VANBELLEGHEM NICO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANBELLEGHEM NICO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.380.650

Publication

23/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.09.2011, NGL 16.04.2012 12087-0572-015
21/12/2011
ÿþz~ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIIJII!1111A1HIpt

Necergete,cl ter gi-;itie ean oe rechtban`c van ;r_;o13'ni Brugge - afdeling te (>3ot-once op

0 9 DE rfpr

be

a

B

Ste

Ondernemingsnr : 0811 380 650

Benaming

(voluit) : VANBELLEGHEM NICO in vereffening

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : STOKERIJSTRAAT 22, 8480 ICHTEGEM

Onderwerp akte : AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 09/11/2011.

1° Beslissing tot gehele en volledige kwijting zonder voorbehoud noch reserves aan de vereffenaar Nico Vanbelleghem, voor zijn beheer ais vereffenaar van de vennootschap.

2° Sluiting van de vereffening en vaststelling dat de BVBA« Vanbelleghem Nico » definitief opgehouden heeft te bestaan.

3° De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn in de Stokerijstraat 22 te Ichtegem

4° Volmacht werd verleend aan Adfiscon CVBA gevestigd in de Koningin Astridlaan 200 te Brugge met mogelijkheid lot indeplaatsstelling, teneinde de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap te bekomen bij het rechtspersonenregister.

5° Er dient geen consignatie van de gelden en waarden gezien alle schulden werden vereffend en alle aandeelhouders gekend zijn.

Voor ontledend uittreksel

Nico Vanbelleghem

Vereffenaar

Gelijktijdig neergelegd: afschrift buitengewone algemene vergadering sluiting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

14/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 30.09.2010, NGL 07.04.2011 11081-0343-014
13/01/2011
ÿþV1

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0811.380.650

Benaming

(voluit) : VANBELLEGHEM NICO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8480 Ichtegem, Stokerijstraat 22

Onderwerp akte : ONTBINDING-VEREFFENAAR-BEVOEGDHEDEN

UiT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURiAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van: de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "CHRiSTOPHE MOURiAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout,. Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op negenentwintig december tweeduizend en tien, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANBELLEGHEM NiCO, met zetel te 8480 Ichtegem, Stokerijstraat 22.

BLIJKT DAT met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen :

1. De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder de dato achttien november tweeduizend en elf ter toelichting van de ontbinding van de vennootschap, met in bijlage een samenvattende staat van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per dertig; september tweeduizend en tien, evenals van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor de besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CLEPPE, KEUNEN EN PARTNERS, bedrijfsrevisoren,', kantoorhoudende te 8200 Brugge, L. Bauwensstraat 19 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Peter', VANDEWALLE, bedrijfsrevisor, de dato twee december tweeduizend en tien, aangezien elke aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt :

"ln het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht hebben de zaakvoerders van de vennootschap bvba Vanbelleghem Nico, Stokerijstraat 22, 8480 Ichtegem, een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30/09/2010 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 43.854,73 en een netto-actief van ¬ . 35.186,65.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre:. de vooruitzichten van de zaakvoerders met betrekking tot de vereffening met succes gerealiseerd zullen worden: door de vereffenaar en onder voorbehoud dat ik mij niet kan uitspreken over het al dan niet bestaan van iatente passiva."

2. De vergadering besluit de vennootschap vroegtijdig te ontbinden zodat ze vanaf heden nog enkel zal!

bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerders in functie.

3. De vergadering besluit als vereffenaar aan te stellen de heer Nico VANBELLEGHEM, aannemer,: wonende te 8480 Ichtegem, Stokerijstraat 22, onder voorbehoud van zijn bevestiging door de Rechtbank van; Koophandel te Brugge, afdeling Oostende. Zijn opdracht zal niet vergoed worden.

Voor het geval de voornoemde heer Nico VANBELLEGHEM niet aanvaard wordt door de Rechtbank van: Koophandel te Brugge, afdeling Oostende, als vereffenaar, besluit de vergadering mevrouw Gwendolyne VAN' OVERBERGHE, bediende, wonende te 8480 Ichtegem, Stokerijstraat 22, te benoemen als vervanger.

De vergadering besluit daarop de voornoemde heer Nico VANBELLEGHEM aan te wijzen als lasthebber ad hoc die hij belast met de indiening van het verzoekschrift tot gerechtelijke bevestiging van het mandaat van de voornoemde heer Nico VANBELLEGHEM als vereffenaar en het mandaat van mevrouw Gwendolyne VAN OVERBERGHE als vervanger, zoals voorzien bij artikel 184 §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

4. De vergadering besluit aan de vereffenaar al de machten toe te kennen nodig voor het uitvoeren van zijn; op-'dracht en namelijk deze voorzien bij artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de daden voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen verrichten, zonder: beroep te moeten doen op de machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waar zij is vereist.

Hij mag onder andere de onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen en alles doen; wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken. Hij mag de Heer Hypo'theekbe'waarder ontslaan'

Nectergctegd ter " r rechtbank va . oophendel Brugge - fdeting te Oastenae

op 0 JAN. 2011

Griffie lie griffier

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11011

" iioaessa*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

een ambtshal-tve inschrijving te nemen, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbin-+ding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijving, beslagen, verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzon-'dere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn mach-'ten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht; hen te bezol-+digen.

VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering, het bijzonder verslag van de zaakvoerder, en het

bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor.

Voor-

behouden

aan het

I. Belgisch

Staatsblad

Op de laatste bie. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VANBELLEGHEM NICO

Adresse
STOKERIJSTRAAT 22 8480 ICHTEGEM

Code postal : 8480
Localité : ICHTEGEM
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande