VANASSCHE FIREFIGHTING , AFGEKORT : VANASSCHE FFE

NV


Dénomination : VANASSCHE FIREFIGHTING , AFGEKORT : VANASSCHE FFE
Forme juridique : NV
N° entreprise : 415.345.684

Publication

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.01.2014, NGL 21.01.2014 14011-0563-040
20/09/2013
ÿþ"

Mod Word 11.1

In de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0415.345.684

Benaming

{voluit) ; Vanassche Firefighting Engineering

(verkort) : Vanassche FFE

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Brugsesteenweg 2 te 8531 Harelbeke-Hutste

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Francis Vlegels te ingelmunster op dertig augustus tweeduizend en dertien, geregistreerd te Izegem op vier september tweeduizend en dertien, boek 263 blad 62 vak 14, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap Vanassche Firefighting Engineering met zetel te 8531 Harelbeke-Hulste, Brugsesteenweg 2, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

Na lezing gehoord te hebben van de twee eerste alinea's van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikels 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan in het vermogen van de partieel gesplitste en ver-krijgende vennootschap sinds de opstelling van het splitsings-voorstel, behalve het voormelde betreffende de aankoop de dato 20 augustus 2013.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng in bvba Schiethoek EBO, met zetel te 8531 Harelbeke -- Hulste, Brug-sesteenweg 21B, BTW 13E0501.808.516, RPR Kortrijk, van na-gemelde goederen te Harelbeke  Hulste, eigendom van de in-brengende vennootschap alsook van andere activa (materiële activa, liquide middelen,...; deze activiteit maakt op zich een be-drijfstak uit en de activiteit wordt zowel wat de rechten ais de verplichtingen betreft overgedragen.

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds 1 maart 2013 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen.

BESCHRIJVING AF TE SPLITSEN ONROEREND GOED

BESCHRIJVING VOLGENS HUIDIG KADASTER

STAD HARELBEKE -- vijfde afdeling Hulste

1.Een woonhuis met aanhorigheden en grond, staande en gelegen aan de Brugsesteenweg 14 te Harelbeke (Hulste), thans bekend ten kadaster onder sectie A, nummer 61N12, met een oppervlakte volgens kadaster van twaalf aren éénentwintig centiaren.

2.Een nijverheidsgebouw met aanhorigheden, op en met medegaande grond, staande en gelegen aan de Brugsesteenweg 2 te Harelbeke (Hulste), bekend ten kadaster onder sectie A, nummer 41T/2, met een oppervlakte volgens kadaster van één hectare twaalf aren negenenvijftig centiaren.

3.Een perceel grond gelegen aan de Ginstestraat te Harelbeke (Hulste), volgens kadaster "Absulhoek", bekend ten kadaster onder sectie A, nummer 13, met een oppervlakte volgens kadaster van zes aren zestig centiaren.

4.Een magazijn met aanhorigheden, op en met medegaande grond, staande en gelegen aan de Brugsestraat +176, bekend ten kadaster onder sectie A, nummer 21/N4, met een oppervlakte volgens kadaster van negen aren negenenzeventig centiaren.

5.Een perceel grond gelegen aan de Ginstestraat te Harelbeke (Hulste), volgens kadaster "Absulhoek", bekend ten kadaster onder sectie A, nummer 141D, met een oppervlakte volgens kadaster van vierenveertig aren negen centiaren.

NEERGELEGD



i

i

Id



11. 09. 2013



1 19383





REc HT6 OO PBAN DEI-

Pí~7 ,~Pt.+K~

Bijlagen bid Bé£Bëlgisa Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

sr* i" 6.Een perceel grond gelegen aan de Brugsesteenweg te Harelbeke (Hulste), volgens kadaster "Absulhoek", bekend ten kadaster onder sectie A, nummer 11/Z, met een oppervlakte volgens kadaster van één hectare zeven aren drieënzestig centiaren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge 7.Een perceel grond gelegen nabij de Bruggestraat te Harelbeke (Hutste), bekend ten kadaster onder sectie A, nummer 17/B/2, met een oppervlakte volgens kadaster van vijf aren zesenzeventig centiaren.

BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN VOLGENS TITEL

STAD HARELBEKE - vijfde afdeling Hulste

TWEE WOONHUIZEN met aanhorigheden, op en met medegaande grond-'-', staande en gelegen te Harelbeke (Hulste), aan de Ginstestraat 3 en 5, kadastraal bekend geweest zijnde volgens vroegere titel Sectie A nummers 151C, 151D en 14/B, thans kadastraal bekend onder Harelbeke, vijfde afdeling Hulste, Sectie A nummers 141C, 15/F en 151E, met een totale oppervlakte volgens kadaster van tweeënveertig aren tachtig centiaren (42 a 80 ca).

STAD HARELBEKE - vijfde afdeling Hulste

EEN PERCEEL LANDBOUWGROND gelegen te Harelbeke (Hulste), aan de Ginstestraat, kadastraal bekend volgens titel en volgens huidig kadaster onder Harelbeke (vijfde afdeling Hulste), Absulhoek, Sectie A nummer 13, met een oppervlakte volgens kadaster van zes aren zestig centiaren (06 a 60 ca),

1,

Een perceel grond, gelegen te Harelbeke-Hutste, nabij de Brugsestraat 180, bekend ten kadaster sectie A deel van nummer 21/W/3, met een oppervlakte volgens meting van één are éénentwintig centiaren (1 a 21 ca). Plan

Voormeld goed werd uitgemeten en staat afgebeeld onder lot nummer 1, op een meting-'splan opgemaakt door Pol Hautekiet, landmeter te Harelbeke op zes juli tweeduizend.

2.

Een perceel grond, gelegen te Harelbeke-Hulste, nabij de Brugsestraat 174, bekend ten kadaster sectie A deel van nummer 21/1!3, met een oppervlakte volgens meting van zesentwintig centiaren tachtig honderdsten (26 ca 80 dm2).

Plan

Voormeld goed werd uitgemeten en staat afgebeeld onder lot num-'mer 3, op voormeld metingsplan opgemaakt door Pol Hautekiet, landmeter te Harelbeke op zes juli tweeduizend,

STAD HARELBEKE - vijfde afdeling Hulste

Een villa met aanhorigheden, op en met medegaande grond, staande en gelegen aan de Brugsesteenweg 14 te Harelbeke (Hulste), bekend ten kadaster volgens titel onder sectie A, nummer 6/T, met een oppervlakte volgens titel van zeven aren elf centiaren.

STAD HARELBEKE  vijfde afdeling Hulste

Een handelshuis met aanhorigheden,op en met medegaande grond, Brugsesteenweg 16, voorheen gekend sectie A ex nummer 6L en 6K voor een grootte van vier aren en vijfendertig centiaren zes vierkante decimeter, thans ten kadaster gekend sectie A nummer 6 X, voor een grootte van vier aren zesendertig centiaren.

STAD HARELBEKE - vijfde afdeling Hulste

Een woon- en handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen aan de Brugsestraat 168 te 8531 Harelbeke (Hulste), onder grotere oppervlakte bekend geweest zijnde ten kadaster volgens titel onder sectie A, nummers 17/R en 17/Q, thans bekend ten kadaster onder Harelbeke, vijfde afdeling Hulste, sectie A, nummer 17/Y, met een oppervlakte volgens huidig kadaster van achttien are zevenentwintig centiare (18a 27ca),

STAD HARELBEKE  vijfde afdeling Hutste

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met medegaande grond, staande en gelegen te Harelbeke (Hulste), Brugsestraat 176, bekend ten kadaster onder sectie A, nummer 21/H/3, groot 12a 30ca.

STAD HARELBEKE  vijfde afdeling Hulste

DEen woonhuis, dienstig als burelen, twee werkplaatsen, magazijn, twee garages en verfplaats met medegaande grond, te Harelbeke (Hulste), Bruggesteenweg 2, bekend ten kadaster onder sektie A, nrs 4/H/2  17/N  17/M en deel van nrs 41G12 en 11/P, groot 52a 90ca.

DEen perceel grond te Harelbeke (Hulste), Schiethoek, bekend ten kadaster onder sectie A, deel van nr 11/P, groot 46a 63ca.

Q'Een perceel grond te Harelbeke (Hutste), Schiethoek, bekend ten kadaster onders ectie A, nummers 7/A

en 8/C, groot 1ha OOa41ca.

STAD HARELBEKE  vijfde afdeling Huiste

Een perceel grond, gelegen te Harelbeke-Hulste, aan de Brugsesteenweg, bekend ten kadaster en volgens

titel onder sectie A nummer 11/X, met een oppervlakte van één hectare zes aren tweeëndertig centiaren

(1 ha06a32ca).

STAD HARELBEKE  vijfde afdeling Hulste

Een perceel grond gelegen nabij de Ginstestraat te Harelbeke (Hulste), bekend ten kadaster volgens titel

onder sectie A, deel van nr 17/R, groot 3a 32ca.

HUURTOESTAND

De overlatende vennootschap verklaart dat de voormelde goederen niet verhuurd worden, noch verpacht.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de vermindering van het patrimonium van de vennootschap ingevolge de partiële

splitsing aan te rekenen door een kapitaalvermindering, zonder vernietiging van aandelen, ten belope van

NEGEN EN NEGENTIGDUIZEND NEGENHONDERD NEGENENTACHTIG EURO ZEVENEN-VIJFTIG CENT

Bijlagen bij liet Belgiscïi Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

(¬ 99.989,57), zodat het kapitaal gebracht wordt van TWEEHONDERD VIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ ' 275.000,00) op HONDERD VIJFENZEVENTIGDUIZEND EN TIEN EURO DRIEËNVEERTIG CENT (E 175.010,43).

VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt de kapitaalvermindering vast en beslist tot overeenkomstige aanpassing van artikel 5 van de statuten door voormeld artikel te vervangen als volgt:

"Artikel 5  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD VIJFENZEVENTIGDUIZEND EN TIEN EURO DRIEËNVEERTIG CENT (¬ 175.010,43).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend drienhonderd dertig (2330) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizend driehonderd dertigste van het kapitaal vertegenwoordigen." VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

 aan de raad van bestuur, voor de uitvoering van de beslis-singen die voorafgaan;

 aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

-aan Accountancy kantoor Vandelanotte, en haar bedienden President Kennedypark 1 8500 Kortrijk, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met het recht van indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist dat alle hiervoor genomen besluiten slechts uitwerking zullen hebben onder de opschortende voor-waarde van goedkeuring van de inbreng in bvba Schiethoek EBO, ten gevolge van de partiële splitsing van de naamloze vennootschap Vanassche FFE voornoemd, door de algemene vergadering van voormelde vennootschap bvba Schiethoek EBO.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad,

De ondergetekende, notaris Francis Vlegels.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal;

Op de laatste blz. van j_ ijs vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JR BELGE NEERGELEGD

7- 2013 2 5. 06. 2013

oTAATS$Llcir

KOuepi<FIANDEL

MONITE Oie 

ELGISCH

Ondernemingsnr: 0415.345.684 Benaming

(voluit)

(verkort):

Vanassche Firefighting Engineering

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8531 Harelbeke, Brugsesteenweg 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het (af)splitsingsvoorstel in toepassing van het artikel 677 c.q. 673 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een splitsing door overneming (partiële splitsing), waarbij de nv Vanassche Firefighting Engineering een deel van haar vermogen afsplitst naar een bestaande vennootschap, de bvba Schiethoek EBO, zonder dat eerstgenoemde vennootschap ontbonden wordt (artikel 677 juncto 673 W. Venn.).

Uit het (af)splitsingsvoorstel opgemaakt door het bestuursorgaan van de nv Vanassche Firefighting Engineering op 21 juni 2013 blijkt het volgende.

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Naam : SCHIETHOEK EBO

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Brugsesteenweg 2b, 8531 Harelbeke (Hulste)

De vennootschap werd opgericht op 30 november 2012 (B.S., 18/12/2012 onder het nummer: 12203470). De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te KORTRIJK onder het nummer 0501.808.516..

De vennootschap heeft tot doel:

IVOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN 1.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden,

2.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen' of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

II.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen' met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

l S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

111.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Naam: VANASSCHE FIREFIGHTING ENGINEERING (AFGEKORT VANASSCHE FFE)

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: Brugsesteenweg 2, 8531 Harelbeke (Hulste)

De vennootschap werd opgericht op 8 juli 1975, bij akte verleden voor notaris Marc Callens te Lendefede, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27juni erna onder nummer 3000-3.

De statuten van de vennootschap werden laatst gewijzigd op 6 juli 2010 voor notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op 6 juli 2010, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 augustus erna onder nummer 10117456.E

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het nummer 0415.345.684.

De vennootschap heeft tot doel:

De uitbating van een garage en de herstelling van motorvoertuigen.

De fabricatie en montage van aanhangwagens, brandweerwagens, koetswerk voor bedrijfsauto's, autobussen en autocars, het onderhoud ervan en de levering van onderdelen.

De kleinhandel in motorvoertuigen, onderdelen en toebehoren, in nieuwe en tweedehandswagens met toebehoren en onderdelen; de kleinhandel in vloeibare brandstoffen, smeermiddelen en toebehoren, de handel in brandweer- en brandbestrijdingsmaterieel en aanverwante outillering en alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten. Daarenboven het inrichten van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties, enz., meerbepaald het inrichten, onderhouden en afbreken in brandweerkazernes en elders van het ophangsysteem van brandweerslangen in droogtorens of andere daartoe bestemde lokaliteiten.

En alle werkzaamheden van welke aard ook die hieruit voortvloeien en al of niet bijkomstig eraan zijn. - het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden (leasing), het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen en ook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. De vennootschap kan zich ook borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van deze onroerende en roerende goederen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of door aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden op vertegenwoordiging of op commissie, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt achten.

~ ~ f

F. " .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

RUILVERHOUDING De aandelen van de overdragende vennootschap zijn in éénzelfde verhouding in handen van dezelfde personen als deze van de overnemende vennootschap (met uitzondeirng van één aandeel), waardoor de ruilverhouding in casu niet van belang is. De ruilverhouding heeft verder evenmin gevolgen op boekhoudkundig of fiscaal vlak. Bij de partiële splitsing zullen de vennoten van de te splitsen vennootschap aandelen verwerven van de overnemende vennootschap in precies dezelfde verhouding als in de te splitsen vennootschap (met uitzondeimg van één aandeel). Bijgevolg is het zonder belang dat de afsplitsing gebeurt tegen een boekwaarde die lager is dan de marktwaarde. Iedere vennoot zal een proportioneel recht hebben op de eventueel niet uitgedrukte meerwaarden, zal proportioneel een eventuele minderwaarde moeten dragen en geen enkele vennoot zal bijgevolg benadeeld of bevoordeeld worden. Het Is enkel In het geval dat de afsplitsing gebeurt met een niet evenredige toekenning van de aandelen (wat in casu niet het geval is) dat de bedrijfsrevisor zal moeten oordelen in welke mate de weerhouden waarde overeenstemt met de marktwaarde. (Antwoord vraagstelling Informatiecentrum voor het Bedrijfsrevisoraat  ICCI  d.d. 17/02/2009 "Is een partiële splitsing mogelijk waarbij geen aandelen In de afgesplitste vennootschap zouden worden toegekend aan een minderheidsaandeelhouder?"). Tevens wordt nog vermeld dat gezien de specificiteit van de partiële splitsing er strikt genomen geen berekening van de ruilverhouding is, maar enkel een toekenning aan de aandeelhouders van de NV VANASSCHE FFE van één aandeel in de BVBA SCHIETHOEK EBO voor één aandeel in de NV VANASSCHE FFE.

De elementen zoals vereist in het artikel 731 W.Venn. waarin het gebruik van verschillende evaluatiemethoden wordt aangehaald zijn bij de concrete uitwerking van de partiële splitsing zonder voorwerp. Rekening houdend met:

-voormelde uiteenzetting;

-de waarde van de goodwill en andere latente meerwaarden;

-het geringe belang van de bekomen waarde (zie supra);

wordt beslist, teneinde tot een werkbare verhouding te komen, dat de overnemende vennootschap, de BVBA SCHIETHOEK EBO, 2.330 nieuwe aandelen zal uitgeven naar aanleiding van de partiële splitsing.

Het kapitaal van de BVBA SCHIETHOEK EBO na partiële splitsing zal bijgevolg vertegenwoordigd worden door 2.430 (namelijk 100 bestaande en 2.330 nieuwe) aandelen.

OPLEG IN GELD Er wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN WORDEN UITGEREIKT De aandelen die de verkrijgende vennootschap BVBA SCHIETHOEK EBO naar aanleiding van de partiële splitsing zal uitgeven, zullen uitgereikt worden aan de aandeelhouders van de af te splitsen vennootschap NV VANASSCHE FFE in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap door inschrijving in het aandelenregister van de verkrijgende vennootschap BVBA SCHIETHOEK EBO door toedoen van haar zaakvoerders, op voorlegging van het aandelenregister van de af te splitsen vennootschap.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT De datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst is vastgesteld op 1 maart 2013.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN De datum vanaf welke de handelingen van de af te splitsen vennootschap met betrekking tot het af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap is vastgesteld op 1 maart 2013.

DE RECHTEN DIE DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN Er worden geen bijzondere rechten toegekend. Er zijn in de af te splitsen vennootschap geen aandelen met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen.

BEZOLDIGING AAN DE COMMISSARIS OF BEDRIJFSREVISOR VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 746 BEDOELDE VERSLAG

Rekening houdende met het feit dat:

- overeenkomstig het artikel 734 W.Venn. kan afgezien worden van het opstellen van een bijzonder verslag van het bestuursorgaan zoals voorzien in artikel 730 W.Venn. waarbij overeenkomstig die bepalingen zal worden afgezien van de daarin bedoelde verslaggeving en in de agenda van de algemene vergadering zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepalingen toe te passen en het eerste en het tweede lid van dit artikel zullen worden opgenomen;

- gezien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen hiermee hebben ingestemd, is paragraaf §1 van artikel 731 niet van toepassing;

- gezien de bepalingen van artikel 731 §1 W,Venn. niet van toepassing zijn, de laatste alinea van artikel 731 W,Venn. evenmin van toepassing is;

zal, in overeenstemming met de voormelde bepalingen, geen verslag van de bedrijfsrevisor over het (af)splitsingsvoorstel worden opgesteld, zal het bestuursorgaan geen omstandig schriftelijk verslag opmaken en

zal bijgevolg enkel een inbrengverslag van de revisor en een inbrengverslag van het bestuursorgaan voor de ovememende vennootschap worden opgemaakt zoals voorzien in artikel 313 W.Venn,

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DiE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN Aan de leden van de , bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN Het naar de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap af te splitsen vermogen wordt als volgt beschreven.

A. ACTIVA

Er worden terreinen en gebouwen, evenals installaties, machines en uitrsuting, meubilair en rollend

materieel, overige materiële vaste activa en liquide middelen afgesplitst.

B. PASSIEF

1. Eigen vermogen

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit gestort kapitaal, belaste reserves in kapitaal, wettelijke reserve, onbeschikbare reserves, beschikbare reserves en overgedragen resultaat per 28/02/213 worden, conform artikel 213 W.I.B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal netto-actief vóór de verrichting.

Inzake de belastingvrije reserves, afkomstig van de gespreid te belasten meerwaarden en de investeringsreserves wijkt de fiscale afsplitsing af van de afsplitsing overeenkomstig artikel 213 W.I.B. De belastingvrije reserves van de rekeningen 132000, 132002 en 132003 werden bij voorrang toegewezen aan de vennootschap waarin de herbelegde activa na de partiële splitsing zullen aanwezig zijn. Na deze toewijzing dient bijgevolg een correctie te gebeuren bij de opsplitsing van de vrijgestelde tax shelter reserve, zodat op het totale niveau van de belastingvrije reserves, de afsplitsing overeenstemt met artikel 213 W.I.B.. De af te splitsen vennootschap zal evenwel de verbintenissen in hoofde van de afgesloten raamovereenkomsten dienen na te leven.

2 .Belastbare afsplitsing

In het geval de fiscale administratie de onderhavige afsplitsing taxeert dan zullen de fiscale schulden " (vennootschapsbelasting, ...) die hieruit voortvloeien volledig ten laste zijn van de afgesplitste vennootschap. 3. Personeel

Er wordt geen personeel overgenomen.

C.NIET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Aile activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de ovememende vennootschap of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen aan de af te splitsen vennootschap tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door de af te splitsen vennootschap aan de ovememende vennootschap overgedragen bestanddelen,

TUSSENTIJDSE CIJFERS OMTRENT DE STAND VAN HET VERMOGEN Indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan 6 maanden voor de datum van het splitsingsvoorstel is ` afgesloten, heeft iedere vennoot het recht uiterlijk een maand voor de algemene vergadering die over de , verrichting dient te beslissen, in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan 3 maanden voor de datum van dat voorstel zijn vastgesteld.

Tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen van niet meer dan drie maanden voor de datum van voorliggend voorstel zijn ter beschikking op de maatschappelijke zetel van de af te splitsen vennootschap

DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

Gelet op de voormelde elementen zal voor de aandelen, die het afgesplitst vermogen van de NV VANASCCHE FFE vertegenwoordigen, 2.330 nieuwe aandelen van de BVBA SCHIETHOEK EBO worden toegekend aan de aandeelhouders van de NV VANASSCI-IE FFE

Samen hiermee neergelegd: (af)splitsingsvoorstel en haar bijlagen

De heer Jan Vanassche De heer Lode Wyseur

Gedelegeerd bestuurder Gedelegeerd bestuurder

t F 3 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.01.2013, NGL 18.01.2013 13010-0159-039
04/10/2012
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van clf akte

~JIONITEUR NEER-GELECD

~LC:r

 7. 09. 2012

nyryry 4,1,L'

-51 r.J

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Griffie

~

Ondernemingsnr : 0415.345.684

Benaming

(voluit) : Vanassche Firefighting Engineering

(verkort) : Vanassche FFE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8531 Harelbeke, Brugsesteenweg 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel dd. 1410512012:

De vergadering neemt kennis van het ontslag van volgende bestuurders en dankt hen voor de bewezen

diensten:

- De heer Kurt Vanassche.

- De bvba Schiethoek, vast vertegenwoordigd door mevrouw Christelle Pieters.

De vergadering beslist volgende personen te herbenoemen als bestuurder tot onmiddellijk na de

jaarvergadering van 2017:

- De heer Jan Vanassche.

- De heer Lode Wyseur.

Als gevolg is de raad van bestuur van de vennootschap als volgt samengesteld:

- De heer Jan Vanassche.

- De heer Lode Wyseur.

Overeenkomstig artikel 17 van de statuten wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend of door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, of door een gevolmachtigde.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk komt de nieuwe raad van bestuur samen en besluit:

- De aanstelling van de heer Jan Vanassche en de heer Lode Wyseur ais gedelegeerd bestuurders te

behouden;

- De aanstelling van de heer Jan Vanassche als voorzitter te behouden.

De heer Jan Vanassche,

gedelegeerd bestuurder

De heer Lode Wyseur,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

u II II 1II liai i

2 7 -a- EL GIseH STA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/06/2012
ÿþMod Wei 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van 4p Aide

Vc

bah(

aar

Bel!

Staa

13. 06. 2012

RECHTGANT: KOOPHANDEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0415.345.684

Benaming

(voluit] : Vanassche Firefighting Engineering

(verkort) : Vanassche FFE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8531 Harelbeke, Brugsesteenweg 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Volmachten

De bvba Schiethoek met ondernemingsnummer 0456.404.596, RPR Kortrijk en met zetel te 8531 Harelbeke, Brugsesteenweg 2b, is gemachtigd om in naam en voor rekening van cie vennootschap, alle offertes te tekenen, zowel in het kader van privatieve als openbare aanbestedingen, alsook het sluiten en ondertekenen van de verkoopovereenkomsten in het kader van dergelijke privatieve en openbare aanbestedingen.

De heer Jan Vanassche,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 29.04.2012, NGL 30.05.2012 12132-0446-039
22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 26.02.2011, NGL 15.06.2011 11177-0398-033
05/08/2010 : KO090566
03/06/2010 : KO090566
08/05/2009 : KO090566
26/06/2008 : KO090566
06/06/2008 : KO090566
07/06/2007 : KO090566
10/04/2006 : KO090566
15/03/2005 : KO090566
24/05/2004 : KO090566
14/04/2004 : KO090566
01/07/2003 : KO090566
03/07/2002 : KO090566
14/05/2002 : KO090566
08/05/2002 : KO090566
11/04/2001 : KO090566
25/03/2000 : KO090566
10/04/1999 : KO090566
01/01/1997 : KO90566
09/03/1996 : KO90566
01/01/1993 : KO90566
01/01/1992 : KO90566
01/01/1989 : KO90566
01/01/1988 : KO90566
18/03/1986 : KO90566
01/01/1986 : KO90566
19/10/1985 : KO90566
24/01/1985 : KO90566
24/01/1985 : KO90566

Coordonnées
VANASSCHE FIREFIGHTING , AFGEKORT : VANASSC…

Adresse
BRUGSESTEENWEG 2 8531 HULSTE

Code postal : 8531
Localité : Hulste
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande