VAN RAVELS - RENTY - VANHOUTTE INVEST, AFGEKORT : VRV-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN RAVELS - RENTY - VANHOUTTE INVEST, AFGEKORT : VRV-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.105.347

Publication

22/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303879*

Neergelegd

20-06-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VAN RAVELS - RENTY - VANHOUTTE INVEST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8400 Oostende, Leopold I-plein 9

Onderwerp akte: OPRICHTING

Bij akte verleden voor notaris Paul Dalle met standplaats te Koksijde (Oostduinkerke), op 17 juni 2011, ter

registratie te Nieuwpoort, werd de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  VAN RAVELS

 RENTY  VANHOUTTE INVEST , in afkorting  VRV-INVEST met zetel te 8400 Oostende, Leopold I-

plein 9 opgericht.

I.-OPRICHTERS: 1. de NV DUVAN met zetel te 8400 Oostende, Aalscholverstraat 10

2. de NV GOLFERS met zetel te 8430 Middelkerke, Normandlaan 15

II.- Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

III.-NAAM : De vennootschap draagt de naam  VAN RAVELS  RENTY  VANHOUTTE INVEST ,

afgekort VRV-INVEST

IV.-ZETEL : De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Leopold I-plein 9.

V. DUUR : De vennootschap is opgericht bij akte van 17 juni 2011 voor onbepaalde duur

VI. Doel : De vennootschap heeft als doel :

- Handel in onroerende goederen, projectontwikkeling allerhande, bouwpromotor, studie- en raadgevend bureau inzake roerende, onroerende, commerciële, financiële en industriële aangelegenheden, tussenpersoon in de handel.

De vennootschap mag aldus, en zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn, alle onroerende goederen aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, verkavelen, uitbaten, in waarde brengen, besturen, toezicht uitoefenen, alle onroerende goederen opmeten, afpalen en schatten. Alle studies ontwerpen en plannen opvatten, maken en uitvoeren, optreden als verhurings- en verkoopagent, als bestuurder of gerant, van flatgebouwen of alle immobiliëncomplexen, alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschikken, afbreken, alle aannemingen van werken, zo private als openbare aanvaarden en uitvoeren.

- Management, beheer, advies geven, ter beschikking stellen van knowhow van en aan derden.

- Alle leningen en kredietopeningen aangaan en de onroerende goederen van de vennootschap in pand geven, zelfs ter waarborg van leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden.

- Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten ondernemingen en vennootschappen, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen.

- bouwen, uitbaten en beheren van service-flats.

De vennootschap kan alle om het even welke verrichting uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, soortgelijke, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Bovendien kan zij functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

VII.-BELOOP VAN HET KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.550 en is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde die ieder een gelijke waarde van het kapitaal bedragen, volstort door storting op de KBC Bank

VIII.-ZAAKVOERDERS : De vennootschap wordt bestuurd door één (of meer) zaakvoerder(s), zowel natuurlijke personen als rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder(s).

0837105347

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Evenwel moet iedere betaling door de vennootschap en aankopen, verkopen en leningen of kredieten goedgekeurd en ondertekend worden door 2 zaakvoerders, zijnde 1 zaakvoerder aangesteld en handelend voor ieder van beide vennootschappen, of door een door deze zaakvoerder hiertoe aangestelde gemachtigde.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap, en treedt namens haar op, in en buiten rechte, Evenwel moet iedere betaling door de vennootschap en aankopen, verkopen en leningen of kredieten goedgekeurd en ondertekend worden door 2 zaakvoerders, zijnde 1 zaakvoerder aangesteld en handelend voor ieder van beide vennootschappen, of door een door deze zaakvoerder hiertoe aangestelde gemachtigde. De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding toekennen.

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd 1. de NV DUVAN voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Francky Renty, Ten Poele 9, 8430 Middelkerke en 2. de NV Golfers voornoemd met als vaste vertegenwoordiger de heer Alexander van Ravels, Normandlaan 15, 8430 Middelkerke. IX.-BOEKJAAR : Het boekjaar gaat in op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 mei 2011 om te eindigen op 31 december 2012.

X.-ALGEMENE VERGADERING : ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering der vennoten gehouden op de eerste maandag van de maand juni om 17u. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste algemene vergadering heeft plaats in 2013.

VOLMACHT : De oprichters en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ostend Data Fiduciaire te Oostende.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

P. DALLE, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : - expeditie van de oprichtingsakte dd. 17.06.2011

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.05.2015, NGL 17.08.2015 15443-0363-011

Coordonnées
VAN RAVELS - RENTY - VANHOUTTE INVEST, AFGEK…

Adresse
LEOPOLD I-PLEIN 9 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande