VAN HOLSBEECK

Divers


Dénomination : VAN HOLSBEECK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 807.000.012

Publication

23/06/2011
ÿþBenaming : Van Holsbeeck

Rechtsvorm : private stichting

Zetel: Sint-Bernardusplein 13

8620 Nieuwpoort

Ondernemingsnr : 0807.000.012

Voorwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor de ondergetekende Notaris Michaël MERTENS te Ieper op 27 mei 2011 'Geboekt

twee blad een verzending te IEPER de 1 JUN 2011 boek 176 blad 14 vak 9. Ontvangen : vijfentwintig euro (25

EUR). De Ontvanger A.l. (getekend) JEAN-PIERRE LEMAIRE'

Blijkt dat de statutaire bestuurders van de private stichting naar Belgisch Recht `Van Holsbeeck' volgende

beslissingen hebben genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT

De statutair bestuurders beslissen om artikel 14 van de statuten volledig te vervangen door volgende tekst

`Artikel 14.

Wanneer een mandaat van bestuurder vacant wordt, wordt als volgt voorzien in de opvulling van de vacature :

Is er nog minstens één statutair bestuurder in functie, dan wordt de vacature opgevuld overeenkomstig artikel 1 1, eerste alinea van de statuten.

Op het ogenblik waarop het mandaat van de enige nog in functie zijnde statutair bestuurder eindigt, eindigt het mandaat van alle niet statutaire bestuurders en wordt alsdan een nieuwe raad van bestuur samengesteld bestaande uit drie statutaire bestuurders, met name :

1-De heer VAN HOLSBEECK Marnix Theo Alice Gaston, geboren te Wezemaal op 17 januari 1957  nationaal nummer 57.01.17-051.61, wonende te 48167 Northville (Michigan  Verenigde Staten van Amerika), Woodridge Court 41449.

2-De Heer VAN HOLSBEECK Bartel Vedast, geboren te Roeselare op 2 december 1958, nationaal nummer 58.12.02-031.47, wonende te 8670 Koksijde, Dumontlaan, 4 bus GV01.

3-De Heer VAN HOLSBEECK Kristo Gudrun, geboren te Roeselare op 9 december 1959, nationaal nummer 59.12.09-051.32, wonende te 8750 Zwevezeie, Zuiddreef, 22.

Deze bestuurders worden alsdan aangesteld voor onbeperkte duur.

Indien van dan af een bestuurder zijn mandaat niet kan opnemen ten gevolge van vooroverlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of onmogelijkheid om het mandaat uit te oefenen, dan wordt, eveneens aangesteld voor onbeperkte duur, in zijn vervanging voorzien als volgt :

-bij vooroverlijden met testament :

Een persoon uit de familietak van de statutaire bestuurder die oorspronkelijk recht had op het betreffende mandaat (Marnix, Bartel of Kristo Van Holsbeeck) en die in het testament van de overleden bestuurder voorgedragen wordt als plaatsvervangend bestuurder;

Met familietak van Marnix, Bartel of Kristo Van Holsbeeck wordt bedoeld : al zijn descendenten, de echtgenoot of echtgenote of wettelijk samenwonende partner van henzelf en van al zijn descendenten, en de descendenten van deze respectievelijke echtgenoten of wettelijk samenwonende partners;

-in alle andere gevallen :

De echtgenoot, echtgenote of wettelijk samenwonende partner van de betreffende bestuurder, of bij afwezigheid daarvan of indien deze het mandaat niet wenst op te nemen :

7

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik ,B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b

s

*11093]90*

0 11.1N1 2011

7'" Griffie

-

Voor- Luik B - Vervolg

bghouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Een door de familietak van de desbetreffende statutaire bestuurder die oorspronkelijk recht had op het betreffende mandaat (Marnix, Bartel of Kristo Van Holsbeeck) voorgedragen kandidaat, waarbij het oudste lid van de desbetreffende familietak de organisatie op zich neemt en waarbij deze kandidaat evenwel met unanimiteit dient goedgekeurd te worden door alle overige bestuurders. De overblijvende bestuurders die ertoe gehouden zijn een nieuwe raad van bestuur samen te stellen zullen hun beslissing, desgevallend, om van het recht van voordracht af te wijken, omstandig dienen te motiveren. Indien niet binnen een redelijke termijn in de opvolging van bestuurder(s) wordt voorzien, kan de rechtbank van eerste aanleg van het gerechtelijke arrondissement waar de stichting haar zetei heeft, hierin voorzien op vordering van ieder belanghebbende. De rechtbank neemt daarbij zoveel mogelijk de statuten, onder meer onderhavig artikel 14, in acht.

TWEEDE BESLUIT

De statutair bestuurders geven hierbij volmacht aan de instrumenterende Notaris om de gecoördineerde statuten op te stellen en neer te leggen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : de expeditie van de akte statutenwijziging + gecoördineerde tekst van de statuten





Bijlagen bij he Belgisclï Stants stad - 23/06/2 t - Annexes du Moniteur belge Notaris Michaël MERTENS





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAN HOLSBEECK

Adresse
SINT-BERNARDUSPLEIN 13 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande