VANDEPUTTE-CORNETTE

Société en commandite simple


Dénomination : VANDEPUTTE-CORNETTE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 827.045.160

Publication

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 09.10.2013 13629-0071-010
29/04/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

11 Uni i i

NEERGE1.---.,~

1 7. 04. 2013

RECHTBAQI~}~O~~I< ~+ANDEL

Ondernemingsnr: 0827,045.160

Benaming (voluit) : TANEL

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : VRIJPUTSTRAAT 40

8540 DEERLIJK

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM  WIJZIGING DOEL -- OMZETTING IN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP  VASTSTELLING VAN DE BEËINDIGING VAN HET MANDAAT VAN DE BESTUURDERS  GOEDKEURING VAN DE STATUTEN  BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDERS -- VERPLAATSING ZETEL.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.2130179) opgemaakt door Dirk Vanhaese-rouck, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 28 maart 2013, blijkt :

.I. Wijziging naam  Wijziging doel.

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de voornoemde vennootschap, heeft besloten :

1° de naam van de vennootschap te wijzigen in "Vandeputte-Cornette".

2° het doel van de vennootschap te wijzigen als volgt :

V`.11et doel van de vennootschap is de inning van commissielonen en het beheren van het vermogen. Meer specifiek kan de vennootschap door ii onderschrijving, aankoop of ruil of op welke andere manier ook, aandelen, belangen of roerende waarden, obligaties, kasbons, depositocertificaten en alle andere schuldinstrumenten verwerven. Meer algemeen kan de vennootschap overgaan tot de aanschaf van alle roerende waarden en financiële instrumenten, uitgegeven door gelijk welke publieke of private persoon. Het doel van de vennootschap zal in elk geval beperkt worden tot het beheer van het privé-patrimonium.

1De vennootschap kan onder eender welke vorm geld lenen, uitgenomen door een publiek aanbod. De vennootschap kan, enkel onder de vorm van een ;private plaatsing, effecten, obligaties en elke vorm van schuldeffecten en effecten op roerende waarden uitgeven. De vennootschap kan kredieten (en daarbij inbegrepen intresten) toekennen ten gunste van al dan niet verwante vennootschappen, Ze kan dit eveneens doen door de uitgifte van roerende :waarden. De vennootschap kan eveneens garanties stellen ten gunste van ';';derden om haar verplichtingen en die van de groepsmaatschappijen te verzekeren. De vennootschap kan eveneens bepaalde van haar activa als garantie in pand geven, transfereren, belasten met hypotheken of andere vormen van garantie of dergelijke meer.

Over het algemeen kan de vennootschap alle technieken en instrumenten

;gebruiken die dienen om een efficiënt beheer van haar. bestaan te

!garanderen. Daaronder worden verstaan alle technieken of instrumenten die dienen om de vennootschap te beschermen tegen kredietrisico's, ______ .wisselkoersen, rentevoeten of andere _ risico's,_

29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

agen bij het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan diensten en adviezen inzake management in de ruimste zin van het woord leveren, met inbegrip van het waarnemen van bestuurdersmandaten.

De vennootschap kan intellectuele eigendom in de brede betekenis van het woord ontwikkelen en beheren in de meest ruimste zin.

De vennootschap mag overgaan tot de aanschaf, de transfer, het beheer of de verhuur van alle soorten gebouwen in alle landen.

De vennootschap kan alle financiële of andere verrichtingen afsluiten die betrekking hebben op roerende of onroerende goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks aan haar doel gebonden zijn.

De voorafgaande lijst is enkel een opsomming en is niet beperkt."

II. Omzetting in een gewone commanditaire vennootschap.

Besluit overeenkomstig artikel 783 van het Wetboek van vennootschappen, alhier in extenso weergegeven :

"DERDE BESLUIT : Omzetting van de vennootschap.

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag door de voornoemde bedrijfsrevisor, aangewezen door de raad van bestuur, over de voormelde staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2012, hetzij minder dan drie maanden geleden; ieder aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De conclusies van het verslag van de voormelde bedrijfsrevisor luiden als volgt :

"Besluit

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 die de Raad van Bestuur van de NV TANEL heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap en onder de vorm van een beperkt nazicht, werd onder voorbehoud van het feit dat we ons niet kunnen uitspreken over de aangehouden waardering dan wel de inbaarheid van diverse activa geboekt onder de financiële vaste activa (EUR 730.200) , geldbeleggingen (EUR 1.000.000) en enkele diverse vorderingen op ten hoogste één jaar (EUR 3.719.766,92), geen overwaardering van het netto-actief vastgesteld. Wij kunnen ons ook niet uitspreken over de volledigheid van de fiscale en andere (handels) schulden. Per 31 december 2012 werd er geen provisie voor vennootschapsbelasting voor het boekjaar 2012 aangelegd. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt EUR 5.935.051, 87 en is EUR 228.680,13 kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 6.163.732, 00.

Antwerpen, 27 maart 2013.

Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door

Steven Pazen

Bedrijfsrevisor"

De verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor zullen worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal,

De vergadering besluit de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap aan te nemen; de activiteit en het doel van de vennootschap blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en-vermeerderingen en de gewone_ commanditaire vennootschap zal de boeken en de boekhouding die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De omzetting geschiedt op basis van de voormelde staat van activa en passi-

va van de vennootschap afgesloten per 31 december 2012.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze

vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de gewone

commanditaire vennootschap, voornamelijk wat betreft het voeren van de

boekhouding.

Stemming.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen."

III. Nauwkeurige aanduiding van de identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke vennoten._

1. de heer Patrick-Paul (gezegd Patrick) CORNETTE, geboren te Diksmuide op 5 augustus 1959, en,

2. de heer Stijn VANDEPUTTE, geboren te Kortrijk op 16 oktober 1976.

IV. Beëindiging van het mandaat van de bestuurders.

Ingevolge de omzetting van de vennootschap in een gewone commanditaire vennootschap heeft de vergadering vastgesteld dat het mandaat van de bestuurders, zijnde 1) "CALCOR" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 8550 Zwevegem, Oude Molenstraat 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0459.508.992 en met btw-nummer BE 0459,508.992, met als vaste vertegenwoordiger de heer Patrick-Paul (gezegd Patrick) CORNETTE, voornoemd, en 2) "INVECO.BE" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 8540 Deerlijk, Vrijputstraat 40, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0859.940.533 en met btw-nummer BE 0859.940.533, met als vaste vertegenwoordiger de heer Stijn VANDEPUTTE, voornoemd, werd beëindigd.

V. Goedkeuring van de statuten van de gewone commanditaire vennootschap - Benoeming statutaire zaakvoerders.

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap (Comm.,V) en draagt de naam "Vandeputte-Cornette".

2. Duur : de vennootschap die bij proces-verbaal van 28 maart 2013 omgezet werd in een gewone commanditaire vennootschap met een onbeperkte duur, werd oorspronkelijk opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap op 25 juni 2010 voor een onbeperkte duur.

3. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het maatschappelijk kapitaal bedraagt zes miljoen honderddrieënzestigduizend zevenhonderdtweeëndertig euro (¬ 6.163:732,00) en wordt vertegenwoordigd door zes miljoen honderd drieënzestigduizend zevenhonderdtweeëndertig (6.163.732) aandelen, elk met een fractiewaarde van één zes miljoen honderddrieënzestigduizend zevenhonderdtweeëndertigste (116.163.7325Ye) van het maatschappelijk kapitaal.

4. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

5. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : de zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist " worden door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a~. 7 mod 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

6. Bepalingen betreffende de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)1(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte

effecten.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de vennoten zelf.

7. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden : zijn benoemd tot statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap :

1. de heer Patrick-Paul (gezegd Patrick) CORNETTE, geboren te Diksmuide op 5 augustus 1959, en,

2. de heer Stijn VANDEPUTTE, geboren te Kortrijk op 16 oktober 1976.

8. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen : de enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Zijn er twee zaakvoerders, dan nemen zij besluiten in gemeen overleg. Zij dienen beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zijn een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ieder zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan elke mandataris, met uitzondering van de stille venno(o)t(en). Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

9. Voorwaarden van toelating : geen.

10. Voorwaarden uitoefening stemrecht : indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

VI. Verplaatsing zetel.

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de omgezette voornoemde vennootschap heeft tenslotte besloten : a) de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar L-4147 Pétange

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

(Groothertogdom Luxemburg), rue Prince Jean 5, zijnde het adres waaruit de vennootschap effectief zal worden geleid, en dit met behoud van de rechtspersoonlijkheid, doch onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van deze verplaatsing van de zetel van de vennootschap door een tweede buitengewone algemene vergadering zodra mogelijk te houden in het Groothertogdom Luxemburg.

b) dat de vennootschap dientengevolge de Luxemburgse nationaliteit zal aannemen en dat de verplaatsing van de zetel niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg zal hebben.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van omzetting;

- verslag van de raad van bestuur omtrent de wijziging van het doel;

- verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor betreffende de

omzetting in een gewone commanditaire vennootschap, en,

- een staat van activa en passiva.

Meester Dirk Van Haesebrouck Geassocieerde Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 26.06.2012 12226-0558-011
26/01/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bet or Be Sta;

X11013953

NEERGELEGD

1 1. 01. 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL

Griffie KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondemerningsnr : 0827.045.160

Benaming

(voluit) : TANEL

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vrijputstraat 40 te 8540 Deerlijk

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Statutenwijzigingen

Uit een akte verleden notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume, op 30 december 2010, ter registratie neergelegd op het 1e registratiekantoor te Kortrijk, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschap "Tanel", te 8540 Deerlijk, Vrijputstraat 40, volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT LEZING VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van de door de wet vereiste verslagen van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42 en van de raad van bestuur, betreffende de hierna beschreven inbreng in natura.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"VII.BESLUIT

De inbreng in natura in de naamloze vennootschap "TANEL" bestaat uit de inbreng van aandelen van de NV "TRUSTTEAM" ten bedrage van 6.038.732,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale eisen van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, in zoverre de beoogde resultaten die aan de basis liggen van de rendementsberekening daadwerkelijk worden behaald.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit zes miljoen achtendertigduizend zevenhonderd tweeëndertig aandelen (6.038.732) zonder aanduiding van nominale waarde, uitgegeven aan dezelfde fractiewaarde als de oude aandelen.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en mag geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 29 december 2010

(getekend)

"VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS"

BV ovve CVBA Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal

neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zes miljoen achtendertigduizend zevenhonderd tweeëndertig euro (E 6.038.732,00) om het kapitaal te brengen van honderd vijfentwintig duizend euro (E 125.000,00) op zes miljoen honderd drieënzestigduizend zevenhonderd tweeëndertig euro (¬ 6.163.732,00) door de hierna beschreven inbreng in natura van aandelen, mits creatie en uitgifte van zes miljoen achtendertigduizend zevenhonderd tweeëndertig (6.038.732) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van zes miljoen achtendertigduizend zevenhonderd tweeëndertig euro (¬ 6.038.732,00).

Beschrijving van de ingebrachte aandelen

De heer Patrick-Paul CORNETTE en zijn echtgenote, mevrouw Carine CALLEMEYN, de heer Stijn VANDEPUTTE en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INVECO.BE", allen voornoemd, verklaren respectievelijk de hierna vermelde aandelen in de vennootschap in te brengen:

1/ de heer Patrick-Paul CORNETTE en zijn echtgenote, mevrouw Carine CALLEMEYN, beiden voornoemd, verklaren in te brengen:

de volle eigendom van drie miljoen achthonderd zevenennegentig duizend honderd vierenzeventig (3.897.174) aandelen op naam van de naamloze vennootschap "TRUSTTEAM", met zetel te 8510 Marke, Hospitaalweg 1B, rechtspersonenregister Kortrijk en met BTW-nummer BE 0477.005.418, met een waarde van twee miljoen tweehonderd negenennegentigduizend driehonderd tweeëndertig euro vijfenzestig cent (¬ 2.299.332,65).

De vennootschap "TRUSTTEAM" werd opgericht onder de benaming "TRUST-IT" bij akte verleden voor notaris Stefaan Laga te Izegem op vijfentwintig februari tweeduizend en twee, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van veertien maart daarna, onder nummer 20020314-228.

Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor genoemde notaris Dirk Van Haesebrouck op dertig november tweeduizend en zeven, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twintig december daarna, onder nummer 07183868.

2/ de heer Stijn VANDEPUTTE, voornoemd, verklaart in te brengen:

de volle eigendom van vijf miljoen zeventigduizend driehonderd tweeënzeventig (5.070.372) aandelen op naam van de voormelde naamloze vennootschap "TRUSTTEAM", met een waarde van twee miljoen negenhonderd éénennegentigduizend vijfhonderd negentien euro achtenveertig cent (¬ 2.991.519,48).

3/ de voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INVECO.BE", overeenkomstig artikel 18 van haar statuten vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Stijn VANDEPUTTE, voornoemd, verklaart in te brengen:

de volle eigendom van één miljoen tweehonderd zevenenzestigduizend vijfhonderd drieënnegentig (1.267.593) aandelen op naam van de voormelde naamloze vennootschap "TRUSTTEAM", met een waarde van zevenhonderd zevenenveertigduizend achthonderd negenenzeventig euro zevenentachtig cent

(E 747.879,87).

Verklaring

De heer Patrick-Paul CORNETTE en zijn echtgenote, mevrouw Carine CALLEMEYN, de heer Stijn VANDEPUTTE en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INVECO.BE", allen voornoemd, verklaren rechtmatig eigenaar te zijn van de door elk van hen ingebrachte aandelen en bevestigen deze aandelen te kunnen inbrengen gelet op het akkoord van alle bestuurders en de verzaking-goedkeuring van alle overige aandeelhouders van de vennootschap "TRUSTTEAM" in dit kader.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

Voormelde inbreng geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1/ De vennootschap krijgt de volle eigendom van de ingebrachte aandelen te rekenen vanaf heden en zal er ook vanaf dat tijdstip alle hoe genaamde lasten, taksen en belastingen moeten van dragen.

2/ De vennootschap zal van de ingebrachte aandelen in het genot treden door het optrekken van de dividenden of andere financiële voordelen vanaf de eerstvolgende uitkering; aldus zullen de nog uit te keren winsten slaande op het lopende boekjaar evenals op de vorige boekjaren enkel toekomen aan de vennootschap.

3/ De aandelen worden ingebracht voor vrij en zuiver van elke bevoorrechte last, in pandgeving of beslag.

4/ Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat indien de aandelen die het voorwerp uitmaken van huidige inbreng, overgedragen worden aan een buitenlandse rechtspersoon zoals begrepen onder artikel 227, 2° en 3° W.I.B. 92 gedurende een periode van één jaar vanaf heden, de vennootschap-verkrijgster zich ertoe verbindt alle belastingen en lasten, in toepassing van de artikelen 90, 9°, 94 en 171, 4° van het W.I.B. 92, ten laste gelegd van de inbrengers te dragen en te betalen.

Vergoeding voor de inbreng in natura

1/ De aandelen ingebracht door de heer Patrick-Paul CORNETTE en zijn echtgenote, mevrouw Carine CALLEMEYN, beiden voornoemd, vertegenwoordigen een globale waarde van twee miljoen tweehonderd negenennegentigduizend driehonderd tweeëndertig euro vijfenzestig cent (ê 2.299.332,65).

2/ De aandelen ingebracht door de heer Stijn VANDEPUTTE, voornoemd, vertegenwoordigen een globale waarde van twee miljoen negenhonderd éénen negentigduizend vijfhonderd negentien euro achtenveertig cent (¬ 2.991.519,48).

3/ De aandelen ingebracht door de voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INVECO.BE", vertegenwoordigen een globale waarde van zevenhonderd zevenenveertigduizend achthonderd negenenzeventig euro zevenentachtig cent (¬ 747.879,87).

Als vergoeding voor deze inbreng worden er zes miljoen achtendertigduizend zevenhonderd tweeëndertig (6.038.732) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend als volgt:

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

r

Voor-beóudere' aan het Belgisch Staatsblad

1/ aan de heer Patrick-Paul CORNETTE en zijn echtgenote, mevrouw Carine CALLÉMEYN, die aanvaarden, twee miljoen tweehonderd negenennegentigduizend driehonderd drieëndertig (2.299.333) volledig volgestorte aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, genummerd van honderd vijfentwintigduizend en één (125.001) tot en met twee miljoen vierhonderd vierentwintigduizend driehonderd drieëndertig (2.424.333);

21 aan de heer Stijn VANDEPUTTE, die aanvaardt, twee miljoen negenhonderd éénennegentigduizend vijfhonderd negentien (2.991.519) volledig volgestorte aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, genummerd van twee miljoen vierhonderd vierentwintigduizend driehonderd vierendertig (2.424.334) tot en met vijf miljoen vierhonderd vijftienduizend achthonderd tweeënvijftig (5.415.852);

3f aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'INVECO.BE", die aanvaardt, zevenhonderd zevenenveertigduizend achthonderd tachtig (747.880) volledig volgestorte aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, genummerd van vijf miljoen vierhonderd vijftienduizend achthonderd drieënvijftig (5.415.853) tot en met zes miljoen honderd drieënzestigduizend zevenhonderd tweeëndertig (6.163.732).

Deze zes miljoen achtendertigduizend zevenhonderd tweeëndertig (6.038.732) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Pro-fisco verklaring

1/ De verschijners verklaren dat de waarde van de ingebrachte aandelen gelijk is aan de inbrengwaarde, zoals hiervoor bepaald.

2/ De optredende notaris heeft lezing gegeven van het eerste lid van artikel 203 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten, dat luidt als volgt : "In geval van bewimpeling aangaande prijs en lasten of overeengekomen waarde is elk der contracterende partijen een boete verschuldigd gelijk aan het ontdoken recht. Dit recht is ondeelbaar door aile partijen verschuldigd."

DERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans zes miljoen honderd drieënzestigduizend zevenhonderd tweeëndertig euro (¬ 6.163.732,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zes miljoen honderd drieënzestigduizend zevenhonderd tweeëndertig (6.163.732) aandelen.

De eerste zin van artikel 5 van de statuten wordt bijgevolg ais volgt aangepast:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zes miljoen honderd drieënzestigduizend zevenhonderd tweeëndertig euro (¬ 6.163.732,00) en is verdeeld in zes miljoen honderd drieënzestigduizend zevenhonderd tweeëndertig (6.163.732) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De hier aanwezige bestuurders stellen de hierna genoemde personen aan ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 81A :

Mevrouw Linda Martens.

Mevrouw Isabelle Vansteenkiste.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume

Bijlage

-Gecoördineerde statuten

-expeditie van de akte

-bijzonder verslag

-bedrijfsrevisoraal verslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VANDEPUTTE-CORNETTE

Adresse
VRIJPUTSTRAAT 40 8540 DEERLIJK

Code postal : 8540
Localité : DEERLIJK
Commune : DEERLIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande