VAN MAELE-RESO

Divers


Dénomination : VAN MAELE-RESO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 533.771.105

Publication

13/08/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

NEgliec

Griffie Rechtbank Koophandel MONITEUR BE GE

28 JUL 2014

Gent Afeilifirèsrugge

BELGISCH STAASBIAD L)-e-getter

b8EI 1 IWO 8

Ondernemingsnr : 0533.771.105

Benaming

(voluit) : VAN MAELE RESO

(verkort) :

Rechtsvorm: COMM VA

Zetel: DAMSE VAART ZUID 07/04/01, 8310 BRUGGE (SINT-KRUIS) (volledig adres)

Onderwerp akte: VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit de beslissing van de Zaakvoerder dat er werd beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen:

VAN 8310 Brugge (Sint-Kruis), Damse Vaart Zuid 07/04/01

NAAR 8000 Brugge, Vlamingstraat 88 en dit vanaf 1 juli 2014.

Goedgekeurd in de beslissing van de Zaakvoerder gehouden op 01/07/2014.

Van Maele Freddy

Statutaire Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/05/2013
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel ; Damse Vaart Zuid 07/04/01

8310 Brugge

Onderwerp akte : CVA: oprichting

OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS te Zedelgem op 23 april 2013, eerstdaags te registreren, blijkt de oprichting der CVA "VAN MAELE-RESO"

1.AANDEELHOUDERS : a. De heer VAN MAELE Freddy Emiel Antoon, geboren te Brugge op zeven juni negentienhonderd zevenenvijftig, rijksregisternummer 57,06.07-399.48, en zijn

echtgenote mevrouw CLAEYS Arlette Maria, geboren te Beernem op twaalf mei negentienhonderd zevenenvijftig, rijksregisternummer 57.05.12-238.52, samenwonende te 8000 Brugge, Houtkaai 35 /0301,

Die verklaren gehuwd te zijn onder het stelsel der algemene gemeenschap, ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Paul Lommée op 9 maart 2009, niet gewijzigd tot op heden.

b. Mejuffouw VAN MAELE - RESO Stefanie Antoinette Patrick, ongehuwd, geboren te Brugge op achtentwintig oktober negentienhonderd eenentachtig, rijksregisternummer 81,10.28-134.21, wonende te 8000 Brugge, 't Zand 24/001.

c. De heer VAN MAELE - RESO Dimitri Noël Chantal, thans ongehuwd, geboren te Brugge op 24 januari negentienhonderd vierentachtig, rijksregisternummer 84.01.24-143.35, wonende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Damse Vaart-Zuid 710401

2.NAAM en VORM :"Van Maele-Reso", CVA;

3.ZETEL: 8310 Brugge (Sint-Kruis), Damse Vaart Zuid 07/04/01

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

- het beheer van een roerend en onroerend patrimonium

 het bestaande patrimonium te behouden, in de ruimste zin van het woord, te beheren, en oordeelkundig uit te breiden;

 het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen, in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen, al dan niet gebouwd, en al dan niet gemeubeld;

 het nemen van participaties en deelnemingen in andere ondernemingen, alsmede het borgstellen ten overstaan van derden met het oog op commerciële en financiële verhandelingen voor deze derden en het waarnemen van alle bestuursmandaten.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van; Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

1° 6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : ¬ 62.000,-, volledig volstort en verdeeld in 62 gelijke aandelen met; stemrechtzpnder nominale waarde

7.SAMENSTELLiNG : inbreng door 1° Freddy VAN MAELE, van ¬ 2000-, volledig volstort, vergoed door 2 aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot 2. 2° Arlette CLAEYS, van ¬ ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ErE t 1~ j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE de,

E RECfiTBANK VAN KO0PH1~l+Sû'ct 3E BRUGGE (Afdeling

rte Yff~

aa~)

op: ~. fi A~R~

6E..AD _Griffie

DNI EUR BELG

0 6 -05- 2013

l tLGISI H STAATS

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) :VAN MAELE-RESO

5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mati 11.1

Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad

2000,- volledig volstort, vergoed door 2 aandelen zonder nominale waarde, genummerd 3 tot 4. 3° Stefanie VAN MAELE-RESO, van E 29.000,-, volledig volstort, vergoed door 29 aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 5 tot 33. 4° Dimitri VAN MAELE-RESO, van E 29.000,-, volledig volstort, vergoed door 29 aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 34 tot 62.

8.BESTUUR : De heer Freddy Van Maele, Is beherende vennoot, onbeperkt en hoofdelijk verantwoordelijk en statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

De andere verschijners, mevrouwen Arlette Claeys en Stefanie Van Maele-Reso en de heer Dimitri Van Maele-Reso, zijn stille vennoten die slechts hun inbreng verbinden.

De beherende vennoten die aandelen bezitten kunnen aile rechten uitoefenen aan deze aandelen verbonden, evenals de aandeelhouders-stille vennoten.

De zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening. Indien er meerdere zaakvoerders zijn beschikt teder afzonderlijk over de maatschappelijke handtekening en zij mogen er gebruik van maken en de vennootschap verbinden voor aile zaken behorende tot het maatschappelijk doel, zoals bepaald in artikel 3.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd : De heer Freddy Van Maele, wonende te 8000 Brugge, Houtkaai 3510301, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Bij ontslag of overlijden zal hij vervangen worden door Mevrouw Arlette Claeys, met hem

samenwonend, die vanaf heden aangesteld wordt als opvolgend statutair zaakvoerder, en dit uitdrukkelijk aanvaard heeft.

De vennootschap wordt niet ontbonden wanneer één zaakvoerder overlijdt, wettelijk onbekwaam of anderszins verhinderd is.

indien de zaakvoerder overlijdt, wettelijk onbekwaam of anderszins verhinderd is, besluit de algemene vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen of de vennootschap ontbonden moet worden. Indien zij niet tot de ontbinding besluit, benoemt zij één of meer zaakvoerders ter vervanging van de overleden, onbekwame, of verhinderde zaakvoerder.

De mandaten van de zaakvoerders worden kosteloos uitgeoefend, voor zover niet anders beslist wordt door de algemene vergadering.

Het lid van een college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen. Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad.hoc.

In de door de wet vereiste gevallen zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, die weergegeven moeten worden in de jaarrekening, opgedragen worden aan één of meer commissarissen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering van de vennoten onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt de bezoldiging vast.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

9.JAARVERGADERING : ieder jaar op de laatste zaterdag van september om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van september 2015 in de maatschappelijke zetel.

I0.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de Kruispuntbank der Ondernemingen tot en met 31 maart 2015

De comparanten beslissen tevens de bv oº%rv BVBA "INDEPENDANT FINANCiAL ADMINISTRATION SERVICES", 8000 Brugge, Houtkaai 35103.01, ondememingsnummer 0474.805.496, met vaste vertegenwoordiger Dimitri Van Maele-Rese te benoemen ais gewone onbezoldigd zaakvoerder voor onbepaalde duur.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Geassocieerd notaris Virginie DAEMS te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 23 april 2013, eensluidend uittreksel







Op de laatste biz, van Luik B vernieldenº% : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenlerende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2015
ÿþMod Word 7T,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 JUN 2015

Gent Afdg g rogge

ha grrffJnr

Ondernemingsnr : 0533.771.105

Benaming

(voluit) : VAN MAELE-RESO

(verkort) :

Rechtsvorm : COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Zetel : VLAMINGSTRAAT 88, 8000 BRUGGE

(volledig adres)

Onderveer" akte : UITTREKSEL FUSIEVOORSTEL DD. 29/05/2015

A. De Commanditaire Vennootschap op Aandelen "VAN MAELE-RESO", waarvan de maatschappelijke: zetel gevestigd is te 8000 Brugge, Vlamingstraat 88.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Virginie Daems te Zedelgem, op 23 april; 2013 bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 13 mei 2013 onder nummer; i 2013051310072650. Sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft als ondememingsnummer: BE 0533.771.105 - RPR Gent, afdeling Brugge BTW nummer BE 0533.771.105

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend eur (62.000,00 EUR). Het is verdeeld in tweeënzestig (62) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/tweeënzestigste (1/62ste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, overeenkomstig de oprichting van 23 april 2013, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 13 mei 2013 onder nummer 20130513/0072650:

1. De heer Freddy VAN MAELE, wonende te 8000 Brugge, Houtkaai 35/0301, statutaire zaakvoerder;

2. De Burgerlijke Vennootschap ow Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

"1NDEPENDANT FINANCIAL ADMINISTRATION SERVICES" in het kort "IFAS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8000 Brugge, Houtkaai 35/0301, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, de heer Dimitri Van Maele-Reso, de heer James Baifoort, mevrouw Stefanie Van Maele-Reso en mevrouw Arlette Claeys.

hierna genoemd PARTIJ ENERZIJDS

13. De Burgerlijke Vennootschap ow Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "1NDEPENDANT F1NANCIAL ADMINISTRATION SERVICES" in het kort "IFAS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8000 Brugge, Houtkaai 35/0301.

pe vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris François Blontrock te Brugge op 2 mei 2001, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 29 mei 2001 onder nummer N. 20010529-198. Voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Virginie Daems te Zedelgem op 24 september 2013, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 09 oktober 2013 onder nummer 20131009/0152999,

De vennootschap heeft als ondememingsnummer: BE 0474.805.496 - RPR Gent, afdeling Brugge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

BTW nummer. BE 0474.805.496

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdtwintigduizend eur (420.000,00 EUR). Het is verdeeld in zesduizend zevenhonderdvijfennegentig (6.795) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/zesduizend zevenhonderdvijfennegentigste (1/6.795 ste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerders; overeenkomstig haar

benoeming ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 1 augustus 2008, bekendgemaakt in de

bijlagen van het Belgisch Staatsbiad van 25 augustus 2008 onder nummer 20080825/0139115 en de bijzondere algemene vergadering van 1 oktober 2014, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 3 november 2014 onder nummer 20141103/021143 en de buitengewone algemene vergadering van 24 september 2013, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 9 oktober 2013 onder nummer 2013100910152999:

1. De heer Dimitri VAN MAELE-RESO, wonende te 8000 Brugge, Vlamingstraat 88, statutair zaakvoerder;

2. De heer James BALFOORT, wonende te 8000 Brugge, Vlamingstraat 88, zaakvoerder;

3. Mevrouw Stefanie VAN MAELE-RESO, wonende te 8000 Brugge, 't Zand 24, zaakvoerder;

4. Mevrouw Arlette CLAEYS, wonende te 8000 Brugge, Houtkaai 35/0301, zaakvoerder. hierna genoemd PARTIJ ANDERZIJDS

C. De Burgerlijke Vennootschap ow Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR VAN MAELE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8210 Zedelgem (Loppem), Autobaan 22.00.01.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Pascal Vandemeulebroecke te Sint-Martens-Latem op 15 december 2000, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 5 januari 2001 onder nummer N. 20010105-100. Voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Christophe Blindeman te Gent op 15 maart 2012, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 4 april 2012 onder nummer 2012040410068189.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer; BE 0473.641.496 - RPR Gent, afdeling Brugge BTW nummer BE 0473.641.496

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeénzestigduizend eur (62.000,00 EUR). Het is verdeeld in zeshonderdtwintig (620) aandelen met een nominale waarde van honderd eur (100,00 EUR).

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar raad van bestuur, overeenkomstig haar benoeming ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 8 mei 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 juni 2013 onder nummer 20130613/0089535:

1. De Burgerlijke Vennootschap ow Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "INDEPENDANT FISCAL AND ACCOUNTANCY SERVICES", afgekort "IFAS", met maatschappelijke zetel te 8210 Zedelgem (Loppem), Autobaan 22.00.01, vertegenwoordigd door haar statutaire zaakvoerder, heer Freddy Van Maele;

2. De heer Freddy VAN MAELE, wonende te 8000 Brugge, Houtkaai 35/0301;

3. De Commanditaire Vennootschap op Aandelen "VAN MAELE-RESO", met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Vlamingstraat 88, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, de heer Freddy Van Maele en de BV ow BVBA "INDEPENDANT FINANCIAL ADMINISTRATION SERVICES" in het kort "IFAS", hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dimitri Van Maele-Reso.

hierna genoemd PARTIJ ANDERZIJDS

De partijen verklaren dat zij kennis hebben van;

1. Artikel 676-1 W. Venn. dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de

rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2. Artikel 682 W. Venn. die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één

hand.

3. De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 1: Fusie - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de BV ovv BVBA "INDEPENDANT FINANCIAL ADMINISTRATION SERVICES" en de BV ovv CVBA "ACCOUNTANTSKANTOOR VAN MAELE" overgaat naar de Comm.VA "VAN MAELE-RESO", voormeld.

Alle aandelen van de BV ovv BVBA "INDEPENDANT FINANCIAL ADMINISTRATION SERVICES" en de BV ow CVBA "ACCOUNTANTSKANTOOR VAN MAELE" verenigen zich nu reeds, sinds 16 december 2014 in handen van de Comm.VA "VAN MAELE-RESO".

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap. Het doel van de overnemende vennootschap is het volgende:

-het beheer van een roerend en onroerend patrimonium

-het bestaande patrimonium te behouden, in de ruimste zin van het woord, te beheren, en oordeelkundig uit te breiden;

-het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen, in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen, al dan niet gebouwd, en al dan niet gemeubeld;

-het nemen van participaties en deelnemingen in andere ondernemingen, alsmede het borgstellen ten overstaan van derden met het oog op commerciële en financiële verhandelingen voor deze derden en het waarnemen van alle bestuursmandaten.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen.

Het doel van de overgenomen vennootschappen is het volgende:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels, financiële en onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop.

Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst.

De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen- en buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin kan bijdragen.

Dit alles in de meeste uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur,

r r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin kan bijdragen. Dit alles in de meeste uitgebreide betekenis van de termen. De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel. Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten, of ruilen; aile fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken

De vennootschap heeft tot doel diensten te verlenen die behoren tot zowel de functie van accountant als van belastingconsulent, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, en het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van de accountant

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° de expertise, zowel privé als gerechtelijk, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtingen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij andere opdrachten dan deze bedoeld in 12 tot 51 en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden of waarin hij de opdrachten als bedoeld in artikel 64 §2 van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen (artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen), verricht.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtingen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens de vennootschapswet (het Wetboek van vennootschappen) toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag enkel rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van uitsluitend professionele aard.

Aangezien de overnemende vennootschap de activiteiten van de overgenomen vennootschappen niet za! verder zetten dient het doel van de overnemende vennootschap niet te worden aangepast.

Artikel 2: Ruilverhouding - opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang 1 januari 2015 alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van aile aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 4: Boekhouding

~

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2015.

Het fusievoorstel wordt door de respectievelijke bestuursorganen ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Gent afdeling Brugge door elk der betrokken vennootschappen neergelegd.

Opgemaakt te Brugge op 29 mei 2015 in zoveel exemplaren, waarbij elke partij verklaart één ondertekend ' exemplaar ontvangen te hebben en de twee andere exemplaren zullen neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Gent afdeling Brugge.

Van Mute Freddy

Zaakvoerder

tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel







Vopr-

- béiiouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 26.09.2015, NGL 27.10.2015 15657-0139-019

Coordonnées
VAN MAELE-RESO

Adresse
VLAMINGSTRAAT 88 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande