VANDIERENDONCK VERZEKERINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDIERENDONCK VERZEKERINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.610.448

Publication

30/01/2013
ÿþ M°d W°,d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R SLICE

NEERGELEGD

r Ltli:J -1. 01. 2013

AATSBLA ,_

RECHTBMÉMOPHANDEL t!!'1wTRI I[C

II1i1Ni11iNiiiiw~iu~iiwiw MaNITEL' 22 -ci r:LGISCH S





Ondernemingsnr : S-OZ 640 414

Benaming

(voluit) : VANDIERENDONCK VERZEKERINGEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 Wevelgem, Grote Markt 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

Uit een akte verleden voor notaris Ann Strobbe te Wevelgem op twee januari tweeduizend en dertien, ter; registratie neergelegd,

BLIJKT DAT :

1. De heer VANDIERENDONCK Dirk Hans Florent, geboren te Zwevezele op 2 maart 1963 (identiteitskaartnummer 591 6451679 20, nationaal nummer 630302 215 02), echtgenoot van mevrouw Ducoulombier Martine hiernagenoemd, wonend te 8560 Wevelgem, Dennenstraat 5;

2, Mevrouw DUCOULOMBIER Martine Jeanne, geboren te Wevelgem op 10 juli 1964, (identiteitskaartnummer 591 4620703 16, nationaal nummer 640710 330 84), echtgenote van de heer Vandierendonck Dirk voornoemd, wonend te 8560 Wevelgem, Dennenstraat 5;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, genaamd VANDIERENDONCK VERZEKERINGEN", gevestigd te 8560 Wevelgem, Grote Markt 20, die begint op datum van de neerlegging van een uitgifte van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te; Kortrijk en waarvan zij de statuten hebben bepaald zoals hierna opgegeven wordt.

Inbreng in natura:

1° Verslag van de bedrijfsrevisor;

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin', vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, werd. aangesteld door de oprichters, en heeft het door artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, voorgeschreven verslag opgemaakt betreffende de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng. De besluiten van dit verslag luiden. als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA VANDIERENDONCK VERZEKERINGEN kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen te verhogen met een vergoeding in R/C;

2.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet;

Het attest van het sociaal verzekeringsfonds werd op datum van onderhavig verslag nog niet bekomen. Bijgevolg blijft de overnemer hoofdelijk aansprakelijk voor de openstaande schulden van de overlater met. betrekking tot de sociale bijdragen.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een eventueel uitwinningsrisico voor de vennootschap wegens het ontbreken van een dubbele boekhouding.,

3.De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder nominale waarde, te verhogen met een vergoeding in R/C;

4,De ais tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura van het beroepsfonds, bestaande, uit 240 aandelen zonder nominale waarde van de BVBA VANDIERENDONCK VERZEKERINGEN, wordt:

toegekend aan de huwgemeenschap Vandierendonck  Ducoulombier. De lidmaatschapsrechten worden; toegekend aan de heer Dirk Vandierendonck (181 aandelen) en mevrouw Martine Ducoulombier (59 aandelen).? Deze vergoeding wordt verhoogd met een vergoeding in lopende rekening tbv 126.250,00 EUR toegekend aan de heer en mevrouw Dirk Vandierendonck -- Ducoulombier Martine.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 27 december 2012

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd ex ultimo door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor,"

Dit verslag handelt over de beschrijving en waardering van de ingebrachte vermogensbestanddelen alsook

over de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding.

2° Bijzonder verslag van de oprichters

Deze inbreng in natura heeft eveneens het voorwerp uitgemaakt van een bijzonder verslag van de

oprichters, waarvan lezing wordt gegeven.

Deze beide verslagen zullen neergelegd worden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, samen

met een expeditie van onderhavige akte.

Dc genoemde echtgenoten Disk VAt`t 3 ERENDONC Ç- DUCOULOMBiER Mastfine, rresktiasen in de

vennootschap de hierna beschreven inbreng in natura te doen.

3° Beschrijving van de inbreng :

inbreng beroepsfonds Dirk Vandierendonck: het betreft de inbreng van het beroepsfonds op naam van de

heer Dirk Vandierendonck, voornoemd, op basis van een toestand afgesloten per 1 januari 2013, voor een

totale inbrengwaarde van driehonderd zesenzestigduizend tweehonderd vijftig euro (366.250E), en bevattende

navolgende vermogensbestanddelen:

EUR

Personeel P.M

immateriële vaste activa (rendementswaarde) 323.750,00

Materiële vaste activa (gebruikswaarde) 42.500,00

366.250,00

4° Voorwaarden van de inbreng:

-De inbrengers verklaren dat er geen schulden zijn, noch hangende geschillen waarvoor de vennootschap kan worden uitgewonnen;

-De inbrengers leggen een attest voor van de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, dedato 7 december 2012, waaruit blijkt dat er lastens de heer Dirk Vandierendonck voornoemd, geen enkele bijdrage die een zekere en opeisbare schuld uitmaakt, verschuldigd is en wordt bevestigd dat diezelfde persoon niet het voorwerp van een gerechtelijke procedure tot invordering van de bijdragen is;

-De inbrengers leggen tevens het attest voor dat werd afgeleverd door het ontvangkantoor der directe belastingen Wevelgem op 20 december 2012 in toepassing van artikel 442bis van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, waarbij bevestigd wordt dat er lastens de inbrengers geen aanslag gevestigd was die een zekere en vaststaande schuld vormt en dat er in hoofde van diezelfde personen geen fiscaal controleonderzoek is als bedoeld in artikel 442bis, $3, 3e lid, van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

5° Vergoeding

Deze inbreng wordt, met uitdrukkelijke toestemming van de comparanten, deels vergoed met aandelen, en deels met een vergoeding in lopende rekening, en wel als volgt:

Voor de inbreng in natura van het beroepsfonds ten belope van tweehonderd veertigduizend euro (240.000,00 EUR), worden tweehonderd veertig (240) aandelen toegekend aan de huwgemeenschap VANDIERENDONCK- DUCOULOMBIER.

De eigendomsrechten van de als tegenprestatie toegekende aandelen komen toe aan de huwgemeenschap Vandierendonck  Ducoulombier, voormeld,

De lidmaatschapsrechten worden als volgt verdeeld:

-Aan de heer Dirk Vandierendonck, die aanvaardt: 181 aandelen

-Aan mevrouw Martine Ducoulombier, die aanvaardt: 59 aandelen

240 aandelen

Voor het resterende deel van de inbreng in natura van het beroepsfonds, zijnde honderd zesentwintigduizend tweehonderd vijftig euro (126.250,00 EUR), wordt een vergoeding in lopende rekening toegekend aan de echtgenoten VANDIERENDONCK- DUCOULOMBIER, wat uitdrukkelijk wordt aanvaard door beide comparanten.

De verschijners stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en geheel volgestort is.

STATUTEN

Artikel 1.- Naam

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam " VANDIERENDONCK VERZEKERINGEN".

Artikel 2,- Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 Wevelgem, Grote Markt 20 en kan in België worden verplaatst naar om het even waar in het Nederlands taalgebied of in het tweetalig Brussels Gewest, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), die over aile bevoegdheden beschikken om op authentieke wijze de wijziging van de statuten vast te stellen die hieruit voortvloeit, en die zorgen voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, de neerlegging ter griffie van een aangepaste coördinatie van de statuten, en desgevallend voor de wijziging van de inschrijving in het rechtspersonenregister.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan, bij gewone beslissing van de zaakvoerders, kantoren, administratieve zetels, uitbatingszetels, bijkantoren, vertegenwoordigingen, agentschappen of opslagplaatsen inrichten in België en in het buitenland.

Elke wijziging van de zetel van de vennootschap, of de oprichting in België of in het buitenland, van een filiaal of bijkantoor moet vooraf en onverwijld ter goedkeuring aan de NV KBC Verzekeringen worden meegedeeld.

Artikel 3.- Doel

De vennootschap heeft tot doel;

1, Het optreden als bemiddelaar en beheerder van een verzekeringsportefeuille van "KBC Verzekeringen", of voor alle toekomstige rechtsopvolgers, overeenkomstig het contract en alle bijvoegsels van zelfstandige agentuur, dat zal gesloten worden tussen de vennootschap en KBC verzekeringen.

Deze verrichtingen omvatten daarnaast ook het verstrekken van advies in alle administratieve en financiële verrichtingen voor rekening van derden, opstellen van studies, het verrichten van arbitrage en dispatching, de expertise en de schaderegeling.

2. In het kader van de dienstverlening bij bovenstaande activiteiten, en steeds aanvullend met deze activiteiten heeft de vennootschap nog volgende doelstellingen;

Het verlenen van dienstprestaties van administratieve en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

Daarin wordt onder andere begrepen:

- de raadgeving, studie en organisatie inzake handels-, financiële en sociale aangelegenheden;

- het verlenen aan bedrijven van advies en bijstand en het voeren voor deze bedrijven van het beleid en het beheer op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak;

- het organiseren van de administratieve diensten van de ondernemingen, evenals de consult inzake deze organisatie;

- het organiseren van het aankcop- en verkoopbeleid van de ondernemingen.

3, Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur, en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere top-functies die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

4. Het huren en verhuren en het terbeschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen, installaties en van personeel.

5. Het beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals - ten exemplatieve titel - het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten. Het beheer van onroerende goederen kan gebeuren alleen of in participatie, voor eigen rekening.

6. Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving onder meer de vorm van een naamloze vennootschap en een hoger kapitaal vereist is; het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van aile soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waarvoor in de wetgeving geen bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd.

De vennootschap kan tot waarborg van eigen verbintenissen, haar goederen in hypotheek of in pand geven, inclusief haar eigen handelszaak.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden, en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, onder meer het bemiddelen inzake kredieten, effecten, deposito's of verzekeringen ten behoeve van KBC Bank met zetel te Brussel.

De wijziging van het doel van de vennootschap behoeft de voorafgaande goedkeuring van de NV KBC Verzekeringen,

Artikel 4.- Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5.- Kapitaal van de vennootschap

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweehonderd veertigduizend euro (240.000,00 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd veertig (240) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt het tweehonderd veertigste van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 19.- Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die natuurlijke personen en vennoot moeten zijn, en samen steeds minimum vijfenzeventig (75) procent van het stemgerechtigd kapitaal moeten bezitten. Zij zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

w Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar. Over benoeming en ontslag van een zaakvoerder moet de algemene vergadering steeds beslissen met een bijzondere meerderheid van stemmen, gelijk aan de meerderheid die voor een statutenwijziging is vereist.

Wanneer deze vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd van een andere rechtspersoon, is/zijn haar zaakvoerder(s) verplicht onder haar vennoten, zaakvoerders) of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijke persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht in haar naam en voor haar rekening. De zaakvoerder(s) mogen deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Een uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerder(s) houdende de benoeming/ontslag van de vaste vertegenwoordiger moet overgemaakt worden aan de bestuurde vennootschap, met oog op neerlegging daarvan ter griffe van de Rechtbank van Koophandel en publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 20.- Statutaire zaakvoerder

De heer Dirk Vandierendonck voornoemd, wordt als statutaire zaakvoerder van de vennootschap aangesteld, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel 21,- Plaatsvervangend niet-statutair zaakvoerder

In geval van overlijden of ontslag van (één of beide) voornoemde statutaire zaakvoerder(s), of in geval van gerechtelijke vaststelling dat de statutaire zaakvoerder niet meer voldoende wilsgeschikt is, zal deze van rechtswege door de plaatsvervangende niet-statutaire zaakvoerder opgevolgd worden, die bij buitengewone algemene vergadering zal worden aangesteld als opvolgende niet-statutaire zaakvoerder.

In geval een zaakvoerder wordt opgevolgd door de plaatsvervangende niet-statutaire zaakvoerder, wordt de werking van de vennootschap beperkt tot het beheer van het vermogen, en blijft de vennootschap, zoals in de samenwerkingsovereenkomst met de NV KBC Verzekeringen bedongen, het beheer van de portefeuille van KBC Verzekeringen waarborgen gedurende uiterlijk drie maanden na de wijziging en voor zover de vennootschap gedurende deze periode blijft voldoen aan de voorwaarden voor verzekeringsdistributie,

Indien binnen deze periode geen zaakvoerder wordt aangeduid die door de NV KBC Verzekeringen wordt aanvaard in vervanging van de op te volgen statutaire zaakvoerder, of indien de vennootschap niet langer voldoet aan de wettelijke voorwaarden inzake verzekeringsdistributie, dan wordt het beheer van de portefeuille van rechtswege overgedragen aan de NV KBC Verzekeringen, één en ander met toepassing van de contractuele afspraken van de vennootschap met NV KBC Verzekeringen, inzake ovemamevergoeding en rietconcurrentiebeding. Eenzelfde afspraak geldt indien de aandelen niet langer voor minstens vijfenzeventig (75) procent in het bezit zijn van een aandeelhouder-agent die door de NV KBC Verzekeringen werd erkend als persoon belast met de dagelijkse leiding,

Artikel 23.- Extern en intern bestuur/beperkingen

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en In rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door haar bijzondere mandatarissen binnen de begrenzing van hun mandaten.

Evenwel dient de effectieve leiding van het KBC agentschap waargenomen te worden door voornoemde statutaire zaakvoerder, namelijk de heer Dirk Vandierendonck voornoemd, die in de KBC samenwerkingsovereenkomst als zaakvoerder wordt vermeld. Deze bevoegdheidsbeperking is niet tegenwerpelijk aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar gemaakt is. Ook voor de overdracht van de effectieve leiding van de vennootschap of voor de vervanging van de zaakvoerders dient vooraf KBC Verzekeringen NV ingelicht te worden.

Artikel 25.- Bijeenkomst

De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand juni van elk jaar om negentien uur. Artikel 30.- Boekjaar en jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december,

Artikel 31.- Verdeling van de winst

Op de winst van het boekjaar wordt minstens vijf procent (5 %) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift ; van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,

Artikel 44. respect voor samenwerkingsovereenkomst met KBC Verzekeringen NV - verplichte goedkeuring statutenwijzigingen

De vennootschap, haar vennoten en zaakvoerders verbinden zich ertoe alle bepalingen te respecteren van de samenwerkingsovereenkomst(en) (met eventuele bijlagen en ondergeschikte overeenkomsten) die zij voor de exploitatie van deze vennootschap met de NV KBC Verzekeringen hebben gesloten en zullen sluiten.

De wijziging van de statuten van de vennootschap moet vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen worden meegedeeld.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1.-Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2013.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede zaterdag van juni van het jaar 2014. 2.-Commissaris.

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

3; Ovememing van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting.

Alle verbintenissen, en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, alsmede alle activiteiten ondernomen sinds ;15 juli 2012 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden , overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die ' uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

4.-Volmachten.

De BVBA LUMINAD, met zetel te 8560 Gullegem, Voetweg 14, en haar aangestelden, of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen ais lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hierbij neergelegd : expeditie van de akte; verslag van de bedrijfsrevisor en bijzonder verslag van de oprichters

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 28.08.2015 15500-0329-013

Coordonnées
VANDIERENDONCK VERZEKERINGEN

Adresse
GROTE MARKT 20 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande