VANDERMEEREN CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDERMEEREN CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.908.229

Publication

25/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 19.09.2014, NGL 22.09.2014 14592-0561-009
14/02/2014
ÿþBenaming (voluit) : VANDERMEEREN CONSTRUCT

mod 11.1

If3á~~. ~e~:t 1r;) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



,vQ©erfeteeti ter grlMe fte rechtbank ven koop a

Brugge  afdeling t e...;,- ~ ~

f ~/

---- ~ ~e ar~r

~

.

1p

0 5 FEB, Z

A il

" 1904



Ondernemingsnr : 0475.908.229

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeesterlaan 29

8450 Bredene

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalverhoging door inbreng in natura van de schuldvordering - vaststelling van de herwerkte tekst van de statuten.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe te Oostende op 30 januari 2014, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDERMEEREN CONSTRUCT", met zetel te 8450 Bredene, Zeesterlaan 29, ingeschreven in het rechtspersonenregister nummer (BE) 0475.908.229, B.T.W. püchtig:

1) kennis heeft genomen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 13 januari 2014, waarbij de zaakvoerder uiteenzet waarom de hierna beschreven en door de zaakvoerder voorgestelde kapitaalverhoging in natura van belang is voor de vennootschap.

2) kennis heeft genomen van het revisoraal verslag de dato 20 januari 2014 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Walter HOSTEN, Bedrijfsrevisor", kantoor houdende te 8400 Oostende, Edward Decuyperstraat 14, vertegenwoordigd door de Heer Walter HOSTEN, bedrijfsrevisor, naar aanleiding van de hierna beschreven inbreng in natura, alsmede van de hierna beschreven kapitaalverhoging

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"7. CONCLUSIES

Tot besluit van het revisoraal onderzoek kan ondergetekende verklaren dat:

1. de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bil' de BVBA "VANDERMEEREN CONSTRUCT" middels een inbreng in natura van de dividendvorderingen van de vennoten onder, afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de ; Inkomstenbelastingen; de in te brengen dividendvorderingen bedragen in totaal 373.500,00 Euro.

2. de zaakvoerder verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

3. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4. de voor de inbreng in natura door de zaakvoerder weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waarde waartoe deze methode van waardering leidt, namelijk 373.500,00 Euro, ten minste overeenkomst met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

5. indien alle vennoten besluiten om hun dividendvorderingen op de vennootschap in het maatschappelijk kapitaal in te brengen, zullen aan hen, als vergoeding voor hun inbreng, 3.476 nieuwe, volledige volgestorte aandelen van de BVBA "VANDERMEEREN CONSTRUCT" worden toegekend, namelijk:

- 1.738 nieuwe aandelen aan de heer Filip Vandermeeren, voornoemd;

- 1.738 nieuwe aandelen aan mevrouw Sigrid Dewulf, voornoemd.

Deze nieuwe aandelen zijn zonder nominale waarde en hebben dezelfde rechten en voordelen als

de bestaande aandelen.

6. door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 373.500, 00 Euro teneinde het te brengen van 18.600,00 Euro op 392.100,00 Euro.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering één of meerdere vennoten, niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ 4 . mod 11.1



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen van de vennoot die wel wenst in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Er wordt aan herinnerd dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.













Dit wettelijk verslag werd opgesteld ingevolge artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen met

betrekking tot de kapitaalverhoging via inbreng in natura, en mag voor geen andere doeleinden gebruikt

worden,

Dit revisoraal verslag is bestemd om, samen met de akte van kapitaalverhoging en het bijzonder verslag

vanwege de zaakvoerder, te worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel, op de wijze

voorgeschreven bij artikel 75 van het Wetboek van vennootschappen.

Opgemaakt op 20 januari 2014

Burg. BVBA Walter HOSTEN, Bedrijfsrevisor

vertegenwoordigd door de zaakvoerder

Walter HOSTEN

Bedrijfsrevisor (B196)"

3) beslist heeft, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van voormeld tussentijds dividend, zijnde driehonderd drieënzeventigduizend vijfhonderd euro (¬ 373.500,00), door kapitaalverhoging in natura.

De vergadering heeft beslist het kapitaal te verhogen met het bedrag van driehonderd drieënzeventigduizend vijfhonderd euro (¬ 373.500,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op driehonderd tweeënnegentigduizend honderd euro (¬ 392.100,00), door uitgifte van drieduizend vierhonderdzesenzeventig (3.476) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vierduizend-tweehonderdtwintigste (114.220ste) van het kapitaal zullen vertegenwoordigen, die van dezelfde aard zullen zijn en die dezelfde rechten en voordelen zullen bieden als de bestaande aandelen, die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door de inbreng door de beide vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90 %) van de vordering tot uitkering van voormeld tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De drieduizend vierhonderdzesenzeventig (3.476) nieuwe aandelen worden toegekend aan de beide vennoten, de Heer Filip VANDERMEEREN en Mevrouw Sigrid DEWULF, ais vergoeding voor de inbreng van de schuldvordering die zij lastens de vennootschap bezitten.

Zijn vervolgens tussengekomen, de beide vennoten, met name de Heer Filip VANDERMEEREN en Mevrouw Sigrid DEWULF, die hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag ; van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting hebben beide vennoten verklaard negentig procent (90 %) van voormelde ; schuldvordering in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort werd aan de fiscus.

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de vennoten, die aanvaarden, de drieduizend vierhonderdzesenzeventig (3.476) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend en wel als volgt :

- aan de Heer Filip VANDERMEEREN: duizend zevenhonderd-achtendertig (1.738) aandelen;

- aan Mevrouw Sigrid DEWULF; duizend zevenhonderdachtendertig (1.738) aandelen.

Rekening houdende met het feit dat de echtgenoten VANDERMEEREN-DEWULF gehuwd zijn onder het wettelijk stelsel van de gemeenschap blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Isabelle Bossuyt te De Haan op 31 juli 2000, zullen de lidmaatschapsrechten verbonden aan deze nieuwe aandelen eigen zijn aan elke vennoot, doch zal de vermogenswaarde van deze nieuwe aandelen deel uitmaken van het gemeenschappelijk vermogen.

De vergadering heeft vastgesteld dal ingevolge voornoemd besluit de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op driehonderd tweeënnegentigduizend honderd euro (¬ 392.100,00) werd gebracht, vertegenwoordigd door vierduizend tweehonderdtwintig (4.220) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vierduizendtweehonderrdtwintigste (1/4.220ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

4) beslist heeft de statuten van de vennootsohap aan te passen aan het nieuw Wetboek van vennootschappen, ingevoerd bij de wet van 7 mei 1999, zoals onder meer gewijzigd bij de wet van 23 januari 2001, de wet van 2 augustus 2002 en de wet van 2 juni 2006.

5) beslist heeft de herwerkte statuten van de vennootschap vast te stellen als volgt, met behoud van de "

kenmerken van de vennootschap, onder meer rekening houdend met de hiervoor genomen besluiten, met de "

huidige ligging van de zetel en met het nieuw Wetboek van vennootschappen, waarvan volgend uittreksel:

Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming

"VANDERMEEREN CONSTRUCT".

Zetel.

De zetel van de vennootsohap is gevestigd te 8450 Bredene, Zeesterlaan 29.

Doel.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland en dit zowel voor rekening van derden als voor eigen rekening:

a) De activiteiten van tussenpersoon in de handel, in de ruimste zin van het woord,

b) Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle beheersdaden, onder meer aankoop, verkoop verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, bouwwerken laten uitvoeren, dit alles in de meest ruime zin, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, daarin dus ook begrepen alle verhandelingen in onroerende goederen van om het even welke aard en ermede verband houdende handelingen en projectontwikkelingen, zoals het promoveren, coördineren, concipiëren, realiseren, inrichten, renoveren, valoriseren, uitbaten van onroerende goederen, zowel bebouwde als onbebouwde, en het verhandelen van alle producten en materialen, die iets met het bouwvak te maken hebben en alle decoratieartikelen.

c) De activiteiten van makelaar, agent en/of tussenpersoon inzake immobiliën en verzekeringen alsmede de activiteiten van agent en/of tussenpersoon inzake financiële verrichtingen, hypáthecaire en andere leningen. De vennootschap kan ook optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar geschikt lijkt.

Zij mag in het algemeen, zowel in België, ais in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel.

Zij zal onder meer mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Duur.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur,

Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd tweeënnegentigduizend honderd euro (E 392.100,00).

Het wordt vertegenwoordigd door vierduizend tweehonderdtwintig (4.220) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vierduizendtweehonderdtwintigste (1/4.220ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht, alsook hun externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

In geval van overlijden van een zaakvoerder, dient de algemene vergadering In deze vacature te voorzien.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder-opvolger benoemen. De zaakvoerder-opvolger zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen.

De algemene vergadering stelt vast of het mandaat van de zaakvoerder(s) al dan niet bezoldigd is, en stelt het bedrag van de eventuele bezoldiging vast. De bezoldiging kan zowel in geld als in natura worden toegekend.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen of huidige statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen handelend,

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Jaarvergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand september om zestien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 27 van' deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping,

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Een vennoot mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een al dan niet vennoot, om zich op een algemene vergadering te laten vertegenwoordigen alsook in zijn plaats zijn stem uit te brengen.

De zaakvoerder(s) mogen de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze volmachten op een door hen aangewezen plaats tenminste vijf volle dagen voor de vergadering neergelegd worden.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. 1n dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden aanvaard" of "vetworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Schriftellike procedure.

Met uitzondering van:

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van vennootschappen; - de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Boekiaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend kalenderjaar.

Bestemming van de winst.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verdeling.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

6) heeft, voor onbepaalde duur, het mandaat bevestigd van de huidige enige niet-statutaire zaakvoerder, met name de Heer VANDERMEEREN Filip Frans Georges Aloïs, rijksregister nummer 66.09.23-505.60, wonende te 8450 Bredene, Zeesterlaan 29.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

` ik " mod 11.1



Werd benoemd tot zaakvoerder-opvolger in toepassing vàri ártikel 99 van de statuten, Mevrouw DEWULF Sigrid Liliane, rijksregister nummer 75.12:7-142.37, wonende te 8450 Bredene, Zeesterlaan 29. Deze zaakvoerder-opvolger zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen,

7) alle bevoegdheden heeft verleend aan de zaakvoerder met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijdse dividend.

De vergadering heeft hierbij volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Qvick, Devriendt 8 Partners", met zetel te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 44, vertegenwoordigd door de Heer Sven QV1CK, of door een persoon door haar daartoe gemachtigd, om in naam van de vennootschap, de nodige stukken te ondertekenen in verband met de wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen via een ondernemingsloket naar keuze.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

afgeleverd voor registratie met het oog op de neerlegging voorzien in artikel 68 van

het Wetboek van Vennootschappen,

Geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe

Gelijktijdig neergelegd: 1) expeditie van het proces-verbaal van 30 januari 2014;

2) verslag van de zaakvoerder; 3) verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 26.09.2013 13595-0533-009
27/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 21.09.2012, NGL 24.09.2012 12572-0023-009
07/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 16.09.2011, NGL 04.10.2011 11570-0168-009
07/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 17.09.2010, NGL 04.10.2010 10569-0193-009
23/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 18.09.2009, NGL 18.09.2009 09764-0286-008
30/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 19.09.2008, NGL 24.09.2008 08744-0241-008
01/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 21.09.2007, NGL 25.09.2007 07736-0013-009
22/11/2006 : OO058887
02/10/2006 : OO058887
22/09/2005 : OO058887
24/09/2004 : OO058887
07/10/2003 : OO058887
21/03/2003 : OOA007856
25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 23.09.2015 15595-0143-009
03/11/2016 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.03.2016, GGK 16.09.2016, NGL 26.10.2016 16662-0488-009

Coordonnées
VANDERMEEREN CONSTRUCT

Adresse
ZEESTERLAAN 29 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande