VANDAELE & CO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VANDAELE & CO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 405.423.673

Publication

07/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

fl << ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

lump

NEEF:iGELEGD

26. 02, 2014

RECH3'BAAI,_KOPHANDEL if JK

Ondernemingsnr : 4405.423.673

Benaming

(voluit) : VANDAELE & CO

(verkort)

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel : Dentergemstraat 164 - 8780 Oostrozebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering dd 24/01/2014 :

De Algemene Vergadering heeft met algemeenheid van stemmen tot bestuurders herbenoemd

- NV Cava-Consult, Molenstraat 85, 8720 Wakken met vaste vertegenwoordiger de heer Bruno Vandaele Molenstraat 85, 8720 Wakken.

- BVBA All Meat, Goelevenweg 14, 8790 Waregem met vaste vertegenwoordiger mevrouw Iris Vandaele, Goelevenweg 14, 8790 Waregem.

- BVBA Vleesmarkt-Chicken Express, Goelevenweg 14, 8790 Waregem, met vaste vertegenwoordiger mevrouw Brigitte Callewier, Goelevenweg 16, 8790 Waregem.

Uit het verslag van de Raad van Bestuur dd 24/01/2014 blijkt dat:

- de NV Cava-Consult met vaste vertegenwoordiger de heer Bruno Vandaele en de BVBA All Meet met

vaste vertegenwoordiger mevrouw Iris Vandaele herbenoemd werden als gedelegeerd bestuurder.

Bovenstaande mandaten vervallen met de Algemene Vergadering van 2019.

NV Cava-Consult, vaste vertegenwoordiger Bruno Vandaele

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 24.01.2014, NGL 14.02.2014 14034-0401-030
01/07/2013
ÿþ MM word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0405.423.673

Benaming

(voluit) : VANDAELE & CO

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Dentergemstraat 164 - 8780 Oostrozebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Annulering benoeming commissaris

Uittreksel uit het verslag van de schriftelijke Algemene Vergadering d.d. 10/06/2013

Annuleren van de benoeming d.d. 27/12/2012 tot commissaris, met terugwerkende kracht vanaf 27/12/2012, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de Heer Yves Christiaans, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42. Dit wegens de beslissing van de Raad van Bestuur d.d. 14/05/2013.

NV Cava-Consult, gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Bruno Vandaele

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

MONITE[. R 24 -Ob  203

ELGISCH °TF:1;SBE :+

1 ?. 06. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL K(iF1iiFIRIJ K

*13099843*

D

be a B st~

IWI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/02/2013
ÿþOnderneniingsnr : 0405.423.673

Benaming

(voluit) : VAN DAELE & CO

(verkort}.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Dentergernstraat 164, 8780 Oostrozebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLITSING AANDELEN - VERLENGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een akte verleden voor Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE  Annelles HIMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te leper, op zevenentwintig december tweeduizend en twaalf, dragende volgende melding van registratie "Geboekt zes bladen geen verzendingen te leper de 03 jan 2013 boek 180 blad 54 vak 12. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger a,i. (getekend) Jean-Pierre Lemaire,", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen

Eerste besluit

De vergadering besluit de aandelen van de vennootschap te splitsen waarbij ieder bestaand aandeel gesplitst wordt in tien (10) nieuwe aandelen.

Aan de Heer Bruno Vandaele en Mevrouw Iris Vandaele, eigenaars in onverdeeldheid van twintig (20) bestaande aandelen klasse A van de vennootschap, worden aldus tweehonderd (200) nieuwe aandelen klasse A in onverdeeldheid toegekend, die verklaren te aanvaarden,

Aan Mevrouw Iris Vandaele, eigenaar van duizend driehonderd vijfentwintig (1.325) bestaande aandelen klasse B van de vennootschap, worden aldus dertienduizend tweehonderd vijftig (13,250) nieuwe aandelen klasse B toegekend, die verklaart te aanvaarden,

Aan de Heer Bruno Vandaele, eigenaar van duizend driehonderd vierentwintig (1.324) bestaande aandelen klasse B van de vennootschap, worden aldus dertienduizend tweehonderd veertig (13.240) nieuwe aandelen klasse B toegekend, die verklaart te aanvaarden.

Deze zes en twintigduizend zeshonderd negentig (26.690) nieuwe aandelen zijn zonder aanduiding van nominale waarde en vertegenwoordigen elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal.

Tweede besluit

De vergadering besluit het lopende boekjaar te verlengen tot en met dertig juni tweeduizend dertien.

De vergadering besluit verder dat het boekjaar voortaan loopt vanaf één juli om te eindigen op dertig juni van ieder daarop volgend jaar Het lopende boekjaar zal eindigen op dertig juni tweeduizend dertien.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met dit besluit, besluit de vergadering de eerste zin van artikel zevenendertig van de statuten te vervangen door de volgende tekst: 'Net maatschappelijk boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van ieder daarop volgend jaar,"

Derde besluit

De vergadering besluit de jaarlijkse algemene vergadering voortaan te laten doorgaan op de eerste vrijdag van de maand december om zeventien uur. De eerstvolgende jaarvergadering zal doorgaan in het jaar tweeduizend dertien.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met dit besluit, besluit de vergadering in de eerste zin van artikel negenentwintig van de statuten de woorden "de eerste vrijdag van de maand juni om zeventien uur" te vervangen door de woorden "de eerste vrijdag van de maand december om zeventien uur",

Vierde besluit :

De vergadering besluit de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen voortaan op naam zullen zijn.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met dit besluit, besluit de vergadering :

- de voorlaatste paragraaf van artikel zeven van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Die verslagen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel op de wijze voorgeschreven door de wet. Zij worden in de agenda vermeid, Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de aandeelhouders, Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

11

i

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

1 1, 01. 2013

R1 CHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Griffie

na neerleggijngtrrentr~~

ELGISCH STAATSBj.

e akte

NEERGELEGD

- 2013

25 -0'

F111 SNI I IIN NN

1 020803*

N@

elgise i Staatsblad - 04%1127/013 - Annexes du Moniteur belge

Bijl~gën bij7iè

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

degenen die voldaan hebben aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. Aan iedere aandeelhouder wordt vijftien dagen voor de vergadering, kosteloos een exemplaar van de verslagen verstrekt."

- de tekst van artikel tien van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"De aandelen zijn op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen op naam; elke aandeelhouder kan er inzage van nemen. De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen.

Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

- de titel van artikel dertig van de statuten te vervangen door de volgende titel "Artikel dertig : Toelating tot de algemene vergadering", de eerste paragraaf van dit artikel te schrappen en de laatste paragraaf van dit artikel te vervangen door de volgende tekst : "De obligatiehouders mogen aan de algemene vergadering deelnemen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de schriftelijke melding voorgeschreven door de eerste alinea van dit artikel hebben verricht."

- de tweede zin van artikel drie en dertig van de statuten te vervangen door de volgende tekst : "Geen enkel door de aandeelhouders voorgesteld onderwerp mag op de agenda geplaatst worden indien het niet door aandeelhouders die éénfvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, ondertekend werd en indien het niet aan de raad van bestuur werd medegedeeld om in de bijeenroeping ingelast te worden tenminste een maand voor de vergadering.Tenzij alle aandeelhouders akkoord gaan."

- de tweede paragraaf van artikel vijfendertig van de statuten te vervangen door de volgende tekst : "De tweede vergadering zal over dezelfde agenda beraadslagen en beslissen. De formaliteiten vervuld om aan de eerste vergadering deel te nemen blijven geldig voor de tweede vergadering.

Vijfde besluit

De vergadering besluit een nieuw artikel elf/bis aan de statuten toe te voegen betreffende de overdracht onder de levenden en de overgang door overlijden van aandelen, luidende als volgt

"Artikel elf/bis : Overdracht onder de levenden en overgang ingevolge overlijden van aandelen.

De overdracht onder de levenden en de overgang ingevolge overlijden van aandelen, inschrijvingsrechten (waaronder voorkeurrechten), warrants en converteerbare obligaties uitgegeven door de vennootschap, en andere stemrechtverlenende effecten (hierna de "Aandelen") is onderworpen aan de bepalingen vervat in dit artikel.

Voor de toepassing van onderhavig artikel moet onder overdracht van Aandelen worden verstaan (hierna een "Overdracht") elke verrichting die als doel of als gevolg heeft dat een recht op een deel of het geheel van de Aandelen wordt overgedragen, ten bezwarende of ten kosteloze titel, met inbegrip van inbrengen, ruilverrichtingen, overdrachten in het kader van een overdracht van een algemeenheid van goederen, fusies, splitsingen, opslorpingen, vereffeningen of gelijkaardige verrichtingen.

§1 Voorkooprecht

(1) Een aandeelhouder die een Overdracht wenst te doen van al of een deel van zijn Aandelen (hierna een "Overdrager"), zal dit meedelen aan al de andere aandeelhouders en de vennootschap via aangetekend schrijven.

Deze kennisgeving (hierna de "Kennisgeving") zal de volgende informatie bevatten ;

- het aantal Aandelen dat hij wenst over te dragen;

- de identiteit van diegene aan wie zal worden overgedragen;

- de voorwaarden van de Overdracht (inclusief de voorgestelde aankoopprijs van de Aandelen); en in geval aan de voorwaarden van artikel elf/bis §2 voldaan is, de verplichting zoals vermeld in dit artikel elf/bis §2 voor diegene aan wie de Aandelen worden overgedragen.

Elke aandeelhouder die wenst een Overdracht te doen van al of een deel van zijn Aandelen zal deze eerst aan al de andere aandeelhouders aanbieden via een Kennisgeving (hierna de "Eerste Kennisgeving") zoals hierboven vermeld.

Eerste ronde

De aandeelhouders hebben een voorkooprecht om de Aandelen die een Overdrager wil overdragen te verkrijgen, en dit naar verhouding van het aantal Aandelen dat deze houden (de Aandelen van de Overdrager worden daarbij niet in rekening gebracht).

Wanneer de aandeelhouders hun voorkooprecht niet uitoefenen in deze eerste ronde of wanneer zij dit voorkooprecht niet volledig hebben uitgeoefend binnen dertig (30) dagen na de Eerste Kennisgeving, zullen de Aandelen voor dewelke het voorkooprecht niet is uitgeoefend in deze eerste ronde, aangeboden worden in een tweede ronde via een tweede Kennisgeving (hierna de "Tweede Kennisgeving") aan de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend in de eerste ronde. De Overdrager zal de vennootschap op de hoogte stellen, binnen dertig (30) dagen na de Eerste Kennisgeving van de identiteit van de andere aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend, evenals van het aantal Aandelen voor dewelke het voorkooprecht is uitgeoefend.

Tweede ronde :

Deze aandeelhouders zullen een voorkooprecht hebben om het resterend gedeelte van de Aandelen die de Overdrager wil overdragen te verkrijgen, en dit naar verhouding van het aantal Aandelen dat zij houden (de

" ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aandelen van de Overdrager, alsmede de Aandelen die gehouden worden door de aandeelhouders die hun voorkooprecht niet hebben uitgeoefend in de eerste ronde mogen hierbij niet in rekening worden gebracht).

(2) Elke uitoefening van het voorkooprecht moet gebeuren via een kennisgeving aan de Overdrager, per aangetekend schrijven, en zulke kennisgeving (hierna de "Kennisgeving van Voorkoop") moet het aantal Aandelen aanduiden waarvoor het voorkooprecht wordt uitgeoefend.

(3) Indien het voorkooprecht niet is uitgeoefend voor al de Aandelen waarvoor een Overdracht wordt voorgesteld, zal de Overdrager gerechtigd zijn om al deze Aandelen over te dragen onder de voorwaarden zoals aangeduid in de Kennisgeving, en in overeenstemming met het onder artikel elf/bis §2 bepaalde.

(4) Ingeval de Aandelen waarvoor een Overdracht was voorgesteld, worden overgedragen aan de andere aandeelhouders, overeenkomstig dit artikel efflbis §1, zal zulke Overdracht plaatsvinden onder de voorwaarden zoals aangeduid in de Kennisgeving, en dit niet later dan zestig (60) dagen volgend op de laatste Kennisgeving.

(5) Ingeval de Aandelen waarvoor een Overdracht was voorgesteld, worden overgedragen aan diegene aan wie de Overdracht was voorgesteld, overeenkomstig alinea (3) van dit artikel efflbis §1, zal zulke Overdracht plaats vinden onder de voorwaarden aangeduid in de Kennisgeving, en dit niet later dan zestig (60) dagen volgend op de laatste Kennisgeving. indien zulke Overdracht niet plaatsvindt binnen deze periode, zullen de Aandelen voor dewelke de Overdracht was voorgesteld door de Overdrager niet langer kunnen worden overgedragen, tenzij de procedure zoals deze hierboven is vermeld, volledig opnieuw gevolgd zal zijn.

(6) Ingeval de Overdrager overgaat tot een Overdracht van Aandelen overeenkomstig dit artikel elf/bis, zal hij de vennootschap hiervan, niet later dan zestig (60) dagen volgend op de laatste Kennisgeving, in kennis stellen en de vennootschap zal, bij deze daartoe gemachtigd, zulke Overdracht in het aandelenregister akteren in naam van de aandeelhouders die partij zijn bij deze Overdracht.

§2 Volgrecht

In geval de houders van Aandelen een Overdracht wensen te realiseren van aile of een deel van hun Aandelen aan een derde partij, zullen zulke houders hun Aandelen niet kunnen overdragen aan zulke derde partij, tenzij zij met deze derde partij het recht hebben bedongen voor de andere aandeelhouders, om eenzelfde deel van hun Aandelen over te dragen aan deze partij, aan dezelfde prijs en onder dezelfde voorwaarden, zoals deze bepaald waren voor de voorgenomen Overdracht van de Aandelen aan de derde partij.

De rechten onder artikel elf/bis §1 zullen voorrang hebben op de rechten onder dit artikel elf/bis §2.

De aandeelhouders die (elk apart of tezamen) hun volgrecht wensen uit te oefenen, zullen de vennootschap en de andere aandeelhouders per aangetekend schrijven hiervan in kennis stellen, en dit binnen de dertig (30) dagen na de Eerste Kennisgeving zoals bepaald in artikel elfibis §1,

§3 Volgplicht

Indien een aandeelhouder al of een deel van zijn Aandelen kan overdragen aan een of meerdere personen, andere dan deze bedoeld in artikel elfibis §2, en indien zulke personen de wens uitdrukken of hebben uitgedrukt om alle of een deel van de Aandelen van de andere aandeelhouders te verkrijgen, zullen deze andere aandeelhouders hun Aandelen (of het deel dat deze persoon wenst te verkrijgen) verkopen aan deze persoon. Ingeval de andere aandeelhouders dit zouden weigeren, kunnen zij door de aandeelhouders hiervoor worden verzocht en zullen zij hoofdelijk en ondeelbaar zijn gehouden over te gaan tot de verwerving van de Aandelen die de aandeelhouders hiervoor zouden hebben kunnen overdragen. De Overdracht(en) ten gevolge van het bepaalde onder dit artikel elf/bis §3 zal (zullen) plaatsvinden aan dezelfde prijs en voorwaarden als deze vervat in het aanbod van de kandidaat-overnemer(s).

De rechten onder artikel elfibis §1 zullen voorrang hebben op de rechten onder dit artikel elf/bis §3. Als een aandeelhouder zijn voorkooprecht niet uitoefent, zal hij onweerlegbaar worden vermoed te hebben toegestemd met een overdracht zoals bepaald in dit artikel elf/bis §3.

Ingeval de aandeelhouders hiervoor hun recht tot het opleggen van een volgplicht wensen uit te oefenen, moeten zij tezamen handelen, en zowel de vennootschap als alle aandeelhouders hiervan informeren bij aangetekend schrijven, en dit binnen dertig (30) dagen na de Eerste Kennisgeving, zoals bepaald in artikel elfibis §'t.

§4 Wederzijdse uitkoop

indien er twee aandeelhouders zijn en er een vijftig/vijftig verdeling van de aandelen is, dan kan de meest gerede partij, behoudens wanneer een voorkooprecht-, volgrecht- of volgplicht procedure lopende is en dit tot één maand erna, de volgende procedure tot wederzijdse uitkoop initiëren :

Uri maand na het inroepen van de procedure tot wederzijdse uitkoop zullen beide partijen elk gelijktijdig een voorstel tot verkoop overhandigen, onder gesloten omslag, bij een door hen gezamenlijk aangestelde notaris, waarbij aangegeven wordt tegen welke prijs zij bereid zijn hun vijftig procent (50%) participatie te verkopen.

Dit aanbod moet worden opgemaakt in een geldwaarde en zal slaan op de totaliteit van de aandelen in zijn bezit, zonder enige andere voorwaarde of verbintenis. De notaris zal in gezamenlijke aanwezigheid van de partijen de omslagen openen, de biedingen bekend maken en hiervan een geschrift opstellen.

De partij welke de hoogste verkoopprijs stelt, is verplicht de aandelen van de andere partij over te nemen tegen de door hem gestelde verkoopprijs, waarbij de andere partij zich er toe verbindt deze aandelen te verkopen.

De betaling en eigendomsoverdracht van de aandelen zal gebeuren binnen de drie maanden na bekendmaking. In geval de overnemende partij in gebreke blijft haar verplichtingen na te komen, zal een

interest verschuldigd zijn op de niet betaalde sommen gerekend aan acht procent (8%) op jaarbasis, te verhogen met een forfaitaire en onverminderde schadevergoeding van twintig procent (20%) van de prijs van de over te nemen aandelen, onverminderd het recht van de benadeelde aandeelhouder om binnen de drie

0470Z/2013= Annëxés dü 1Vlóinïtëür liéTgë

A

Voorbehouden

aarf host Belgisch Staatsblad

maanden nadat dit betalingsuitstel afliep, de aandelen van de andere partij te kopen tegen de waarde die de benadeelde aandeelhouder in de initiële gesloten omslag opgegeven had,

§5 Overgang door overlijden

Bij overlijden van een vennoot moeten de rechtverkrijgenden van de aandelen aanvaard worden door de andere vennoten. Bij het ontbreken van dergelijke aanvaarding binnen de vijfenveertig (45) dagen na overlijden van een vennoot moeten de weigerende aandeelhouders de niet-aanvaarde aandeelhouders uitbetalen, Het uit te betalen bedrag per aandeel wordt bepaald als volgt: (geherwaardeerd eigen vermogen volgens de laatst neergelegde jaarrekening plus twee maal het gewogen gemiddelde van de Winst van de laatste drie jaar) gedeeld door het aantal aandelen. De herwaardering van het eigen vermogen gebeurt door het aanpassen van het eigen vermogen met verdoken nettomeerwaarden (dit wil zeggen na verrekening belastingseffect) op basis van de venale waarde van de activa waarbij de participaties gewaardeerd worden volgens dezelfde formule ais hierboven. De aandeelhouders maken deze waardering, al dan niet in samenspraak met een externe accounantlrevisor. Bij onenigheid kan de meest gerede partij naar de rechtbank stappen. De niet-aanvaarde aandeelhouders worden als volgt uitbetaald: tien procent (10%) te betalen binnen de 45 dagen, de volgende negen jaar wordt telkens tien procent (10%) uitbetaald (zonder intresten)."

Zesde besluit

De vergadering besluit een nieuw artikel drie en dertigibis aan de statuten toe te voegen betreffende de antwoordplicht van bestuurders en commissarissen, luidende als volgt

"Artikel drie en dertigibis ; Antwoordplicht van bestuurders en commissarissen.

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennoot-schap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag.

Na ontvangst van de oproepingsbrief kunnen de aandeelhouders over dezelfde onderwerpen schriftelijk vragen stellen aan de bestuurders en commissarissen. Deze vragen dienen toe te komen bij de vennootschap uiterlijk de zesde dag vóór de vergadering."

Zevende besluit

De vergadering besluit een nieuw artikel vierendertig/bis aan de statuten toe te voegen betreffende de elektronische deelname aan de algemene vergadering, luidende als volgt

"Artikel vierendertig/bis : Elektronische deelname aan de algemene vergadering.

De aandeelhouders hebben de mogelijkheid om op afstand deel te nemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

Voor de toepassing van het eerste lid moet de vennootschap de hoedanigheid en de identiteit van de aandeelhouder kunnen controleren aan de hand van het gebruikte elektronische communicatiemiddel.

Voor de toepassing van het eerste lid moet het elektronische communicatiemiddel de aandeelhouder, onverminderd enige bij of krachtens de wet opgelegde beperking, ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot aile punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken. Het elektronische communicatiemiddel moet de aandeelhouder bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en om het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

De notulen van de algemene vergadering vermelden de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname fangs elektronische weg aan de algemene vergadering en/of aan de stemming hebben belet of verstoord."

Achtste besluit

De vergadering besluit te benoemen tot commissaris van de vennootschap : de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V.R.C. Bedrijfsrevisoren" met maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Lichtervelde-straat 39a, vertegenwoordigd door de Heer Yves Christiaens, bedrijfsrevisor; kantoor houdende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42. Het mandaat bedraagt drie opeenvolgende boekjaren, waarvan het eerste een aanvang genomen heeft op één januari tweeduizend en twaalf.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd :.

expeditie van de akte-statutenwijziging

- gecoördineerde statuten

Geassocieerd Notaris Eric Himpe te leper

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en), bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden tc vertegenwoordigen

Verw : Naam en handtekening

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.06.2012 12232-0167-030
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 29.06.2011 11216-0463-030
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 01.07.2010 10242-0559-032
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 08.06.2009 09193-0146-016
07/10/2008 : KO073816
06/08/2008 : KO073816
07/07/2008 : KO073816
09/01/2008 : KO073816
02/07/2007 : KO073816
30/06/2006 : KO073816
21/06/2005 : KO073816
06/07/2004 : KO073816
24/10/2003 : KO073816
14/07/2003 : KO073816
11/01/2001 : KO073816
27/09/2000 : KO073816
31/07/1999 : KO073816
29/07/1998 : KO73816
19/08/1997 : KO73816
13/01/1993 : KO73816
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.12.2015, NGL 27.01.2016 16033-0458-032
01/01/1986 : KO73816
27/02/1985 : KO73816
24/01/1985 : KO73816
24/01/1985 : KO73816

Coordonnées
VANDAELE & CO

Adresse
DENTERGEMSTRAAT 164 8780 OOSTROZEBEKE

Code postal : 8780
Localité : OOSTROZEBEKE
Commune : OOSTROZEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande