VAN ASSCHE - MEYHUI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN ASSCHE - MEYHUI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.803.170

Publication

18/12/2012
ÿþ Mcd Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" 12203962*

NEER(áELEGD

-5. 12, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL Griffie KORTRIJK

Ondernemingsnr: ~p'j gc)3 / R-

Benaming

(voluit) : VAN ASSCHE - MEYHUI

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Platanendreef 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door notaris Stan Devos te Zwevegem op 29 november 2012 dat de vennootschap "VAN ASSCHE - MEYHUI " werd opgericht met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 8790 Waregem, Platanendreef 5.

Ze bestaat voor onbepaalde duur en werd opgericht door VAN ASSCHE Pieter Germain Roselin, geboren te Kortrijk op 21 april 1981, en MEYHUI Leen Maria Mariette, geboren te Kortrijk op 16 januari 1985, beiden wonende te 8790 Waregem, Platanendreef 5, met een geplaatst maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 euro: via volgende inschrijvingen

- door VAN ASSCHE Pieter, ten belope van 51 aandelen, of 9.486,00 ¬

- door MEYHUI Leen, ten belope van 49 aandeel, of 9.114,00 ¬

Elk aandeel is volgestort voor een derde. Het kapitaal is volgestort ten belope 1/3de, hetzij voor een bedrag van 6.200,00 ¬ )).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de KBC BANK zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd bankattest, dat aan ondergetekende notaris wordt overhandigd.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van elk jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de: vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de: bepalingen van de venootschappenwet.

VAN ASSCHE Pieter werd aangesteld ais niet statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap heeft tot doel:

- De uitbating van een onderneming voor de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de verhuring, fabricatie, aanneming, installatie, herstelling, onderhoud, adviesverlening en controle in verband met alle; elektrische, elektronische en radio-elektrische installaties, toestellen en leidingen in het algemeen.

- De uitbating van een onderneming elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen, de installatie van bewakingssystemen, alarminstallaties, voedingssystemen, warmte- en geluidsisolering, ventilatie en luchtregeling en van industriële leidingen, kabels, diverse land- en tuinbouwwerken.

- De uitbating van een onderneming voor de installatie en onderhoud van toegangscontrole en automatisatie van poorten en toegangssystemen.

- De uitbating van een onderneming voor de aanleg en de bedrading van telefooninstallaties en' computersystemen, de installatie en onderhoud van elektrische bedrading en toebehoren, van domotica-systemen, de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties, het leveren en plaatsen van lichtreclames en uithangborden.

- De uitbating van een onderneming voor het aannemen, de studie, uitwerking of realisatie van onderaannemingen van geluid- en warmte-isolatiewerken, technische uitrusting, elektrotechnieken en installatie in verband met zonne-energie, zonnecelpanelen en energievoorziening in de meest uitgebreide zin van het woord. Alle werken in verband met airconditioning, luchtbehandeling en ventilatiesystemen.

- De uitbating van een onderneming voor de handelsbemiddeling in elektrisch en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal voor industrieel gebruik.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De uitbating van een onderneming voor sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerken alsmede rioleringswerken.

- De uitbating van een onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom omvattende de installatie van alle hulptoestellen alsmede het plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten branders.

- De uitbating van een onderneming voor het installeren, plaatsen en onderhouden van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van wasverzachters, het plaatsen van ventilatie en verluchting en luchtregeling, de uitvoering van alle werken voor warmte-isolering en geluidsisolering.

- De uitbating van een onderneming voor het proefboren, gericht boren en bijboren, het proefboren en het nemen van monsters ten behoeve van de bouw of voor geofysische, geologische of andere doeleinden, het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties, de aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen, het boren en aanleggen van waterputten, graven van mijnschachten.

- De uitbating van een onderneming voor grondwerken, slopingswerken, riolerings- en draineringswerken en waterbouwkundige werken.

- Het uitbaten van een studiebureau voor bouwwerken en immobiliën; het ontwerpen, opmaken en uitwerken van alle studies, plannen en projecten aangaande alle bouwactiviteiten.

- De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, de verhuring, de verwerking, opslag en transport van alle bouwmaterialen, grondstoffen, machines en werktuigen voor de bouw- en constructienijverheid evenals de uitrusting van gebouwen en binnenhuisinrichting.

- Alle werkzaamheden van coürdinatorontwerp en cobrdinatorverwezenlijking, zoals deze bepaald zijn in de wet van vier augustus negentienhonderd zesennegentig betreffende het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk en het Koninklijk Besluit van vijfentwintig januari tweeduizend en één betreffende de tijdelijke of mobiele bouwplaatsen, evenals alle activiteiten in verband met de energieprestatieregelgeving;

- Bouwpromotie.

- De groot- en kleinhandel inclusief de thuisbezorging, de import en export van allerlei drankwaren in de ruimste zin van het woord, onder andere water, melk, frisdranken, energiedranken, bieren, wijnen, alcoholische dranken, aperitieven en alle andere dranken.

- Alle bedrijvigheid inzake consultancy ten behoeve van de handel en nijverheid (advies met betrekking tot financiering, kostprijscalculatie, beleggingen, projectontwikkeling, informatica, bedrijfsorganisatie, administratieve organisatie, productontwikkeling, marketing, nieuwe technologieën, enzovoort) en inzake toepassing van deze consultancy; het leveren van alle aanverwante diensten, producten, grondstoffen en hulpstoffen; het verlenen van adviezen en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public-relations en communicatie; het verlenen van adviezen over alle soorten computers en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur: analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing; het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische identificatie; het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's.

- Alle verrichtingen van tuinaanleg, onderhoud van tuinen, parken en sportvelden; de groot- en kleinhandel in alle planten, bloemen, tuinbouwproducten en alle aanverwante artikelen; het snoeien en rooien van bomen; de aanleg van opritten en tuinpaden.

- Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, verkaveling, de Ordening, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende handelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

- Het aantrekken van financiële middelen onder de vorm van hypothecaire kredieten, krediet voor

professionele doeleinden, doorlopende kredieten, leningen, obligatieleningen, voorschotten, en andere, ter

financiering van vennootschappen en rechtspersonen, welke actief zijn in dezelfde of analoge sectoren.

- Het aanhouden en beheren van beleggingen in roerende waarden, zoals aandelen, aandelen in

beleggingsvennootschappen, beleggingsfondsen, optierechten, vastgoedcertificaten, obligaties, liquide

middelen, en andere.

- Het verstrekken van zakelijke of persoonlijke zekerheden en waarborgen ten einde haar eigen

verplichtingen of de verplichtingen van vennootschappen met een gelijkaardig doel, te garanderen.

- Alle mogelijke advies- enfof dienstenfuncties op het vlak van algemeen bedrijfsbeheer, organisatie en

planning, budgettaire en financiële aangelegenheden.

- De controle op of het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen door het

opnemen van alle mogelijke mandaten binnen vennootschappen of ondernemingen.

- Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

- Alles in verband met de aankoop, verkoop, beheer, verhuring en dergelijke van alle onroerende goederen

(voor eigen rekening).

- Alles in verband met de aankoop, verkoop, beheer, verhuring en dergelijke van alle roerende goederen.

- Adviesbureau inzake algemeen en projectmanagement, inclusief het beheer en de opvolging ervan.

- Het waarnemen van bestuurders- en vereffeningsmandaten in vennootschappen.

- Het nemen van participaties in andere vennootschappen.

- Activiteiten van roerende en onroerende leasing.

Het verwerven, de uitbating, het verhandelen van intellectuele eigendommen, patenten, octrooien en

dergelijke.

Voor-

" behouden qan het Belgisch Staatsblad

Commissionair of tussenpersoon in de handel.

- Het verlenen van zekerheden voor rekening van derden.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat,

ï De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van september om 14 uur, gehouden op de zetel

van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elke vennoot heeft één stem per aandeel. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen ais aandelen. Het uitoefenen van het stemrecht mag het voorwerp van overeenkomsten tussen = vennoten uitmaken, zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig de wet. De wijze van bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien aile vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering.

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle medeëigenaars.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

- VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL -

Bijlage :

- Uitgifte van de oprichtingsakte,

Opgemaakt door Stan Devos, notaris te Zwevegem, met standplaats Sint-Denijs

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 19.09.2015, NGL 30.09.2015 15622-0148-014

Coordonnées
VAN ASSCHE - MEYHUI

Adresse
PLATANENDREEF 5 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande