VANDERISPAILLIE EN HERPOEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDERISPAILLIE EN HERPOEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.566.374

Publication

31/01/2014
ÿþBEL

MONITEUR

2 i; -Di.

GISCH ST(

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BEL

NEERGELEGD FER GRIFFIE VAN DE

2 e; RECHTBANK VAN KOOPHANDELTE

BRUG E AFDELING BRUGGE)

ï :S

is, :A 71 ,CP: 8 JAN. 201,

Griffie uee ler.

mod 11.1

111111111

140 138

Ondernemingsnr : 0893.566.374

Benaming (voluit) : "VANDERISPAILLIE EN HERPOEL"

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Coudeveldt 38

8490 JABBEKE

' Onderwerp akte :Statutenwijziging - kapitaalverhoging.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Karlos Dewagtere, met standplaats te

Jabbeke, lid van de maatschap "Van Hoestenberghe & Dewagtere" op 27 december 2013,

dat de buitengewone algemene vergadering onder andere volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT  UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND

Uit de neergelegde jaarrekening per 31 december 2012, goedgekeurd door de algemene vergadering van 21

juni 2013, blijkt een eigen vermogen honderdduizend driehonderdzevenentwintig euro vijfendertig cent (¬

100.327,35) samengesteld als volgt:

" Kapitaal: 18.600,00 euro

" Niet opgevraagd kapitaal: -12.400,00 euro

" Wettelijke reserves: 1.860,00 euro

" Belastingvrije reserves: 18.750,00 euro

" Overgedragen winst: 73.517,35 euro

De vergadering besluit tot toekenning en betaalbaarstelling van een tussentijds dividend aan de vennoten van,. een totaal bruto bedrag van vijfendertigduizend zevenhonderdentien euro achtenzeventig cent (¬ 35.710,78), hetzij een bruto bedrag per aandeel van honderdeenennegentig euro negenennegentig cent (¬ 191,99) door',, onttrekking aan de (belaste) beschikbare reserves van de vennootschap en de overgedragen winst, en dit als volgt:

aan de heer Dirk Vanderispaillie, voornoemd, wordt een bruto bedrag toegekend van in' totaal tweeëndertigduizend tweehonderdvierenvijftig euro negentig cent (¬ 32.254,90);

aan de heer Danny Herpoet, voornoemd, wordt een bruto bedrag toegekend van in totaal; drieduizend vierhonderdvijfenvijftig euro achtentachtig cent (¬ 3.455,88);

In toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992 zal het tarief van de roerende voorheffing 10% bedragen op voorwaarde dat en in de mate dat minstens het verkregen bedrag onmiddellijk wordt opgenomen in het kapitaal en dat deze opneming plaatsvindt tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor 1 oktober 2014. De hier aanwezige vennoten verklaren het alsdan verkregen netto-bedrag effectief in het kapitaal te willen opnemen.

Bovenvermelde cijfers van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2012 in achtgenomen, wordt, vastgesteld dat de normen gesteld in artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen niet overtreden werden.

TWEEDE BESLUIT  MACHTIGING ZAAKVOERDER

De vergadering machtigt de zaakvoerder tot uitvoering van het hiervoor genomen besluit.

DERDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedriifsrevisor:

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, BDOe. BEDRIJFSREVISOREN, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door de', heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, en kantoorhoudende te Roeselare, Kwadestraat nummer 153/5, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA Vanderispaillie en Herpoel, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA Vanderispaillie en Herpoel zullen verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 32.139, 70 EUR, voor een inbrengwaarde van 32.139, 70 EUR.

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

C.J

e

e e

mod 11.1

" Voorbehouden aan het _4L Belgisch Staatsblad

Bij het beëindigen van onze con trofewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het'. uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van lederen vennoot, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met hef agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 77 aandelen van de BVBA Vanderispaillie en Herpoel,

zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van

de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA Vanderispaillie en Herpoel en mag niet

voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 24 december 2013

(Getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Verslag zaakvoerder:

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van zaakvoerder.

Neerlegging verslagen :

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zevenduizend zevenhonderd euro (¬ 7.700,00), te verhogen met een uitgiftepremie van vierentwintigduizend vierhonderdnegenendertig euro zeventig cent (¬ 24.439,70), om het kapitaal te brengen van achttienduizend " zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) op zesentwintigduizend driehonderd euro (E 26.300,00) door de hierna beschreven inbreng in natura (vordering in rekening-courant) ten belope van het overeenkomstige bedrag, door creatie en uitgifte van zevenenzeventig (77) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Deze nieuwe kapitaalaandelen zijn uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van honderd euro (¬ 100,00) per kapitaalaandeel.

De uitgiftepremie van vierentwintigduizend vierhonderdnegenendertig euro zeventig cent (E 24.439,70) zal geboekt worden op een bijzondere rekening.

Inbreng

11 De heer Vanderispaillie Dirk, te Jabbeke, Coudeveldt 38, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het credit-saldo van een rekening-courant die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap, ingevolge voormelde beslissing van de algemene vergadering op heden tot dividenduitkering, en die blijkens het verslag van de bedrijfsrevisor op negenentwintigduizend en negenentwintig euro éénenveertlg eurocent (29.029,41 E) beliep en die op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

21 De heer Herpoel Danny, te Oostkamp, Processieweg 6, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het credit-saldo van een rekening-courant die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap, ingevolge voormelde beslissing van de algemene vergadering op heden tot dividenduitkering, en die blijkens het verslag van de bedrijfsrevisor op drieduizend honderd en tien euro negenentwintig eurocent (3.110,29 ¬ ) beliep en die op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

Elk van de inbrengers verduidelijkt dat voornoemde ingebracht credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen op heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend op heden toegekend.

ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen nettobedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle comparanten en wordt geschat op tweeëndertigduizend honderd negenendertig euro zeventig eurocent (32.139,70 ¬ ), zijnde zevenduizend zevenhonderd euro (¬ 7.700,00) voor de kapitaalverhoging en vierentwintigduizend vierhonderdnegenendertig euro zeventig cent (E 24.439,70) voor de uitgiftepremie. Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van zevenenzeventig (77) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, en dit als volgt:

aan de heer Vanderispaillie Dirk, voornoemd, worden zeventig (70) nieuwe aandelen

toegekend;

aan de heer Herpoel Danny, voornoemd, worden zeven (7) nieuwe aandelen toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

BijTágën iii) het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Deze zevenenzeventig (77) nieûwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Boeking uitgiftepremie op bijzondere rekening

De vergadering besluit het totale bedrag van de uitgiftepremie, hetzij vierentwintigduizend vierhonderdnegenendertig euro zeventig cent (¬ 24.439,7Q), te boeken op op een onbeschikbare rekening Uitgiftepremies, welke rekening, net als het kapitaal, een waarborg zal uitmaken ten aanzien van derden. Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg ais naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

VIERDE BESLUIT : VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans zesentwintigduizend driehonderd euro (¬ 26.300,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweehonderd drieënzestig (263) aandelen.

VIJFDE BESLUIT: INCORPORATIE UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit voormeld bedrag van de uitgiftepremies, zijnde vierentwintigduizend vierhonderdnegenendertig euro zeventig cent (¬ 24.439,70), geboekt op een onbeschikbare rekening, onmiddellijk te incorporeren in het kapitaal, waardoor het kapitaal van de vennootschap verhoogd wordt met zelfde bedrag en aldus gebracht wordt op vijftigduizend zevenhonderdnegenendertig euro zeventig cent (¬ 50.739,70), zonder creatie van nieuwe aandelen.

ZESDE BESLUIT : AANPASSING STATUTEN

De vergadering beslist artikel vijf van de statuten aan te passen om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het kapitaal en het aantal aandelen.

Bijgevolg luidt het nieuwe artikel vijf van de statuten letterlijk ais volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijftigduizend zevenhonderd negenendertig euro zeventig eurocent (50.739, 70 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd drieënzestig (263) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderd drieënzestigste (1/263sf8) van het kapitaal vertegenwoordigen." VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, gecoördineerde tekst van de statuten en historiek van de vennootschap in één geheel, verslag bestuursorgaan en verslag bedrijfsrevisor.

K. Dewagtere

Geassocieerd notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 30.08.2013 13556-0126-017
05/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 28.09.2012 12597-0382-017
17/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 11.08.2011 11396-0012-014
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 20.08.2010 10436-0470-015
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.06.2009, NGL 27.08.2009 09659-0186-015
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 31.08.2015 15552-0522-016

Coordonnées
VANDERISPAILLIE EN HERPOEL

Adresse
COUDEVELDT 38 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande