VANDEZANDE-BRYSSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDEZANDE-BRYSSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 557.929.449

Publication

12/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handteliernng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

men

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

/

r Gent Afdeling Oostende

De griffier

 fflii111111111111>

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernerningsnr : çel_. uej 44/ Benaming

(voLuit) VANDEZANDE-BRYSSE

(verkort)

Rechtsvorm " Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8810 Lichtervelde, Marktstraat 20

(volled tg adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING-BENOEMINGEN

UIT DE AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURiAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440 te Torhout op achtentwintig juli tweeduizend en veertien.

BLIJKT DAT

jongeheer VANDEZANDE Matthias Gerard Wilfried, bediende, geboren te Roeselare op twee mei

negentien-'honderd wonende te 8820 Torhout, Ernest Claeslaan 77, ongehuwd,

Rijksregistemummer Matthias VANDEZANDE : 80.05,02.195-05 (Nummer identiteitskaart 591 8299527 18 uitgereikt op 24.07.13).

2. mejuffrouw BRYSSE Ellen, bediende, geboren te Roeselare op twee januari negentien-'honderd een-'en-itach-'tig, wonende te 8820 Torhout, Ernest Ciaeslaan 77, ongehuwd,

Rijksregistemummer Ellen BRYSSE 81.01.02.124-69 (Nummer identiteitskaart 591 3609490 28 uitgereikt op 11.06.11).

Een besloten vennootschap met beperic-de aan-isprake-ijijkheid hebben opgericht onder de benaming VANDEZANDE-BRYSSE, met zetel te 8810 Lichtervelde, Marktstraat 20.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verrichten van werkzaamheden van bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten overeenkomstig de wet van tweeëntwintig maart tweeduizend en zes betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiéle instrumenten of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren;

- het verrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemiddeling overeenkomstig de wet van zevenentwintig maart negentienhonderd vijfennegentig betreffende de verzekerings- en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren.

Het Is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bankk, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen verwerven die een rechtstreeks verband hebben met de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan de verkoop, de promotie, de afbraak en de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur  en verhuur, de ruil, de verkavelingen, in het algemeen,alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan  en verkoop, de huur  en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren,aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- Het verwerven en aanhouden van participaties, ln eender welke vorm, in alle bestaande of op te richtentindustriffle, commerciële, financiële landbouw of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede

het verlenen van technische, administratieve en Financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de onderhavige akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in gelijke aandelen zonder nominale waarde, die een één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoondigert Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort in speciën, ten beloop van een/derde, als volgt : a) door de voornoemde jongeheer Matthias VANDEZANDE op honderdtwintig (120) aandelen, en b) door voornoemde mejuffrouw Ellen BRYSSE op zesenzestig (66) aandelen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de jongeheer Matthias VANDEZANDE, bediende, wonende te 8820 Torhout, Ernest Claeslaan 77, die venklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevesti-iging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hierte-gen verzet. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Venn_ootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het mandaat is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Het batig saldo van de veref-ifening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijk-,stelling ervan inzake volstorting.

De sluiting van het eerste boekjaar wordt vastgesteld op eenendertig december tweeduizend en vijftien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en zestien.

Voor-

behouden

àun het

Belgisch

I Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Afschrift van-de oprichting.

Op de laatste b17 var, Luik E v&ki çj9 Naam ei licienanighelci van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) tinvuegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
VANDEZANDE-BRYSSE

Adresse
MARKTSTRAAT 20 8810 LICHTERVELDE

Code postal : 8810
Localité : LICHTERVELDE
Commune : LICHTERVELDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande