VANBECELAERE JOHAN BOUWONDERNEMING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANBECELAERE JOHAN BOUWONDERNEMING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.165.927

Publication

25/01/2013
ÿþOndernemingsnr : 0427.965.927

Benaming (voluit) : B.V.B.A. VANBECELAERE JOHAN BOUWONDERNEMING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zandberg 6/A

8755 Ruiselede

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - vrijwillige ontbinding -- Afgifte van

de ven-nootschapsgoederen -- Sluiting van de vereffening

;,Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Christopher ;,Verhaeghe met standplaats te Ruiselede op 31 december 2012, nog niet; ?;geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de: ;aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte; ,aansprakelijkheid "B.V.B.A. Vanbecelaere Johan Bouwonderneming", is ',bijeengekomen en volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid; :!van stemmen:

Eerste besluit: Goedkeuring van de verslagen

De algemene vergadering verleent ontslag van voorlezing van der 'volgende verslagen:

a. Verslag van de zaakvoerders (artikel 181 van het Wetboek van; ;vennootschappen),

;.waarin het voorstel tot vrijwillige ontbinding wordt toegelicht, met; ;'een staat van activa en passiva afgesloten op 30 november 2012.

b. Verslag over bedoelde staat (artikel 181 van het Wetboek van :,:vennootschappen), opgemaakt op 5 december 2012, door de heer Karel; ;'IDepoorter, bedrijfsrevisor.

Bij toepassing van artikel 181 paragraaf 4 van het Wetboek van ;,vennootschappen bevestigt de ondergetekende notaris, na onderzoek,' ,het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en! formaliteiten waartoe de vennootschap - overeenkomstig paragraaf ij j'Ivan zelfde artikel van het Wetboek van vennootschappen, gehouden is.: Er worden door de vennoten geen opmerkingen gemaakt op de ;'verslagen. Zij besluiten zich aan te sluiten bij de conclusies die: ;erin vervat zijn.

Tweede besluit: Vrijwillige ontbinding

Er wordt besloten tot de vrijwillige ontbinding van de: ;;vennootschap, en haar vereffening wordt uitgesproken, te rekenen, 'Ivanaf heden. De vennootschap wordt enkel nog geacht voort te bestaan; ;voor haar vereffening.

De instrumenterende notaris vestigt de aandacht er op dat alle: ;,stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap moeten vermelden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

É Luik B j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleg ~r~Rr . an de akte

18 -01-

t 1g il

013 NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

TSRB~UGGE (Afdr~irtg BruGae)

0 9 JAN-.' 2.013

i'n tai : ~F*1

Griffiè

S1SC1-1 STA

r

SEL

1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

" ": Vesor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

dat zij in vereffening is (artikel 183 paragraaf 1 van het Wetboek van vennootschappen).

Derde besluit: Afgifte van de goederen van de vennootschap De vergadering beslist afgifte te doen van alle maatschappelijke goederen van de vennootschap aan de vennoten, de heer en mevrouw Johan VANBECELAERE - Nadine VAN ESSCHE, hetgeen deze verklaren te aanvaarden.

De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden. Overeenkomstig artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen wordt het hierna vermeld onroerend goed overgedragen vanaf heden, aan de vennoten - natuurlijke personen.

De vennoten verklaren en verbinden zich ertoe eventuele verborgen schulden en verplichtingen, welke na de afsluiting van de vereffening nog eisbaar worden, volledig te dragen en te betalen.

Het vermogen van voornoemde vennootschap omvat geen onroerende goederen, behalve:

Beschrijving van het onroerend goed

GEMEENTE RUISELEDE -- enige afdeling

Een woonhuis, op en met medegaande grond, en alle verdere aanhorigheden, gelegen te 8755 Ruiselede, Zandberg 6A, en een perceel bouwland, gelegen alsvoren, kadastraal bekend te Ruiselede, enige afdeling, sectie A, volgens titel delen van nummer 596/R en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger nummers 596/T en 596/Y, telkens voor een gezamenlijke oppervlakte van 16 are 10 centiare.

Oorsprong van eigendom

Voormeld goed behoort voor de geheelheid in volle eigendom toe aan de vennootschap B.V.B.A. VANBECELAERE JOHAN BOUWONDERNEMING, als volgt:

- de gebouwen om deze zelf te hebben laten oprichten;

- de grond ingevolge aankoop in openbare verkoop ten verzoeke van de gemeente Ruiselede, blijkens proces-verbaal van toewijs, opgemaakt door ondergetekende notaris op 14 juli 2000, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op 1 september daarna, boek 11405 nummer 3.

Oorspronkelijk behoorde voormelde grond onder grotere oppervlakte toe aan de gemeente Ruiselede sedert onheuglijke tijden, en sedert meer dan 30 jaar te rekenen vanaf heden.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE TOEBEDELING

Het goed wordt overgedragen onder de gewone waarborg als naar recht en vrij van elke hoegenaamde schuld of inpandstelling, verhuring, bruikleen of welk beletsel ook dat de vrije eigendoms- en genotsoverdracht zou kunnen belemmeren, behoudens de bedingen hierna vermeld in de bijzondere voorwaarden.

BIJZONDERE VOORWAARDEN

De vennoten krijgen het goed in de toestand en gesteldheid waarin het zich heden bevindt; zonder dat een onnauwkeurigheid in de beschrijving en een verschil in afmetingen, hoe groot dit ook mag zijn, aanleiding kan zijn tot enige klacht of vordering.

Het goed wordt teruggenomen zonder waarborg voor het bestaan van





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

c: i s

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

verborgen gebreken, met alle heersende en lijdende

erfdienstbaarheden, waarmede het zou kunnen bevoordeligd of bezwaard zijn.

Alle voor- en nadelen, baten en lasten, evenals de risico's verbonden aan het eigendomsrecht, het genot en de beschikking over het goed komen ten goede en zijn ten laste van de vennoten vanaf heden.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge HYPOTHECAIRE TOESTAND.

De verschijners verklaren dat voormeld goed vrij en zuiver is van

alle hypotheek, voorrecht, ontbindende vordering en recht van

genotspand, met uitzondering van de volgende inschrijvingen:

1/ de inschrijving genomen op het tweede hypotheekkantoor te

Brugge op 4 december 2002, formaliteit 62-1-04/12/2002-16192, in voordeel van KBC Bank, krachtens een akte verleden  voor ondergetekende notaris op 22 november 2002, voor een bedrag in hoofdsom van honderd vijfentwintigduizend euro (E 125.000,00) en voor een bedrag in aanhorigheden van twaalfduizend vijfhonderd euro

(E. 12.500,00) .

2/ de inschrijving genomen op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op 27 augustus 2012, formaliteit 62-I--27/08/2012--14036, in voordeel van LANBOKAS, krachtens een akte verleden voor ondergetekende notaris op 8 augustus 2012, voor een bedrag in hoofdsom van honderd drieëntwintig duizend negenhonderd zesenveertig euro zesenzeventig cent (E 123.946,76) en voor een bedrag in aanhorigheden van twaalfduizend driehonderd vierennegentig euro achtenzestig cent (E 12.394,68).

Bij hun schrijven van 23 november 2012 respectievelijk 18 december 2012 lieten KBC Bank respectievelijk LANBOKAS hun akkoord kennen, waaruit blijkt dat zij akkoord kunnen gaan met de onderhavige verrichting.

De vennoten verklaren, zoals blijkt uit het bericht vanwege KBC Bank van 23 november laatstleden, dat KBC Bank bereid is handlichting te verlenen voor hogergenoemde hypotheek van honderd vijfentwintig duizend euro (E 125,000.00) in hoofdsom, vermits de vennootschap geen schulden meer heeft tegenover KBC Bank.

De vennoten verklaren dat hogergenoemde hypotheek in voordeel van LANBOKAS, voor een bedrag in hoofdsom van honderd drieëntwintig duizend negenhonderd zesenveertig euro zesenzeventig cent (E 123,946.76), de waarborg vormt voor een krediet toegestaan door LANBOKAS aan de heer en mevrouw Johan VANBECELAERE - Nadine VAN ESSCHE in persoonlijke naam en dus niet aan de te vereffenen vennootschap; laatstgenoemde vennootschap trad slechts op als pandgever.

De vennoten verklaren hiervan kennis te hebben en zij verklaren al het nodige te zullen doen in dit verband, op eerste verzoek van KBC Bank en LANBOKAS.

De comparanten verklaren verder (behoudens het voorgaande), op vraag van ondergetekende notaris, geen enkel document te hebben ondertekend vóór het verlijden dezer van hypotheekvestiging of volmacht tot hypothekeren en ook geen weet te hebben van enige procedure die de vervreemding van het hiervoor beschreven onroerend goed zou kunnen belasten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

ONTSLAG INSCHRIJVING.

De Hypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk ontslagen enige

ambtshalve inschrijving te nemen bij de overschrijving dezer.

Vierde besluit: Sluiting van de vereffening

Nadat:

- in de vergadering verslag werd uitgebracht over de vereffening en de rekeningen, bescheiden en bewijsstukken werden voorgelegd;

- de vergadering heeft verklaard heeft dat de vennootschap reeds "feitelijk" was vereffend;

-- de vergadering beslist heeft geen vereffenaar te benoemen, en de vergadering de wens uitdrukt om onmiddellijk tot afsluiting van de vereffening over te gaan;

- de vergadering heeft vastgesteld dat er luidens de genoemde staat van activa en passiva geen passiva meer zijn, met uitzondering van:

a) een vordering van de heer en mevrouw Johan VANBECELAERE Nadine VAN ESSCHE op de vennootschap. Ten einde het faillissement van de vennootschap te vermijden, verklaren de heer en mevrouw Johan VANBECELAERE - Nadine VAN ESSCHE in dit verband te zullen berusten in een eventuele niet-betaling;

b) een kaskrediet nummer 103-7329409-60 tegenover Landbouwkrediet, dat werd geliquideerd, zoals blijkt uit het bericht van het Landbouwkrediet van 24 december laatstleden;

besluit de algemene vergadering met eenparigheid tot:

a) goedkeuring van de vereffeningsrekeningen; schuldvorderingen die nog niet werden ontdekt, zullen worden geïnd door de vennoten. In het algemeen worden alle resterende vermogensbestanddelen toebedeeld aan de vennoten.

b) vaststelling van de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap, die definitief heeft opgehouden te bestaan. Vierde besluit: Ontslag en kwijting

Tengevolge van de ontbinding en afsluiting van de vereffening, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van beide zaakvoerders, de heren Johan en Marijn VANBECELAERE, beiden voornoemd.

Hen wordt kwijting verleend voor hun mandaat als zaakvoerder.

De boeken, bescheiden en geldsommen van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende minstens 5 jaar bij de heer en mevrouw Johan VANBECELAERE - Nadine VAN ESSCHE, te 8755 Ruiselede, Zandberg 6A.

Voor beknopt uittreksel, enkel en alleen bestemd ter neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel

Notaris Chr. Verhaeghe, Ruiselede. Hierbij neergelegd: afschrift proces-verbaal dd 31 december 2012, met gecoordineerde statuten, verslag van de revisor en verslag zaakvoerders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

y s V9or-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 25.07.2012 12330-0407-014
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11476-0123-015
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.05.2010, NGL 23.07.2010 10326-0304-015
27/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.05.2009, NGL 23.07.2009 09449-0070-015
12/03/2009 : BG061255
02/09/2008 : BG061255
13/06/2007 : BG061255
30/06/2005 : BG061255
26/10/2004 : BG061255
02/07/2004 : BG061255
30/07/2003 : BG061255
01/11/2001 : BG061255
13/07/2000 : BG061255
17/07/1999 : BG061255
20/02/1990 : BG61255
24/11/1987 : BG61255

Coordonnées
VANBECELAERE JOHAN BOUWONDERNEMING

Adresse
ZANDBERG 6A 8755 RUISELEDE

Code postal : 8755
Localité : RUISELEDE
Commune : RUISELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande