VANDENBRUAENE JURGEN

Société en commandite simple


Dénomination : VANDENBRUAENE JURGEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 845.430.719

Publication

03/10/2014
ÿþr

ligt1.!111111111111

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

22 SEP ?On

R BE

MONITEL

GE N

Griffie Btcht'artnk

2 6 -0,1- 201

ELG1SCi i ~,iAtiïS ,".D

Gent A.tGriffi0 1--;""

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0845.430.719 Benaming

(voluit) : Vandenbruaene Jurgen Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap Zetel : Spoorwegstraat 95 - 8200 Sint-Michiels Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijeenkomst van het bestuursorgaan van de Comm.V Vandenbruaene Jurgen d.d. 27: jull 2014 gehouden om 21H op de zetel van de vennootschap, blijkt dat het volgende werd beslist:

BE=RAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar het volgende adres:

Hoge Weg 3

2322 Hoogstraten-Minderhout

Dit alles met ingang vanaf 1 september 2014.

Gezien alle agendapunten zijn behandeld, wordt de vergadering opgeheven om 21H30, na goedkeuring van de notulen.

Het bestuursorgaan,

Zaakvoerder

Vandenbruaene Jurgen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/05/2012
ÿþD845 43O"7î9

Vandenbruaene Jurgen

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Spoorwegstraat 95 - 8200 Sint-Michiels

Onderwerp akte : Oprichting

TITEL I  KARAKTER VAN DE VENNOOTSCHAP

De partijen verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

ARTIKEL EEN  NAAM

De vennootschap is opgericht ais gewone commanditaire vennootschap onder de naam "Vandenbruaene Jurgen",

In alle akten, facturen, advertenties, bekendmakingen en andere stukken van de vennootschap uitgaande, moet de benaming steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden van de woorden "Gewone Commanditaire Vennootschap" of door de afkorting "Comm. V. ", met de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR" gevolgd door het ondernemingsnummer, alsook de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,

ARTIKEL TWEE  DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf 2 januari 2012.

De artikelen 39, 5° en 43 Wetboek Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een

vennootschap zijn niet van toepassing.

Behoudens door een Rechterlijke beslissing, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een

vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL DRIE  ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 8200 Sint-Michiels, Spoorwegstraat 95. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder, zonder dat de taalwetgeving kan worden overtreden.

ARTIKEL VIER  DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

I. ZOWEL VOOR EIGEN REKENING ALS VOOR REKENING VAN DERDEN:

A.

-De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, de uitoefening van de geneeskunde van dieren, in de ruimste zin van het woord, alsook de aankoop, verkoop, import, export, het huren, leasen, verhuren en herstellen van alle mogelijke apparatuur en diergeneeskundige producten die nodig en/of nuttig zijn voor de uitoefening van het beroep van dierenarts, dit alles rekening houdend met de plichtenleer van het beroep van dierenarts;

-Het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en chirurgie;

-Het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie, het verlenen van de beheersbijstand; raadgevingen in

de medische, paramedische, veterinaire, paraveterinaire en farmaceutische sector;

-De gynaecologische begeleiding van dieren;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.0

Luik B

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

behc aar Bell Staal

E,

MONITEUR

25 -04- _GISCH ST

llIl lI 1111811 IlII lI! liii 1111111111111

*iaoes~se*

-NEERGELEGD ter mir de,

BEL

G rRECHTBANK VAN KOOPHANDEL TI

BRUGGE (AfdAlirtg Brume)

2012 °P' 1 6 API 2012

. ~ geer

~A7SB1_~,~. Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Terhandstelling van verzorgingsproducten en geneesmiddelen, dierenvoeders en allerlei benodigdheden dienaangaande;

-Vleeskeuringsactiviteiten, inspectie  en controleactiviteiten in functie van dierlijke productie en de voedselveiligheid;

-Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

B.

-Het verlenen van diensten en adviezen aan derden;

-Het waarnemen van bestuurdersopdrachten in andere vennootschappen;

-Het optreden ais tussenpersoon in het algemeen.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Dit alles ais hoofdaannemer dan wel als onderaannemer; ais hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris.

II. UITSLUITEND IN EIGEN NAAM EN VOOR EIGEN REKENING:

A.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen; en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

B.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

C.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

D.Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, of administratief vlak; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van andere rechtspersonen of ondernemingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die zij daartoe geschikt acht.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn acti-viteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende han-delingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De algemene vergadering is gemachtigd het doel van de vennootschap uit te breiden en te wijzigen.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

TITEL Il  KAPITAAL  AANDELEN

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend vijfhonderd (1.500) Euro vertegenwoordigd door honderdvijftig (150) aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde, die ieder 11150ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Dit kapitaal wordt volstort op naam van Vandenbruaene Jurgen Comm. V.

ARTIKEL ZES  OVERDRACHT VAN EEN PARTICIPATIE

Een participatie in de vennootschap van een beherende vennoot mag, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met goedvinden van alle beherende vennoten en met instemming van ten minste twee/derde meerderheid van de stille vennoten. Een participatie in de vennootschap van een stille vennoot daarentegen moet eerst aangeboden warden aan de beherende vennoten, die gedurende een termijn van één maand van een voorkooprecht genieten,

Oefenen zij dit niet uit, dan kan de participatie vrij overgedragen worden of overgaan aan een stille vennoot, aan zijn eçhtgenoot of erfgenamen in de rechte lijn. In andere gevallen is het éénparig goedvinden vereist van de beherende vennoten en gewone meerderheid van de stille vennoten, Bij weigering, zijn de weigerende vennoten zelf verplicht de participatie in te kopen. De overgang of overdracht gebeurt bij toepassing van het artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van de participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht, Bij gebreke aan overeenstemming tussen de partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

TITEL III  BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING  TOEZICHT

ARTIKEL ZEVEN  BENOEMING  ONTSLAG

De vennootschap wordt bestuurd door een of meedere zaakvoerders die geen stille vennoot mag/mogen zijn. De zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van de vergadering mits een gewone meerderheid van stemmen waarbij de aanwezigen ten minste de helft van het kapitaal dienen te vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de herroeping, de onbekwaamverklaring of het ontslag van een zaakvoerder.

Indien er geen zaakvoerder meer is, zal de algemene vergadering samenkomen om één of meerdere zaakvoerders te benoemen.

ARTIKEL ACHT  SALARIS

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL NEGEN -- BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

ARTIKEL TIEN  VOLMACHT

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks rechtshandelingen zijn geoorloofd. Aan een stille vennoot mag geen volmacht worden gegeven.

ARTIKEL ELF  BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap,

J"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De stille vennoten staan in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

ARTIKEL TWAALF  TOEZICHT

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

TITEL IV ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL DERTIEN BIJEENKOMST

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van maart van ieder jaar op de zetel van de vennootschap om 19 uur.

Ten allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten,

De oproeping gebeurt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering, of op een andere wijze zoals overeengekomen door partijen.

ARTIKEL VEERTIEN -- BEVOEGHEID

Zij is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

-de vaststelling van de jaarrekening indien deze noodzakelijk is;

-de bestemming van de beschikbare winst;

-de wijziging van de statuten;

-de benoeming en ontslag van de zaakvoerder, de vaststelling van zijn salaris, het instellen van een

vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting;

-de door de wet toegekende bevoegdheden.

ARTIKEL VIJFTIEN  STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL ZESTIEN  BESLUITVORMING

in de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen waarbij de aanwezigen ten minste de helft van het kapitaal dienen te vertegenwoordigen.

ARTIKEL ZEVENTIEN -- NOTULEN

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

TITEL V  INVENTARIS  JAARREKENING -- RESERVE  VERDELING

ARTIKEL ACHTTIEN  BOEKJAAR  JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober van elk kalenderjaar en eindigt op 30 september van het volgende kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening indien deze noodzakelijk is.

ARTIKEL NEGENTIEN  WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst. Zo kan zij besluiten dit geheel of gedeeltelijk te reserveren.

TITEL VI  ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL TWINTIG  VEREFFENAAR

Voor;. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie' zijn, van rechtswege vereffenaars. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikelen 186, 187 en 188 Wetboek Vennootschappen.

TITEL VII --ALGEMEENHEDEN

ARTIKEL EENENTWINTIG  WOONPLAATS

Alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun aile dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

III.OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt vanaf 2 januari 2012 tot en met 30 september 2013.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Tot zaakvoerder-beherende vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de heer Jurgen

VANDENERUAENE voornoemd.

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

VOLMACHTEN

De zaakvoerder, de heer Jurgen VANDENBRUAENE geeft hierbij volmacht aan de Fiduciaire Lescroart, Lucker & Partners BVBA, Damse Vaart-Zuid 7 bus 00.01 te 8310 Sint-Kruis, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen en alle nodige formaliteiten te verrichten m.b.t. de volgende instanties: administratie directe belastingen, administratie indirecte belastingen, kruispuntbank ondernemingen (ondernemingsloket), rechtbank van koophandel en ieder sociaal secretariaat en sociaal verzekeringsfonds,

Voor dit uittreksel en tegelijk hiermee neergelegd dubbel van de oprichtingsakte

De heer Vandenbruaene Jurgen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VANDENBRUAENE JURGEN

Adresse
SPOORWEGSTRAAT 95 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande