VAN MARCKE ADVOCATEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN MARCKE ADVOCATEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.616.152

Publication

08/11/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

x 9. 10, 2013

RE~CI~BAtrt KOOPHANDEL rI tei<ORTRIJK

131fi 9 3

ps

Bi)1 én bíjdar Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0894.616.152

Benaming (voluit) :.Van Marcke Advocaten

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 1

8570 Anzegem

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

"

Uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats Kruishoutesn op 22 oktober 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE EN ENIGE BESLUIT

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de zaakvoerders:

1/ de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid " VALLERY DECLERCQ", met zetel te 8570 Vichte, Molendreef 3. Ondernemingsnummer 0838.878.170. Opgericht bij akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op 29 juli 2011, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 september nadien, onder nummer 11136530.

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Declercq Vallery Marie-Thérèse Conny, geboren te Waregem op 18 juli 1977, echtgenote van de heer DE MAESSCHALCK Lieven Petrus Michèle Maria, wonende te 8570 Anzegem, Deerlijkstraat 29.

2/de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JELLE LAMMERTYN", met zetel te 8908 Vlamertinge, Hospitaalstraat 17. Ondernemingsnummer:, 0839.000.708. Opgericht bij akte verleden voor notaris Patrick Donk te Reninge (La-Reninge) op 25 augustus 2011, gepubliceerd in de Bijlagers tot het Belgisch Staatsblad van 15 september 2011, onder nummer 11139698.

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Lammertyn Jelle Fons, geboren te Roeselare op 3 juli 1979, echtgenoot van mevrouw MERLEVEDE Sophie, wonende te leper (Vlamertinge), Hospitaalstraat 17 te benoemen tot statutaire zaakvoerders van de vennootschap (in plaats van gewone zaakvoerders) met ingang van 22 oktober 2013, met de meest uitgebreide bevoegdheden, voor een onbeperkte duur.

Dewelke hier vertegenwoordigd zijn zoals voormeld en hun mandaat aanvaarden.

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte vôôr registratie

- gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik f. vermelden Recto Naam en hoedanigheïcl van de instiumenterencle notaris, hetz4a van de pessoíolr,ten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien var, derden ta vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 12.06.2013 13166-0146-017
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 04.07.2012 12249-0519-017
06/02/2012
ÿþ Me 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE

be a B, stf

flh1iI1+120VIdIIIIIYI 1sllll H9

3

hl

26-

BELGISCH

JR BE! NEERGELEGD

Il- 2012

STAATSBLAD

17. 01. 2012

GITBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0894.616.152

Benaming

(voluit): VAN MARCKE ADVOCATEN

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8570 ANZEGEM, Kerkstraat 1

Onderwerp akte : Aanstelling nieuwe zaakvoerders

Op de algemene vergadering dd. 19.10.11 werd het volgende besloten:

"Gezien alle aandelen vertegenwoordigd zijn, wordt afstand gedaan van de wettelijke bepalingen inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering.

6

Als voorzitter wordt aangeduid Dhr Claude Van Marcke en als secretaris BVBA Vallery Declercq.

Op heden worden BVBA VALLERY DECLERCQ, met als vaste vertegenwoordiger Mevr. Vallery Declercq en BVBA JELLE LAMMERTYN, met ais vaste vertegenwoordiger Dhr Jelle Lammertyn unaniem benoemd als zaakvoerder voor onbepaalde duur en met ingang op 19.10.2011."

Ondergetekend, Claude VAN MARCKE, handelend als zaakvoerder, verklaart dat deze opgaaf volledig en naar waarheid is opgemaakt.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/12/2011
ÿþ MoC 2.e

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f ~

Voor-

behaude

aan he

Belgisc

Staatsbl,

u

*11195554"

r

-LEGD

14. Î?. 2,Î

 =$7'Îffig,N i:

KOOPHANDEL

r; " K

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0894.616.152

Benaming

(voiuit) : Advocatenkantoor Van Marcke

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8570 Anzegem, Kerkstraat 1

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Uit een Proces-Verbaal opgemaakt door notaris Liesbeth Matthys te Kruishoutem op 05 oktober 2011 geregistreerd 4 bladen geen verzendingen te Kruishoutem op 17 oktober 2011 boek 473 blad 54 vak 8, ontvangen 25 euro, (getekend) de ea. Inspecteur ai S. De Smet, blijkt dat de buitengewone algemene. vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen :

1. Wijziging van de naam van de vennootschap van 'Advocatenkantoor Van Marcke' in 'Van Marcke Advocaten'.

2. Aanpassing van artikel 1 van de statuten teneinde de statuten aan te passen aan voormelde beslissing als volgt:

"De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aanprakelijkheid.

Haar naam luidt: "VAN MARCKE ADVOCATEN"

Die benaming moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders; en andre stukken die van de vennootschap uitgaan, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de leesbaar' geschreven vermelding "burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een belsoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid"; verder moet in die stukken de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en vermelden ze het woord "register der burgerlijke vennootschappen", samen met de vermelding van de rechtbank in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het inschrijvingsnummer."

3. Schrapping van artikel 7 'Overdracht van aandelen' van de statuten en vervanging door volgende artikels 7 en Ibis:

"Artikel 7: Overdracht en overgang van aandelen.

Behoudens ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, mogen de aandelen van een vennoot slechts worden overgedragen onder de levenden en overgaan wegens overlijden dan met instemming van de helft van de vennoten die tenminste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld, of indien er slechts twee vennoten zijn, met instemming van de medevennoot.

Deze instemming is tevens vereist wanneer de aandelen van een vennoot overgedragen worden onder levenden of overgaan wegens overlijden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater en aan diens bloedverwanten in rechte opgaande lijn. Deze instemming is niet vereist wanneer de aandelen van een vennoot worden overgedragen aan diens bloedverwanten in rechte nederdalende lijn.

Bovendien kunnen de aandelen slechts overgedragen worden aan of overgaan op advocaten opgenomen op het tableau van advocaten of op de lijst van stagiairs van de Balie te Kortrijk.

Artikel 7bis: Procedure.

a. De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen onder levenden moet van zijn voornemen aan de zaakvoerder kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de identiteit van de voorgestelde overnemers meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor bedongen prijs.

Bij overgang wegens overlijden moeten de erfgenamen of legatarissen de vennoten binnen de zes maand na het overlijden van de vennoot bij aangetekend schrijven inlichten hoe de nalatenschap vererfd is. Zij moeten tevens de identiteit van de rechtverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten meedelen.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot toelating van de overdracht of de overgang zullen ze geacht worden hun instemming geweigerd te hebben.

b. bij een overdracht van aandelen onder levenden of bij overlijden is, in geval van weigering van toelating,

verhaal bij de stafhouder van de Salie te Kortrijk mogelijk.

Indien de weigering gegrond geacht wordt, dan blijft de vennoot die aandelen wil overdragen, vennoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{ent

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Wordt de weigering willekeurig geoordeeld en blijft de weigering behouden dan moeten de aandelen, waarvan de overdracht voorgesteld is, overgenomen worden volgens de hierna vermelde modaliteiten door de overige vennoten en/of één of meer derde kopers die vooraf aanvaard werden door de vennoten.

c. Bij een overgang van aandelen wegens overlijden hebben de erfgenamen of legatarissen, die geen vennoot kunnen worden, recht op de waarde van de aandelen waarvan de overgang voorgesteld is. Daartoe mogen ze de afkoop van deze aandelen vragen bij een aangetekende brief gericht aan de vennoten.

Anderzijds mogen deze aandelen van rechtswege afgekocht worden in geval deze gerechtigden nagelaten hebben hun verzoek tot toelating van de overgang in te dienen binnen de zes maanden na het overlijden of, in geval van weigering van deze toelating, indien ze nagelaten hebben de afkoop van hun aandelen aan te vragen binnen de maand na de weigering.

De afkoop van de aandelen wordt uitgeoefend volgens de hierna vermelde modaliteiten.

d. Bij gebrek aan overeenkomst, worden de prijs en de voorwaarden vastgesteld door een deskundige, door de stafhouder van de Balie van Kortrijk benoemd, op verzoek van de meest gerede partij. De waardebepaling door de deskundige dient te geschieden op basis van de laatst goedgekeurde jaarrekening, rekening houdend met alle gegevens die de waarde kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap, en is bindend voor alle partijen.

Op de afkoop, zoals hoger omschreven, is in voorkomend geval het recht van voorkeur bij kapitaalverhogingen in geld van overeenkomstige toepassing.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maand na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal vastgesteld zijn. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

Bij gebrek aan overeenkomst, mag de prijs in vijf gelijke jaarlijkse aflossingen betaald worden, waarbij de eerste aflossing bij de inschrijving in het register van de aandelen geschiedt. Het verschuldigd blijvend saldo brengt een interest op ten belope van de alsdan geldende wettelijke interestvoet, vermeerderd met twee punten per jaar. Deze interest is telkens samen niet de resterende jaarlijkse aflossingen betaalbaar. De aandelen

" mogen, zolang de volledige prijs niet betaald is, niet verder overgedragen worden. Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden."

4. Schrapping van artikel 11 van de statuten, en vervanging door volgende tekst, waardoor de huidige zaakvoerder de heer Van Marcke Claude wordt ontslagen en waarbij een nieuwe zaakvoerder wordt aangesteld:

" 'Behoudens hetgeen bepaald is in titel III in geval de vennootschap één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer deelhebbende of niet-deelhebbende zaakvoerders. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die advocaat is.

Wordt voor de duur van de vennootschap als zaakvoerder benoemd, de burgerlijke vennootschap onder de . vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Advocaat Van Marcke', met zetel te 8750 Anzegem, Grote Leiestraat 93, ondernemingsnummer 0839.522.825, opgericht bij akte verleden voor notaris Liesbeth Matthys te Kruishoutem op 29 augustus 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 4 oktober 2011 onder referte 11149516. Welke vennootschap alhier vertegenwoordigd wordt door haar vaste vertegenwoordigder de heer Van Marcke Claude voornoemd, die aanvaardt.

Andere zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten bij gewone . meerderheid, die hun bevoegdheid en de duur van hun mandaat zal bepalen."

5. Aanpassing van artikels 1, 7 en 11 van de statuten aan de hiervoor voorgestelde besluiten.

Voorbehouden .aan het E" slgisch Staatsblad

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend) Liesbeth MATTHYS

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie akte tot wijziging statuten

- gecoordineerde tekst van de statuten.

Op cie laatste blz. van Lurk B vermeiden : Recto.. Naam en hoedanigheid van de instrumenter-ande notaris, iietzii van de perso(o)n(en) bevoead de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 27.06.2011 11213-0531-017
17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 14.06.2010 10174-0174-016
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 19.06.2009 09261-0117-016

Coordonnées
VAN MARCKE ADVOCATEN

Adresse
KERKSTRAAT 1 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande