VAN HYFTE INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN HYFTE INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.490.573

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 29.04.2014 14102-0022-014
04/09/2012
ÿþmod 11.1

o l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*121501 96*

Gr.iFt fE de,

RECfiTP. A.'ef.  ii..l J.'1 Ai'iDE.L TL BRUGGE (AI`dPli;ig i'rugcte)

Ondernemingsnr : 0460.490.573 Benaming (voluit) : VAN HYFTE

nnexes du Moniteur belge

04/09/2012

(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Maurice Devriendtlaan 22 bus 501

8370 Blankenberge

Onderwerp akte : Bevestiging benoeming - naamswijziging - doelswijziging - wijziging boekjaar - omzetting in BVBA - ontslag en benoeming

I} IN HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF

it Op ZES AUGUSTUS. OM ELF UUR

1; Voor Meester MICHEL VAN DAMME, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "MICHEL VAN DAMME - CHRISTIAN VAN DAMME", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).Op het kantoor.

Is bijeengekomen ; De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de commanditaire vennootschap op aandelen "VAN HYFTE", waarvan de zetel gevestigd is te 8370 Blankenberge, Maurice Devriendtlaan 22 bus 501.

De zitting wordt geopend om elf uur onder voorzitterschap van nagenoemde Mevrouw VAN HYFTE Jeannine.

Gezien het gering aantal aanwezigen op de vergadering wordt afgezien van een verdere samenstelling van het bureau.

Zijn alhier aanwezig de volgende vennoten, die verklaren titularis te zijn van het achter hun: naam vermeld aantal aandelen:

1/ Mevrouw VAN HYFTE Jeannine Irma Maurice, geboren te Assenede op zesentwintig januari; negentienhonderd vijftig, wonende te 8370 Blankenberge, Maurice Devriendtlaan 22 bus: 501.Titularis volgens verklaring van een (1) aandeel.

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SESHAT", met zetel te 8730', Blankenberge, A, Ruzettelaan 111, ondernemingsnummer 0831.802.516, rechtspersonenregister Brugge, alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw VERSCHUERE Twinkle Margriet; Gaston, geboren te Assenede op zeven oktober negentienhonderd zevenenzestig, wonende tel

;18370 Blankenberge, Drijfstraat 159, blijkens benoeming door de algemene vergadering van zeven: december tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van, eenentwintig december daarna, onder nummer 20101221-0184904.

Titularis volgens verklaring van vierduizend vierhonderdnegenennegentig (4.499) aandeel.

Totaal vertegenwoordigde aandelen: vierduizend vijfhonderd (4.500) aandelen, hetzij de totaliteit: van de bestaande aandelen.

A. Agenda

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over. il de volgende agendapunten te beraadslagen en te besluiten ;

1/ Bekrachtiging benoeming zaakvoerder.

;? 2/ Voorstel om de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen in "VAN HYFrE!

4 INVEST',

3/ Verslag van de zaakvoerders in toepassing van artikel 559 van het Wetboek van:

; vennootschappen houdende voorstel tot uitbreiding van het maatschappelijk doel van dei vennootschap waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging wordt: gegeven.

Dit verslag is vergezeld van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten: per dertig juni tweeduizend en twaalf.

4/ Voorstel om het doel van de vennootschap uit te breiden door vervanging van het:

betrokken artikel de tekst zoals verder vermeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

5/ Wijziging van het boekjaar en overeenkomstige wijziging van artikel 33 van de statuten. 6/ Wijziging van de datum van de jaarvergadering en overeenkomstige wijziging van artikel 21 van de statuten.

7/ Overgangsmaatregelen inzake het lopend boekjaar en de eerstvolgende algemene vergadering,

8/ Wijziging van de artikelen 21 en 33 overeenkomstig de genomen besluiten.

9/ Verslag van de zaakvoerders, opgesteld in toepassing van artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen, ter rechtvaardiging van de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met in bijlage de staat van activa en passiva van de vennootschap op dertig juni tweeduizend en twaalf.

10/ Verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van activa en passiva, opgesteld in toepassing van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen.

11/ Omzetting van de rechtsvorm van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

12/ Aanvaarding van de nieuwe tekst van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

13/ Ontslag van de zaakvoerders van de commanditaire vennootschap op aandelen.

14/ Benoeming van de zaakvoerder(s) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

15/ Machtiging aan de zaakvoerder(s) tot uitvoering van de genomen beslissingen.

16/ Volmacht rechtspersonenregister, BTW-administratie en Kruispuntbank van Ondernemingen.

Comparanten verklaren dat momenteel volgende (rechts)personen zaakvoerder (gecommanditeerde vennoten) zijn van de vennootschap:

Statutair zaakvoerder :

1/ mevrouw VAN HYFTE Jeannine Irma Maurice, geboren te Assenede op zesentwintig januari negentienhonderd vijftig, wonende te 8370 Blankenberge, Maurice Devriendtlaan 22 bus 501, blijkens beslissing door de algemene vergadering van elf april negentienhonderd zevenennegentig, gepubliceerd ïn de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig april erna, onder nummer 19970426-712.

Opvolgend zaakvoerder

2/ Mevrouw VERSCHUERE Twinkle Margriet Gaston, geboren te Assenede op zeven oktober negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 8370 Blankenberge, Drijfstraat 159, blijkens beslissing door de algemene vergadering van elf april negentienhonderd zevenennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig april erna, onder nummer 19970426-712,

Niet-statutair zaakvoerder :

3/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SESHAT", met zetel te 8730 Blankenberge, A. Ruzettelaan 111, ondernemingsnummer 0831.802.516, rechtspersonenregister Brugge, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw VERSCHUERE Twinkle Margriet Gaston, geboren te Assenede op zeven oktober negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 8370 Blankenberge, Drijfstraat 159, blijkens benoeming door de bijzondere algemene vergadering van éénendertig mei tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vier juli daarna, onder nummer 20120704-0117689. Mevrouw VAN HYFTE Jeannine en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SESHAT", allen voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, zijn alhier tevens aanwezig in hun hoedanigheid van respectievelijk statutair zaakvoerder en niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap.

Vaststellingen

1/ De voorzitter deelt mee dat er thans vierduizend vijfhonderd (4.500) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan, vertegenwoordigend een kapitaal van zevenhonderdduizend euro (¬ 700.000,00).

2/ Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

3/ De voorzitter deelt mee dat de agendapunten unanimiteit van de stemmen moeten bekomen om te worden aanvaard.

4/ De voorzitter deelt mee dat de statutaire zaakvoerder aanwezig dient te zijn om een geldige vergadering te houden, dewelke hier het geval is.

5/ De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten :

1.De vergadering nam akte van de benoeming tot (niet-statutaire) zaakvoerder, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SESHAT", met zetel te 8730 Blankenberge, A. Ruzettelaan 111, ondernemingsnummer 0831.802.516, rechtspersonenregister Brugge, blijkens benoeming door de bijzondere algemene vergadering van éénendertig mei tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vier juli tweeduizend en twaalf, onder nummer 20120704-0117689, met ingang vanaf één juni tweeduizend en elf.



Tifiragen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering nam verder akte van de benoeming van mevrouw VERSCHUERE Twinkle Margriet Gaston, geboren te Assenede op zeven oktober negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 8370 Blankenberge, Drijfstraat 159, tot vaste vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SESHAT", voormeld, blijkens beslissing door zelfde bijzondere algemene vergadering van éénendertig mei tweeduizend en elf, gepubliceerd als tevoren.

2.De vergadering besloot tot de wijziging van de maatschappelijke benaming in `VAN HYFrE INVEST'. 3.De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per dertig juni tweeduizend en twaalf.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per dertig juni tweeduizend en twaalf te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerders, alsmede van de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden ter griffie.

4.De vergadering besloot het doel van de vennootschap uit te breiden zoals verder vermeld. 5.De vergadering besloot het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één oktober en af te sluiten op dertig september van het daaropvolgend jaar.

6.De vergadering besloot de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de eerste vrijdag van maart om vijftien uur.

7.De vergadering besloot het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op een december tweeduizend en elf te verlengen tot en af te sluiten op dertig september tweeduizend en dertien, De vergadering besloot dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per dertig september tweeduizend en dertien, gehouden zal worden op de eerste vrijdag van maart tweeduizend en veertien om vijftien uur.

8.De vergadering besloot de artikelen 21 en 33 van de statuten aan te passen aan voorgaand besluit.

9.VOORAFGAAND VERSLAG ZAAKVOERDERS

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerders, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

10.VOORAFGAAND VERSLAG REVISOR

De vergadering ontstaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA VAN CAUTER - SAEYS & C°, kantoorhoudende te 9300 Aalst, Gentsesteenweg 55, vertegenwoordigd door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA J. DEGRYSE, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Jan DEGRYSE, zaakvoerder, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per dertig juni tweeduizend en twaalf.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

De besluiten van het verslag van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA VAN CAUTER -. SAEYS & C°, bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 9300 Aalst, Gentsesteenweg 55, vertegenwoordigd door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA J. DEGRYSE, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Jan DEGRYSE, zaakvoerder, luiden als volgt; VIfI. CONCLUSIES

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, werd de staat van actief en passief, afgesloten per 30 juni 2012 van de Comm. VA Van Hyfte aan een beperkte controle onderworpen overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, en dit met het oog op de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de zaakvoerders zoals voorgeschreven volgens artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van ¬ 8.795.805,84 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 700.000,00.

Gedaan te Staden-Oostnieuwkerke,

op 1 augustus 2012

Burg, BVBA VAN CAUTER - SAEYS & C° - bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse - bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse - zaakvoerder»

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij liée Belgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor- mod 11.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Het verslag van de zaakvoerders, de staat van activa en passiva afgesloten per dertig juni tweeduizend en twaalf en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zullen neergelegd worden ter griffie.

11. De vergadering besloot de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de commanditaire vennootschap op aandelen werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0460.490.573, waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Brugge.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per dertig juni tweeduizend en twaalf.

12.De vergadering besloot een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en met unanimiteit te hebben goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

1. De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "VAN HYFrE INvE?sT",

2,De zetel is gevestigd te 8370 Blankenberge, Maurice Devriendtlaan 22/0501.

3.De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik), recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen. Landbouwgronden verpachten of zelf landbouwbedrijven uitbaten.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

4. De vennootschap kan de uitvoering van dergelijke projecten organiseren, en er ook toezicht op uitoefenen, zij kan ambachtelijke en Industrieparken ontwikkelen in onontwikkelde gebieden in binnen- en buitenland of deze opdracht aan derden toevertrouwen, overdragen, bedrijfsonderzoeken doorvoeren, bedrijfsanalysen, zij kan ook inkoopkantoren en verkoopkantoren oprichten, bemiddelen in afzetmogelijkheden voor industriële en handelsproducten, ze kan alle hotel- (met inbegrip van gastenkamers, vakantiewoningen en vakantielogies) restaurant- en reisuitbatingen in binnen- en buitenland verwerven, beheren of overdragen.

VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, beheersmaatschappij, managementvennootschap, syndicus, expert, commissionair, adviseur op aile domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen. Deze activiteiten betreffen ondermeer:

1. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service flats, rusthuizen, winkels, horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren en exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

2. De cotirdinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studiewerk en alle inrichtingen.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, ïn alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het waarnemen van bestuursopdrachten en ---mandaten, het uitoefenen van opdrachten en fu ncties.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

7. Advies, bijstand en know how verlenen in aile domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs-en financieel beheer, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

8. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

9. Trading in de meest ruime zin,

10. De groot- en de kleinhandel in hedendaagse kunst, nieuwe schilderijen, oude schilderijen, reproducties, kaders, lijsten, posters, prentkaarten, antiek, brocante enz.

11. De groot- en kleinhandel in geschenken m.b.t. de woninginrichting, in meubels, artikel van hout, kurk of vlechtwerk van verlichtingsartikelen,

12. Het verkopen van koude en warme dranken in drankautomaten.

13. Uitbating van parking.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, Inclusief de eigen handelszaak.

4.De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderdduizend euro (700.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door vierduizend vijfhonderd (4.500) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder een/vierduizend vijfhonderdste (1/4.500) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6.De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart om vijftien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11,1

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris (sen),

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die niet medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Artikel 25 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene vennotenvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

7. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Mevrouw VAN HYFFE Jeannine Irma Maurice, geboren te Assenede op zesentwintig januari negentienhonderd vijftig, wonende te 8370 Blankenberge, Maurice Devriendtlaan 22 bus 501, wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder van de vennootschap. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en haar afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~

"

i

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist waaronder minimum een statutaire zaakvoerder. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volnaacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

8.Commissaris : nihil.

9.t~iet boekjaar begint op een oktober en eindigt op dertig september van het volgende jaar. 10.Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt een of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de geiden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

13. De vergadering aanvaardt het ontslag van alle zaakvoerders van de omgezette commanditaire vennootschap op aandelen naar aanleiding van de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Op de eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslaagd worden over de kwijting.

14. De vergadering besloot te benoemen als niet statutair zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbepaalde duur:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SESHAT", met zetel te 8730 Blankenberge, A. Ruzettelaan 111, ondernemingsnummer 0831.802.516, rechtspersonenregister Brugge, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw VERSCHUERE Twinkle Margriet Gaston, geboren te Assenede op zeven oktober negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 8370 Blankenberge, Drijfstraat 159.

Die aanvaardt, en verklaart niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

15. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

16. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

" , behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan BVBA CNOCKACRT & SALENS, kantoor houdende te 8200 Brugge (Sint-andries), Koude Keukenstraat 13, en alle aangestelden, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen.

De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten om elf uur vijfenveertig minuten. WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden te Brugge (Sint-Andries).

Na vervulling van ailes wat hierboven staat, hebben de comparanten getekend met ons Notaris. (volgen de handtekeningen)

Dit uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel.

Voor letterlijk uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van de raad van bestuur mbt de omzetting met staat van actief en passief

Verslag van de raad van bestuur mbt de doelswijziging met staat van actief en passief

Verslag van de bedrijfsrevisor

Gecoördineerde statuten

Meester Christian Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

Op de laatste blz_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

04/07/2012
ÿþr

Mod Word t1.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tpj.~~}

RECFf7BANlCV;ti i i<aMRr_J~~`~!

BRUGGE (Afd~i~n9 B ~Ár~

op: )

2 ~~ ~e ,

. _ ~

1lItl li1I 11111 liII 11111 1lII 11111 tlit (I( tl(

*12117689*

Ondernemingsnr : 0460.490.573

Benaming

(voluit) : VAN HYFTE

(verkort) :

Rechtsvorm : COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Zetel : MAURICE DEVRIENDTLAAN 22/0501, 8370 BLANKENBERGE (volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 31/05/2011

Eerste besluit

De vergadering beslist volgende vennootschap te benoemen als bijkomende zaakvoerder en dit voor

onbepaalde duur vanaf 01/0612011:

- BVBA SESHAT, met zetel te 8730 Blankenberge, A. Ruzettelaan 111, ondernemingsnummer

0831.802.516, RPR Brugge.

De vergadering neemt kennis van de beslissing van de zaakvoerder van BVBA SESHAT om in toepassing: van artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, mevrouw TWINKLE VERSCHUERE aan te stellen' ais haar vaste vertegenwoordiger, die het mandaat in haar naam en voor haar rekening zal uitvoeren.

Als gevolg is het bestuursorgaan van de vennootschap als volgt samengesteld:

-Mevrouw JEANNINE VAN HYFTE, statutair zaakvoerder;

-BVBA SESHAT, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw TWINKLE

VERSCHUERlr, zaakvoerder.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap geldig.

Statutair zaakvoerder

JEANNINE VAN HYFTE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 31.05.2012, NGL 21.06.2012 12189-0576-013
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 31.05.2011, NGL 29.06.2011 11217-0476-012
23/03/2015
ÿþOndernemingsnr : 0460.490.573

Benaming

(voluit) : VAN HYFTE INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Maurice Devriendtlaan 22 bus 501, 8370 Blankenberge (volledig adres)

Onderwerp akte : Onbezoldigd mandaat

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 2 maart 2015:

Enig besluit

De vergadering beslist dat het mandaat van mevrouw Jeannine Van Hyfte vanaf 31/12/2014 onbezoldigd zal

zijn en zal blijven in de toekomst.

Mevrouw Jeannine Van Hyfte

Statutair zaakvoerder

MUFS

-t-FGEL_EGD

G lffii slHechtbank Koophandel

11 MRT 2015

Gent Afdeling Brugge De griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie an u e a t-~----

Mod Word 11.1

Vooi behouc aan hi Belgisc Staatsb

1

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 29.07.2009 09493-0002-013
13/08/2008 : BG086231
04/08/2008 : BG086231
05/09/2007 : BG086231
25/10/2006 : BG086231
31/07/2006 : BG086231
02/02/2006 : BG086231
12/08/2005 : BG086231
05/07/2004 : BG086231
15/07/2003 : BG086231
24/07/2001 : BG086231
11/07/2000 : BG086231
19/12/1998 : BG86231
08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 31.03.2017, NGL 26.04.2017 17108-0191-019

Coordonnées
VAN HYFTE INVEST

Adresse
MAURICE DEVRIENDTLAAN 22/05/01 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande