VAMAX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAMAX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.928.197

Publication

25/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

23-03-2015

Griffie

*15305084*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0607928197

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

VAMAX

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris François Blontrock te Brugge op 20 maart 2015, te

registreren, dat er door:

- de Heer Pannier, Bart Jan, en zijn echtgenote Mevrouw Dhondt, Lieselot Annelies, samenwonende

te 8000 Brugge, Dreef ter Panne 8;

- DE KLOKKE NOORD, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met

maatschappelijke zetel te 8210 Zedelgem, Lindestraat 1A, Belasting over de Toegevoegde Waarde

nummer BE 0885.729.368 rechtspersonenregister Gent, afdeling Brugge,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

NAAM: VAMAX.

ZETEL: 8000 Brugge, Dreef ter Panne 8.

DUUR: onbepaalde tijd.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en

voor eigen rekening:

I. ALGEMEEN:

1. het beheren en aankopen en verkopen van onroerend goederen en dit in de meest ruime zin van het woord;

2. het verlenen van diensten en adviezen aan derden en dit in de meest ruime zin van het woord;

3. het opnemen van bestuurdersopdrachten in andere vennootschappen.

II. VOOR EIGEN REKENING:

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN, OF IN DEELNEMING MET DERDEN, BIJDRAGEN TOT DE VESTIGING EN DE ONTWIKKELING VAN RECHTSPERSONEN EN ONDERNEMINGEN, ZOALS:

1. het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de

Onderwerp akte :

Dreef ter Panne 8 8000 Brugge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

2. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

3. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

4. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

5. het ontwikkelen, kopen, verkopen , in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

6. het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

7. de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in t kort tussenpersoon in de handel;

8. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

KAPITAAL: Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd zevenennegentigduizend vijfhonderd vijftig euro (497.550,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door negenenveertigduizend zevenhonderd vijfenvijftig (49.755) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk een fractiewaarde van één negenenveertigduizend zevenhonderd vijfenvijftigste (1/49.755ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. INBRENG IN NATURA:

1. de Heer PANNIER Bart en DHONDT Lieselot, beiden voornoemd, hebben verklaard in volle eigendom in de vennootschap in te brengen: honderd eenenzestig (161) aandelen die zij volgens hun verklaringen bezitten in de naamloze vennootschap Miba, met zetel te 8000 Brugge, Dreef ter Panne 8. Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0475.018.797 rechtspersonenregister Gent, afdeling Brugge.

2. De Klokke Noord, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd, heeft verklaard in volle eigendom in de vennootschap in te brengen: honderd zestig (160) aandelen van de naamloze vennootschap Miba, voornoemd.

CONCLUSIES VAN HET VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR:

 Ondergetekende, de Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & C° met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 20-22 vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse  bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer J. Degryse  zaakvoerder, werd aangesteld door de oprichters van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAMAX om overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken n.a.v. de inbreng in natura van 321 aandelen van de NV MIBA.

De inbreng zal gebeuren door de volgende personen:

- de heer Bart PANNIER: 161 aandelen

- BVBA De Klokke Noord 160 aandelen

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht kunnen we besluiten dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend met de agio's van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 49.755 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAMAX zonder vermelding van nominale waarde, zijnde het maatschappelijk kapitaal, vertegenwoordigend ¬ 497.500,00 Deze worden toegekend aan: - De heer Bart PANNIER: 24.975 aandelen

- BVBA De Klokke Noord 24.800 aandelen

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Brugge,

Op 17 maart 2015

Burg. BVBA VAN CAUTER  SAEYS & C°, bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse  bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door de heer J. Degryse  zaakvoerder

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 20 maart. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2017. VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN: Iedere vennoot kan per brief, fax, email of enige andere informatiedrager een volmacht geven om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen.

Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

Indien een effect aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan komt de uitoefening van de aan dit aandeel verbonden rechten toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar. De uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft. BOEKJAAR/EERSTE BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één oktober en eindigt op dertig september van het volgende jaar. Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en eindigt op dertig september tweeduizend en zestien.

WINSTVERDELING: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

WIJZE VAN VEREFFENING: De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd. Bij gebrek aan benoeming door de algemene vergadering geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) die op dat ogenblik in functie zijn.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

De ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte is mogelijk mits naleving van de desbetreffende wettelijke voorwaarden.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto-actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

BENOEMINGEN: Met eenparigheid van stemmen benoemen de oprichters als eerste niet-statutair zaakvoerders voor onbepaalde tijd:

- Padho, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Dreef Ter Panne 8 A, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0885.726.497 rechtspersonenregister Gent, afdeling Brugge. Als vaste vertegenwoordiger werd aangeduid: de Heer Pannier Bart, voornoemd;

- De Klokke Noord, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd. Als vaste vertegenwoordiger werd aangeduid: Mevrouw Pannier, Mieke Jenny Gilbert, wonende te 8210 Zedelgem, Lindestraat 1 bus A.

Voormelde zaakvoerders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit.

VOLMACHT: De comparanten en de aldus benoemde zaakvoerders stellen als bijzondere gevolmachtigde aan BOEKHOUDING FISCALITEIT FEYS, met zetel te 8310 Brugge (Assebroek), Baron Ruzettelaan 315, ondernemingsnummer 0455.652.253 rechtspersonenregister Gent, afdeling Brugge, alsook haar aangestelden en bedienden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN: De comparanten hebben verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, sinds 1 maart 2015. Voor beredeneerd uittreksel uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte;

Zal eerstdaags worden neergelegd:

- verslag van de oprichters;

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Coordonnées
VAMAX

Adresse
DREEF TER PANNE 8 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande