VANBALLENBERGHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANBALLENBERGHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 417.722.184

Publication

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 28.06.2013 13246-0073-017
25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 19.06.2012 12192-0108-017
27/04/2012
ÿþrwo Wo[d 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E St

MON1TEU

2 0 -04 LGISCH

,

BEL~?j ; -. wiLCt7 tel i-i ! i. del

RECHTBANKVAN KODALiANDEt TE

?_Oi7_ BRUGGE

UGGE (Afdelfl~g dr~qge)

~A.~.sg) i i APR. 2012

Griffiere egr

B

*iaoeins"

Ondernemingsnr : 0417.722.184

Benaming

(voluit) : BVBA VANBALLENBERGHE

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sterrestraat 90a te 8700 Tielt (Aarsele)

(volledig adres)

Onderwerp aktg : AANPASSING VAN DE NAAM  AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE DER AANDELEN  UITDRUKKING VAN HET KAPITAAL IN EURO - KAPITAALVERHOGING  DOELUITBREIDING  VERANDERING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING - ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER EN AANSTELLING ZAAKVOERDER  STATUTENWIJZIGING

Bij akte verleden voor Notaris Nicolas Verstraete, ter standplaats Tielt op 28 maart 2012, geboekt te Tielt, registratiekantoor (20121194108821N), 9 bladen, geen verwijzingen, op 4 april 2012, Reg.: 5, boek 436, blad: 8, vak: 3, ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR).Getekend: De EA Inspecteur ai. Isabel Lambert Inspecteur; blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA VANBALLENBERGHE" RPR Brugge BTW BE 0417.722.184, met zetel te 8700 Tielt (Aarsele), Sterrestraat 90a. Opgericht als personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Henri Viaene, te Tielt (Aarsele) op 13 oktober 1977, bekend gemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 oktober daarna onder nummer 3892-7. Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jean-Marie Viaene, destijds te Tielt (Aarsele), 17 augustus 1990, bekend gemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 september daarna onder nummer 900907-139, inhoudende onder meer de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk.

De zetel werd overgebracht naar het huidig adres krachtens de buitengewone algemene vergadering van 1 september 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 september daarna, onder nummer 11140273.

en dat navolgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT AANPASSING VAN DE NAAM

De vergadering besluit de letters "BVBA" te schrappen uit de naam van de vennootschap.

TWEEDE BESLUIT  BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

Bij de buitengewone algemene vergadering van 1 september 2011 werd beslist om de maatschappelijke zetel over te brengen naar Sterrestraat 90a te 8700 Tielt (Aarsele), hetgeen bij deze wordt bevestigd. DERDE BESLUIT ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER  ONTSLAG ZAAKVOERDER VAN RECHTSWEGE  AANSTELLING NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER

" De vergadering bevestigt, respectievelijk besluit tot het ontslag van de statutaire zaakvoerders: 1)van de heer VANBALLENBERGHE Willy Henri, geboren te Drongen op 9 juli 1945, echtgenoot van mevrouw MICHELS Jenny, samen wonende te 8700 Tielt (Aarsele), Deinsesteenweg 226 en dit met volledige décharge vanaf 28 december 2010.

2)van de heer VANBALLENBERGHE Luc Maurits, [geboren te Tielt op 21 april 1954, echtgenoot van mevrouw RAMBOER Bernadette, samen wonende te 8700 Tielt (Aarsele), Sterrestraat 90a.

" De vergadering besluit tot het ontslag van de zaakvoerder van rechtswege zijnde van Mevrouw MICHELS Jenny Yvette, geboren te Sint-Baafs-Vijve op 7 augustus 1945, samen wonende te 8700 Tielt (Aarsele), Deinsesteenweg 226.

" De vergadering besluit tot aanstelling als zaakvoerder  naast de bestaande zaakvoerder, voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KEVO" -- van de Heer VANBALLENBERGHE Luc Maurits, geboren te Tielt op 21 april 1954, echtgenoot van mevrouw RAMBOER Bernadette, samen wonende te 8700 Tielt (Aarsele), Sterrestraat 90a.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLUIT  AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal voortaan vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd vijftig (750) aandelen die ieder één/zevenhonderd vijftigste (11750ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT UITDRUKKING KAPITAAL IN EURO

De vergadering besluit het kapitaal in de statuten ad zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank (750.000 BEF) uit te drukken in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR). ZESDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES

De vergadering besluit tot een kapitaalverhoging met zeven euro negenennegentig cent (7,99 EUR) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), door middel van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van ieder aandeel.

ZEVENDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHO-GINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

ACHTSTE BESLUIT  DOELSUITBREIDING

Verslagen

Met eenstemmigheid besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de zaakvoerders ter rechtvaardiging van de uitbreiding van het doel van de vennootschap - volgens de voorgestelde tekst van artikel drie der statuten - en van de eraan aangehechte staat. Elke vennoot erkent bovendien een kopie ontvangen te hebben van deze documenten en ervan kennis te hebben genomen. Besluit tot uitbreiding van het doel van de vennootschap

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering het doel van de vennootschap uit te breiden zodat de vennootschap voortaan als doelstelling heeft :

De vennootschap heeft tot doel: de fabricatie en de verhandeling in de ruimste zin van het woord, van alle producten betreffende hout-en schrijnwerken, trappen, geprefabriceerde houtelementen, meubels en meubelonderdelen. Alle activiteiten inzake binnen-huisinrichting, vanaf het ontwerpen al over de aankoop- of fabricatie tot de uitvoering.

De aan- en verkoop, import en export, bewerking en verwerking, de vertegenwoordiging van hout, houtproducten, houtvervangende producten, ijzerwaren, synthetische en chemische producten verband houdend met bovenvermelde goederen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op aile wijzen en manieren en met de middelen die zij het best geschikt acht.

Zij mag zowel voor haar zelve als voor rekening van derden of in deelneming alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen doen of uitvoeren, die zich rechtstreeks on onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij haar maatschappelijk doel aansluiten of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland, en die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

De vennootschap heeft verder tot doel :

I. Voor eigen rekening:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aankoop en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te steilen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle

verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden :

AI het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

BI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan deposito-banken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

D/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

ÉI het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

I-II het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

lp. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het

vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

De vennootschap mag dit zowel rechtstreeks als onrechtstreeks of in coördinatie met onderaannemers verrichten

Besluit tot wijziging van artikel drie der statuten

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering artikel drie der statuten aan te passen zoals voorgesteld in de dagorde waardoor dit artikel is aangepast aan de voorgaande beslissing en de tekst van artikel drie het nieuwe doel weergeeft.

REGENDE BESLUIT VERANDERING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGA-DERING

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering te veranderen van de vijftiende mei van ieder jaar naar de derde zaterdag van juni om elf uur.

TIENDE BESLUIT  AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt

A. NAAM--ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1: BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen, onder de benaming "VANBALLENBERGHE".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken, uitgaande van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vermelden

1) de benaming van de vennootschap;

2) de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid";

3) de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap;

4) het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR", gevolgd door het ondernemingsnummer,

5) de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar

zetel heeft.

Artikel 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt (Aarsele), Sterrestraat 90a.

Deze zetel kan overgebracht worden naar gelijk welke plaats in België, bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder(s), regelmatig bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, doch rekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

houdend met de taalwetten.

Artikel 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel: de fabricatie en de verhandeling in de ruimste zin van het woord, van alle producten betreffende hout-en schrijnwerken, trappen, geprefabriceerde houtelementen, meubels en meubelonderdelen. Alle activiteiten inzake binnen-huisinrichting, vanaf het ontwerpen al over de aankoop- of fabricatie tot de uitvoering.

De aan- en verkoop, import en export, bewerking en verwerking, de vertegenwoordiging van hout, houtproducten, houtvervangende producten, ijzerwaren, synthetische en chemische producten verband houdend met bovenvermelde goederen.

De vennootschap mag haar doe! verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren en met de middelen die zij het best geschikt acht.

Zij mag zowel voor haar zelve als voor rekening van derden of in deelneming alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen doen of uitvoeren, die zich rechtstreeks on onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij haar maatschappelijk doel aansluiten of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland, en die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

De vennootschap heeft verder tot doel :

I. Voor eigen rekening:

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend ver-mogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aankoop en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemin-gen.

II. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden :

N het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

BI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan deposito-banken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitelisatieondememingen;

CI het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

El het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

HI het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

Ill. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroe-ende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten

en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het

vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

De vennootschap mag dit zowel rechtstreeks als onrechtstreeks of in coördinatie met onderaannemers

verrichten

Artikel 4: DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn. Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan zij

om het even wanneer worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend

en besluitend volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

B. KAPITAAL  AANDELEN

Artikel 5: AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door

zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één zevenhonderd vijftigste van

het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6: SCHORSING DER RECHTEN  VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn ondeelbaar.

Zijn er verschillende eigenaars van een aandeel of een ander effect, dan hebben de zaakvoerders het recht

de uitoefening van de daarbij horende rechten te schorsen totdat één enkele persoon tegenover de

vennootschap is aangewezen als eigenaar van het aandeel of het ander effect.

In geval van verdeling van het eigendomsrecht van een maatschappelijk aandeel of een ander effect,

worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 7: OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT

a) De overdracht onder levenden

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een

gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

Elke overdracht of afstand van alle of een deel van de aandelen, zij het te bezwarenden of te kostelozen titel, vrijwillig of gedwongen, onder de levenden of bij overlijden, is onderworpen aan de onderstaande voorschriften en procedures.

B1_ Vrije Overdracht

Mogen - onder voorbehoud van eventuele verdere beperkingen die het voorwerp zou-den zijn van rechtsgeldig tussen de houders van voornoemde Aandelen (hierna genoemd: "Aandeelhouders") gesloten overeenkomsten - vrij geschieden :

(a) de afstanden of overdrachten aan rechtspersonen over wie deze Aandeelhouders controle uitoefenen in de zin van het Koninklijk Besluit van zes maart negentienhonderd negentig, op de geconsolideerde jaarrekening van ondernemingen;

(b) de afstanden of overdrachten door de Aandeelhouders- rechtspersonen aan dochter - en moederondernemingen of aan personen onder wiens controle deze Aandeelhouders verkeren of over wie zij controle uitoefenen, in de zin van het Koninklijk Besluit van zes maart negentienhonderd negentig, op de geconsolideerde jaarrekening van ondernemingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

(c) de afstanden cf overdrachten die door aile Aandeelhouders worden goedgekeurd;

(d) Indien een afstand of overdracht zoals in voorgaande paragraaf (a) en (b) voorzien, plaatsvindt, zal deze echter steeds onder ontbindende voorwaarde worden afgesloten. Deze ontbindende voorwaarde zal in werking treden indien volgende omstandigheid zich zou voordoen : de moederonderneming of de persoon onder wiens controle een Aandeelhouder verkeerde en aan wie de Aandelen werden afgestaan of overgedragen houdt op die controle uitte oefenen of de Aandeelhouder houdt op de controle uit te oefenen over de dochtervennootschap of de persoon waaraan de Aandelen werden afgestaan of overgedragen waaraan de Aandelen werden afgestaan of overgedragen.

De afstanden of overdrachten die het voorwerp zijn van deze alinea, dienen nochtans te worden

meegedeeld aan de zaakvoerder ten minste acht dagen voor de voorgenomen eigendomsoverdracht. Bij niet tijdige mededeling, zijn de aan de aandelen verbonden rechten geschorst tot het verstrijken van een termijn van acht dagen nadat de mededeling zal zijn geschied.

B2. Voorkooprecht

ln alle andere gevallen zijn de afstand of de Overdracht onderworpen aan de uitoefe-ning van een voorkooprecht dat georganiseerd is als volgt

Kennisgeving

1/ De Aandeelhouders mogen hun aandelen noch geheel, noch gedeeltelijk overdragen, op straffe van nietigheid, zonder ze voorafgaandelijk te koop te hebben aangeboden aan de overige Aandeelhouders, volgens de hierna beschreven procedure.

2/ Daartoe deelt de Aandeelhouder die het geheel of een deel van zijn aandelen wil overdragen, hierna genoemd de kandidaat-overdrager, aan alle Aandeelhouders bij aangetekend schrijven mee: de vermelding van het aantal aandelen, alsmede de categorie en de nummers van de aandelen die hij wenst over te dragen, de voorgestelde prijs per aandeel, in voorkomend geval, de naam, voornaam en woonplaats of zetel van de kandidaat-ovememer(s) alsook alle andere voorwaarden van de voorgestelde overdracht. 3/ Dit aangetekend schrijven moet, in voorkomend geval, mede ondertekend worden door de kandidaat-ovememer(s) en geldt, gedurende de ganse verkoopperiode als een onherroepelijk verkoopaanbod van de kandidaat-overdrager in vocrdeel van de overige Aandeelhouders betreffende de aandelen, de prijs en voorwaarden, zoals vermeld in het schrijven.

4/ De overige Aandeelhouders hebben een voorkooprecht op deze aandelen. Dit voor-kooprecht kan door elk van deze Aandeelhouders uitgeoefend worden op de totaliteit van de te koop aangeboden aandelen, maar indien meerdere Aandeelhouders hun voorkooprecht uitoefenen, wordt dit herleid pro rata ieders aandelenbezit.

5/ De overige Aandeelhouders beschikken over een termijn van 45 dagen vanaf de postdatum van het verkoopaanbod door de kandidaat-overdrager, om per aangetekende brief aan de kandidaat-overdrager mede te delen of zij af dan niet hun voorkooprecht wensen uit te oefenen, met opgave van het maximaal aantal aandelen dat zij wensen te verwerven.

6/ Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, worden de betrokken Aandeelhouders geacht hun recht van voorkoop niet uit te oefenen.

71 Na het verstrijken van de gestelde termijn, en voor zover het voorkooprecht niet werd uitgeoefend op de totaliteit van de te koop aangeboden aandelen, geeft de kandidaat-overdrager hiervan kennis aan alle Aandeelhouders (en aan de eventueel reeds aangestelde deskundige), en dit eveneens per aangetekend schrijven binnen de 5 dagen na het verstrijken van de in punt 51 gestelde termijn.

Resultaat uitcefening voorkooprecht

81 Binnen de 5 dagen na het verstrijken van de in punt 51 of desgevallend de in punt 71 vermelde termijn, zal de kandidaat-overdrager alle betrokken Aandeelhouders (en de eventueel reeds aangestelde deskundige) aangetekend op de hoogte brengen van het uiteindelijke resultaat van de uitoefening van het voorkooprecht. Verkoopovereenkomst

9/ Indien het voorkooprecht werd uitgeoefend op de totaliteit van de aangeboden aan-delen, ontstaat een verkoopsovereenkomst tussen de betrokken partijen binnen de drie dagen na de postdatum van de aangetekende bevestiging met het resultaat van het voorkooprecht, behoudens indien de prijsbepaling van de aandelen werd toegewezen aan een deskundige overeenkomstig de hierna beschreven procedure. Prijs

101 Het voorkooprecht moet uitgeoefend worden aan de prijs voorgesteld door de kandidaat-overnemer, en bij afwezigheid van een kandidaat-overnemer of in geval van overdracht om niet, aan de verkoopprijs gevraagd deerde kandidaat-overdrager.

Bindende herschatting

11/ Niettemin zal elke Aandeelhouder die zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen, doch die de voorgestelde prijs of de gevraagde verkoopprijs niet aanvaardt, over de mogelijkheid beschikken om het normaal karakter van de voorgestelde overdrachtsprijs te laten evalueren door een deskundige, die in gezamenlijk overleg dcor de partijen wordt aangeduid of, indien er daaromtrent geen overeenstemming bestaat, op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van Brugge die uitspraak doet zoals in kortgeding.

Procedure

12/ De geïnteresseerde Aandeelhouder zal van deze mogelijkheid gebruik kunnen maken door middel van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

een aangetekend schrijven, over te maken aan de kandidaat-overdrager, binnen de termijn waarin hij van zijn voorkooprecht kan gebruik maken.

Dergelijk aangetekend schrijven geldt als uitoefening van het voorkooprecht en verbindt definitief alle Aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend om de betrokken aandelen te verwerven tegen de prijs die door de deskundige zal worden vastgesteld, behoudens indien deze prijs hoger is dan de aangeboden of gevraagde prijs, zoals hierna gezegd.

13f In de methode van waardebepaling zal de deskundige minstens rekening dienen te houden met de volgende elementen:

- het eigen vermogen van de vennootschap;

- de rendementswaarde;

- de niet-geboekte min- en meerwaarden;

- in voorkomende geval, de reeds uitgewerkte maar nog niet gerealiseerde research & development. 14/ De deskundige moet zijn prijsbepaling mededelen bij aangetekend schrijven met ontvangstbewijs aan alle belanghebbende partijen uiterlijk 30 dagen na het verstrijken van de termijn waarbinnen het voorkooprecht kan uitgeoefend worden, d.i. de termijn bepaald in punt 5f of punt 7f hiervoor.

Lagere schatting -- mogelijkheid tot intrekking aanbod

151 Indien de prijs vastgesteld door de deskundige lager is dan de door de derde geboden prijs, of lager dan de gevraagde prijs, zal de verkoop aan de geïnteresseerde Aandeelhouder(s) gebeuren tegen de door de deskundige vastgestelde prijs, tenzij de kandidaat-overdrager binnen de 10 dagen vanaf de postdatum van de mededeling van de prijsbepaling zijn aanbod tot verkoop intrekt.

Indien de aandelen die het voorwerp hebben uitgemaakt van het aanbod tot verkoop alsdan opnieuw zouden aangeboden worden, dient opnieuw de volledige procedure van voorkooprecht te worden gevolgd. Hogere schatting  definitieve verkoop aan oorspronkelijke prijs

161 Indien de prijs vastgesteld door de deskundige hoger is dan de door de derde geboden prijs, of hoger is dan de gevraagde prijs, zal de verkoop gebeuren tegen de door de kandidaat-overdrager voorgestelde of gevraagde prijs. In geen geval zal er dus rekening gehouden worden met een door de deskundige vastgestelde prijs die hoger is dan deze aangeboden of gevraagde prijs.

Kosten

17/ De kosten en erelonen van de deskundige, inclusief de kosten voor aanstelling van de deskundige, zijn t en laste van alle Aandeelhouders die hun voorkooprecht uitoefenen, proportioneel.

Verkoopovereenkomst

181 Indien de prijsbepaling van de aandelen werd toegewezen aan een deskundige overeenkomstig de hiervoor beschreven procedure, komt een verkoopovereenkomst tot stand tussen de betrokken partijen: - binnen de 3 dagen na de aangetekende verzending van de prijsbepaling door de deskundige, indien de prijs van de aandelen hoger of gelijk is aan de oorspronkelijk geboden of gevraagde prijs

- na afloop van de termijn bepaald in punt 3.15/ hiervoor, indien de prijs van de aandelen lager is dan de oorspronkelijk geboden of gevraagde prijs

doch ten vroegste binnen het verstrijken van de termijn(en) waarbinnen het voorkooprecht kan uitgeoefend worden zoals bepaald in punt 3.5/ of punt 3.7/ hiervoor.

Betaling

19/ Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de partijen, zal de betaling van de prijs dienen te gebeuren uiterlijk twee maanden na het totstandkomen van de verkoopovereenkomst.

Bij gebreke van betaling binnen de voornoemde termijn, zal van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet, te rekenen vanaf het einde van de termijn van betaling tot en met de datum van de werkelijke betaling.

De eigendomsoverdracht van de betreffende aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

Zolang de aandelen niet volledig betaald zijn, worden de eraan verbonden stemrechten geschorst. B3. Goedkeuringsrecht

Indien het voorkooprecht niet uitgeoefend wordt of vervalt ingevolge de niet uitoefening op het totaal aantal aangeboden aandelen, dient de kandidaat-overdrager, indien hij de aandelen alsnog wenst over te dragen, op straffe van nietigheid, de goedkeuring tot overdracht te bekomen van de overige Aandeelhouders. 20/ Deze goedkeuring dient hij bij aangetekend schrijven aan te vragen, binnen de 5 dagen na ontvangst van de melding ais bedoeld in punt 3.8/ hiervoor.

21/ De overige Aandeelhouders zullen hun ai dan niet toestemming geven binnen de 20 dagen na de aanvraag. De beslissing moet per aangetekende brief aan de Aandeelhouder die aandelen wenst over te dragen, medegedeeld worden.

221 Ingeval de overdracht geweigerd wordt, is de kandidaat-overdrager vrij om de aandelen over te dragen, voor zover:

a/ de overdracht gebeurt aan de prijs en de voorwaarden zoals oorspronkelijk door de kandidaat-overdrager in zijn verkoopaanbod voorgesteld of de prijs zoals vastgesteld door de deskundige indien deze primeert overeenkomstig de voorschreven procedure;

b/ de overdracht gerealiseerd wordt binnen de 30 dagen nadat de weigering van goed-keuring is komen vast te staan, hetzij door een negatief antwoord van de overige Aan-deelhouders, hetzij door het gebrek aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

antwoord binnen de maand na het verzoek daartoe;

cl de weigerende Aandeelhouders gezamenlijk, vôér het verstrijken van de termijn waarbinnen de weigering moet meegedeeld worden, niet zelf één of meer kandidaat-overnemer(s) hebben voorgesteld aan de prijs en tegen de voorwaarden zoals oor-spronkelijk door de kandidaat-overdrager voorgesteld.

De oorspronkelijke kandidaat-verkoper is alsdan verplicht zijn aandelen te verkopen aan de voorgestelde kandidaat-overnemer, aan de prijs en voorwaarden zoals voorgesteld in zijn oorspronkelijk verkoopaanbod. Artikel 8: RECHTEN BIJ OVERLIJDEN

De erfgenamen of legatarissen, evenals de schuldeisers van een vennoot, zullen geen zegels mogen doen leggen op de goederen en waarden der vennootschap, noch inventaris doen opmaken. Zij moeten zich voor de uitvoering van hun rechten houden aan de rekeningen, balansen en geschriften der vennootschap, De vennoten verbinden zich ertoe hun aandelen niet te verpanden ten voordele van derden.

Artikel 9: MEDEDINGING

De hoedanigheid van vennoot der vennootschap houdt voor ieder der huidige en toekomstige vennoten de verplichting in tot vijf jaar na de overdracht van al hun aandelen, op straffe van schadevergoeding, zichzelf rechtstreeks of onrechtstreeks door middel van tussenpersonen, te onthouden van enige daad van mededinging ten overstaan van onderhavige vennootschap, met betrekking tot alle bewerkingen en activiteiten vervat in voormeld doel.

De algemene vergadering zal beslissen met gewone meerderheid van stemmen over alle eventuele aangevraagde afwijkingen dienaangaande.

Artikel 10: REGISTER VAN AANDELEN

1n de zetel der vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, dat bevat:

1) de juiste aanduiding van elke vennoot en van het aantal hem toebehorende aandelen;

2) de vermelding van de gedane stortingen;

3) de overdracht van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de genieter in geval van overdracht wegens overlijden.

De overdrachten gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in het register van aandelen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Elke vennoot of elke derde belanghebbende mag kennis nemen van dit register.

C. BESTUUR _ CONTROLE

Artikel 11: ALGEMEEN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerderwordt benoemd in een ven-nootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 12: BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerders) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 13: CONTROLE

De controle op de vennootschap kan worden opgedragen aan één of meer commissa-rissen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Indien geen commissaris wordt aangesteld door de algemene vergadering en dit niet vereist is door de wet, zal de controle worden uitgeoefend door de vennoten.

D. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14: DATUM

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de derde zaterdag van juni om elf uur, op de zetel van de

~ vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bij-eenroeping voorzien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op

hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de

vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Artikel 15: JAAR- EN CONTROLEVERSLAG

In het vooruitzicht van de jaarvergadering stellen de commissarissen, in voorkomend geval, een

controleverslag en de zaakvoerders een jaarverslag op, waarin deze laatste rekenschap geven van hun

beleid.

Artikel 16: BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

E. PALANS  RESERVE  WINSTVERDELING

Artikel 17: BALANS  RESERVE -- WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschri}vingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maat-schappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

F. ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 18: VEREFFENAAR BEVOEGDHEDEN

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de al-gemene vergadering. Zij Kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit. Artikel 19 : VEREFFENING

in geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de

vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

G. VERKLARINGEN

Artikel 20: ALGEMENE BEPALINGEN

Wat de in deze statuten niet uitdrukkelijk geregelde punten betreft, verklaren de partijen zich te houden aan de terzake geldende wetgeving. Alle bepalingen in deze statuten die herhalingen zijn van wat vermeld staat in het Wetboek van vennootschappen worden bij een wetswijziging vervangen door de nieuwe bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. In deze herhalingen dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden. Bijgevolg kunnen de zaakvoerders enkel aansprakelijk gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd. Artikel 21: WOONSTKEUZE

De vennoten, zaakvoerders en commissarissen doen woonstkeuze op de zetel van de vennootschap voor al wat de uitvoering van deze statuten betreft.

ELFDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerding tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en

neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering geeft opdrachten volmacht aan Accountantskantoor LAGAE Dries, met kantoor te 8700 Tielt, Egemsesteenweg 67, eveneens aan zijn bedienden, aange-stelden en lasthebbers om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen, zo onder andere inzake inschrijving, wijziging, en schrapping van het handelsregister, aanvragen van nodige vestigingsattesten en vergunningen, aanvraag en wijziging van BTW-nummer, alle formaliteiten bij de Kruis-puntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Notaris Nicolas VERSTRAETE

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte van 28 maart 2012

Gecoördineerde statuten

Verslag zaakvoerder en staat van actief en passieft

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-e

,behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik n vermelden Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/09/2011 : BG093990
05/08/2011 : BG093990
01/08/2011 : BG093990
05/10/2010 : BG093990
07/09/2009 : BG093990
04/09/2008 : BG093990
01/08/2007 : BG093990
24/08/2006 : BG093990
27/07/2005 : KO093990
05/11/2004 : KO093990
04/08/2003 : KO093990
22/10/2002 : KO093990
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 26.08.2016 16487-0155-017

Coordonnées
VANBALLENBERGHE

Adresse
STERRESTRAAT 90 8700 TIELT (AARSELE)

Code postal : 8700
Localité : Aarsele
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande