VANDENBULCKE PETER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDENBULCKE PETER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.348.648

Publication

06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 23.03.2013, NGL 29.04.2013 13106-0087-016
30/05/2011
ÿþMal 2.0

Luik B In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11

" iioeiaso*

Ondernemingsnr : . o6. .6W Benaming

(voluit) : VANDENBULCKE PETER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8940 Wervik (Geluwe), 't Stroomke 31

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Francis Develter te Menen op dertien mei;

tweeduizend en elf, neer te leggen ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte!

aansprakelijkheid werd opgericht door :

De heer VANDENBULCKE Peter Christiaan, geboren te Menen op eenentwintig september; negentienhonderd vijfenzestig, identiteitskaart nummer 590 6593373 18 rijksregister nummer 650921 119 97, en zijn echtgenote mevrouw VANRYCKEGHEM Nathalie Elza, geboren te Menen op negentien december! negentienhonderd eenenzeventig, identiteitskaart nummer 591 0639017 83 rijksregister nummer 711219 154 75, samen wonende te 8940 Wervik (Geluwe), 't Stroomke 31.

Gehuwd te Wervik op achtentwintig juni negentienhonderd eenennegentig onder het wettelijk stelsel bij! gebrek aan huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

Onder de naam "VANDENBULCKE PETER" en waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt op achtendertigduizend euro (¬ 38.000,00), vertegenwoordigd door driehonderd tachtig (380) aandelen zonder: nominale waarde.

De oprichters hebben op alle driehonderd tachtig (380) aandelen ingeschreven en hebben hun inschrijving: volstort door volgende inbrengen.

- Inbreng in natura van de materiële en immateriële vaste activa van het handelsfonds op naam van de heer! Vandenbulcke Peter, zijnde een praktijk als loodgieter en chauffagist, met RPR-nummer 0863.834.785,: uitgebaat te 8940 Wervik (Geluwe), 't Stroomke 31 : Netto-inbreng : ¬ 69.134,26

Vergoeding voor de inbreng in natura :

Hiervoor ontvangt de heer Vandenbulcke Peter, voornoemd, ten bedrage van tweeëndertigduizend euro (¬ 32.000,00), driehonderd twintig (320) aandelen, en ten bedrage van het resterende deel, zijnde zevenendertigduizend honderd vierendertig euro zesentwintig cent (¬ 37.134,26), een vergoeding in rekening-courant bij de op te richten vennootschap.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan de aandelen zijn eigen van de heer Peter Vandenbulcke, doch de: vermogenswaarde hangt af van de huwgemeenschap Vandenbulcke-Vanryckeghem.

Besluiten van de aangestelde bedrijfsrevisor :

De BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BVBA Dujardin & Co, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, aangesteld door de oprichters van de vennootschap om bij: toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, verslag uit te brengen omtrent de' voormelde inbreng in natura, besluit zijn verslag ondertekend op negen mei tweeduizend en elf, als volgt :

"6. Besluit

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA VANDENBULCKE; PETER kan ik besluiten dat :

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der! Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor! de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen te verhogen met een vergoeding in rekening courant;

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet;

De inbrengwaarde van de inrichtingswerken (ad 2.875,00 EUR) is slechts bedrijfseconomisch verantwoord; voor zover er een huurcontract wordt gevestigd op basis waarvan de vennootschap voor lange termijn: verzekerd is van het gebruik van deze inrichtingswerken of op basis waarvan op het einde van de: huurovereenkomst voorzien is in een vergoeding voor de betreffende inrichtingswerken voor de huurder.

Ik dien een voorbehoud te formuleren nopens de waarde van de voorraad (20.120,00 EUR) gezien ik mijn! opdracht pas na inventarisdatum heb verkregen. Het bedrag lijkt mij evenwel aanvaardbaar in het licht van de aard en omvang van de activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ren aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Gezien het saldo op de zakenrekening bij KBC, met rekeningnummer 738-0008543-29, per 01/04/2011 een negatief saldo ad 7.492,41 EUR vertoont, impliceert dit een uitwinningsrisico voor vennootschap ten bedrage van 7.492,41 EUR.

Er blijkt een geschil hangend m.b.t. de plaatsing van dakbedekking. De uitvoering zou manifest foutief zijn. Indien het platform dient vervangen, zal dhr. Peter Vandenbulcke de kosten dienen te dragen. Dit impliceert een latent uitwinningsrisico voor de vennootschap.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de hoegrootheid van het uitwinningsrisico op het handelsfonds wegens het ontbreken van een dubbele boekhouding.

Het attest van het sociaal verzekeringsfonds werd op datum van het verslag nog niet bekomen. Bijgevolg blijft de ovememer hoofdelijk aansprakelijk t.b.v. eventuele openstaande schulden inzake sociale bijdragen van de overlater.

3. De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder nominale waarde te verhogen met een vergoeding in rekening courant;

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura van het handelsfonds, bestaande uit 320 aandelen zonder nominale waarde van de BVBA VANDENBULCKE PETER, te verhogen met een vergoeding in lopende rekening t.b.v. 37.134,26 EUR, wordt toegekend aan dhr. Peter Vandenbulcke. Deze toekenning doet geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze voortvloeien uit het toepasselijk huwelijksvermogensstelsel.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 9 mei 2011

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door BVBA Dujardin 8i Partners, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin"

- Inbreng in geld

- Door de heer Vandenbulcke Peter, voornoemd, wordt ingeschreven op dertig aandelen, die hij volledig

volstort in speciën ten belope van drieduizend euro (¬ 3.000,00).

- Door mevrouw Vanryckeghem Nathalie, voornoemd, wordt ingeschreven op dertig aandelen, die zij

volledig volstort in speciën ten belope van drieduizend euro (¬ 3.000,00).

UITTREKSEL UIT STATUTEN

Artikel1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "VANDENBULCKE PETER".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8940 Wervik (Geluwe), 't Stroomke 31.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

-de kleinhandel en groothandel in sanitaire artikelen, verwarmingstoestellen, klimaatregelingsinstallaties, waterverzachters en metalen of andere dakbedekkingsmaterialen,

-de kleinhandel en groothandel in elektrische toestellen, elektrisch materiaal, verlichtingsartikelen en radio-elektrisch materiaal,

-het vervaardigen, plaatsen en onderhoud van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, verwarmingstoestellen, ktimaatregelingsinstallaties, waterverzachters, metalen en andere dakbedekkingen, ventilatie, airco- en koelinstallaties, verlichting, drijfkracht- en telefooninstallaties,

-de activiteiten van brandertechnicus,

-installateur van individuele gastoestellen, gasinstallaties en centrale verwarming,

-het leggen van sanitaire, elektrische en diverse leidingen en kabels,

-het herstellen van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, verwarmingstoestellen, klimaatregelingsinstallaties,

waterverzachters, metalen en andere dakbedekkingen, elektrisch en radio-elektrisch materiaal,

-het aannemen van loodgieterij-, zink-, voeg- en dakwerken,

-het aannemen van elektriciteitswerken,

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de

verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen zowel van burgerlijke als van commerciële

aard, zowel van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welk rechtstreeks of onrechtstreeks,

geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achtendertigduizend euro (¬ 38.000,00).

Het is verdeeld in driehonderd tachtig (380) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk

één/driehonderd tachtigste van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel12. ZAAKVOERING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen,

die geen vennoot hoeven te zijn.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel 13.- BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 14.  VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 16.- ALGEMENE VERGADERINGEN.

Ieder jaar op de vierde zaterdag van de maand maart om veertien uur wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Artikel 22.- BOEKJAAR.

Het boekjaar gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Artikel 23. WINSTVERDELING.

Het batig saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, vormt de netto-winst van de

vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de besteding ervan bepaalt.

Artikel 24.- ONTBINDING  VEREFFENING - VERDELING

Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun opdracht verbonden vergoeding.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtsschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

OVERGANGSBEPALINGEN

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaren comparanten uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert één april tweeduizend en elf.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2, § 4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Luik B -- Vervolg Mei

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op dertig september

tweeduizend twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde

duur:

De heer Vandenbulcke Peter, voornoemd.

Zijn opdracht is onbezoldigd, dit behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De oprichters hebben beslist dat bij onbekwaamheid of overlijden van de heer Vandenbulcke Peter,

voornoemd, mevrouw Vanryckeghem Nathalie van rechtswege benoemd wordt tot opvolgend niet-statutair

zaakvoerder met dezelfde bevoegdheden.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie oprichtingsakte.

- bijzonder verslag oprichters.

- revisoraal verslag inbreng in natura.

Meester Francis DEVELTER, geassocieerd notaris te Menen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(ert bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VANDENBULCKE PETER

Adresse
'T STROOMKE 31 8940 GELUWE

Code postal : 8940
Localité : Geluwe
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande