede in dit kader het zich ten gunste van derden borg stellen, hen aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

- het bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen;

- het nemen, verwerven, verhandelen, houden, deponeren en uitbaten van octrooien, patenten, brevetten, licenties, merken, merkrechten en distributierechten en meer in het algemeen van alle intellectuele eigendomsrechten en van alle daarmee samenhangende rechten;

- het verstrekken van secretariaatsondersteuning en coderingsdiensten al dan niet in onder- aanneming, het optreden als tussenpersoon voor telecomdiensten en leveranciers voor nutsvoorzieningen.

- het verstrekken van technische prestaties en algemene montage-diensten al dan niet in onder-aanneming. De verhuring van divers materiaal en materieel.

het verstrekken van adviezen inzake management, het begeleiden en adviseren inzake (crisis- }management, verkooppromotie en public-relations, het organiseren van alle verkoops- en prestaties bevorderende activiteiten. Het verlenen van adviezen van financiële, commerciële, organisatorische, operationele, technologische of administratieve aard in de ruimste zin. Het verlenen van bijstand en ondersteunende diensten, zonder enige beperking, aan personen, bedrijven en de overheid, rechtstreeks of " onrechtstreeks, op vlak van administratie, verkoop, productie en algemeen bestuur in de ruimste zin, en dit zowel voor nieuw op te richten als bestaande ondernemingen.

De vennootschap kan daarenboven samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap kan hiervoor alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten aangaan, evenals zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan alle verrichtingen van burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende, roerende of ' financiële aard stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doet verwant zijn of de verwezenlijking ervan

kunnen bevorderen. "

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00) en is verdeeld in duizend tweehonderd vijftig (1.250) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Plaatsing - Volstorting

Het kapitaal is volledig geplaatst.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht ' bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) wordt, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering onbezoldigd uitgeoefend.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen E toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts ; plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

Bestuur - Interne vertegenwoordiningsbevoegdheid  externe vertegenwoordigingsmacht

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Indien er evenwel drie of meer zaakvoerders benoemd worden, vormen zij een college van zaakvoerders dat als collegiaal bestuursorgaan onderworpen is aan de regelen inzake beraadslagende en beslissende colleges.

Intern bestuur

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

} mcd 2.1

bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden

tegengeworpen.

Externe vertegenwoordiginqsmacht

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

verweerder, behalve als er een college van zaakvoerders werd ingesteld. In het geval er een college van

zaakvoerders is, wordt de vertegenwoordigingsmacht opgedragen aan twee zaakvoerders, gezamenlijk

optredend.

ALGEMENE VERGADERING

BIJEENKOMST BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde vrijdag

van de maand maart om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de

eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel

hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten.

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen

een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom

verzoeken.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint ieder jaar op één oktober en wordt op dertig september van het daarop volgende jaar

e afgesloten.

WINSTBESTEDING

c De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

e ' inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

b ; vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

sC ; het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

et Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt,

waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

et

et De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank

ª% " van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van



stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de : vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

" S: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. "

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet slaan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te 8640 Vleteren, Woestenstraat 44.

3. Eerste boekjaar EN JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op dertig september tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de derde vrijdag van de maand maart van het jaar

tweeduizend dertien om achttien uur.

4. Overname verbintenissen

In overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter

.gelegenheid van_de_oprichting_van-de vennootschap,_dat.deze_de_rechten en ver-bintenissen.aangegaan-door_de._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1



vennootschap in oprichting sinds één juli tweeduizend en elf, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft, overeenkomstig de artikelen 2, §4 en 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Niet statutaire zaakvoerders

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te akteren dat benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerders : de heer Andy Malysse en mevrouw Cindy Van Eeckhoutte, beiden voornoemd.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerders verklaren het toegekend mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

De zaakvoerders, afzonderlijk optredend, zijn bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Volmacht formaliteiten btw ! kruispuntbank

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel: Als bijzonder gemachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, worden aangesteld de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Barroo Mees Vankemmel " met zetel in de Europalaan 7 te 8970 Poperinge, ingeschreven in het RPR te leper onder het nummer 0405.482.368 en dragend het BTW-NUMMER BE 0405.482.368, evenals diens aangestelden, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen i met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor ondernemingen/ het Rechtspersonenregister, en teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde en van de Inkomstenbelastingen.

Voor ontledend uittreksel.

Stephan MOURISSE.

Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: Expeditie akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAMAFLORA

Adresse
WOESTENSTRAAT 44 8640 VLETEREN

Code postal : 8640
Localité : Woesten
Commune : VLETEREN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande