VAN HUELE INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VAN HUELE INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 842.018.297

Publication

11/04/2013
ÿþN,oá wors11i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I'ieaergeiega ter griffie van ge rechtbank van koophandel Brugge  afdeling ±e Oostende

2 APR. 2013 ..

Ondernemiingsnr : 0842.018.297 Benan ng

(volmi; . VAN HUELE INVEST (Ver'kOr()

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel , 8400 Oostende, Zandvoordestraat, 453

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Kapitaalvermindering - Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck te Oostende de dato 26.03.2013, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie met het oog op neerlegging op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de NV VAN HUELE INVEST de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met HONDERD EN EENDUIZEND DRIEHONDERD ACHTENNEGENTIG EURO VIJENZESTIG EUROCENT (101.398,65 EUR) om het kapitaal te brengen van HONDERD TWEEËNZESTIG DUIZEND ACHTHONDERD ACHTENNEGENTIG EURO VIJFENZESTIG CENT (162.898,65 EUR) op EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (61.500,00 EUR), en dit door terugbetaling op leder der negenenvijftigduizend achthonderd zeventien (59.817) aandelen van kapitaal, elk aandeel voor een gelijk deel, voor het volledige bedrag van de uitkering aan te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal en niet op geïncorporeerde reserves..

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de bestuurders om dit besluit te concretiseren en om de wettelijke reserve te herleiden tot het door de wet vereiste minimum door overboeking van het verschil naar de beschikbare reserves.

De bestuurders worden inzonderheid gelast de uitbetaling te doen of te laten doen, zodra dit door de wet toegelaten is.

Tweede besluit

De vergadering besluit te statuten aan te passen aan het voorgaande besluit door vervanging van artikel artikel vijf, eerste twee alinea's, van de statuten door de volgende tekst:

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (61.500,00 EUR) en is verdeeld in negenenvijftigduizend achthonderd zeventien (59.817) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend en beslissend op de wijze als voorgeschreven voor een statutenwijziging.

Derde besluit

De vergadering verleent aan het bestuursorgaan aile bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten.

De vergadering besluit de statuten te coördineren en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

--- Voor eensluidend analytisch uittreksel ---

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte; Gecoördineerde Statuten; (getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck)

ui



ni; v?'iLUlk[ ;errii;d"1~?`CÇCi r~':a' ' h°,rr" ^rt,ylydld ver' :,{c'îï,r_gyier3xra^ip,rVio'-. hl., " `,r ,. ^1 ~ ~i'.i:Igq^' iCr á?'2iF'r: merk :C'^i.;'S i " . -tI, 1/4,ar4.1e'):IsoI" ,I,,v; r 0"e0r1'(1Ig^I

xg.r3Cr i.:S~rI nÇ{.

31/01/2013
ÿþMod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IveuetyetieJ lom, Çdfi vara ec

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

unijoi IHhI

Ondernemingsnr : 0842.018.297 Benaming

(voluit) . VAN HUELE INVEST (verto't)

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel 8400 Oostende, Zandvoordestraat, 453

(volledig adres)

Onderwerp akte BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING -- STATUTENWIJZIGING VERGADERING RAAD VAN BESTUUR  ONTSLAG BESTUURDERS  BENOEMING BESTUURDERS

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck te Oostende de dato 17.01.2013, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie met het oog op neerlegging op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de NV VAN HUELE INVEST de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit: Statutenwijziging vergadering raad van bestuur

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het artikel betreffende de vergadering van de raad van béstuur van de vennootschap te wijzigen.

De algemene vergadering beslist met algemeenheid van stemmen artikel 12 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen als volgt:

"Artikel twaalf Vergadering raad van bestuur

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen,

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd, bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht. Deze formaliteit is niet vereist wanneer alle bestuurders erin toestemmen te vergaderen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, aanwezig of vertegenwoordigd is.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

Iedere bestuurder die belet of afwezig is, kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een van de medebestuurders volmacht geven hem op een vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter van de raad van bestuur doorslaggevend.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal."

Tweede besluit: Ontslag bestuurders

De algemene vergadering neemt kennis van en aanvaardt met eenparigheid van stemmen het ontslag als (gedelegeerd) bestuurder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid OLIVIER VAN HUELE, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Pater Pirelaan 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (afdeling Oostende) onder ondernemingsnummer 0832.121.626,

etsr" , t1lz, ""1 í_u k [3 verfYífr.EtCsï __5r$3 h19E;r-, V 3 SáE ' x.' J 31BI7,$fErl i^ f fQtJtU fTezi) var d OCESUE!'l'71 r~ F brr,c,-~d oc rzc^ts,~rs{Soôn ter, ;A-7 er :an dcrfl..`f ta veroa,e'7.voorcsigetf

Vetaft t'su''nen;nresW,ren,ng

rechtbank van koophandel

Brugge  afdeling t,. Qcstentie

r)D 1 8

r2. Tsii 1 á;

Oe unifier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, c.q. zaakvoerder, de Heer Olivier VAN HUELEen dit met ingang vanaf heden.

De algemene vergadering neemt kennis van en aanvaardt met eenparigheid van stemmen het ontslag als bestuurder van Mevrouw VAN HUELE Margaretha Lia, geboren te Oostende op 18 april 1978, rijksregisternummer 780418 254-96, wonende te 9000 Gent, Karel Antheunisstraat, 9en dit met ingang vanaf heden.

Derde besluit: Benoeming bestuurder

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de volgende personen te benoemen tot bestuurders van de vennootschap, en dit met ingang vanaf heden om te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in 2017 :

- De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid PATRICK CLOET, met maatschappelijke zetel te 8470 Snaaskerke, Tarwestraat, 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (afdeling Oostende) onder nummer 0831.791.331, alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de Heer CLOET Patrick Maurice Charles, geboren te Oostende op 28 mei 1960, rijksregisternummer 600528 223-38, wonende te 8470 Snaaskerke, Tarwestraat, 3;

Waarbij de Heer CLOET Patrick, voormeld, wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger om dit bestuursmandaat waar te nemen;

Die verklaart zijn mandaat te aanvaarden;

- De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid CLAUDINE DE MEULEMEESTER, afgekort CDM, met maatschappelijke zetel te 8340 Damme (Sijsele), Houtstraat, 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0893.541.729, alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Mevrouw DE MEULEMEESTER Claudine Mia Gilbert, geboren te Brugge op 28 april 1972, rijksregisternummer 720428 102-16, wonende te 8340 Damme (Sijsele), Houtstraat, 6;

Waarbij Mevrouw DE MEULEMEESTER Claudine, voormeld, wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger om dit bestuursmandaat waar te nemen;

Die verklaart haar mandaat te aanvaarden;

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Xavier Van Huele, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Zandvoordestraat 453, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (afdeling Oostende) onder nummer 0832.379.467, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer VAN HUELE Xavier Georges, geboren te Oostende op veertien februari 1971, rijksregisternummer 710214 029-86, echtgescheiden, wonende te 8421 Vlissegem, Vijfwegestraat, 17:Waarbij de Heer VAN HUELE, Xavier, voormeld, wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger om dit bestuursmandaat waar te nemen;

Die verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Voor zover als nodig, wordt hierbij gesteld dat de Naamloze Vennootschap P&L, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Zandvoordestraat, 453, ingeschreven in rechtspersonenregister te Brugge (afdeling Oostende) onder nummer 0455.309.783, zal worden vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger , de Besloten Vennootschap met Beperkte Aaansprakelijkheid Xavier Van Huele, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Zandvoordestraat 453, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (afdeling Oostende) onder nummer 0832.379.467 vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VAN HUELE Xavier Georges, geboren te Oostende op veertien februari 1971, rijksregisternummer 710214 029-86, echtgescheiden, wonende te 8421 Viissegem, Vijfwegestraat, 17.

Vierde besluit: Volmacht

De vergadering verleent aan het bestuursorgaan alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten.

De vergadering besluit de statuten te coördineren en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Raad van Bestuur

De bestuurders verklaren vervolgens in raad van bestuur bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

Benoeming Voorzitter en wijziging vertegenwoordiger Gedelegeerd Bestuurder

De Raad van Bestuur duidt aan als voorzitter:

De Naamloze Vennootschap P&L, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Zandvoordestraat, 453, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (afdeling Oostende) onder nummer 0455.309.783, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger , de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Xavier Van Huele, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Zandvoordestraat 453, ingeschreven in rechtspersonenregister te Brugge (afdeling Oostende) onder nummer 0832.379.467, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VAN HUELE Xavier Georges, geboren te Oostende op veertien februari 1971, rijksregisternummer 710214 029-86, echtgescheiden, wonende te 8421 Vlissegem, Vijfwegestraat, 17;

Waarbij de Heer VAN HUELE Xavier, voormeld, wordt aangesteld als vaste vertegenwocrdiger om dit bestuursmandaat waar te nemen;

Die verklaart zijn mandaat te aanvaarden;

De Raad van Bestuur neemt kennis van en aanvaardt het feit dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid OLIVIER VAN HUELE, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Pater Pirelaan 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (afdeling Oostende) onder ondernemingsnummer 0832121.626, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Olivier VAN HUELE vanaf heden niet langer zal optreden voor de Naamloze Vennootschap P&L, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende,

Zandvoordestraat, 453, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (afdeling Oostende) onder nummer 0455.309.783 voor haar mandaat als Gedelegeerd Bestuurder van de vennootschap.

Voor zover als nodig, wordt hierbij gesteld dat de Naamloze Vennootschap P&L, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Zandvoordestraat, 453, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (afdeling Oostende) onder nummer 0455.309.783 voor haar mandaat als Gedelegeerd Bestuurder van de vennootschap voortaan steeds zal worden vertegenwoordigd door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Xavier Van Huele, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Zandvoordestraat 453, ingeschreven in rechtspersonenregister te Brugge (afdeling Oostende) onder nummer 0832.379.467, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer VAN HEJELE Xavier Georges, geboren te Oostende op veertien februari 1971, rijksregisternummer 710214 029-86, echtgescheiden, wonende te 8421 Vlissegem, Vijfwegestraat, 17.

--- Voor eensluidend analytisch uittreksel -

Worden tegelijk hiermede neergelegd Expeditie van de akte; Gecoördineerde Statuten; (getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

1` I^irtPS?E? blz Va-' ui ,B vé r+èlûer Rëç2a NF.a(13 81 nC::oéSli:SilCol v2't oe ir5;31..mente'Ef1CIC fto%êtfi'

1," croegd de racr.epcí ,c ,r aawrzitin v,,;(1 4erdei +e vc+-t^gef

V;;, zcz Naam an hd13L40" :~ i i fj

05/10/2012
ÿþNoti Word 11.1

IIII 1111111 IIIIIR N

*12164907*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,veaergetegcl ter griffie van Us

rechtbank van koo aadel Brugge  a - mg te Oosten

ap 2 6 EP. 2012

~

Griffie ne grrfrter

III

Ondememingsnr ; 0842.018.297

Benaming

(votait) . VAN HUELE INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel " 8400 Oostende, Zandvoordestraat, 453

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING

Ce Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck te Oostende de dato 21.09.2012,

11

waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie met het oog op neerlegging op de bevoegde Griffie

van de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat de Buitengewone Algemene Vergaderingen van de NV VAN

HUELE GEBROEDERS en de NV VAN HUELE INVEST de volgende beslissingen genomen hebben.

Worden gezamenlijk gehouden de buitengewone algemene vergaderingen van de aandeelhouders van :

0 1. De naamloze vennootschap VAN HUELE GEBROEDERS, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende,

Zandvoordestraat 453, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (afdeling Oostende) onder enummer 0405.299.355, Hierna "de partieel te splitsen vennootschap" genoemd.

zs

s2, De naamloze vennootschap VAN HUELE INVEST, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende,

Zandvoordestraat 453, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (afdeling Oostende) onder wl

nummer 0842.018.297, Hierna "de overnemende vennootschap" genoemd.

e Eerste besluit (agendapunt I van de partieel te splitsen vennootschap). Aanpassing van de statuten van de

i d partieel te splitsen venncotschap. Bevestiging van de datum van de gewone algemene vergadering

N 1.De algemene vergadering van de partieel te splitsen vennootschap besluit met eenparigheid van stemmen

rr om, ingevolge de beslissing van de raad van bestuur van 22 december 2011 tot omzetting van alle aandelen

"

N aan toonder in aandelen op naam, de statuten van de partieel te splitsen vennootschap als volgt te wijzigen.

F CiS De tekst van artikel 8 wordt vervangen door de volgende tekst :

"De aandelen zijn op naam. Op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de

o aandelen op naam, waar elke aandeelhouder inzage van mag nemen. Alle overdrachten van aandelen zullen

' erin worden vermeld, overeenkomstig de wet.

r et 2.De algemene vergadering stelt vast dat in artikel 18 van de gecoördineerde statuten naar aanleiding van

de statutenwijziging van 3 maart 2005 een materiële vergissing is geslopen in de datum van de jaarvergadering

ten onrechte werd daarin als datum "de eerste maandag van de maand mei am tien uur" opgenomen, terwijl in et

et de oprichtingsakte was vermeld "de laatste vrijdag van de maand juni om zeventien uur". Deze materiële

,re vergissing wordt rechtgezet en de tekst van artikel 18 wordt volledig vervangen door de volgende tekst :

"De gewone algemene vergadering heeft elk jaar plaats op de laatste vrijdag van juni om 17 uur ; indien te

rm deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur

{Di) gehouden.

0: De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap; de gewone

à algemene vergadering kan ook gehouden worden op een andere plaats in de gemeente waar de zetel

-sl gevestigd is, die wordt aangegeven in de oproepingen,

;'~ De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel

hetzij op eender welke andere plaats aangegeven in de oproepingen,

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan door middel van een aankondiging, zoals voorgeschreven door artikel 533 van het Wetboek van venncotschappen.

De oproeping geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een

openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit. " Toezenden van stukken

= Samen met of op het tijdstip van voornoemde oproeping, wordt aan de aandeelhouders, aan de bestuurders en aan de commissaris(sen) een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld."

Oo de laatste bit, van Luk B verrnsIden . biaam «r~ hoeoa'enherd van de rnstrorr1enterande notaris netzij van de persoio;' (erf)

bevee d de " rcoersoon ten a nztcn valt oerdonic .f ~g~riL400r:Yrígerr VcrM1.9 Naa-n ei

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

L

Tweede besluit (agendapunten 11.1 en 11.2, resp. L1 en L2 van de partieel te splitsen vennootschap, resp. de overnemende vennootschap). Kennisname van documenten, Besluit tot partiële splitsing

1.De voorzitter geeft een korte samenvatting van het voorstel van partiële splitsing, van de omstandige verslagen van de raden van bestuur en van het verslag van de bedrijfsrevisor, hoger vermeld, waarin wordt voorgesteld om een deel van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap ingevolge partiële splitsing te laten overgaan op de overnemende vennootschap.

De raden van bestuur van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist en bevestigen, in toepassing van artikel 732 van het Wetboek van vennootschappen, dat tussen de datum van opstelling van het voorstel van partiële splitsing en de datum van de huidige algemene vergaderingen zich in de activa en passiva van de respectieve vermogens van de twee vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

2.De algemene vergaderingen van de partieel te splitsen vennootschap en van de overnemende vennootschap besluiten over te gaan tot partiële splitsing door overdracht van een deel van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap aan de overnemende vennootschap, overeenkomstig het voormelde voorstel van partiële splitsing. Het overige deel van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap blijft toebedeeld aan de partieel te splitsen vennootschap, die blijft bestaan en niet wordt ontbonden of vereffend. Voor het geval een gedeelte van de activa en passiva van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap niet in het voorstel van partiële splitsing werd toebedeeld en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde ervan geacht gebleven te zijn bij de partieel te splitsen vennootschap.

Bijgevolg gaat een deel van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap over op de overnemende vennootschap. Het kapitaal en de reserves van de partieel te splitsen vennootschap gaan in dezelfde verhouding over op de overnemende vennootschap.

De overgang van een deel van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap omvat alle lopende overeenkomsten die de partieel te splitsen vennootschap heeft afgesloten met betrekking tot de overgedragen activa. Deze overeenkomsten, ongeacht met wie zij gesloten zijn, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het spiitsingsbesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken met uitzondering van de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de hierna gemelde eigendomsovergang met betrekking tot vastgoed en de daarop gevestigde zakelijke rechten.

De schuldvorderingen in het voordeel van de partieel te splitsen vennootschap en de schulden ten laste van de partieel te splitsen vennootschap, die betrekking hebben op de overgedragen activa, gaan over op de overnemende vennootschap die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan, ongeacht of ze door hypotheek of andere zekerheden of voorrechten zijn gewaarborgd,

De zakelijke en persoonlijke zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de partieel te splitsen vennootschap opgenomen verbintenissen met betrekking tot de overgedragen activa of gesteld ten voordele van de partieel te splitsen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen met betrekking tot de overgedragen activa blijven onverkort behouden. De overgedragen vermogensbestanddelen zijn vrij van bezwarende hypothecaire in- en overschrijvingen.

De overnemende vennootschap ontvangt uit het archief van de partieel te splitsen vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de overgedragen vermogensbestanddelen. In de mate ze niet of moeilijk splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de partieel te splitsen vennootschap, waar ze hetzij ter inzage gehouden worden van de overnemende vennootschap en haar organen van bestuur en controle, hetzij een kopie of een echt verklaard afschrift van die documenten en bescheiden kunnen worden bekomen.

Belastingen die hun oorsprong vinden in de overgedragen vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap, die na controle over de voorgaande boekjaren zouden worden ingevorderd en waarvoor in de partieel te splitsen vennootschap geen voorziening werd genomen, blijven onverminderd ten laste van de partieel te splitsen vennootschap.

3.Algemene omschrijving van de overgegane activa- en passivabestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap, op basis van de toestand van activa en passiva op 31 december 2011.

4.De overgedragen activa betreffen de volgende onroerende goederen :

a/ terreinen en gebouwen, gelegen te 8400 Oostende, Zandvoordestraat 453, nader omschreven in het kadaster onder Oostende, twaalfde afdeling, sectie A, perceelnummer 113 E (verder "Onroerend goed A" genoemd) met een oppervlakte volgens kadaster van 2 ha 41 a 74 ca ;

b/ een terrein, gelegen te 8400 Oostende, Zandvoordestraat 453, nader omschreven in het kadaster onder Oostende, twaalfde afdeling, sectie A, perceelnummer 110 F (verder "Onroerend goed B" genoemd) met een oppervlakte volgens kadaster van 52 a 47 ca ;

Deze onroerende goederen zijn in de balans van de partieel te splitsen vennootschap opgenomen onder de materiële vaste activa, in de rubriek "Terreinen en gebouwen" ;

cl een onroerend goed, gelegen te 8400 Oostende, Koningstraat 84-86, nader omschreven (of omschreven geweest) in het kadaster onder Oostende, zesde afdeling, sectie D, nummer 172 F 3 (verder "Onroerend Goed C" genoemd) met een oppervlakte volgens kadaster van 3 a 15 ca en volgens titel van 3 a 2 ca.

Dit onroerend goed is in de balans van de partieel te splitsen vennootschap opgenomen onder de voorraden, in de rubriek "Onroerende goederen bestemd voor verkoop".

5.Lasten en voorwaarden van de overgang van de activabestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge A De overdracht van de voormelde onroerende goederen bij wijze van inbreng in natura in de overnemende vennootschap geschiedt onder besproken lasten en voorwaarden.

Derde besluit (agendapunt 11.3, resp, 1.3 van de partieel te splitsen vennootschap, resp. van de overnemende vennootschap). Vaststelling van de verwezenlijking van de partiële splitsing

De algemene vergaderingen van de partieel te splitsen vennootschap en van de overnemende vennootschap verzoeken de ondergetekende notaris vast te stellen dat, vermits de algemene vergaderingen de partiële splitsing hebben goedgekeurd, de overnemende vennootschap een deel van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap verwerft.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de partiële splitsing door overneming van een deel van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap door de overnemende vennootschap is verwezenlijkt.

De vergadering beslist dat de goedkeuring van de jaarrekening over het lopend boekjaar door de overnemende vennootschap meteen kwijting zal inhouden voor het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap voor de verrichtingen in verband met de vermogensbestanddelen, die in natura werden ingebracht in de overnemende vennootschap, over de periode vanaf 1 januari tot en met de verwezenlijking van de hierna vermelde opschortende voorwaarde.

Aangezien de beide vennootschappen blijven voortbestaan is er geen aanleiding tot ontslag of benoemingen van bestuursorganen in de beide vennootschappen.

Vierde besluit (agendapunt 11.4, resp 1.4 van de partieel te splitsen vennootschap, resp, van de overnemende vennootschap). Schorsing van de vergadering. Toekenning van de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap. Aanpassing register van aandelen van de overnemende vennootschap

1.De voorzitter verklaart dat iedere aandeelhouder van de partieel te splitsen vennootschap voldoet aan de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van aandeelhouder in de overnemende vennootschap.

2.Er zullen aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap achtenvijftigduizend achthonderd zeventien (58.817) aandelen in de overnemende vennootschap worden toegekend, naar verhouding van afgerond dertien (13) nieuwe aandelen voor één (1) oud aandeel, zonder opleg in geld,

3.De raad van bestuur van de overnemende vennootschap zal instaan voor de toekenning van de nieuwe aandelen ; de toekenning zal plaatsvinden ten kantore van ondergetekende notaris, waarbij onderhavige vergaderingen zal worden geschorst teneinde te kunnen overgaan tot de toekenning van de aandelen van de overnemende vennootschap en de inschrijving van deze toekenning in het register van de aandelen van de overnemende vennootschap.

4. Stemming

Dit besluit wordt door de algemene vergadering van de twee vennootschappen, in al haar onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd, waarna de vergadering om veertien uur twintig minuten (14u20) wordt geschorst.

Vijfde besluit (agendapunten 11.5, 11.6 en 11.7 van de partieel te splitsen vennootschap). Heropening van de vergadering. Aanpassing van de statuten van de partieel te splitsen vennootschap

1.0e voorzitter besluit om veertien uur éénentwintig minuten (14u21) de vergadering van de partieel te splitsen vennootschap te heropenen.

2.De algemene vergadering van de partieel te splitsen vennootschap besluit met eenparigheid van stemmen om, naar aanleiding van de in deze akte vermeide partiële splitsing, de statuten van de partieel te splitsen vennootschap, die zopas werden vervangen, als volgt te wijzigen.

De tekst van artikel 5, eerste lid wordt vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd achtenveertigduizend zeshonderd en één euro vijfendertig cent (¬ 348.601,35) en is verdeeld in vierduizend vijfhonderd drieëndertig (4.533) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen"

3.Aan de raad van bestuur van de partieel te splitsen vennootschap worden alle machten verleend tot uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen.

Aan de instrumenterende notaris wordt volmacht gegeven om

-de nieuwe gecoördineerde versie van de statuten van de overnemende vennootschap op te stellen ;

-de formaliteiten van de openbaarmaking van de partiële splitsing met betrekking tot de partieel te splitsen vennootschap te verrichten.

Zesde besluit (agendapunten 1.5. van de overnemende vennootschap). Heropening van de vergadering. Aanpassing van de statuten van de overnemende vennootschap

1.De voorzitter besluit om veertien uur vijfentwintig (14u25) de vergadering van de overnemende vennootschap te heropenen. De algemene vergadering van de overnemende vennootschap is thans samengesteld uit de vroegere aandeelhouders en de nieuwe aandeelhouders.

2.De algemene vergadering van de overnemende vennootschap besluit met eenparigheid van stemmen om, in aansluiting met de in deze akte vermelde partiële splitsing, de statuten van de overnemende vennootschap als volgt te wijzigen.

De tekst van artikel 5, eerste lid wordt vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd tweeënzestig duizend achthonderd achtennegentig euro vijfenzestig cent (¬ 162.898,65) en is verdeeld in negenenvijftigduizend achthonderd zeventien (59.817) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

3.Aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap worden alle machten verleend tot uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen.

Aan de instrumenterende notaris wordt volmacht gegeven om :

-de nieuwe gecoördineerde versie van de statuten van de overnemende vennootschap op te stellen ;

%r:CfCfi- hoaic'.orr ; aen het Belgisch

Staat:,biad

-de formaliteiten van de openbaarmaking van de partiële splitsing met betrekking tot de overnemende vennootschap te verrichten.

E. Slot

1.De voorzitter stelt samen met ondergetekende notaris vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat over deze punten werd besloten met de vereiste meerderheid van stemmen,

2.Ondergetekende notaris wijst erop dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na de bekendmaking van de partiële splitsing in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad.

3.Daarenboven heeft de ondergetekende notaris vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd, zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve, na onderzoek, het bestaan en de interne en externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn met het oog op de partiële splitsing, in toepassing van artikel 737, derde lid van het Wetboek van vennootschappen.

F.Diverse verklaringen

De partiële splitsing heeft plaats met toepassing van artikel 117 en artikel 120 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten, zodat enkel het vast registratierecht opeisbaar is, met toepassing van artikelen 11 en 18 van het BTW-Wetboek en met toekenning van de voordelen van artikel 211 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992.

-- Voor eensluidend analytisch uittreksel ----

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte; Gecoördineerde Statuten; (getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck)

Op de laarste b3z van i_i~r4~B ve malden Recto hi2am er noeoa" " rçrnrrd van de instrumenterende rsotarrs hetz,' ,Part oe oarso(o)n(-r_ni bevoegd de r.,.^11::f.prrAoot~ ten aanzien van stw.tia;r te veroçrem:oerd.gr," rr

VeísK3 er hanctsr" caair g

04/02/2015
ÿþIIU IIi i ~ w 11111 u11ii

MOd Word 77.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

EERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 3 JAN 2015

Gent AfdelirriàriffiEstend

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0842.018.297

Benaming

(voluit) : Van Huele Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zandvoordestraat 453 - 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder

Aanduiding voorzitter Raad van Bestuur

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 25 november 2014 blijkt het ontslag als bestuurder vanaf 25 november 2014 van de NV P & L, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Zandvoordestraat 453, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, BVBA Xavier Van Huele, voor wie optreedt, de Heer Xavier Van Huele, vaste vertegenwoordiger.

De huidige samenstelling van de Raad van Bestuur is dus als volgt :

- BVBA Xavier Van Huele, vertegenwoordigd door haar vaste'vertegenwoordiger, de Heer Xavier Van Huele (tot 2017) ;

- BVBA Patrick Cloet, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Patrick Cloet (tot 2017) ;

- BVBA Claudine De Meulemeester, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Mevrouw Claudine De Meulemeester (tot 2017).

Uit het verslag van de Raad van Bestuur van 25 november 2014 blijkt het ontslag als gedelegeerd bestuurder vanaf 25 november 2014 van de NV P & L, voornoemd.

De Raad van Bestuur beslist eveneens om over te gaan tot de benoeming als gedelegeerd bestuurder vanaf 25 november 2014 van de BVBA Xavier Van Huele, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Zandvoordestraat 453, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent (afdeling Oostende) met ondernemingsnummer 0832.379.467, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Xavier Van Huele.

De BVBA Xavier wordt eveneens aangeduid als voorzitter van de Raad van Bestuur vanaf 25 november 2014,

Overeenkomstig artikel 16 van de statuten is de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders of het afzonderlijk optreken van de gedelegeerd bestuurder.

Voor analytisch uittreksel,

Voor BVBA Xavier Van Huele

Gedelegeerd bestuurder

Xavier Van Huele

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/07/2012
ÿþMod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*izizoas7*

J

Vi

behc aai Bel

Staa

rveaerge;egd ter griffie vars ce rechtbank van k000hendef

Brugge

iu tg te Oostende

Griffie

(~P r.r-'i'i

Ondernemingsnr : 0842.018.297

Benaming

(voluit) ' VAN HUELE INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zandvoordestraat 453, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging splitsingsvoorstel bij partiële splitsing van NV Van Huele Gebroeders en NV Van Huele Invest

De bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een partiële splitsing tot stand te brengen van de partieel te splitsen vennootschap die de overdracht van een deel van het vermogen aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft en dit, overeenkomstig de beschikkingen van de artikelen 677 en 682 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat de partieel te splitsen vennootschap ophoudt te bestaan.

Hiertoe werd dit een voorstel van partiële splitsing opgemaakt overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen om, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 728 tot en met 741 van het Wetboek van vennootschappen, voor te leggen aan de Buitengewone Algemene Vergaderingen van de volgende vennootschappen :

Identificatie van de betrokken vennootschappen :

De partieel te splitsen vennootschap : NV VAN HUELE GEBROEDERS, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Zandvoordestraat 453, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0405.299.355 (RPR Brugge - afdeling Oostende), hierna steeds aangeduid als "de partieel te splitsen vennootschap" ;

De vennootschap heeft tot doel :

De onderneming van publieke of private werken, alsook de fabricatie en de handel in al zijn vormen (aankoop, verkoop, import en export, vertegenwoordiging, makelaar en tussenpersoon, commissie) van aile materialen en bouwmaterialen, dit alles genomen in de meest ruime zin van het woord en zonder dat deze opsomming limitatief is.

De vennootschap kan alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen, die in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband staan met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusering, plaatsing, financiële deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland.

De opsomming is verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de meest ruime betekenis.

De overnemende vennootschap : NV VAN HUELE INVEST, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Zandvoordestraat 453, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0842.018,297 (RPR Brugge - afdeling Oostende), hierna steeds aangeduid als "de overnemende vennootschap".

De vennootschap heeft tot doel, hetzij voor eigen rekening als voor rekening van derden :

-Alle hoegenaamde bedrijvigheid betreffende onroerende goederen, gebouwd of ongebouwd en alle hoegenaamde bedrijvigheid betreffende onroerende rechten; de vennootschap mag aldus alle onroerende goederen aan- en verkopen, bouwen, verbouwen, ruilen, huren of verhuren, (ver)leasen, verkavelen, uitbaten, in waarde brengen, ontwikkelen, beheren, er toezicht op uitoefenen ook met het oog op het verlenen van haar bestuurders; alle activiteiten als studie- en adviesbureau waaronder alle studies betreffende onroerende goederen; het coördineren van bouwwerken; het verrichten van alle werkzaamheden als algemene bouwonderneming in coördinatie met onderaannemers; onderneming voor het verrichten van alle werk in onroerende staat; alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken laten oprichten, onderhouden, afbreken, evenals alle aannemingen van werken aanvaarden en uitvoeren; alle onroerende operaties; het inrichten van verkoopkantoren; het optreden als verhurings- of verkoopagent; alle activiteiten als vastgoedmakelaar; de aan-

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen hij het Belgisch-Staatsblad - 09/0712012 Annexes du Moüitt ur bélgè

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

en verkoop en de handel in alle bouwmaterialen; dit alles zowel in het groot als in het klein; alsmede alle nijverheidsverrichtingen, handelsdaden en verhandelingen van financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks hierbij aansluiten, waaronder de overdracht van opties en andere onroerende rechten.

-Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

-Alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten ondernemingen die al dan niet de rechtsvorm van een handelsvennootschap hebben.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten.

-Het beheer van investeringen en deelnemingen in vennootschappen, het uitoefenen van bestuurs- en beheersmandaten, het verstrekken van advies, management en andere diensten van dezelfde aard; deze diensten kunnen zowel op contractuele als op statutaire basis worden verstrekt, zowel als extern adviseur als in de hoedanigheid van orgaan.

-Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies; de vennootschap mag functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, ook met het oog op het verlonen van de bestuurders; van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen of participaties, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

De opsomming is verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de meest ruime betekenis.

Ruilverhouding van de aandelen - opleg (art. 728, 2° W. Venn.)

De aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap zullen naar aanleiding van de voorgenomen partiële splitsing worden vergoed door toekenning van 58.817 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap of 13 nieuwe aandelen voor 1 bestaand aandeel. Er is geen opleg in geld verschuldigd.

Wijze van uitreiking van de aandelen (art. 728, 3° W. Venn.)

De uitreiking van de nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

De aandelen van de overnemende vennootschap, die worden toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing, zijn aandelen op naam en zullen bij toekenning worden ingeschreven in het aandelenregister van de overnemende vennootschap op naam van de eigenaars van deze nieuwe aandelen.

Afspraken inzake winstdeelname (art. 728, 4° W. Venn.)

De naar aanleiding van de partiële splitsing toebedeelde aandelen zullen recht geven op deelname in de winst vanaf de eerste dag van het lopende boekjaar van de overnemende vennootschap, d.w.z. vanaf 20 december 2011.

Boekhoudkundige datum (art. 728, 5° W. Venn.)

De verrichtingen van de te splitsen vennootschap betreffende de overgedragen activa zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2012, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap dat in de overnemende vennootschap is ingebracht.

Bijzondere rechten (art. 728, 6° W. Venn.)

Alle aandelen, die het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen, die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de partieel te splitsen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling worden uitgewerkt.

Bezoldiging bedrijfsrevisor voor het opstellen van het in artikel 731 W.Venn. vermelde verslag (art. 728, 7° W. Venn.)

De commissaris van de vennootschap heeft voorgesteld om afstand te doen van zijn wettelijke bevoegdheid om het in artikel 731 W. Venn. bedoelde verslag op te stellen en heeft zich uitdrukkelijk akkoord verklaard dat dit verslag wordt opgesteld door zijn confrater, "Walter Hosten, bedrijfsrevisor" BVBA, vertegenwoordigd door de zaakvoerder, Walter Hosten, bedrijfsrevisor.

De bezoldiging van de bedrijfsrevisor voor het opstellen van de verslagen bedraagt ¬ 1.500 (exclusief BTW).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijzondere voordelen (art. 728, 8° W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de partieel te splitsen

vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

Beschrijving en verdeling van de over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen (art. 728,

9° W. Venn.)

Algemene beschrijving

De volgende onroerende goederen van de partieel te splitsen vennootschap (exclusief de inrichting) zullen

overgaan naar de overnemende vennootschap :

1. Terreinen en gebouwen, gelegen te Oostende, Zandvoordestraat 453, gekadastreerd te Oostende, 12de afdeling, sectie A, onder nummer 113 E :

aard: werkplaats

oppervlakte perceel: 2ha 41 a 74 ca

kadastraal inkomen: ¬ 15.500

bouwjaar: 1977

bebouwde opp.: 6.097 m2

2. Terrein, gelegen te Oostende, Zandvoordestraat 463, gekadastreerd te Oostende, 12de afdeling, sectie A, onder nummer 110 F :

aard: bouwland

oppervlakte perceel: 52a 47ca

kadastraal inkomen: ¬ 37

Deze onroerende goederen zijn opgenomen in de balans per 31/12/2011 onder de materiële vaste activa, in

de rubriek "Terreinen en gebouwen".

3. Een onroerend goed, gelegen te 8400 Oostende, Koningstraat 84-86, gekadastreerd (of het geweest zijnde) te Oostende, 6de afdeling, sectie D, nummer 172 F 3, met een oppervlakte van 3a 2ca volgens titel en 3a 15ca volgens kadaster.

Dit onroerend goed staat in de balans per 31/12/2011 geboekt onder de "Voorraden", in de rubriek "Onroerend goed bestemd voor verkoop". Op dit onroerend goed werden geen waardeverminderingen geboekt. Het staat in de balans geboekt tegen aanschaffingswaarde.

Deze onroerende goederen hadden op 31/12/2011 een totale boekwaarde van ¬ 1.039.920,80.

Schematisch overzicht over te dragen activa- en passivabestanddelen

Voormelde delen van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap zullen op basis van een staat van activa en passiva per 31 december 2011 de volgende boekhoudkundige bestemming krijgen ; ze zullen ten belope van hetzelfde totaalbedrag overgaan naar de overnemende vennootschap.

Te splitsen Na splitsing

nettowaarde nettowaarde

ACTIVA NV Van Huele Gebroeders NV Van Huele Gebroeders NV Van Huele Invest

I. Oprichtingskosten

Il. Immateriële vaste activa

Ill. Materiële vaste activa

a. terreinen & gebouwen 89.920,80 89.920,80

b. installaties, machines & uitr. 414.766,19 414.766,19

c. meubilair & rollend materieel 382.279,42 382.279,42

IV. Financiële vaste activa 141.290,12 141.290,12

V. Vorderingen op meer dan 1 jaar

VI. Voorraden 1 bestellingen in uitvoer 2.214.605,45 1.264.605,45 950.000,00

Vil. Vorderingen op ten hoogste 1 jaar 2.175.430,85 2.175.430,85

a. handelsvorderingen

b. overige vorderingen 325.292,50 325.292, 50

VI I I.Geldbeleggingen

IX. Liquide middelen 1.349.468,42 1.349.468,42

X. Overlopende rekeningen 1.624,43 1.624,43

TOTAAL ACTIVA (A) 7.094.678,18 6.054.757,38 1.039.920,80

Te splitsen Na splitsing

nettowaarde nettowaarde

Voorbehouden NV Van Huele Gebroeders NV Van Huele Gebroeders NV Van Huele Invest

aan het

Belgisch

Staatsblad PASSIVA

VI. Kapitaalsubsidies

VII.Voorz. risico's & kosten 0,00 0,00

VILSchulden op meer dan 1 jaar

handelsschulden 1.510.686,22 1.510.686,22

schulden mbt belastingen, bez. 967.504,63 967.504,33

overige schulden 894,94 894,94

X. Overlopende rekeningen 497,68 497,68

TOTAAL PASSIVA (P) 2.479.583,47 2,479.583,47 0,00

NETTO-ACTIEF (A) - (P) 4.615.094,71 3575.173,91 1.039.920,80

100% 77,47% 22,53%

SAMENSTELLING EIGEN VERMOGEN

I. Kapitaal

a. geplaatst kapitaal 450.000,00 348.601,35 101.398,65

IV. Reserves 45.000,00 34.860,14 10.139,86

a. wettelijke reserve

c. belastingvrije reserves 6.116,18 4.738, 02 1.378,16

d. beschikbare reserves 3.500.000,00 2.711.343,86 788.656,14

V. Overgedragen winstverlies 613.978,53 475.630,552 138.347,98

TOTAAL EIGEN VERMOGEN 4.615.094,71 3.575.173,92 1.039.920,79

Om elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hierboven omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, blijven toekomen aan de partieel te splitsen vennootschap.

Verdeling van de aandelen van de overnemende vennootschap, alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd (art. 728, 10° W. Venn.)

Overeenkomstig artikel 740 van het Wetboek van vennootschappen zullen de nieuwe aandelen, die door de overnemende vennootschap worden uitgegeven naar aanleiding van de kapitaalverhoging in het kader van de partiële splitsing, aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap worden toegekend in functie van het aantal aandelen, dat zij bezitten in de partieel te splitsen vennootschap.

Voor analytisch uittreksel

Voor de overnemende vennootschap

NV P&L

Gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door

BVBA Olivier Van Huele BVBA Xavier Van Huele

Bestuurder Bestuurder

vertegenwoordigd door Olivier Van Huele vertegenwoordigd door Xavier Van Huele

vaste vertegenwoordiger vaste vertegenwoordiger

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Pp de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

03/01/2012
ÿþMori Ward

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,veaergs+teci ter griffie grea w rechtbank van koophandel

Brugge - op 2D

, ~ I



(verkear;

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel 8400 Oostende, Zandvoordestraat, 453

(volledig adres)

. Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck te Oostende op 20.12.2011, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende, blijkt:

Dat een Naamloze Vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

- Oprichter: 1° De Naamloze Vennootschap PB,L, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Zandvoordestraat, 453; Ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0455.309.783, RPR Brugge; Vertegenwoordigd door twee bestuurders, benoemd ingevolge beslissing van de bijzondere Algemene Vergadering van 31 december 2010, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 maart 2011 onder nummer 11035901: 1) BVBA Olivier Van Huele, met zetel te 8400 Oostende, Pater Pirelaan, 10, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0832.121.626, RPR Brugge; Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VAN HUELE Olivier Anne Philippe Jules Jacques, geboren te Oostende op 13 december 1971 rijksregisternummer 711213 099-19, wonende te 8400 Oostende, Pater Pirelaan, 10; 2) BVBA Xavier Van Huele, met zetel te 8421 De Haan, Vijfwegestraat, 17, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0832.379.467, RPR Brugge; Hie r vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VAN HUELE Xavier Georges, geboren te Oostende op veertien februari 1971, rijksregisternummer 710214 029-86, wonende te 8421 Vlissegem, Vijfwegestraat, 17; Samen handelend overeenkomstig artikel 16 van de statuten. 2° De Heer VAN HUELE Olivier Anne Philippe Jules Jacques, geboren te Oostende op 13 december 1971, rijksregisternummer 711213 099-19, wonende te 8400 Oostende, Pater Pirelaan, 10; 3° De Heer VAN HUELE Xavier Georges, geboren te Oostende op 14 februari 1971, rijksregisternummer 710214 029-86, wonende te 8421 De Haan, Vijfwegestraat,

17;

- Naam: "VAN HUELE INVEST"

- Zetel: 8400 Oostende, Zandvoordestraat, 453;

- Doel: De vennootschap heeft tot doel, hetzij voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-Alle hoegenaamde bedrijvigheid betreffende onroerende goederen, gebouwd of ongebouwd en alle hoegenaamde bedrijvigheid betreffende onroerende rechten; de vennootschap mag aldus alle onroerende goederen aan- en verkopen, bouwen, verbouwen, ruilen, huren of verhuren, (ver)leasen, verkavelen, uitbaten, in waarde brengen, ontwikkelen, beheren, er toezicht op uitoefenen ook met het oog op het verlonen van haar bestuurders; alle activiteiten als studie- en adviesbureau waaronder alle studies betreffende onroerende goederen; het coördineren van bouwwerken; het verrichten van alle werkzaamheden als algemene bouwonderneming in coördinatie met onderaannemers; onderneming voor het verrichten van alle werk in onroerende staat; alle hoegenaarnde gebouwen of bouwwerken laten oprichten, onderhouden, afbreken, evenals alle aannemingen van werken aanvaarden en uitvoeren; alle onroerende operaties; het inrichten van verkoopkantoren; het optreden als verhurings- of verkoopagent; alle activiteiten als vastgoedmakelaar; de aan-en verkoop en de handel in alle bouwmaterialen; dit alles zowel in het groot als in het klein; alsmede alle nijverheidsverrichtingen, handelsdaden en verhandelingen van financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks hierbij aansluiten, waaronder de overdracht van opties en andere onroerende rechten.

-Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties

-Alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten ondernemingen die al dan niet de rechtsvorm van een handelsvennootschap hebben;

OP i biz. van t_ir;k B vermeiden R':cbb : Naam en hr _i:er.:. :. + 1 (.= Ensirumenterencte notaris, he-1;,i; van .,ia c,;rsata,.era)

berroxne1 der _F.n" :e, P,-uien ven derden te ver,egzc ;_u-,:-;,r; , Verso M3am en hardt,--e.+:. ~a.'

Îi 21/2. 012. ag fvclrsal . VAN HUELE INVEST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten

-Het beheer van investeringen en deelnemingen in vennootschappen, het uitoefenen van bestuurs- en beheersmandaten, het verstrekken van advies, management en andere diensten van dezelfde aard; deze diensten kunnen zowel op contractuele als op statutaire basis worden verstrekt, zowel als extern adviseur als in de hoedanigheid van orgaan.

-Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies; de vennootschap mag functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, ook met het oog op het verlonen van de bestuurders; van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen of participaties, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

De opsomming is verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de meest ruime betekenis.

- Duur: Voor onbeperkte duur;

- Kapitaal: is vastgesteld op 61.500 EUR verdeeld in 1.000 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en is volstort (BNP PARIBAS FORTIS) ten belope van 61.500 EUR als volgt: De NV P&L verklaart een bedrag van éénenzestigduizend driehonderd zevenenzeventig euro (61.377,00 EUR) volgestort te hebben, zodat zij niets meer dient te volstorten; De Heer VAN HUELE Olivier verklaart een bedrag van éénenzestig euro vijftig eurocent (61,50 EUR) volgestort te hebben, zodat hij niets meer dient te volstorten; De Heer VAN HUELE Xavier verklaart een bedrag van éénenzestig euro vijftig eurocent (61,50 EUR) volgestort te hebben, zodat hij niets meer dient te volstorten.;

- Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december van hetzelfde kalenderjaar;

- Jaarlijkse Algemene Vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand juni om 10H00 op de maatschappelijke zetel;

- Bestuur: De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Ai wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan in zijn midden of onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en de eventuele taakvirdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. Indien een bestuurder met het dagelijks bestuur belast wordt, zal hij de titel van gedelegeerd bestuurder dragen. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, hun bezoldiging (in geld en/of in natura), ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, die zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend, of door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoorde-lijkheid van de volmachtgever in gevat van overdreven volmacht.

- Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vc5& de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris(sen) zo er werden benoemd die een verificatieverslag opmaakt/opmaken dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

Algemene Vergadering

De comparanten verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

1. Benoeming Bestuurders

De algemene vergadering stelt aan tot bestuurders van de vennootschap voor een termijn, die eindigt na de algemene vergadering fe houden in 2017 :

1° De Naamloze Vennootschap P&L, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Zandvoordestraat, 453; Ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0455.309.783, RPR Brugge;

Vertegenwoordigd door twee bestuurders, benoemd ingevolge beslissing van de bijzondere Algemene Vergadering van 31 december 2010, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 maart 2011 onder nummer 11035901:

1) BVBA Olivier Van Huele, met zetel te 8400 Oostende, Pater Pirelaan, 10, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0832.121.626, RPR Brugge;

Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VAN HUELE Olivier Anne Philippe Jules Jacques, geboren te Oostende op 13 december 1971 rijksregisternummer 711213 099-19, wonende te 8400 Oostende, Pater Pirelaan, 10;

2) BVBA Xavier Van Huele, met zetel te 8421 De Haan, Vijfwegestraat, 17, ingeschreven in de

Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0832.379.467, RPR Brugge;

Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VAN HUELE Xavier Georges, geboren

te Oostende op veertien februari 1971, rijksregisternummer 710214 029-86, wonende te 8421 Vlissegem,

Vijfwegestraat, 17;

Samen handelend overeenkomstig artikel 16 van de statuten.

Waarbij de Heer VAN HUELE Olivier, voormeld, wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger om dit

bestuursmandaat waar te nemen;

Die verklaart zijn mandaat te aanvaarden;

2° de BVBA Olivier Van Huele, met zetel te 8400 Oostende, Pater Pirelaan, 10, ingeschreven in de

Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0832.121.626, RPR Brugge;

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder dewelke tevens zal optreden als vaste vertegenwoordiger, de

heer VAN HUELE Olivier Anne Philippe Jules Jacques, geboren te Oostende op 13 december 1971

rijksregisternummer 711213 099-19, wonende te 8400 Oostende, Pater Pirelaan, 10;

Die verklaart zijn mandaat te aanvaarden;

3° de BVBA Xavier Van Huele, met zetel te 8421 De Haan, Vijfwegestraat, 17, ingeschreven in de

Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0832.379.467, RPR Brugge;

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder die tevens zal optreden als vaste vertegenwoordiger, de heer

VAN HUELE Xavier Georges, geboren te Oostende op 14 februari 1971, rijksregisternummer 710214 029-86,

wonende te 8421 Vlissegem, Vijfwegestraat, 17;

Die verklaart zijn mandaat te aanvaarden;

4° Mevrouw VAN HUELE Margaretha Lia, geboren te Oostende op 18 april 1978, rijksregisternummer

780418 254-96, wonende te 9000 Gent, Karel Antheunisstraat, 9;

De bestuurdersmandaten zijn onbezoldigd.

2. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar start vanaf heden en zal afgesloten worden op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op 27 juni 2013 gehouden worden.

3. Benoeming commissaris.

De vergadering verklaart dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris-revisor aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

5. Volmacht.

De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten.

Raad van Bestuur

De bestuurders verklaren vervolgens in raad van bestuur bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

Benoeming Gedelegeerd Bestuurder

De Raad van Bestuur stelt aan tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap voor de wettelijke maximumduur:

De Naamloze Vennootschap P&L, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Zandvoordestraat, 453; Ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0455.309.783, RPR Brugge; Vertegenwoordigd door twee bestuurders, benoemd ingevolge beslissing van de bijzondere Algemene

Vergadering van 31 december 2010, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 maart 2011

onder nummer 11035901:

1) BVBA Olivier Van Huele, met zetel te 8400 Oostende, Pater Pirelaan, 10, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0832.121.626, RPR Brugge;

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer VAN HUELE Olivier Anne Philippe Jules Jacques, geboren te Oostende op 13 december 1971 rijksregisternummer 711213 099-19, wonende te 8400 Oostende, Pater Pirelaan, 10;

2) BVBA Xavier Van Huele, met zetel te 8421 De Haan, Vijfwegestraat, 17, ingeschreven in de

Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0832.379.467, RPR Brugge;

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer VAN HUELE Xavier Georges, geboren te Oostende

op 14 februari 1971, rijksregisternummer 710214 029-86, wonende te 8421 Vlissegem, Vijfwegestraat, 17;

Die beiden verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van gedelegeerd bestuurder zal worden bezoldigd.

Voor eensluidend analytisch uittreksel ----

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte; (getekend geassocieerd notaris Xavier De

Maesschalck

Op de laatste ttiz van í.uilt ~ vrr:m ÿiden : Recto : Naam en Fioe4s.-ua7= .o ven Je i;.strt:inenterende notarts he,z=.; ' a, t : . : ..ir--Ac(c)ri(en)

be'roegd d.? aanzien ven derden te °JC-rteJE:r :

VeE~~ ~~c^.Sm ,a

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 17.07.2015 15324-0352-022

Coordonnées
VAN HUELE INVEST

Adresse
ZANDVOORDESTRAAT 453 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : Zandvoorde
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande