VANBOMAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANBOMAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.276.187

Publication

22/04/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
09/10/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/03/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
31/01/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

AAod word 7 7.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"qN1TEU R BELGE

13 "of- 2012

3CH $TgATs:ji~

NEERGELEGD

12. 01. 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL  ,Grif#ieKQFiTÍ~IJK

i

*iaoa1ae3"

1111

Ondernemingsnr : 0438.276.187

Benaming

(voluit) : VANBOMAT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Expresweg 20 8790 Waregelh

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging boekjaar en datum gewone algemene vergadering -statutenwijzigignen

Er blijkt uit een akte verleden op negen en twintig december tweeduizend en elf door Notaris Antoon DUSSELIER, te Meulebeke; houdende een buitengewone algemene vergadering der vennoten der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANBOMAT', waarvan de zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Expresweg nummer 20; ondememingsnummer 0438.276.187 RPR Kortrijk; B.T.W. nr 438.276.187; dat de volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

1/ De vergadering beslist dat het boekjaar der vennootschap, thans beginnend op éénendertig december van ieder jaar en eindigend op dertig december van ieder volgend jaar, voortaan zal beginnen op één december van elk jaar om te eindigen op dertig november van het volgende jaar; en bijgevolg de tekst van de eerste zin van artikel 25 der statuten te vervangen door:

"Het boekjaar der vennootschap begint op één december van ieder jaar en eindigt op dertig november van ieder volgend jaar."

2/ De vergadering beslist bijgevolg ook de datum van de gewone algemene vergadering (jaarvergadering), thans bepaald op elke tweede zaterdag van de maand juni om tien uur, te wijzigen in: de derde vrijdag van de maand maart, en de tekst van de eerste zin van artikel 11 der statuten te vervangen door: "Er zal een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) worden gehouden op elke derde vrijdag van de maand maart om tien uur (10u00)."

3/ De vergadering beslist bijgevolg, bij wijze van overgangsbepalingen, dat het lopend boekjaar, dat aanving op éénendertig december tweeduizend en tien, zal eindigen op dertig november tweeduizend en twaalf, en dat de eerstvolgende gewone algemene vergadering (jaarvergadering) zal plaatsvinden de vijftiende van de maand maart tweeduizend en dertien, om tien uur (10u00).

4/ De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Antoon DUSSELIER te Meulebeke.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijzigingen en de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 15.07.2011 11294-0207-020
18/01/2011
ÿþf

Wad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



f r1

Voor- IN II 1 II II 11 I III 1H N 111

behouden *11009184"

aan het

Belgisch

Staatsblad







NEERGELEGD

-5. 01. 2011

RECIfffi@iK KOOPHANDEL

KORTRIJK

Ondernemingsar : 0438.276.187

Benaming

(voluit) VANBOMAT

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Expresweg 20, 8790 Waregem

Onderwerp akte : Fusie - doelswijziging - kapitaalverhoging

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de

" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANBOMAT", met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Expresweg 20, gehouden en afgesloten voor het ambt van Meester Karel Vandeputte, notaris met standplaats te Roeselare, op tweeëntwintig december tweeduizend en tien, neergelegd ter registratie, dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VAN DOCUMENTEN EN VERSLAGEN

I.De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de vennoot,:. voormeld, verklaart dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijk zetel ter beschikking is en waarvan de vennoot kosteloos een afschrift kon bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op zesentwintig oktober tweeduizend en tien door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANBOMAT" en van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "OCKIER FORKLIFTS", met zetel te 8790 Waregem, Expresweg 20, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Kortrijk op negen november tweeduizend en tien, en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig november tweeduizend en tien onder nummer, 10168925 voor wat betreft de overnemende vennootschap "VANBOMAT".

II.De vennoot bevestigt in haar hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken',

is;

3° de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

TWEEDE BESLUIT: FUSIEBESLUIT  OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET VERMOGEN

I.Fusie door overneming van de naamloze vennootschap "OCKIER FORKLIFTS" en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op zesentwintig oktober tweeduizend en tien door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "VANBOMAT' en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "OCKIER FORKLIFTS", neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel zoals voorschreven.

De vergadering betuigt haar akkoord met deze verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte` aansprakelijkheid "VANBOMAT", voornoemd, hierna genoemd de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "OCKIER FORKLIFTS", voornoemd, hierna genoemd de overgenomen vennootschap, bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het hele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

In ruil voor de overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap, in het kader van de fusie," worden geen nieuwe aandelen uitgegeven, gezien de overnemende vennootschap de enige aandeelhouder is. van de overgenomen vennootschap.

Deze beslissing wordt genomen onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring van het voorstel tot: fusie door de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de over te nemen vennootschap: "OCKIER FORKLIFTS".

II.Boekhoudkundige datum

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden geacht vanaf één oktober tweeduizend en tien boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

III. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

IV. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

V. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de

overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap, gebaseerd op

de staat van activa en passiva, opgemaakt op dertig september tweeduizend en tien.

Deze staat van activa en passiva, welke letterlijk overgenomen wordt uit de jaarrekening, luidt als volgt:

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

-Alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten 'ut singuli' enz...). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten, evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

-Alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

-Alle intellectuele rechten omvattende ondermeer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

-Wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld, dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

VI. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE FUSIE

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren:

1. De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap heeft de fusieoperatie goedgekeurd, alsook de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap.

y~r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge 2. De opschortende voorwaarde van toepassing op de genomen beslissingen van de overgenomen vennootschap is bijgevolg verwezenlijkt, zowel in hoofde van de overnemende vennootschap "VANBOMAT als in hoofde van de overgenomen vennootschap "OCKIER FORKLIFTS".

De fusie is verwezenlijkt overeenkomstig het fusievoorstel.

Bijgevolg is de fusie tussen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANBOMAT", overnemende vennootschap, en de naamloze vennootschap "OCKIER FORKLIFTS", overgenomen vennootschap, definitief tot stand gekomen.

Het gehele vermogen, zowel activa als passiva, van de overgenomen vennootschap is overgegaan naar de overnemende vennootschap.

VIERDE BESLUIT: DOELSWIJZIGING

De vergadering beslist tot aanpassing en uitbreiding van het huidige doel om het in overeenstemming te brengen met het doel van de overgenomen vennootschap "OCKIER FORKLIFTS". Het huidige doel wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen,

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

De aankoop en de verkoop, zowel in het groot als in het klein, de invoer en de uitvoer, het bouwen, plaatsen, monteren, demonteren en depanneren, de fabricatie, het huren en verhuren, het herstellen en de revisie van kranen, liften, werktuigen, en alle andere aannemersmaterieel, van hijs- en heftoestellen, van los- en laadtoestellen, van weegtoestellen, van door een motor aangedreven machines, van pneumatische en hydraulische machines, alsmede van alle metalen constructies. Dit omvat eveneens de bijhorigheden, wisselstukken en onderdelen van de hierboven genoemde zaken, alsook de handel in brandstoffen, benzine, oliën en smeerstoffen; Dit alles in de meest ruime zin genomen. Verder kan de vennootschap alle verrichtingen uitvoeren met betrekking tot de outillering, de toelevering en werken in onderaanneming voor alle sectoren, verhuren van personeel aan derden, dit alles zowel in binnenland als buitenland. Bovendien kan de vennootschap alle verrichtingen uitvoeren met betrekking tot het nemen, bekomen, aankopen en afstaan van fabrieksmerken, patenten en vergunningen..

- Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of be-'leg-'-'gingsad-'vies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

- Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

De vennootschap mag alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtsreeks of onrechtstreeks verband houden met het voorwerp der vennootschap of die nuttig zouden kunnen zijn voor het verwezenlijken van haar doel. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen."

VIJFDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen door incorporatie van reserves ten bedrage van zevenhonderd achtentwintigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 728.407,99), bedrag dat is samengesteld uit zeshonderd tachtigduizend zesenzestig euro veertig cent (¬ 680.066,40) beschikbare reserves, duizend achthonderd negenenvijftig euro twintig cent (¬ 1.859,20) wettelijke reserve en zesenveertigduizend vierhonderd tweeëntachtig euro negenendertig cent (¬ 46.482,39) belastingvrije reserves. Bijgevolg wordt het kapitaal gebracht van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op zevenhonderd zevenenveertigduizend euro (¬ 747.000,00).

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst is en dat het kapitaal werd verhoogd tot ZEVENHONDERD ZEVENENVEERTIGDUIZEND EURO (¬ 747.000,00), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLUIT: TOEVOEGING ARTIKEL 39 - SAMENLOOP

"

De vergadering besluit om een artikel 39 aan de huidige statuten toe te voegen, dat luidt als volgt:

"Artikel 39 - SAMENLOOP

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van vijftien december tweeduizend en vier betreffende de financiële zekerheden en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking."

ZEVENDE BESLUIT: KWIJTING AAN DE BESTUURDERS

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap aanvaardt de beslissing, genomen door de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de jaarrekening, die opgesteld wordt na de fusie, zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat dat zij uitoefenden voor de periode vanaf één januari tweeduizend en tien tot op het ogenblik van de verwezenlijking van de fusie.

ACHTSTE BESLUIT: BEVOEGDHEDEN EN MACHTEN TOT UITVOERING

- De vergadering machtigt de zaakvoerder voor de uitvoering van de fusie, met de bevoegdheid om alle formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten. Deze bevoegdheid houdt ook de openbaarmaking in van de verdwijning van de overgenomen vennootschap die van rechtswege heeft opgehouden te bestaan en het register van aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

- De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDELANOTTE ACCOUNTANCY", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, RPR Kortrijk  BTW BE 0876.286.023, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

NEGENDE BESLUIT: WIJZIGING STATUTEN/COORDINATIE

De vergadering besluit om de huidige tekst van de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en geeft hiertoe de nodige opdracht.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 22/12/2010 en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

17/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.02.2010, NGL 12.03.2010 10064-0403-019
09/03/2010 : BG069985
11/05/2009 : BG069985
29/04/2009 : BG069985
21/10/2008 : BG069985
08/09/2008 : BG069985
08/09/2008 : BG069985
12/09/2007 : BG069985
03/08/2005 : BG069985
09/06/2004 : BG069985
20/06/2003 : BG069985
15/06/2002 : BG069985
12/06/2001 : BG069985
09/06/2000 : BG069985
03/06/1999 : BG069985
01/01/1997 : BG69985
21/04/1995 : BG69985
01/01/1993 : BG69985
01/01/1992 : BG69985
11/12/1990 : BG69985
29/09/1989 : BG69985

Coordonnées
VANBOMAT

Adresse
EXPRESWEG 20 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande