VANDEPUTTE CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDEPUTTE CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.309.281

Publication

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 30.05.2013 13143-0220-012
11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 05.06.2012 12151-0369-012
10/02/2011
ÿþMod 2-0

 ~; ,,..: [Ci. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

f

11411M1111101111

Griffie

Ondernemingsnr : 0 83 3 3 O

Benaming

(voluit) : Vandeputte Construct

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8700 Tielt (Kanegem), Aarselekapellestraat 3

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMING  VOLMACHT

Bij akte verleden voor notaris Anthony WITTESAELE, te Tielt, op achttien januari tweeduizend en elf, is! opgericht door :

de heer VANDEPUTTE Deny Bertrand Marcel , geboren te Tielt op vier november negentienhonderd`: zesenzeventig, wonende te 8700 Tielt , Kasteelstraat 49, bus 1, ongehuwd.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Vandeputte Construct",: met zetel te 8700 Tielt (Kanegem), Aarselekapellestraat 3;

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-), vertegen"

-woordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderdste (1/100e) van het kapi- taal vertegenwoordigen, in hun totaliteit onderschreven door de heer Deny Vandeputte voornoemd.

De comparant verklaart dat alle aandelen, waarop hij ingeschreven heeft, zijn volgestort in speciën ten belope van achttienduizend zeshonderd euro.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer 068-8919309-89 op naam van de voormelde vennootschap in oprichting bij Dexia Bank.

Het uittreksel uit de statuten luidt als volgt:

Artikel EEN : BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen, onder de benaming "VANDEPUTTE CONSTRUCT".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken, uitgaande van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vermelden :

1) de benaming van de vennootschap;

2) de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid";

3) de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap;

4) het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR", gevolgd door het ondernemingsnummer,

5) de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar

zetel heeft.

Artikel TWEE : ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt (Kanegem), Aarselekapellestraat 3.

Deze zetel kan overgebracht warden naar gelijk welke plaats in België bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder(s), regelmatig bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, doch rekening houdend!

met de vigerende taalwetten.

Artikel DRIE : DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van der-

den, of in deelneming met derden :

- de aanneming van werken

- alle schrijnwerken en timmerwerken

- de aankoop, de verkoop, de ruiling, de commissie, de makelarij, het in huur of in erfpacht nemen, de huur,:

het bouwen, de uitbating, het valoriseren, de verdeling, het beheer van alle onroerende goederen van welke!

aard ook;

- de uitvoering van alle infrastructuur- en uitvoeringswerken van gronden met het oog op hun verkaveling en

hun valorisatie;

- de uitvoering van aile renovatiewerken en alle verbouwingswerken aan gebouwen evenals het onderhoud!

van gebouwen;

- alle ondernemingen met als kenmerk of voornaamste doel onroerende goederen voor eigen rekening of

voor rekening van derden te doen opbrengen, onder meer door zich bezig te houden met de oprichting van;

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

é MONITEUR DIRECTION

BEL Rn ,W~ r.~

BRU(

0 2 -12- 2011 °p: -

BELGISCH STAATSBLAD

BESTUUR

IEL -. fer " e'

ANK VAN KOOPHANDEL TE

GE (Afdeling Brugge)

1 JAN. 2011

De griffier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

gebouwen, met hun binnenhuisinrichting, zowel onroerend als roerend, en na voltooiing, met hun beheer en uitbating.

- de verwezenlijking van alle verrichtingen die direct of indirect betrekking hebben op de handel onder al zijn vormen, de groothandel, de tussenhandel, de kleinhandel, de franchise, de vertegenwoordiging, de in-voer, de uitvoer en de makelarij in alle houtbewerking en schrijnwerkerij, keukens, meubelen, dakwerken, ramen en deuren, alle materiaal betreffende de energiebezuiniging, dit alles in hout, kurk, aluminium, plas-tiek materialen en alle synthetische materialen;

- uitvoeren van beton-en metselwerken.

- de verwerving, de oprichting en de uitbating van elke onderneming die daarop betrekking heeft;

De vennootschap mag, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken.

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet

Artikel VIER : DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn. Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan zij om het even wanneer worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend en besluitend volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Artikel VIJF. : AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Artikel ELF : ALGEMEEN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

Artikel TWAALF : BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle daden van bestuur en beschikking die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn en niet door de wet of door de statuten verboden zijn.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel DERTIEN : CONTROLE

De controle op de vennootschap kan worden opgedragen aan één of meer commissarissen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Indien geen commissaris wordt aangesteld door de algemene vergadering en dit niet vereist is door de wet, zal de controle worden uitgeoefend door de vennoten.

Artikel VEERTIEN : DATUM

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de vierde vrijdag van mei om veertien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien. Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vernield in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Uitgezonderd in het geval de vennootschap slechts één vennoot telt, mag iedere vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, zelf stemgerechtigd, mits schriftelijke lastgeving.

Artikel ZESTIEN : BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Artikel ZEVENTIEN : BALANS  RESERVE  WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

"

^"

Op deze wÜ~twwnd jaarlijks vijf ~nhhonderd genomenvoo,het wettelijk reservefonds ' ---------' `

; Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overscho van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of; gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere

bestemming kan voor voorzien. ~

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar ;

het netto-actief zoalsb|ÜkÍuü~~isgedmm~~~~mngnxo|gevmndaudker~ngzmu beneden

jaarrekening,dalen, het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves

die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel ACHUIEN : VEREFFENAAR BEVOEGDHEDEN "

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd duur de g|Qámena vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nada de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bev.estigd. Als de ! ; rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vèreffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene ve d hng~ Devenm~enaar~~ beuohik(~(k~n> over allé machtengm+ ' ~-

noemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere de '

! algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde dezebmammgdheden bij gewone i meerderheid beperken.

! Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening : verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening

volstaat één staat per jaar. i

i Voor zij de vereffenin afu|uiten.moeg(en)deve,affànaons) een p|anmet devende|in~ van da activa onder '

doverschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rab van hun aandelenbezit. Artikel NEGENTIEN ~ . VEREFFENING

! In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen het passief van de!

vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

! '

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN "

! - Het eerste boekjaar zal beginnen op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie ;

van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf "

- De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en twaalf. - De comparant verklaart dat hij thans niet de enige vennoot is van enige andere besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid. - De comparant verklaart bovendien zichzelf als enig onbezoldigd niet-statutair zaakvoerder xnnr!

onbepaalde duur over de vennootschap aan te stellen, hetgeen hij verklaart te aanvaarden. - Volmacht wordt gegeve aan Cowebe-accountantskantoor, met kantoor te 8700 Tielt, Tramstraat 10, met!

*o~indap|ao~uo~aUinQ.~enaindedavenno~ucha~h* vertegenwoordigenindaopo~~aaatagan- '

mogelijkheid

over de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten bijde KnuiupuntbankvnorOndmr- . |

nemingen on bij doondernemingsloketten

Voor eensluidend ontiedend en letterlijk uittreksel Anthony WITTESAELE, Notaris Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte van 18januari 2011 |

Dit uittreksel is afgeleverd overeenkomstig de Vwnnootochepponmet, enkel en alleen met het oog op do! neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid voor de

nieuwe vennootschap !

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
VANDEPUTTE CONSTRUCT

Adresse
AARSELEKAPPELLESTRAAT 3 8700 KANEGEM

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande