VANDIPAINT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VANDIPAINT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 434.582.071

Publication

30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 24.09.2013 13593-0084-015
02/08/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Staatsblad - 02/08/2013 Annexes du Moniteur belge

Mod Word li,M1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UREELCE NEERGELEGD

7- 2013 9 0, 07, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

STAATSBLAD arl ~eQ~.TRIJK

Ondernemingsnr : 0434.582.071

Benaming

(voluit) : VANDIPAINT

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ANZEGEMSEWEG 55 te 8790 WAREGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel van de notulen van de raad van bestuur van de Vennootschap gehouden op 1 juli 2013 om 10 uur; op de maatschappelijk zetel van de Vennootschap

In overeenstemming met de aan haar voorleende bevoegdheid in overeenstemming met artikel 2 van de statuten van de Vennootschap, dat bepaalt dat "(...) bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welk plaats in België worden overgebracht, mits inachtneming van de taalwetgeving", beslist de raad van bestuur unaniem om de maatschappelijk zetel van de Vennootschap te verplaatsen naar het volgend adres, en' dit met ingang vanaf 1 juli 2013: Kalkhoevestraat 1 te B-8790 Waregem.

Tweede besluit: Volmachten met het oog op de uitvoering van de beslissingen genomen door deze raad van bestuur

De raad van bestuur beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan iedere bestuurder en aan Patrick Della FAILLE, Virginie BAZELMANS en Michaël ZADWORNY, advocaten met kantoor te Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle bovenvermelde beslissingen uit te voeren en om alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op de aanpassing van de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en desgevallend bij de BTW, of enige andere administratie, en om aile handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de ondertekening van alle publicatieformulieren en andere documenten).,

( .)1r

Michaël ZADWORNY

Lasthebber

1111111

13121619*

MON1TE

2 B - LGISCH

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/02/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

111%1503 2 5 -01- 2 3

BELGISCH STAR SI3lAD





UI

EERGELEGD

a 1, 01. 2013

RECHTSANK KOOPHANDBL

KCGlIirtigt

Ondernerningsnr : 0434.582.071

Benaming (voluït) : VANDIPAINT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Anzegemseweg 55

8790 Waregem

Onderwerp akte :OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM  STATUTENWIJZIGINGEN -- MACHTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke,' vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op achtentwintig december tweeduizend en twaalf; en neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk vóór de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap VANDIPAINT, waarvan de zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Anzegemseweg 55, beslist heeft

I. alle door haar gehouden aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De aandelen op naam hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de vernietigde aandelen aan toonder.:;£ 2. de statuten van de vennootschap te wijzigen als volgt:

- vervanging van artikel 8.

- vervanging van de derde en vierde alinea van artikel 16 als volgt:

"Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden,

Elke oproeping tot een algemene vergadering gebeurt per brief, bevattende de agenda. Deze brieven worden aangetekend : verzonden, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een; ander communicatiemiddel te ontvangen, De oproepingen worden minstens vijftien dagen vóór de algemene vergadering' naar de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissaris(sen) opgestuurd.

,' Samen met de oproepingsbrief wordt aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissaris(sen), een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten worden ter', beschikking gesteld.

De aandeelhouder, bestuurder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder, bestuurder of commissaris kan er tevens voor of na de' bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief,"

- schrapping van artikel 17. "

- hernummering van de artikelen zodat artikel 18 artikel 17 wordt, artikel 19 artikel 18, enzovoort, tengevolge waarvan de statuten voortaan 25 artikelen zullen tellen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, volmacht, aandelenregister, historiek coordinatie" .

I.RAES, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/01/2013
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEUR

Z 3 -os-

GISCH STA

BELGE

2112

~

a r s, +~~ _A.

NEERGELEG D

.,

-- B. 01. 2013

RECHTBMVDOPHANDEl_

I,nr,rnl .!,

IlI iuiisius~i

*13018479*

I~ BEL

V11

Ondernemingsar : 0434.582.071

Benaming

(voluit) : Vandipaint

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Anzegemseweg 55, 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van bestuurder, benoeming en ontslag van gedelegeerd bestuurder en intrekking van volmachten

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder van 20 december 2012.

De enige aandeelhouder heeft kennis genomen van het ontslag van de heer Didier VANDEN WEGHE ais' bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 31 december 2012. Het mandaat van de heer Didier VANDEN WEGHE als bestuurder van de vennootschap heeft aldus een einde genomen op 31 december 2012.

Er werd een bijzondere volmacht verleend aan de heer Kurt AERTS, de heer Frank DEWAEL en mevrouw' Virginie BAZELMANS, do Lydien, Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel, en de heer David RICHELLE, do, Corpoconsult, Fernand Bernierstraat 15, 1060 Brussel, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de; plaatsstelling, om alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op aanpassing van; de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en om alle handelingen te: verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op publicatie in de Bijsagen tot net Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van a1fe publicatieformulieren en andere documenten).

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 20 december 2012.

De raad van bestuur heeft kennis genomen van het ontslag van de heer Didier VANDEN WEGHE als', gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 31 december 2012. Het mandaat van de heer Didier VANDEN WEGHE als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap heeft aldus een einde genomen op 31 december 2012.

De raad van bestuur heeft beslist om de heer Philippe COLIN DE VERDIERE, met woonplaats te 40 237: Düsseldorf, Rembrandtstrasse 30, Duitsland, te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

Zijn mandaat is ingegaan op 31 december 2012 tot uitdrukkelijke herroeping van dit mandaat door de raad van bestuur. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Overeenkomstig artikel 13 van de statuten van de vennootschap, wordt de vennootschap rechtsgeldig, verbonden jegens derden door de gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

De raad van bestuur heeft beslist om alle bijzondere volmachten (met inbegrip, doch niet beperkt tot, alle; verleende bankvolmachten) die de vennootschap tot op 20 december 2012 zou hebben verleend aan de heer Didier VANDEN WEGHE, uitdrukkelijk en met ingang vanaf 20 december 2012 te herroepen.

De raad van bestuur heeft beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Kurt AERTS, de heer Frank DEWAEL en mevrouw Virginie BAZELMANS, do Lydian, Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel, en de heer David RICHELLE, do Corpoconsult, Fernand Bemierstraat 15, 1060 Brussel, allen alleen handelend en met de? mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om aile handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het; oog op aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de: BTW en om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden , aan het Belgisch Staatsblad beslissingen met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten).

Frank Dewael

Lasthebber

-Bijlagen- bij-het-Brelgisch Staatsb lad - 3110112013- -= Ailtrexers -dinVitetétile Urgé'

  ..... _ _

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden Recto : Naam en hoedantgheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

05/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

TEUR BELGE



r~~_ 2015 NEERGELEGD

2 4 0K. 2014

H STAATSBL4lechtbankvan

KOOPHANDEL

Gariffire. KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0434582071

Benaming

(voluit) : VANDIPAINT

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KALKHOEVETSRAAT 1 te 8790 WAREGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : BEEINDIGING MANDATEN - BENOEMINGEN

Uittreksel van de notulen van de vergadering van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap, gehouden op 29 september 2014:

Eerste besluit: einde van het mandaat van de heer Philippe COLIN DE VERDIERE als bestuurder van de Vennootschap

De Voorzitter zet uiteen dat het mandaat van bestuurder van de heer Philippe COLIN DE VERDIERE,, benoemd door de bijzondere algemene vergadering van de Vennootschap gehouden op 21 maart 2008 voor: een periode van 6 jaren, tot een einde kwam op de gewone algemene vergadering van de Vennootschap, gehouden in 2014 en beraadslagend op de goedkeuring van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2013.; Maar op deze gelegenheid werd zijn mandaat niet hernieuwd en werd er geen opvolger benoemd. De Voorzitter, wijst er nochtans op aan dat het mandaat van een bestuurder niet automatisch tot een einde komt op termijn.; De bestuurder blijft in functie, met zijn rechten en verplichtingen, totdat zijn mandaat hernieuwd wordt of totdat: zijn opvolgers aangeduid worden, dit in het maatschappelijk belang van de Vennootschap, Ten gevolge hiervan,; en voor zo ver nodig, met het oog om een regelmatige werking van de Vennootschap en haar raad van bestuur, te verzekeren, beslist de algemene vergadering, dat het mandaat van bestuurder van de heer Philippe COLIN; DE VERDIERE, de facto werd verlengd tot op heden,

De algemene vergadering beslist om (i) het mandaat van de heer Philippe COLIN DE VERDIERE, als: bestuurder van de Vennootschap, met onmiddellijke ingang te beëindigen, (ii) alle bevoegdheden die hem' eerder toegekend werden te herroepen, en (iii) op de volgende gewone algemene vergadering van de Vennootschap te beslissen over de kwijting te verlenen aan de heer Philippe COLIN DE VERDIERE Met betrekking tot de uitoefening van zijn mandaat voor het lopende boekjaar.

Tweede besluit: benoeming van de heer Christophe TREMOUREUX als bestuurder van de Vennootschap

De algemene vergadering beslist om de heer Christophe TREMOUREUX, met woonplaats te (...) als, bestuurder van de Vennootschap te benoemen met effect vanaf heden, voor een periode van 6 jaar die een einde zal nemen onmiddellijk na de algemene vergadering die zich zal uitspreken over de jaarrekening van het' boekjaar afgesloten op 31 december2019. Zijn mandaat is onbezoldigd,

Herhaling van de omvang van de bevoegdheid van de bestuurders, alsook de wijze waarop zij deze; uitoefenen, conform artikel 74 van de Wetboek vennootschappen:

"De Raad van bestuur is bevoegd alle handelingen van intern bestuur te verrichten nodig of dienstig ter; verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de' wet alleen de algemene vergadering bevoegd is" (artikel 12 van de statuten van de Vennootschap)

"Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt; de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders gezamenlijk, of door: een gedelegeerd bestuurder afzonderlijk" (artikel 13 van de statuten van de Vennootschap)

De heer Christophe TREMOUREUX heeft verklaard deze benoeming te aanvaarden.

voor- behoudc MONT

aan he BeIgisc Staatsbi; 2a

BELGES(

Derde besluit: herbenoeming van de heer Didier DESCHANEL als bestuurder van de Vennootschap De Voorzitter zet uiteen dat het mandaat van bestuurder van de heer Didier DESCHANEL, benoemd door de bijzondere algemene vergadering van de Vennootschap gehouden op 31 maart 2008 voor een periode van 6' jaren, tot een einde kwam op de gewone algemene vergadering van de Vennootschap gehouden in 2014 en' beraadslagend op de goedkeuring van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2013. Maar op deze gelegenheid werd zijn mandaat niet hernieuwd en werd er geen opvolger benoemd. De Voorzitter wijst er. nochtans op aan dat het mandaat van een bestuurder niet automatisch tot een einde komt op termijn. Dei Op de laatste blz. van Luik g vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

bestuurder blijft in functie, met zijn rechten en verplichtingen, totdat zijn mandaat hernieuwd wordt of totdat zijn opvolgers aangeduid worden, dit in het maatschappelijk belang van de Vennootschap. Ten gevolge hiervan,, en voor zo ver nodig, met het oog om een regelmatige werking van de Vennootschap en haar raad van bestuur te verzekeren, beslist de algemene vergadering dat het mandaat van bestuurder van de heer Didier DESCHANEL, de facto werd verlengd tot op heden.

De algemene vergadering beslist om het mandaat van bestuurder van de heer Didier DESCHANEL, met woonplaats te (..,) te hernieuwen met effect vanaf heden, voor een periode van 6 jaar die een einde zal nemen onmiddellijk na de algemene vergadering die zich zal uitspreken over de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2019. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Herhaling van de omvang van de bevoegdheid van de bestuurders, alsook de wijze waarop zij deze uitoefenen, conform artikel 74 van de Wetboek vennootschappen:

"De Raad van bestuur is bevoegd alle handelingen van intern bestuur te verrichten nodig of dienstig ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is" (artikel 12 van de statuten van de Vennootschap)

"Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders gezamenlijk, of door een gedelegeerd bestuurder afzonderlijk" (artikel 13 van de statuten van de Vennootschap)

De heer Didier DESCHANEL heeft verklaard deze benoeming te aanvaarden.

Vierde besluit: volmachten met het oog op de uitvoering van de beslissingen genomen door huidige vergadering

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan alle bestuurders van de Vennootschap, aan mevrouw Virginie BAZELMANS, de heer Michaël ZADWORNY, de heer Frank DEWAEL en de heer Jan MARIEN, do Lydien, Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel, allen alleen handeland en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op aanpassing van de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten).(...)"

Uittreksel van de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van de vennootschap, gehouden op 29 september 2014:

Eerste besluit: Einde van het mandaat van de heer Philippe COLIN DE VERDiERE als afgevaardigde tot het dagelijks bestuur van de Vennootschap

De raad van bestuur besluit met eenparigheid van stemmen om een einde te stellen aan het mandaat van de heer Philippe COLIN DE VERDIERE als afgevaardigde tot het dagelijks bestuur en aile machten die hem toegekend werden te herroepen. De intrekking van de toegekende machten gaat in met effect vanaf heden.

Tweede besluit: benoeming van de heer Christophe TREMOUREUX ais afgevaardigde voor het dagelijks bestuur van de Vennootschap

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Christophe TREMOUREUX, met woonplaats te (...) te benoemen als afgevaardigde voor het dagelijks bestuur van de Vennootschap. Hem zal het dagelijks bestuur van de vennootschap toekomen, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap in het kader van dit dagelijks bestuur. Aangezien de heer Christophe TREMOUREUX reeds bestuurder is van de Vennootschap, zal hij de titel gedelegeerd bestuurder dragen.

Zijn mandaat gaat in met effect vanaf heden tot uitdrukkelijke herroeping van dit mandaat door de raad van bestuur. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

Artikel 13 van de statuten van de Vennootschap bepaalt het volgende: "Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders gezamenlijk, of door een gedelegeerd bestuurder afzonderlijk' (artikel 13 van de statuten van de Vennootschap).

De heer Christophe TREMOUREUX heeft verklaard deze benoeming te aanvaarden.

Derde besluit: Benoeming van de heer Didier DESCHANEL als voorzitter van de raad van bestuur

De Voorzitter zet uiteen dat hoewel artikel 10 van de statuten van de Vennootschap de mogelijkheid aan de raad van bestuur geeft om onder zijn leden een voorzitter te kiezen, deze mogelijkheid op heden nog niet toegepast werd.

Met eenparigheid van stemmen beslist de raad van bestuur om, in overeenstemming met artikel 10 van de statuten van de Vennootschap, de heer Didier DESCHANEL, gedomicilieerd te (...), bestuurder van de Vennootschap, te benoemen ais voorzitter van de raad van bestuur van de Vennootschap, met onmiddellijke ingang. Dit mandaat zal tot een einde komen op het tijdstip van de beëindiging van zijn mandaat als bestuurder. Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de raad van bestuur.

De heer Didier DESCHANEL verklaart deze benoeming te aanvaarden.

Vierde besluit: volmachten met het oog op de uitvoering van de beslissingen genomen door deze raad van bestuur

Er wordt met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht verleend aan alle bestuurders van de Vennootschap, aan mevrouw Virginie BAZELMANS, de heer Michaël ZADWORNY, de heer Frank DEWAEL en de heer Jan MARIEN, do Lydien, Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op aanpassing van de inschrijving van de Vennootschap bij de Krulspuntbank van Ondernemingen en om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten).(...)"

Voor éénsluidend uittreksel

Michaël ZADWORNY

Lasthebber

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden laan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 09.07.2012 12276-0193-016
01/07/2011
ÿþMpA 2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va

*11099114

Vo beha aan Belç Staat





21. 06. 2011

RECHTBANKf3.Q.allANDEL

KORTSI

Ondernemingsnr : 0434.582.071

Benaming

(voluit) : VANDIPAINT

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Anzegemseweg 55 - 8790 WAREGEM

Onderwerp akte : HERNIEUWING MANDAAT BESTUURDERS

Op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders, gehouden op 25 mei 2011 werd het volgende beslist :

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de bestuurder de heer Didier Vanden Weghe vervalt. Met eenparigheid van stemmen hernieuwt de vergadering het mandaat van de heer Vanden Weghe Didier, wonende te Vijvestraat 7, 8720 te Dentergem als bestuurder voor een periode van 6 jaar eindigend op de Jaarlijkse Algemene Vergadering te houden in 2017.

De vergadering stelt eveneens vast, overeenkomstig de beslissing van de Raad van Bestuur, dat het mandaat van de heer Didier Vanden Weghe als gedelegeerd bestuurder een einde nam niet de Jaarlijkse Algemene Vergadering van aandeelhouders gehouden in 2005. Met eenparigheid van stemmen heeft de Raad van Bestuur beslist de heer Didier Vanden Weghe te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder voor onbepaalde duur en dit met ingang vanaf heden. Krachtens de statuten is de vennootschap jegens derden en bij rechtshandelingen geldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder. De Raad van Bestuur bevestigt alle handelingen die sinds de Jaarlijkse Algemene Vergadering gehouden in 2005 door de heer Didier Vanden Weghe werden gesteld als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

Didier Vanden Weghe

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notahetzij

de laatste blz, van ~~ ~ ~~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ris, pan de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naaai en handtekening.

17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 14.06.2011 11163-0039-016
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 19.07.2010 10322-0243-016
08/04/2015
ÿþVoorbehoud

aan h~ Belgisi Staatsti

Mod WaN 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 6 PMI 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRUK

Griffie

Ondememingsnr : 0434,582.071

Benaming

(voile) : VANDIPAINT

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KALKHOEVETSRAAT 1, 8790 WAREGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : BEEINDIGING MANDATEN - BENOEMINGEN

Uittreksel van de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 20 maart 2015:

11(...)

Eerste besluit: Ontslag van de heer Christophe TREMOUREUX als bestuurder

De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag van de heer Christophe TREMOUREUX als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 6 maart 2015. De ondergetekenden beslissen vervolgens unaniem om = zijn mandaat te beëindigen met onmiddellijke ingang en om alle bevoegdheden die hem eerder toegekend werden te herroepen,

De ondergetekenden zullen op de volgende gewone algemene vergadering van de Vennootschap beslissing over de kwijting te verlenen aan de heer Christophe TREMOUREUX met betrekking tot de uitoefening van zijn mandaat voor het lopende boekjaar.

Tweede besluit: Benoeming van de heer Thierry GREFF als bestuurder

De aandeelhouders besluiten om de heer Thierry GREFF, met woonplaats te Rue Sébastien Mercier 44, 75015 Parijs, Frankrijk, te benoemen als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 6 maart 2015, voor, een periode die een einde zal nemen onmiddellijk na de algemene vergadering die zich zal uitspreken over de' jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2019. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Herhaling van de omvang van de bevoegdheid van de bestuurders, alsook de wijze waarop zij deze, uitoefenen, conform artikel 74 van het Wetboek Vennootschappen:

(i) overeenkomstig artikel 12 van de statuten van de Vennootschap is de raad van bestuur bevoegd om alle; handeling van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van het doel van d& vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering; bevoegd is;

(ii) overeenkomstig artikel 13 van de statuten van de Vennootschap, wordt de Vennootschap ten aanzien' van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders gezamenlijk, of door een gedelegeerd bestuurder: afzonderlijk.

De heer Thierry GREFF heeft verklaard deze benoeming te aanvaarden.

Derde besluit: Toekenning volmachten

De aandeelhouders beslissen om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Patrick della FAILLE,i mevrouw Virginie BAZELMANS en de heer Michaël Zadwomy, c/o Lydien, Haventaan 86c b113, 1000 Brussel,; allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle handelingen te verrichten en alle; documenten te tekenen met het oog op aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor dei neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten)(...)"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel van de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van de vennodtschap, gehouden op 20 maart 2015:

Eerste besluit : Ontslag van de heer Christophe TREMOUREUX als afgevaardigde tot het dagelijks bestuur, van de Vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De raad van bestuur heeft kennis genomen van het ontslag van de heer Christophe TREMOUREUX als afgevaardigde tot het dagelijks bestuur van de Vennootschap met ingang vanaf 6 maart 2015.De heer Christophe TREMOUREUX verklaart en bevestigt uitdrukkelijk geen enkele vordering te hebben ten overstaan van de Vennootschap, noch voor ontslag, noch voor ontslagvergoedingen of verloning, noch met enig ander voorwerp.

Tweede besluit: Herroeping volmachten toegekend aan de heer Christophe TREMOUREUX

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om alle volmachten (met inbegrip, doch niet beperkt tot, alle verleende bankvolmachten) die de Vennootschap tot op heden zou hebben verleend aan de heer Christophe TREMOUREUX, uitdrukkelijk en met ingang vanaf 6 maart 2015 te herroepen.

Derde besluit Benoeming van de heer Didier DESCHANEL ais afgevaardigde tot het dagelijks bestuur van de Vennootschap

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Didier DESCHANEL, met woonplaats te Avenue Eugénie 4, 92700 Colombes, Frankrijk, te benoemen als afgevaardigde voor het dagelijks bestuur van de Vennootschap met ingang vanaf 6 maart 2015 tot uitdrukkelijke herroeping van dit mandaat door de raad van bestuur,

Hem zal het dagelijks bestuur van de Vennootschap toekomen, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap in het kader van dit dagelijks bestuur. Aangezien de heer Didier DESCHANEL reeds bestuurder is van de Vennootschap, zal hij de titel gedelegeerd bestuurder dragen. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Overeenkomstig artikel 13 van de statuten van de Vennootschap, wordt de Vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders gezamenlijk, of door een gedelegeerd bestuurder afzonderlijk.

De heer Didier DESCHANEL heeft verklaard deze benoeming te aanvaarden.

Vierde besluit: Toekenning volmachten met het oog op de uitvoering van de beslissingen genomen door deze raad van bestuur.

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Patrick della FAILLE, mevrouw Virginie BAZELMANS en de heer Michaël Zadwomy, c/o Lydian, Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om aile handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten)(...)"

Voor éénsluidend uittreksel

Virginie BAZELMANS

Lasthebber

Op de Laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

04/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.10.2009, NGL 29.10.2009 09836-0072-016
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 29.08.2008 08697-0098-017
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 30.08.2007 07687-0190-016
29/08/2007 : KO115782
18/07/2006 : KO115782
31/10/2005 : KO115782
03/10/2005 : KO115782
08/09/2005 : KO115782
04/11/2004 : KO115782
30/07/2003 : KO115782
10/10/2002 : KO115782
16/09/2002 : KO115782
23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 14.09.2015 15589-0365-014
24/07/2001 : KO115782
25/01/2001 : KO115782
16/11/2000 : KO115782
06/05/1999 : KO115782

Coordonnées
VANDIPAINT

Adresse
KALKHOEVESTRAAT 1 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande