VANDEWAETERE BUILDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VANDEWAETERE BUILDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 447.510.092

Publication

13/01/2014
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Annexes c ü Moniteur-ride

Bijlagen-bij-hetáetgisrl rStaatbintt =-137012U14

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsar : 0447.510.092

Benaming

(voluit) : VANDEWAETERE BUILDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8670 Koksijde, Leopold III Laan 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA  WIJZIGING STATUTEN  WIJZIGING STATUTAIRE BEPALINGEN INZAKE ONTBINDING EN VEREFFENING - VOLMACHT - COORDINATIE

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Serge Van Damme, notaris te De Panne, op 30 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "VANDEWAETERE BUILDING", met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde, Leopold III Laan 4, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VAN HET VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de algemene vergadering van 11 december 2013, die beslist heeft tot toekenning van een dividend, door onttrekking aan de beschikbare reserves, voor een bruto bedrag van ÉÉN MILJOEN HONDERDVIJFTIGDUIZEND VIJFHONDERDNEGENENTACHTIG EURO TACHTIG EUROCENT (E L150.589,80), te verminderen met een bedrag van de roerende voorheffing van tien (10) procent, zijnde HONDERDVIJFTIENDUIZEND ACHTENVIJFTIG EURO ACHTENNEGENTIG EUROCENT (E 115.058,98)," in totaal ÉÉN MILJOEN VIJFENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERDDERTIG EURO TWEEENTACHTIG EUROCENT (¬ 1.035.530,82) netto-dividend.

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERMINDERING

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het feit dat uitkeringen van dividenden die hun oorsprong vinden In een vermindering van het maatschappelijk kapitaal door opname van de 'belaste reserves' die voorheen in het kapitaal werden opgenomen, eveneens in aanmerking komen voor het genieten van de overgangsmaatregel zoals voorzien in artikel 537 van het wetboek van de inkomstenbelastingen. De buitengewone algemene vergadering besluit bijgevolg met éénparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal te verminderen met VIERENVEERTIGDUIZEND VIERHONDERDENZEVEN EURO NEGENENNEGENTIG EUROCENT (E 44.407,99) om het te brengen van VIERHONDERDVIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (E 475.000,00) op VIERHONDERDDERTIGDUIZEND VIJFHONDERDTWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN EUROCENT (E 430.592,01). Deze kapitaalvermindering is toerekenbaar op het gedeelte van het maatschappelijk kapitaal dat overeenstemt met de 'belaste reserves' die voorheen in het maatschappelijk kapitaal werden opgenomen en is geenszins toerekenbaar op het werkelijk volstort kapitaal. De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalvermindering, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar niet vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle

aandelen in het maatschappelijk vermogen. Het maatschappelijk kapitaal van

VIERHONDERDDERTIGDUIZEND VIJFHONDERDTWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN EUROCENT (E 430.592,01) zal aldus vertegenwoordigd zijn door VIERDUIZEND TWEEHONDERD VIJFENVIJFTIG (4.255) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van ÉÉN/ VIERDUIZEND TWEEHONDERD VIJFENVIJFTIGSTE (114.255ste) van het kapitaal. De buitengewone algemene vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van VIERENVEERTIGDUIZEND VIERHONDERDENZEVEN EURO NEGENENNEGENTIG EUROCENT (E 44.407,99) niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening. De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het standpunt van alle aandeelhouders, om voormeld bruto-dividend van VIERENVEERTIGDUIZEND VIERHONDERDENZEVEN EURO NEGENENNEGENTIG EUROCENT (E 44.407,99), te verminderen met een bedrag van de roerende voorheffing van tien (10) procent, zijnde VIERDUIZEND VIERHONDERDVEERTIG EURO TACHTIG EUROCENT (¬ 4.440,80), in totaal NEGENENDERTIGDUIZEND NEGENHONDERDZEVENENZESTIG EURO NEGENTIEN EUROCENT (E 39.967,19) netto-dividend, in te brengen in het maatschappelijk kapitaal overeenkomstig artikel 537 van het wetboek van de

_9nkomstenbelastingen.___.._._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

swap

-y.

~.'w'~~~-'~'~,.~~i`,-<a'KéI"i ~a,~ r`~1'.1'" '~5.: ~:Lii.

2 JAN.

Griffie

111- are,t'. .17r;

S Overeenkomstig hun aandelenbezit komt volgend aandeel in voormeld netto-dividend van NEGENENDERTIGDUIZEND NEGENHONDERDZEVENENZESTIG EURO NEGENTIEN EUROCENT (¬ 39.967,19) toe aan de aandeelhouders:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge TWEEËNDERTIGDUIZEND VIERHONDERDENVIJF EURO DRIEËNTACHTIG EUROCENT (¬ 32.405,83), toekomend aan de heer PLANCKAERT Thierry, voornoemd;

- ZEVENDUIZEND VIJFHONDERDÉENENZESTIG EURO ZESENDERTIG EUROCENT (¬ 7,561,36), toekomend aan mevrouw DUFOUR Yasmine, voornoemd.

Daar voormeld dividend op een bijzondere rekening wordt geplaatst, niet wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders en op heden terug zal worden geïncorporeerd in het maatschappelijk kapitaal, is de buitengewone algemene vergadering van oordeel dat de geijkte voorzieningen in het Wetboek van Vennootschappen (artikel 612 en verder) ter bescherming van de belangen van de schuldeisers niet van toepassing worden geacht.

DERDE BESL MT: EERSTE KA PITAALVERHOGlING DOOR INBREI' G INS NATURA

1. Bij éénparigheid ontslaat de buitengewone algemene vergadering de voorzitter de verslagen voor te lezen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor, de heer Vincent Koopman (de dato 26 december 2013), kantoorhoudend te 8300 Knokke-Heist, 't Walletje 18, laatstgenoemde hiertoe aangeduid door de raad van bestuur. Deze verslagen werden opgesteld bij toepassing van artikel 602 Wetboek Vennootschappen.

Het besluit van de bedrijfsrevisor luidt als volgt;

"6 Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de inbrenggenietende vennootschap NV VANDEWAETERE BUILDING bestaat uit de rekening " Ontvangen voorschotten op kapitaal" ad EUR 1.075.498,01 door de

respectievelijke aandeelhouders pro rata van hun aandeelhouderschap. Deze schuld jegens de aandeelhouders vloeit voort uit de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 11 december 2013 tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 Wetboek van inkomstenbelastingen, waarbij elke aandeelhouder er zich toe heeft verbonden om zijn dividendrecht integraal aan te wenden voor de volstorting van de kapitaalverhoging.

De inbreng wordt gewaardeerd tegen nominale waarde van de schuld. Ais vergoeding zullen de intekenaars, pro rata hun inbreng, nieuwe aandelen ontvangen die uitgegeven worden tegen het boekhoudkundig pari berekend volgens de laatst goedgekeurde jaarrekening.

Als enige tegenprestatie voor de beschreven inbreng als volstorting van de kapitaalverhoging ad EUR 1.075.498,01 zal de inbrenggenietende vennootschap 2,111 aandelen uitgeven die deelgerechtigd zijn in het resultaat vanaf hun creatie en met dezelfde karakteristieken als de bestaande deelbewijzen.

Tengevolge van deze inbreng bedraagt het maatschappelijk kapitaal EUR 1.506.090,02, volledig volgestort, vertegenwoordigd door 6.366 nominatieve aandelen zonder nominale waarde, met elk een gelijk 1l6.366ste van het kapitaal en van het eigen vermogen als onderliggende waarde.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichting betreffende de kapitaalverhoging door inbreng in natura zoals beschreven in dit verslag, ben ik van mening dat:

" de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, waarbij het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van roerende voorheffing van 10% (art 537 W.1,B,1992);

.de beschrijving van de inbreng in natura, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde verhoogd met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Knokke-Heist, 26 december 2013, (Getekend), Vincent Koopman, Bedrijfsrevisor."

2. De buitengewone algemene vergadering besluit, in toepassing van artikel 537, le lid van het Wetboek van de inkomstenbelastingen, het kapitaal te verhogen met ÉÉN MILJOEN VIJFENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERDDERTIG EURO TWEEENTACHTIG EUROCENT (¬ 1.035.530,82) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van VIERHONDERDDERTIGDUIZEND VIJFHONDERDTWEEENNEGENTIG EURO IjEN EUROCENT (¬ 430.592,01) op EEN MILJOEN VIERHONDERDZESENZESTIGDUIZEND HONDERDTWEEËNTWINTIG EURO DRIEËNTACHTIG EUROCENT (¬ 1,466.122,83), door uitgifte van TWEEDUIZEND HONDERDENELF (2,111) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde. De nieuw uitgegeven aandelen hebben dezelfde aard, genieten dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en nemen deel in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie, De voorschreven kapitaalverhoging geschiedt door inbreng in natura door de heer PLANCKAERT Thierry en zijn echtgenote mevrouw DUFOUR Yasmine van hun vordering op het netto-dividend, zoals vermeld in het eerste besluit van de op heden gehouden buitengewone algemene vergadering.

Op de kapitaalverhoging wordt aldus volledig ingeschreven als volgt:

- De heer PLANCKAERT Thierry verklaart in te brengen de som van ACHTHONDERONEGENENDERTIGDUIZEND ZESHONDERDNEGENTIEN EURO ACHTENVIJFTIG EUROCENT (¬ 839.619,58), waarvoor hij in ruil DUIZEND ZEVENHONDERDENTIEN (1.710) nieuwe aandelen ontvangt;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Mevrouw DUFOUR Yasmine verklaart in te brengen de som van HONDERDVIJFENNEGENTIGDUIZEND NEGENHONDERDENELF EURO VIERENTWINTIG EUROCENT (¬ 195.911,24), waarvoor zij in ruil VIERHONDERDENÉÉN (401) nieuwe aandelen ontvangt.

VIERDE BESLUIT: VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De buitengewone algemene vergadering verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging aldus verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus effectief is gebracht op ÉÉN MILJOEN VIERHONDERDZESENZESTIGDUIZEND HONDERDTWEEËNTWINTIG EURO DRIEËNTACHTIG EUROCENT (¬ 1.466.122,83), en wordt vertegenwoordigd door ZESDUIZEND DRIEHONDERDZESENZESTIG (6.366) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder ÉÉN! ZESDUIZEND DRIEHONDERDZESENZESTIGSTE (1/6.366ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT: TWEEDE KAPITAALVERHOGING DOOR DOOR INBRENG IN NATURA

1. Bij éénparigheid ontslaat de buitengewone algemene vergadering de voorzitter de verslagen voor te lezen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor, de heer Vincent Koopman (de dato 26 december 2013), kantoorhoudend te 8300 Knokke-Heist, 't Walletje 18, laatstgenoemde hiertoe aangeduid door de raad van bestuur. Deze verslagen werden opgesteld bij toepassing van artikel 602 Wetboek Vennootschappen. Voor wat betreft het besluit van de bedrijfsrevisor wordt verwezen naar het voorgaande derde besluit alwaar het besluit van de bedrijfsrevisor integraal werd opgenomen.

2. De buitengewone algemene vergadering besluit, in toepassing van artikel 537, le lid van het Wetboek van de inkomstenbelastingen, het kapi-+taal te verhogen met NEGENENDERTIGDUIZEND NEGENHONDERDZEVENENZESTIG EURO NEGENTIEN EUROCENT (¬ 39.967,19) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van ÉEN MILJOEN VIERHONDERDZESENZESTIGDUIZEND HONDERDTWEEËNTWINTIG EURO DRIEËNTACHTIG EUROCENT (¬ 1.466.122,83) op ÉÉN MILJOEN VIJFHONDERDENZESDUIZEND NEGENTIG EURO TWEE EUROCENT (¬ 1.506.090,02), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. De voorschreven kapitaalverhoging geschiedt door inbreng in natura door de heer PLANCKAERT Thierry en zijn echtgenote mevrouw DUFOUR Yasmine van hun vordering onder tijdsbepaling op het netto-dividend, zoals toegekend in het voormelde tweede besluit van de op heden gehouden buitengewone algemene vergadering.

Op de kapitaalverhoging wordt aldus volledig ingeschreven ais volgt:

- De heer PLANCKAERT Thierry verklaart in te brengen de som van TWEEËNDERTIGDUIZEND VIERHONDERDENVIJF EURO DRIEENTACHTIG EUROCENT(¬ 32.405,83);

- Mevrouw DUFOUR Yasmine verklaart in te brengen de som van ZEVENDUIZEND VIJFHONDERDÉÉNENZESTIG EURO ZESENDERTIG EUROCENT (¬ 7.561,36).

ZESDE BESLUIT: VASTSTELLING VERWEZENLIJKING TWEEDE KAPITAALVERHOGING

De buitengewone algemene vergadering stelt vast, en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat voorgaande kapitaalverhoging van NEGENENDERTIGDUIZEND NEGENHONDERDZEVENENZESTIG EURO NEGENTIEN EUROCENT (¬ 39.967,19) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ÉÉN MILJOEN VIJFHONDERDENZESDUIZEND NEGENTIG EURO TWEE EUROCENT (¬ 1.506.090,02), vertegenwoordigd door ZESDUIZEND DRIEHONDERDZESENZESTIG (6.366) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk ÉÉN! ZESDUIZEND DRIEHONDERDZESENZESTIGSTE (1/6.366ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Aldus ziet het aandelenbezit van de vennootschap er uit als volgt:

- de heer PLANCKAERT Thierry bezit VIJFDUIZEND HONDERDZESTIG (5.160) aandelen, met een vertegenwoordigende kapitaalwaarde van ÉÉN MILJOEN TWEEHONDERDTWINTIGDUIZEND ZEVENHONDERDZEVENTIG EURO TWEEËNVEERTIG EUROCENT (¬ 1.220.770,42);

- mevrouw DUFOUR Yasmine bezit DUIZEND TWEEHONDERDENZES (1.206) aandelen, met een

vertegenwoordigende kapitaalwaarde van TWEEHONDERD VIJFENTACHTIGDUIZEND

DRIEHONDERDNEGENTIEN EURO ZESTIG EUROCENT (¬ 285.319,60);

ZEVENDE BESLUIT; WIJZIGING STATUTEN INZAKE HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

De buitengewone algemene vergadering besluit, in uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen, artikel

vijf van de statuten te wijzigen, door aanneming van volgende nieuwe tekst;

"Artikel 5 - Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op ÉÉN MILJOEN VIJFHONDERDENZESDUIZEND NEGENTIG EURO TWEE

EUROCENT (¬ 1.506.090,02).

Het is gesplitst In ZESDUIZEND DRIEHONDERDZESENZESTIG (6.366) aandelen zonder nominale waarde

die ieder EEN! ZESDUIZEND DRIEHONDERDZESENZESTIGSTE (1!6.366ste) van het kapitaal

vertegenwoordigen."

ACHTSTE BESLUIT: WIJZIGING STATUTEN BETREFFENDE DE ONTBINDING EN VEREFFENING

De buitengewone algemene vergadering besluit de bepalingen van de statuten betreffende de ontbinding en

vereffening te wijzigen en in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen.

De buitengewone algemene vergadering besluit dienvolgens:

- de bestaande tekst van de statuten betreffende de ontbinding en vereffening, zijnde de artikelen

achtentwintig en negenentwintig, volledig op te heffen en te schrappen;

- twee nieuwe bepalingen te aanvaarden waarvan de tekst zal luiden als volgt:

"Artikel 28  Ontbinding

De vennootschap kan steeds ontbonden worden.

De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of de dood van een der

aandeelhouders.

Voor-

fiehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Birjtagerrbij bet Betgisreh Stwatsbiáii - r3/0Y1Z024 - Annexes dülVlómfeur belge

Tenzij wordt geopteerd voor en de mogelijkheid bestaat om overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen over te gaan tot ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één akte zal de procedure van ontbinding en vereffening verlopen als hierna omschreven.

Pet voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de raad van bestuur wordt opgemaakt en 'dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de raad van bestuur wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de aandeelhouders verzonden.

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

Véór de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. In de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

De aandeelhouders en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Artikel 29  Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars ingevolge de beslissing van de algemene vergadering moet aan de Voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd, Vereffenaars wiens benoeming niet louter bevestigd maar tevens gehomologeerd moet worden treden pas in functie na het moment van de homologatie.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de aandeelhouders bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd,

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Voormelde verplichtingen zijn niet van toepassing bij mogelijkheid tot ontbinding en afsluiting van de vereffening in één akte overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen."

NEGENDE BESLUIT: VOLMACHT - COORDINATIE

De buitengewone algemene vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Notaris Serge VAN DAMME

Afgeleverd và6r registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek der registratierechten.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte dd. 30/12/2013 - het verslag van het bestuursorgaan

- de gecoördineerde tekst der statuten - het verslag van de bedrijfsrevisor dd. 26/12/2013

de notulen van-de-algemene vergadering.dd.. 1.1112120.13

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.08.2013, NGL 30.08.2013 13506-0296-011
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.08.2012, NGL 30.08.2012 12481-0009-015
18/04/2012
ÿþ Matl Word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Iteglgq!ls

bel-ea Be Star



Ondernemingsnr : 0447.510.092

Benaming

(voluit) : VANDEWAETERE BUILDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leopold lii Laan 4, 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALSVERMINDERING  ACTUALISATIE EN AANPASSING DER STATUTEN AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN -COÜRDINATIE DER STATUTEN  VOLMACHT

Dat blijkt uit een authentieke akte verleden voor het ambt van Meester Serge Van Damme, Notaris te De Panne, op DRIEËNTWINTIG MAART TWEEDUIZEND EN TWAALF, "Geboekt te Veurne, kantoor der registratie, acht bladen, geen verzendingen, de zevenentwintig maart tweeduizend en twaalf. Reg: 5 Boek 441 Blad 71 Vak 12. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 Eur). De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) LUC DE BERGH." dat de Buitengewone Algemene Vergadering volgende besluiten met éénparigheid van stemmen heeft genomen, alhier letterlijk geciteerd;

EERSTE BESLUIT : KAPITAALSVERMINDERING

De Algemene Vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal te verminderen met VIERHONDERDDUIZEND EURO (¬ 400.000,00) om het te brengen van ACHTHONDERD VIJFENZEVENTIG DUIZEND EURO (¬ 875.000,00) op VIERHONDERD VIJFENZEVENTIG DUIZEND EURO (¬ 475.000,00).

Deze kapitaalsvermindering is toerekenbaar op het werkelijk gestort kapitaal, zonder dat er op enige wijze reserves worden uitbetaald.

De Vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalsvermindering, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

Het maatschappelijk kapitaal van VIERHONDERD VIJFENZEVENTIG DUIZEND EURO (¬ 475.000,00) zal aldus vertegenwoordigd zijn door VIERDUIZEND TWEEHONDERD VIJFENVIJFTIG (4255) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van ËËN/ VIERDUIZEND TWEEHONDERD VIJFENVIJFTIGSTE (1/4.255ste) van het kapitaal.

De Algemene Vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van VIERHONDERDDUIZEND= EURO (¬ 400.000,00) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van de bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, en geeft opdracht, na afloop van voormelde periode, aan de raad van bestuur om nadien aan de aandeelhouders volgende bedragen uit te betalen en dit in overeenstemming met hun actueel aandelenbezit:

* aan de Heer Thierry PLANCKAERT, ten bedrage van DRIEHONDERDVIERENTWINTIGDUIZEND DRIEHONDERDVIERENTWINTIG EURO TWEEËNDERTIG EUROCENT (¬ 324.324,32)

*aan Mevrouw Yasmine DUFOUR, ten bedrage van VIJFENZEVENTIGDUIZEND

ZESHONDERDVIJFENZEVENTIG EURO ACHTENZESTIG EUROCENT (¬ 75.675,68)

TWEEDE BESLUIT  ACTUALISATIE EN AANPASSING DER STATUTEN AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

1.De Algemene Vergadering besluit artikel 8 van de statuten, betreffende de aard van de aandelen, te' wijzigen, daar alle aandelen van de vennootschap reeds op naam staan, zoals blijkt uit het aandelenregister van de vennootschap.

De Algemene vergadering besluit derhalve; -'om de volledige tekst van artikel 8 van de bestaande statuten te schrappen

- om deze te vervangen door een nieuwe tekst zoals deze is geformuleerd in artikel 8 in het hierna vermelde derde besluit.

2.De Algemene vergadering besluit artikel 12, zesde lid van de statuten te wijzigen door tussen de woorden 'eindigt' en 'bij' volgende woorden in te voegen: 'in het zesde jaar na hun benoeming'.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

3.De Algemene vergadering besluit artikel 29 van de statuten, betreffende de vereffening, te wijzigen door schrapping van de woorden `of gehomologeerd' in de tweede alinea van de bestaande statuten.

DERDE BESLUIT: COORDINATIE DER STATUTEN

Gegeven de voorbeschreven besluiten, besluit de Algemene Vergadering vervolgens tot de coördinatie der statuten.

Aldus luiden de statuten ais volgt

STATUTEN

HOOFDSTUK I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 - Rechtsvorm-Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap en draagt de naam "VANDEWAETERE BUILDING".

De vennootschapsnaam zal gebruikt worden in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Naamloze Vennootschap", of door de afkorting "N.V.".

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8670 Koksijde, Leopold III laan 4.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan bij gewone beslissing van de raad van bestuur, bijhuizen en agentschappen in België of in het buitenland oprichten.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, in het algemeen en in eigen naam of voor rekening van derden zowel in België of in het buitenland de volgende activiteiten uit te baten :

1. De uitbating van een hotel en of appert  hotel - het verhuren van kamers met of zonder ontbijt - het inrichten van conferenties, vergaderingen en seminaries.

Het verkopen van kleine souvenirs - postkaarten en dergelijke.

Het verkopen van tabakswaren - kleine versnaperingen - en dranken.

De uitbating van horecazaken zoals - restaurant - tea room -brasserie - en verder alles wat betrekking heeft op de kookkunst, de aan - verkoop van voedingswaren en dranken - de invoer en uitvoer - de groot- en kleinhandel van voeding en dranken.

Het uitbaten van instellingen die gerechten verschaffen - self-service - verbruiksalon - het bestellen van maaltijden aan huis - traiteursdienst - en het verzorgen van banketten.

Het uitbaten van een winkel in luxe produkten - zoals lederwaren en schoeisel - kledij en textiel voor dames - heren - kinderen.

Het uitbaten en de aan- en verkoop van decoratie artikelen en klein meubel.

De verkoop van fantasiejuwelen en sierstenen.

2.Het beheren van een onroerend patrimonium, het valoriseren van deze door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer de aankoop, verkoop, verhuren en in huur nemen, het ruilen, het inrichten, verfraaien en onderhouden, het laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan, dit alles in de ruimste zin.

3.Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en of ondernemingen, het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut.

Het beheren van beleggingen en participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die deze vennootschap zelf voert, deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van deze vennootschap(pen).

4. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondememeingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

5. Het verwerven van licencies, brevetten, octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

6. Het verschaffen van professionele bijstand, consultancy, beheer en verwerken van administratie, boekhouding, personeel- financieel en commercieel beheer, het uitvoeren of het laten uitvoeren van alle daarop betrekking hebbende taken en verrichtingen, deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de client.

De vennootschap mag haar doel overal verwezelijken, zowel in België ais in het buitenland op aile wijzen en volgens aile modaliteiten die zij het best geschikt achten.

Alle voorgaande aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. Ze dienen zo breed mogelijk opgevat worden daarin begrepen in het algemeen alle commerciële, industriële,

a 4 e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

financiële, roerende en onroerende handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap, of die van aard zijn de verwezelijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelf maar bevorderend zijn, met uitzondering van deze operaties die wettelijk voorbehouden zijn aan banken, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of grceperingen, bestaande of op te richten,zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen onder gelijk welke vorm aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur of administratie,

De vennootschap mag bijgevolg en al dan niet mits vergoeding optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg of garant stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met of zonder zakelijke en of persoonlijke zekerheden, behoudens wettelijke beperkingen terzake.

De bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving ter zake.

De algemene vergadering der aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf één april negentienhonderd tweeënegentig.

Het Wetboek Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

HOOFDSTUK Il ; KAPITAAL - AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN

Artikel 5 - Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op VIERHONDERD VIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 475.000,00).

Het is gesplitst in VIERDUIZEND TWEEHONDERD VIJFENVIJFTIG(4.255) aandelen zonder nominale waarde die ieder 1=ÉNNIERDU1ZEND TWEEHONDERDVIJFENVIJFTIGSTE (1/4.255ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 8 - Vorm van de aandelen

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de

vennootschap.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan.

De waarde van de aandelen kan gesplitst worden in naakte eigendom en vruchtgebruik.

Artikel 11 - Obligaties

De vennootschap mag steeds overgaan tot het uitgeven van kasbcns en obligaties. Een dergelijke uitgifte

dient te geschieden met inachtneming van het Wetbcek Vennootschappen.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 12 - Benoeming en ontslag van de bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders,

al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene

vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee

aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone

algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders

zijn.

De statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent in geval

van staking van stemmen, houdt van rechtswege op gevolg te hebben totdat de raad van bestuur opnieuw uit

ten minste drie leden bestaat,

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering,

Zolang het Wetboek Vennootschappen niet gewijzigd is dienaangaande, mag de duur van hun opdracht de

zes jaar niet overschrijden.

Hun opdracht eindigt.in het zesde jaar na hun benoeming bij de sluiting van de jaarvergadering.

De bestuurders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. Een

bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging

kan worden voorzien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 16 - Bevoegdheid van de raad van bestuur

A. INTERN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of

dienstig zijn tot het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de

algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht,

kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals de vertegenwoordiging wat dit

bestuur aangaat opdragen:

- hetzij aan één of meerdere bestuurders;

- hetzij aan één of meer directeurs, die al dan niet lid zijn van de raad van bestuur.

Tot de daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten verricht

worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

De Raad mag eveneens bijzondere machten verlenen aan één of meerdere lasthebbers,

De Raad van bestuur regelt de benoemingen, het ontslag en de bezoldigingen en maakt de volmachten

bekend in bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

B. EXTERN BESTUUR

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de raad van bestuur als college, zijn hetzij de gedelegeerde bestuurder, hetzij twee bestuurders, collegiaal optredend, bevoegd om de vennootschap in de handelingen en in rechte te vertegenwoordigen.

De gedelegeerde bestuurder aan wie deze algemene vertegenwoordigingsmacht is toegekend, wordt benoemd door de raad van bestuur bij beslissing genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, "

De gedelegeerde bestuurder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen,

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders ingeval van overdreven volmacht,

Artikel 17 - Bekendmaking van benoeming of ambtsbeëindiging van bestuurders

De benoeming van de leden van de raad en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekend te worden gemaakt.

Artikel 18 - Verantwoordelijkheid van de bestuurders

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap.

Tegenover de vennootschap en tegenover derden zijn de bestuurders verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben overeenkomstig de voorschriften terzake van het Wetboek Vennootschappen.

Artikel 19 - Verbintenissen van de vennootschap

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen gesteld door de raad van bestuur, door de bestuurders bevoegd om haar te vertegenwoordigen of door de gevolmachtigde voor het dagelijks bestuur, zelfs indien deze handelingen de grenzen van haar doel overschrijden, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doe! overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn, met dien verstande nochtans dat de bekendmaking der statuten alleen onvoldoende is om dit bewijs te leveren.

TOEZICHT

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 22 - Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden de eerste donderdag van de maand juni om vijftien uur in de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproeping te bepalen.

Ten aile tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort.

De raad van bestuur en commissarissen zijn verplicht een bijzondere algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk éénlvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

Artikel 24 - Stemrecht

Elk kapitaalaandeel heeft recht op één stem.

INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE -WINSTVERDELING

Artikel 25 - Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur

de inventaris op alsmede de jaarrekening overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vomit één geheel. De raad van bestuur stelt bovendien een jaarverslag op waarin zij hun bestuur verantwoorden.

Artikel 26 - Bestemming van de winst - Reserve

Van het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, na aftrek van alle onkosten, wordt vijf procent bestemd tot aanleg van de wettelijke reserve tot het wettelijk minimum van tien procent van het kapitaal zal bereikt zijn.

Het overige wordt verdeeld bij beslissing van de algemene vergadering,

De algemene vergadering kan eveneens beslissen dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd. Overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen mag geen uitkering geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door diegenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in hun voordeel in strijd was met de voorschriften, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig konden zijn.

Artikel 27 - Interimdividend

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen.

ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 28 - Ontbinding

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het minimum bedrag bepaald in het Wetboek Vennootschappen kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. in voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren..

Wanneer bij vereniging van alle aandelen in één hand, binnen het jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen, of deze niet is ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van aile aandelen In zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel 29 - Vereffening

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zallzullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald. HOOFDSTUK IX - KEUZE VAN WOONPLAATS

HOOFDSTUK X - VENNOOTSCHAPPENWET

VIERDE BESLUIT : VOLMACHT

Er wordt door alle aanwezige comparanten bij deze bijzondere volmacht verleend aan Accountants- en Fiscaalkantoor "FLAMAND & PARTNERS" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, kantoorhoudend te 8300 Knokke-Heist, 't Walletje, 18, evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder Mevrouw Pascale HILLEWAERE, Hortensialaan 4 te Knokke-Heist, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de bevoegde belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook ten aanzien van de diensten van het Handelsregister en van de Kamer van Ambachten en Neringen (desgevallend de Kruispuntbank van Ondernemingen en het Ondernemingsloket) teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen, en alle nodige administratieve verrichtingen in naam en voor rekening van de vennootschap te kunnen uitvoeren, alsook ten aanzien van de diensten van het Belgisch Staatsblad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSE

(get.) Meester Serge Van Damme

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een gelijkvormig afschrift van de akte de dato 23/03/2012 (bevattende gecoördineerde statuten)

tbehotWen aan het BeloiCch staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2011 : VE033732
17/06/2011 : VE033732
15/06/2011 : VE033732
07/04/2011 : VE033732
15/06/2010 : VE033732
10/08/2009 : VE033732
11/06/2009 : VE033732
01/08/2008 : VE033732
09/07/2007 : VE033732
28/04/2006 : VE033732
29/06/2005 : VE033732
02/06/2005 : VE033732
09/02/2005 : VE033732
09/12/2004 : VE033732
02/07/2004 : VE033732
26/06/2003 : VE033732
17/06/2003 : VE033732
15/08/2001 : VE033732
12/08/2000 : VE033732
09/10/1999 : VE033732
17/06/1992 : VE33732
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.03.2016, NGL 25.07.2016 16343-0509-012

Coordonnées
VANDEWAETERE BUILDING

Adresse
LEOPOLD III LAAN 4 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande