VANDEVOORDE TONY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDEVOORDE TONY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.676.585

Publication

09/01/2014
ÿþmad 11.1



[Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~Io~mM~~nl~umnn~~lYtlNn

19 0169

V' beh,

aal

8ell Staa

Onderwerp akte :Oprichting - statuten - overgangsbepalingen

.; Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te leper.

r.. ii Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor notaris Philippe Stockman te Moorslede op 27!

december 2013, zo volgt: ;

CU

;; 11 Comparanten. ;

c il 1) De Heer VANDEVOORDE Tony Albert Roger, wonende te 8960 Zonnebeke, Rijselbosstraat 8/8, echtgenoot van;

; Mevrouw NYSSEN Tine Laura. ;

;l 2) Mevrouw NYSSEN Tine Laura, wonende te 8960 Zonnebeke, Rijselbosstraat 8/B, echtgenote van de Heer;

il VANDEVOORDE Tony Albert Roger.

2/ Vorm - Naam.

l: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

;! " VANDEVOORDE TONY ".

:l 31 Zetel.

ji De maatschappelijke zetel is gevestigd te Zonnebeke, Rijselbosstraat 818.

ii Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats ín het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse:

;i taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de;

il statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen, De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s),i

<: administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

ii 41 Doel. ;

i; De vennootschap neemt tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derde, of:

li door deelname van dezen: ;

- De bouw van daken in de ruimste zin van het woord;

- Het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen; i

:i - Het waterdicht maken van daken en dakterrassen;

i, - Het behandelen van muren met vochtwerende waterafstotende producten; ;

li - Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en;

il trillingen; i

il - Het plaatsen van zonnepanelen (alle technieken) op daken, zowel om het opwekken van elektriciteit, als het opwekken van:

;; energie voor warmwaterboller te bevorderen; ;

ii - Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, ;

il - Het plaatsen van koper dakgoten;

li - Het isoleren van het onderdak;

i; - Alle isolatiewerkzaamheden;

li - De installatie van sanitair, loodgieterij, centrale verwarming, klimaatregeling en ventilatie;

li - Het plaatsen van plafonds en wanden;

il - Aanneming van metsel- en betonwerken en afbraakwerken;

- Het plaatsen van licht- en zonnepanelen;

li - Het herstellen, onderhouden en reinigen van daken;

- De aankoop en verkoop, van zowel in groot- als in kleinhandel, de huur en verhuur, de distributie en de verwerking van alle

grondstoffen, producten, benodigdheden, toeleveringen, installaties, inrichtingen, handelsgoederen, materiaal, machines en;

werktuigen betreffende voormelde activiteiten. i

li De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die;

,i rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. ;

il De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ii ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die; ;i nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel, Zij kan de functie of het;

mandaat van zaakvoerder/bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

li Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook; ;l kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

I De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als In het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het:

best geschild zou achten. I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr: /; 5 3 6 7 6 5 8 5

yt

ii Benaming (voluit) :VANDEVOORDE TONY

:i

(verkort) :

!i Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

ii Zetel : Rijselbosstraat 81B

8980 Zonnebeke

mod 11,1



Noor-

beoûn

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

5! Kapitaal;

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro nul cent (18.600,00 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vierenveertig (744) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zevenhonderd vie renveertigste (11744') van het maatschappelijk kapitaal. Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de producten van de liquidatie.

61 Maatsehappeliik vermogen.

Volledig ondersohreven, volgestort in geldspeciën ten belope van één/derde, als volgt -de Heer VANDEVOORDE Tony, voornoemd, tekent in op zevenhonderd vierendertig (734) aandelen, hetzij voor achttienduizend driehonderd vijftig euro (18.350,00 EUR) en  Mevrouw NYSSEN Tine, voornoemd, tekent in op tien (10) aandelen, hetzij voor tweehonderd vijftig euro (250,00 EUR). Zij volstorten deze aandelen ten belope van één/derde, zodat de vennootschap bijgevolg uit dien hoofde de beschikking heeft over een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

71 Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

8! Bestuur - controle.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voer de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt do vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

9! Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste zaterdag van de maand juni, om elf uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste zaterdag van de maand juni 2015 om elf uur.

10/ Boeklaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertlg december van ieder jaar. Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2014.

11/ Bestemming van de winst - reserves.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. In geval van verdeling, geeft elk aandeelrecht op een gelijk dividend.

121 Verdelina van het netto - actief.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

131 Benoeming van zaakvoerderfs).

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur.

- De Heer VANDEVOORDE Tony Albert Roger, wonende te 8980 Zonnebeke, Rijselbosstraat 81B, aanvaardende.

Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

141 Volmachten.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDINGSKANTOOR CLAEYS", kantoorhoudend te 8980 Zonnebeke (Passendale), Kraaiveldstraat 10/B, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T,W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid cm aile verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe STOCKMAN.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pers o(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 03.08.2015 15395-0107-008

Coordonnées
VANDEVOORDE TONY

Adresse
RIJSELBOSSTRAAT 8B 8980 ZONNEBEKE

Code postal : 8980
Localité : ZONNEBEKE
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande