VANESTATE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANESTATE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.973.792

Publication

17/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15304579*

Neergelegd

13-03-2015

Griffie

0600973792

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

VANESTATE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte opgemaakt door notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op dertien maart tweeduizend vijftien , die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat er door de heer Vanackere, Fernand Jaak, echtgenoot van mevrouw Desmet Mia, wonende te 8510 Kortrijk (Marke), Pater Vandersteenestraat 11, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende kenmerken :

Artikel 1. - Vorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "VANESTATE".

Artikel 2. - Zetel.

De zetel is gevestigd te 8510 Kortrijk (Marke), Pater Vandersteenestraat 11.

Artikel 3. - Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met:

Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen. Het stellen van handelingen met betrekking tot onroerende goederen en dat in al zijn vormen. Het aankopen, verkopen, ruilen, verkavelen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, aanleggen van wegen, uitbaten en beheren van alle onroerende goederen, dit zowel in België als in het buitenland. Het aankopen van alle roerende en onroerende goederen, materialen en inrichtingen in dit verband.

Het uitvoeren van private werken in alle categorieën zonder beperkingen; het uitvoeren van rioleringswerken, grondwerken, funderingswerken, het optrekken en afbreken van gebouwen, landschapsverzorging, snoeien en vellen van bomen, ruimen van grachten, bouwrijp maken van kavels.

Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een eigen roerend vermogen, het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook.

Het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen en ondernemingen. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen of particulieren.

Het stellen van zekerheden voor om het even welke vennootschap, onderneming of private persoon. Het waarnemen van bestuursmandaten in, het uitoefenen van opdrachten en functies in, het leveren van diensten aan, het begeleiden en adviseren van andere vennootschappen en ondernemingen. De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenhandel in de handel.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van om het even welke producten en technologie.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of welke van die

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Pater Vandersteenestraat(Mar) 11

8510 Kortrijk

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval het verrichten van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Artikel 4. - Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

TITEL II. KAPITAAL.

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal bedraagt vierentwintigduizend euro (¬ 24.000,00) vertegenwoordigd door vierentwintigduizend (24.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/vierentwintigduizendste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen. De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend zeshonderd euro voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de ING

België zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 12 maart 2015 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven. Artikel 11. - Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd met unanimiteit van stemmen voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Werd benoemd als statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, de heer Vanackere, Fernand Jaak, geboren te Kortrijk op 14 december 1951.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijke worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Bij ophouden van zijn functie om welke reden ook zal hij opgevolgd worden door zijn niet van tafel en bed gescheiden echtgenoot als plaatsvervangend statutaire zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 12. - Bevoegdheden.

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer de meerderheid van haar leden aanwezig is. De beslissingen worden genomen met meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Artikel 13. - Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door een zaakvoerder, afzonderlijk optredend.

Artikel 14.- Controle van de vennootschap.

Ieder vennoot heeft het recht onbeperkt controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap. Hij kan zich daartoe laten vertegenwoordigen en/of bijstaan door een accountant. Het benoemen van een commissaris is slechts vereist wanneer de wet daartoe verplicht.

Artikel 16. - Jaarvergadering - Bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden de vierde dinsdag van de maand april om negentien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

Artikel 20.- Stemrecht - Vertegenwoordiging.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoering eisen dat zij op de aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel aankomen.

Artikel 23. - Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 24. - Bestemming van de winst - reserves.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27. - Verdeling van het netto-actief.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het

evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184 paragraaf 5 van het wetboek van

vennootschappen, kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging op de griffie van een uittreksel van deze akte

en wordt afgesloten op 31 december 2015.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2016.

2. Bezoldiging zaakvoerder

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder is bezoldigd als de jaarvergadering de jaarrekening

waarin de bezoldiging is opgenomen goedkeurt.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslist de comparant op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

De ondergetekende notaris wijst erop dat de promotoren zoals bedoeld in het hierna vermeld artikel, mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, bekrachtigt in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het wetboek van vennootschappen.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 30 juni 2014. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE EN KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN.

Volmacht wordt verleend aan mevrouw Delecluse Catherine, wonende te 8500 Kortrijk, Elzenlaan 37, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de kruispuntbank ondernemingen te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL ENKEL BESTEMD VOOR DE NEERLEGGING OP DE GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Maggy Vancoppernolle

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte oprichting.

03/07/2015
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8510 Kortrijk (Marke), Pater Vandersteenestraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Voorstel tot splitsing van de naamloze vennootschap "KORTRIJKSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING", in het kort "KORALBO", met zetel te 8510 Kortrijk (Marke), BTW BE 0414.749.333, RPR Gent (afdeling Kortrijk), waarbij het gehele vermogen van deze vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, overgaat, deels op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KORESTATE", met zetel te 8501 Kortrijk (Heule), Molenstraat 61, BTW BE 0627.721.345, RPR Gent, afdeling: Kortrijk, deels op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANESTATE", met zetel te 8510 Kortrijk (Marke), Pater Vandersteenestraat 11, ondememingsnummer 0600.973.792, RPR Gent, afdeling Kortrijk. en deels op de BVBA in oprichting "DEMEGOVAN", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 8434 Middelkerke' (Westende), Lombardsijdelaan 110B, waarvan de tekst luidt ais volgt:

De aan de splitsing deelnemende vennootschappen zijn de volgende:

1.0e naamloze vennootschap "KORTRIJKSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING", in het kort "KORALBO", met zetel te 8510 Kortrijk (Marke), Rode Dreef 1, BTW BE 0414.749.333, RPR Gent (afdeling Kortrijk).

Opgericht onder de vorm van een PVBA en onder de benaming "VANACKERE PREFAB" ingevolge akte verleden voor notaris Eric MALFAIT, destijds te Harelbeke, op 18 december 1974, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 januari 1975 onder nummer 104-9.

Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge akte verleden voor meester' Benoît CLOET, notaris te Herseaux-Moeskroen op 28 juni 2011, houdende onder meer fusie door overneming, door de vennootschap van de naamloze vennootschap "MONIAL", destijds met zetel te 8510 Kortrijk, Rekkemstraat 193 en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0436.269.772, en van' de naamloze vennootschap "LE PETIT PRINCE NAMUROIS", destijds met zetel te 8510 Kortrijk, Rode Dreef 1: en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0441.417.997, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 juli daarna, onder het nummer 11111932.

Hierna ook genoemd "KORALBO" of "te splitsen vennootschap".

De raad van bestuur van de vennootschap is samengesteld als volgt:

1.0e heer Jacques VANACKERE, wonende te 8500 Kortrijk, Dam 83 bus 51;

2.De heer Fernand VANACKERE, wonende te 8510 Marke, Pater Vandersteenestraat 11.

2.0e besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KORESTATE", met zetel te 8501 Kortrijk (Heule), Molenstraat 61, BTW BE 0627.721.345, RPR Gent (afdeling Kortrijk).

Opgericht bij akte verleden voor notaris Benoît CLOET te Herseaux-Moeskroen op 27 maart 2015, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twee april daarna onder het nummer 15305618. Waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd zijn,

Hierna ook genoemd "KORESTATE" of "verkrijgende vennootschap 1".

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Motl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

11111111111111,1111111111111111

MONITEUR BELGE

2 6 -136- 2015

SLGISCH STAATSBLAD

Griffie

Ondernemingsnr : 0600.973.792

Benaming

(voluit) : VAN ESTATE

(verkort) :

17 23,5

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De heer Jacques VANACKERE, voornoemd, is de (niet-statutaire) zaakvoerder van de vennootschap,

3.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANESTATE", met zetel te 8510 Kortrijk (Marke), Pater Vandersteenestraat 11, ondememingsnummer 0600.973.792, RPR Gent (afdeling Kortrijk).

Opgericht bij akte verleden voor notaris Maggy VANCOPPERNOLLE te Kortrijk op 13 maart 2015, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zeventien maart daarna onder het nummer 15304579. Waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd zijn.

Hierna ook genoemd "VANESTATE" of "verkrijgende vennootschap 2".

De heer Femand VANACKERE, voornoemd, is de (statutaire) zaakvoerder van de vennootschap,

4.De BVBA in oprichting "DEMEGOVAN", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 8434 Middelkerke (Westende), Lombardsijdelaan 110B.

Voornoemde BVBA in oprichting "DEMEGOVAN", wordt hierna ook genoemd "verkrijgende vennootschap 3",

Onderhavig splitsingsvoorstel wordt opgesteld met het oog op een gemengde splitsing, enerzijds door overneming en anderzijds door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "KORALBO", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, overgaat deels op de BVBA "KORESTATE", deels op de BVBA "VANESTATE" en deels op de BVBA in oprichting "DEMEGOVAN" tegen uitreiking aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap van aandelen van de verkrijgende vennootschappen zoals hierna nader bepaald.

De bestuursorganen van de aan de splitsing deelnemende vennootschappen zullen aan hun respectieve algemene vergadering onderhavig splitsingsvoorstel ter goedkeuring voorleggen.

Onderhavig splitsingsvoorstel is opgemaakt conform de bepalingen van artikel 756 van het Wetboek van Vennootschappen,

A.De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

1.De te splitsen vennootschap, vermeld onder nummer 1, zijnde de naamloze vennootschap "KORTRIJKSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING", in het kort "KORALBO", met zetel te 8510 Kortrijk (Marke), Rode Dreef 1, BTW BE 0414.749.333, RPR Gent (afdeling Kortrijk), heeft als doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Alle roerende en onroerende verhandelingen, het aankopen, verkopen, verkavelen, huren, verhuren, het bouwen, verbouwen, aanleggen van wegen, het uitbaten en beheren van alle onroerende goederen, zowel in België ais in het buitenland.

De vennootschap zal eveneens alle roerende en onroerende goederen, materialen en inrichtingen mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het uitvoeren van zowel private als openbare werken in alle categorieën en ondercategorieën van werken, zonder beperking van klasse,

Verder : de onderneming voor rioleringswerken, de onderneming voor het leggen van kabels en diverse leidingen, de onderneming van grondwerken, de onderneming voor fundering, voor het heien van palen en damplanken voor versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes; de onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten), algemene bouwonderneming omvattende behalve bedrijvigheden van de voorafgaande rubriek, degene die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van vottooiingswerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door de onderaannemers worden uitgevoerd.

Onderneming voor het bouwen van stellingen, alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels, onderneming van slopingswerken van gebouwen en kunstwerken (omvattende het effenen en wegruimen), onderneming voor het optrekken van niet-metalen uitneembare paviljoenen en barakken, omvattende het werk in de werkplaats van de onderneming en waarvan de activiteit normaal hoofdzakelijk is gericht op het plaatsen van producten die zij vervaardigt, de onderneming voor het optrekken van niet metalen bungalows en houten chalets en het optrekken van gefabriceerde woningen; het ondernemen voor het plaatsen van afsluitingen.

De onderneming voor het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, omvattende het dekken van daken niet asfalt of koolwaterstofhoudende producten, eventueel gecombineerd met metalen; de onderneming voor het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt, onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek en voor het plaatsen van alle andere wand- en vloerbekledingen met uitzondering van hout; onderneming voor warmte en geluidsisolering, onderneming voor plafoneer , cimenteer- en alle andere pleisterwerken, omvattende de berapingswerken, het plaatsen van chappes en de gips van staffwerken;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

onderneming voor het steenhouwen, omvattende het maken en plaatsen van grafmonumenten en herstellen van kerken, publieke en private monumenten en van stijlgevels en andere

De onderneming van timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, omvattende het werk in de werkplaats van onderneming waarvan de activiteit normaal en hoofdzakelijk is gericht op het plaatsen van allerhande houten voorwerpen en producten die zij vervaardigt; de onderneming voor het bedekken van gebouwen, omvattende het bedekken met dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen en platen van asbestcement; de onderneming voor het schilderen van gebouwen, de onderneming voor het behangen en gamieren, de onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming, de onderneming voor het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters; de onderneming van het plaatsen van daken van non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, de onderneming van electro-technische installaties.

Het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen en ondernemingen. Het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap zal meer algemeen elke bedrijvigheid mogen uitoefenen die hetzij rechtstreeks hetzij onrechtstreeks verband houdt met dit doe! of van aard is het te bevorderen. Zij kan zich bij gelijkaardige of verwante bedrijven aansluiten of versmelten.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd ëénennegentig. `

2. De verkrijgende vennootschap 1, zijnde de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "KORESTATE", met zetel te 8501 Kortrijk (Heule), Molenstraat 61, BTW BE 0627.721.345, RPR Gent (afdeling Kortrijk), heeft als doel:

1.. Voor eigen rekening:

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, met uitzondering van de activiteiten voorbehouden aan makelaars in onroerend goed, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het uitvoeren van zowel private als openbare werken in alle categorieën en ondercategorieën van werken, zonder beperking van klasse.

Verder: de onderneming voor rioleringswerken, de onderneming voor het leggen van kabels en diverse leidingen, de onderneming van grondwerken; de onderneming voor fundering, voor het heien van palen en damplanken voor versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes; de onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten), algemene bouwonderneming omvattende behalve bedrijvigheden van de voorgaande rubriek, degene die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coürdinatie van deze laatste wanneer zij door de onderaannemers worden uitgevoerd.

Onderneming voor het bouwen van stellingen, als mede voor het invoegen en reinigen van gevels; onderneming voor slopingswerken van gebouwen en kunstwerken (omvattende het effenen en wegruimen), onderneming voor het optrekken van niet-metalen uitneembare paviljoenen en barakken,

omvattende het werk in de werkplaats van de onderneming en waarvan de activiteit normaal hoofdzakelijk is gericht op het plaatsen van producten die zij vervaardigt, de onderneming voor het optrekken van het metalen bungalows en houten chalets en het optrekken van gefabriceerde woningen; het ondernemen voor het plaatsen van afsluitingen.

De onderneming voor het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, omvattende het dekken van daken met asfalt of koolwaterstofhoudende producten, eventueel gecombineerd met metalen; de onderneming voor het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt, onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek en voor het plaatsen van alle andere wanden vloerbekleding met uitzondering van hout; onderneming voor warmte en geluidsisolering; onderneming voor plafoneer-, cimenteer- en alle andere pleisterwerken, omvattende de berapingswerken, het plaatsen van chappes en het gips van staffwerken; onderneming voor het steenhouwen omvattende het maken en plaatsen van grafmonumenten en herstellen van kerken, publieke en private monumenten van stijlgevels en andere.

De onderneming van timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, omvattende het werk in de werkplaats van onderneming waarvan de activiteit normaal en hoofdzakelijk is gericht op het plaatsen van allerhande houten

voorwerpen en producten die zij vervaardigt; de onderneming voor het bedekken van gebouwen, omvattende het

bedekken met dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen van asbestcement; de onderneming voor het schilderen en van gebouwen, de onderneming voor het behangen en garnieren, de onderneming voor het

plaatsen van centrale verwarming, de onderneming voor het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters; de onderneming van het plaatsen van daken van non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, de onderneming van elektrotechnische installaties.

R

F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De onderneming voor het aanleggen en onderhouden van groene zones en de daarbij horende tuinarchitectonische elementen, omvattende het snoeien van alle soorten bomen, struiken, heggen en planten, alle bezaaiings-, beplantings- en ontbossingswerken en het aanleggen van bermen en taluds.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beleggen, het verwerven door inschrijving of aankoop, het verkopen en verhandelen, en het beheren van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen of verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut, alsmede elfe handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende goederen.

Zowel in België als in het buitenland, de aankoop, verkoop, de groothandel en kleinhandel, de import en export en de expertise van tekeningen, schilderijen, etsen, litho's, beeldhouwwerken vervaardigd uit diverse materialen waaronder graniet, kalksteen, marmer, .., , alle sier- en kunstvoorwerpen, meubels, kunst- en oude boeken, voorwerpen in edele metalen, alle antieke en brocante voorwerpen, inboedels, bouwantiek. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest ruime zin.

II. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals:

N Het beheren en verwerven van beleggingen en participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, waarin zij al of niet een participatie aanhoudt; het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt;

B/ Het toestaan van leningen, kredietopeningen en voorschotten, aan rechtspersonen en ondernemingen waarin zij een participatie bezit of particulieren, onder om het even welke vorm en welke duur; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel verband houden;

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

lq. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor een statutenwijziging, kan het maatschappelijk doel uitleggen, verklaren, uitbreiden en wijzigen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten, ln alles in de meest ruime zin,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

3. De verkrijgende vennootschap 2, zijnde de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "VANESTATE", met zetel te 8510 Kortrijk (Marke), Pater Vandersteenestraat 11, ondernemingsnummer 0600.973.792, RPR Gent (afdeling Kortrijk), heeft als doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met:

Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen. Het stellen van handelingen met betrekking tot onroerende goederen en dat in al zijn vormen. Het aankopen, verkopen, ruilen,. verkavelen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, aanleggen van wegen, uitbaten en beheren van alle onroerende goederen, dit zowel in België als in het buitenland. Het aankopen van alle roerende en onroerende goederen, materialen en inrichtingen in dit verband.

Het uitvoeren van private werken in alle categorieën zonder beperkingen; het uitvoeren van rioleringswerken, grondwerken, funderingswerken, het optrekken en afbreken van gebouwen, landschapsverzorging, snoeien en vellen van bomen, ruimen van grachten, bouwrijp maken van kavels.

Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een eigen roerend vermogen, het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook.

Het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen en ondernemingen,

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen of particulieren.

Het stellen van zekerheden voor om het even welke vennootschap, onderneming of private persoon.

Het waarnemen van bestuursmandaten in, het uitoefenen van opdrachten en functies in, het leveren van diensten aan, het begeleiden en adviseren van andere vennootschappen en ondernemingen.

De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenhandel in de handel.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van om het even welke producten en technologie.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

ln het geval het verrichten van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

tt

4. De verkrijgende vennootschap 3, zal opgericht worden onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met als maatschappelijke benaming "DEMEGOVAN", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 8434 Middelkerke (Westende), Lombardsijdelaan 1148 en zal als doel hebben:

"De vennootschap heeft tot doel:

Alle roerende en onroerende verhandelingen, het aankopen, verkopen, verkavelen, huren, verhuren, het bouwen, verbouwen, aanleggen van wegen, het uitbaten en beheren van alle onroerende goederen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal eveneens alle roerende en onroerende goederen, materialen en inrichtingen mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het uitvoeren van zowel private als openbare werken in alle categorieën en ondercategorieën van werken, zonder beperking van klasse.

Verder : de onderneming voor rioleringswerken, de onderneming voor het leggen van kabels en diverse leidingen, de onderneming van grondwerken, de onderneming voor fundering, voor het heien van palen en damplanken voor versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes; de onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten), algemene bouwonderneming omvattende behalve bedrijvigheden van de voorafgaande rubriek, degene die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door de onderaannemers worden uitgevoerd.

Onderneming voor het bouwen van stellingen, alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels, onderneming van slopingswerken van gebouwen en kunstwerken (omvattende het effenen en wegruimen), onderneming voor het optrekken van niet-metalen uitneembare paviljoenen en barakken, omvattende het werk in de werkplaats van de onderneming en waarvan de activiteit normaal hoofdzakelijk is gericht op het plaatsen van producten die zij vervaardigt, de onderneming voor het optrekken van niet metalen bungalows en houten chalets en het optrekken van gefabriceerde woningen; het ondernemen voor het plaatsen van afsluitingen.

De onderneming voor het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, omvattende het dekken van daken met asfalt of koolwaterstofhoudende producten, eventueel gecombineerd met metalen; de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

onderneming voor het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt, onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek en voor het plaatsen van alle andere wand- en vloerbekledingen met uitzondering van hout; onderneming voor warmte en geluidsisolering, onderneming voor plafoneer-, cimenteer- en alle andere pleisterwerken, omvattende de berapingswerken, het plaatsen van chappes en de gips van staffwerken; onderneming voor het steenhouwen, omvattende het maken en plaatsen van grafmonumenten en herstellen van kerken, publieke en private monumenten en van stijlgevels en andere.

De onderneming van timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, omvattende het werk in de werkplaats van onderneming waarvan de activiteit normaal en hoofdzakelijk is gericht op het plaatsen van allerhande houten voorwerpen en producten die zij vervaardigt; de onderneming voor het bedekken van gebouwen, omvattende het bedekken met dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen en platen van asbestcement; de onderneming voor het schilderen van gebouwen, de onderneming voor het behangen en gamieren, de onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming, de onderneming voor het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters; de onderneming van het plaatsen van daken van non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, de onderneming van electro-technische installaties.

Het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen en ondernemingen. Het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap zal meer algemeen elke bedrijvigheid mogen uitoefenen die hetzij rechtstreeks hetzij onrechtstreeks verband houdt met dit doel of van aard is het te bevorderen. Zij kan zich bij gelijkaardige of verwante bedrijven aansluiten of versmelten.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig."

B.De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg Brt. Huidige situatie

De naamloze vennootschap "KORALBO" heeft op datum van ondertekening van dit splitsingsvoorstel een kapitaal van 500.000,00 euro, vertegenwoordigd door 12.700 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

De verkrijgende vennootschap BVBA "KORESTATE" heeft een kapitaal van 18.550,00 euro, gedeeltelijk volstort ten belope van 12.400,00 euro, vertegenwoordigd door 10.000 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Voorafgaandelijk aan het besluit tot splitsing in de verkrijgende vennootschap "KORESTATE" zal het aantal aandelen van deze vennootschap verminderd worden tot 100 (door omruiling van 100 aandelen tegen 1 aandeel) en dit ter vereenvoudiging van het aantal nieuw uit te geven aandelen bij de verkrijgende vennootschappen.

Voor de verrichtingen van onderhavige splitsing wordt het netto-vermogen van BVBA "KORESTATE" gewaardeerd op de kapitaalwaarde gezien de recente oprichting, met name 18.550,00 euro.

Nadat het aantal aandelen van de vennootschap "KORESTATE" op 100 gebracht is, zal de waarde van 1 aandeel (zijnde de fractiewaarde) 185,50 euro bedragen.

De verkrijgende vennootschap BVBA "VANESTATE" heeft een kapitaal van 24.000,00 euro, gedeeltelijk volstort ten belope van 12.600,00 euro, vertegenwoordigd door 24.000 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Voorafgaandelijk aan het besluit tot splitsing in de verkrijgende vennootschap "VANESTATE" zal het aantal aandelen van deze vennootschap verminderd worden tot 240 (door omruiling van 100 aandelen tegen 1 aandeel) en dit ter vereenvoudiging van het aantal nieuw uit te geven aandelen bij de verkrijgende vennootschappen.

Voor de verrichtingen van onderhavige splitsing wordt het netto-vermogen van BVBA "VANESTATE" gewaardeerd op de kapitaalwaarde gezien de recente oprichting, met name 24.000,00 euro.

Nadat het aantal aandelen van de vennootschap "VANESTATE" op 240 gebracht is, zal de waarde van 1 aandeel (zijnde de fractiewaarde) 100,00 euro bedragen.

De verkrijgende vennootschap BVBA "DEMEGOVAN" zal opgericht worden met een kapitaal van 23.546,55 euro, vertegenwoordigd door 12.700 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Huidig voorstel wordt dan ook opgemaakt rekening houdend met de vermindering van het aantal aandelen in de vennootschap "KORESTATE" en de vennootschap "VANESTATE" zoals voormeld.

13.2. Ruilverhouding

B.2,1, Inbreng van activa en passivabestanddelen in de BVBA "KORESTATE"

Ter vergoeding van de inbreng van de hierna vermelde activa- en passivabestanddelen van de te splitsen vennootschap "KORALBO" in de verkrijgende vennootschap "KORESTATE" zullen er na de vermindering van het aantal aandelen in "KORESTATE" zoals vermeld, in totaal 49.441 nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap "KORESTATE" uitgegeven worden.

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen in BVBA "KORESTATE" en zullen volstort zijn.

Deze 49.441 nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA "KORESTATE" zullen toekomen aan de heer Jacques VANACKERE.

B.2.2. Inbreng van activa en passivabestanddelen in de BVBA "VANESTATE"

Ter vergoeding van de in breng van de hierna vernielde activa- en passivabestanddelen van de te splitsen vennootschap "KORALBO" in de verkrijgende vennootschap "VANESTATE" zullen er, na de vermindering van het aantal aandelen in "VANESTATE" zoals vermeld, in totaal 3.548 nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap "VANESTATE" uitgegeven worden.

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen in BVBA "VANESTATE" en zullen volstort zijn.

Deze 3.548 nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA "VANESTATE" zullen toekomen aan de heer Fernand VANACKERE.

B.2.3. inbreng van activa en passivabestanddelen in de BVBA in oprichting "DEMEGOVAN"

Ter vergoeding van de inbreng van de hierna vermelde activa- en passivabestanddelen van de te splitsen vennootschap "KORALBO" in de verkrijgende vennootschap in oprichting BVBA "DEMEGOVAN" zullen er in totaal 12.700 nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap in oprichting BVBA "DEMEGOVAN" uitgegeven worden.

De verdeling van de 12.700 aandelen van de verkrijgende vennootschap in oprichting BVBA "DEMEGOVAN" tussen de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap zal geschieden à rato van hun aandelenverhouding in de te splitsen vennootschap. Elke aandeelhouder van de NV "KORALBO" verkrijgt 1 aandeel van de op te richten verkrijgende vennootschap in oprichting BVBA "DEMEGOVAN" in ruil voor 1 aandeel van de te splitsen vennootschap NV "KORALBO".

B.2.4. Ruilverhouding

De heren Fernand VANACKERE en Jacques VANACKERE bezitten elk 50% van de aandelen van de NV "KORALBO".

De nieuw uit te geven aandelen van de verkrijgende vennootschappen zullen als volgt worden toegekend aan

de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap:

1/ aan de heer Fernand VANACKERE worden in ruil voor zijn 6.350 aandelen van de te splitsen vennootschap

volgende aandelen toegekend:

-3.548 aandelen "VANESTATE"

-6.350 aandelen "DEMEGOVAN"

21 aan de heer Jacques VANACKERE worden in ruil voor zijn 6.350 aandelen van de te splitsen vennootschap

volgende aandelen toegekend:

-49.441 aandelen "KORESTATE"

-6.350 aandelen "DEMEGOVAN"

De verdeling tussen de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschappen gebeurt in die zin dat elke aandeelhouder vergoed wordt à rato van zijn aandelenbezit in de te splitsen vennootschap, aangezien de economische waarde van de inbreng in de BVBA "KORESTATE" (met als enige vennoot de heer Jacques VANACKERE) en de economische waarde van de inbreng In de BVBA "VANESTATE" (met als enige vennoot de heer Fernand VANACKERE) door de desbetreffende aandeelhouders als evenwaardig wordt aanzien. Bovendien verkrijgen beide aandeelhouders van de te splitsen vennootschap elk evenveel aandelen in de nieuw op te richten vennootschap "DEMEGOVAN".

De te splitsen vennootschap zal ophouden te bestaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

B.3 Opleg

Er zal geen opleg verschuldigd zijn.

C.De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschappen worden uitgereikt

De aandelen die door de verkrijgende vennootschappen in ruil voor de overgenomen vermogens worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de bestuursorganen van de verkrijgende vennootschappen, zijnde de BVBA "KORESTATE", de BVBA "VANESTATEf en de BVBA in oprichting "DEMEGOVAN", conform de verdeelsleutel voorzien in B.2.

De nieuw uitgereikte aandelen zullen voor de verkrijgende vennootschappen 1 en 2, na vermelding van de vermindering van het aantal aandelen zoals hierboven uitvoerig beschreven, ingeschreven worden in het register van aandelen van de betrokken vennootschap, dat gehouden wordt overeenkomstig artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen,

Na het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid van de verkrijgende vennootschap 3, zal het bestuursorgaan van

de vennootschap een aandelenregister aanleggen waarin de volgende gegevens worden vermeld:

-de identiteit van de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap (zijnde de vennoten van de verkrijgende

vennootschap);

-het aantal aandelen van de verkrijgende vennootschap dat aan elk van de aandeelhouders van de te splitsen

vennootschap toekomt;

-de datum van het besluit van splitsing.

De inschrijvingen worden door de respectieve vennoten ondertekend.

De aandeelhouders van de te splitsen vennootschap zullen hiertoe uitgenodigd worden,

Het aandelenregister van de te splitsen vennootschap zal na de splitsing worden vernietigd door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elk ingeschreven folio.

D,De datum vanaf wanneer deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De uitgereikte aandelen, gecreëerd ter gelegenheid van de splitsing, geven recht te delen in de resultaten van de respectievelijke verkrijgende vennootschappen vanaf hun oprichting, met name voor de verkrijgende vennootschap 1 vanaf 27 maart 2015, voor de verkrijgende vennootschap 2 vanaf 13 maart 2015 en voor de verkrijgende vennootschap 3 vanaf de datum van de authentieke akte waarbij de vennootschap opgericht wordt.

E.De datum vanaf wanneer de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen

De datum vanaf wanneer de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen, wordt bepaald op 1 januari 2015.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de te splitsen vennootschap gedaan met betrekking tot de activa-en passivabestanddelen, worden geacht voor rekening van de respectieve verkrijgende vennootschappen te zijn verricht.

F.Rechten die de verkrijgende vennootschappen toekennen aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen,

ln de te splitsen vennootschap zijn geen aandelen uitgegeven die bijzondere rechten hebben.

Aan de nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschappen die in ruil voor de splitsing aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap zullen worden toegekend, worden geen bijzondere rechten toegekend,

Buiten de kapitaalsaandelen heeft de te splitsen vennootschap geen andere effecten uitgegeven,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

G.Bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor belast met het opstellen van het in artikel 731/746 W, Venn bedoelde verslag.

Er zal aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap en aan de vennoten van de verkrijgende vennootschappen worden voorgesteld om, in toepassing van artikel 731, §1 laatste lid, artikel 734, 746 voorlaatste lid en artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen, afstand te doen van het opstellen van de verslagen bedoeld in de artikelen 730, 731, 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

Aangezien door de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap en de vennoten van de verkrijgende vennootschappen afstand wordt gedaan van het opstellen van het verslag bedoeld in de artikelen 731 en 746 W.Venn, zal er ook geen bijzondere bezoldiging hiervoor dienen toegekend te worden aan de bedrijfsrevisor.

Ingevolge deze afstand van de splitsingsverslaggeving, zal aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van der Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8850 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Yves CHRISTIAENS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42, opdracht gegeven worden om het verslag op te maken overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen ten behoeve van de verkrijgende vennootschap 1,

Eveneens ingevolge deze afstand van de splitsingsverslaggeving, zal aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt - Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8850 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Yves CHRISTIAENS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42, opdracht gegeven worden om het verslag op te maken overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen ten behoeve van de verkrijgende vennootschap 2.

Eveneens ingevolge deze afstand van de splitsingsverslaggeving, zal aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt  Roobrouck --Christiaens Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8850 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Yves CHRISTIAENS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42, opdracht gegeven worden om het verslag op te maken overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen ten behoeve van de verkrijgende vennootschap 3.

H.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen,

Aan de leden van het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap en van de verkrijgende vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

I. De beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen delen van activa en passiva van het vermogen

Aile activa en passiva bestanddelen van de te splitsen naamloze vennootschap "KORALBO", zullen op basis van de jaarrekening per 31 december 2014 ingebracht worden in 2 bestaande verkrijgende vennootschappen en 1 op te richten verkrijgende vennootschap, te weten :

1.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KORESTATE", met zetel te 8501 Kortrijk (Heule), Molenstraat 61, BTW BE 0627.721.345, RPR Gent (afdeling Kortrijk);

2.besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANESTATE", met zetel te 8510 Kortrijk (Marke), Pater Vandersteenestraat 11, ondernemingsnummer 0600.973.792, RPR Gent (afdeling Kortrijk);

3.de BVBA in oprichting "DEMEGOVAN", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 8434 Middelkerke (Westende), Lombardsijdelaan 110B.

Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende de te splitsen vennootschap "KORALBO" worden geacht te zijn ingebracht in die verkrijgende vennootschap waar de activa of passiva ingebracht worden die gerelateerd zijn aan de later ontdekte activa of passiva. Alle activa en passiva welke niet gerelateerd zijn aan ingebrachte activa of passiva, worden geacht te zijn ingebracht in BVBA in oprichting "DEMEGOVAN".

De jaarrekening per 31/12/2014 van de te splitsen vennootschap "KORALBO" waarin de activa en passiva beschreven worden welke overgedragen worden aan de 3 verkrijgende vennootschappen, wordt in bijlage gevoegd. De delen van het vermogen van de gesplitste vennootschap "KORALBO" die overgedragen worden aan de BVBA "KORESTATE" worden aangeduid in de kolom "KORESTATE", de delen van het vermogen van de gesplitste vennootschap "KORALBO" die overgedragen worden aan de BVBA "VANESTATE" worden aangeduid in de kolom "VANESTATE" en de delen van het vermogen van de gesplitste vennootschap "KORALBO" die overgedragen worden aan BVBA in oprichting "DEMEGOVAN" worden aangeduid in de kolom "DEMEGOVAN",

Deze jaarrekening wordt geacht integraal deel uit te maken van het splitsingsvoorstel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

J.Beschrijving van de over te dragen onroerende goederen

De onroerende goederen die door de te splitsen vennootschap "KORALBO" worden ingebracht in de BVBA "KORESTATE" zijn deze zoals hieronder opgelijst. De inhoud van het respectievelijke bodemattest wordt telkens mee opgenomen:

1.STAD KORTRIJK, zesde afdeling

Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden gelegen Rode Dreef nummer 1, gekadastreerd of het geweest, volgens huidig kadaster sectie A, nummers 1421P en 1421E, met een totale oppervlakte volgens huidig kadaster van achttien are zesenvijftig centiare (18 a 56 ca),

Op 12 januari 2015 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het voormeld kadastraal nummer 1421E, waarvan de inhoud luidt als volgt:

2, inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Nieuwe verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 13.11.2014, en op de hierin

opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Nieuwe verontreiniging

DATUM: 13.11.2014

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek, Koralbo nv, Rode Dreef 1 te 8510 Marke

AUTEUR: Geosan NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht,

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.belgrondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5. Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.befinzage

Te Mechelen, 12.01.2015

Op 12 januari 2015 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het voormeld kadastraal nummer 142/P, waarvan de inhoud luidt als volgt:

2. Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Extra informatie

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond,

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 13.11.2014.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Extra informatie

DATUM: 13.11.2014

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek, Koralbo nv, Rode Dreef 1 te 8510 Marke

AUTEUR: Geosan NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

3, Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5. Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.be/inzage

Te Mechelen, 12.01,2015

2.GEMEENTE KAMPENHOUT, eerste afdeling

Percelen grond gelegen aan en nabij de Vekestraat, gekadastreerd of het geweest, volgens huidig kadaster sectie A, nummers 621X12, 621U3, 621213, 481W/4, 62/N, 48214, 481C/5, 481Y14, 58/K en 58/L, met een totale oppervlakte volgens huidig kadaster van tien hectare zeventien are vierendertig centiare (10 ha 17 a 34 ca).

Op 13 augustus 2014 werden door OVAM bodemattesten afgeleverd met betrekking tot de voormelde kadastrale nummers 621X12, 621L13, 48NV/4, 62/N, 48/C/5, 581K en 58/L, waarvan de inhoud telkens luidt als volgt:

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdrachtovam.be

3, Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet, Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen, 13.08.2014

Op 18 augustus 2014 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het voormeld kadastrale nummer 62213, waarvan de inhoud luidt als volgt:

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

Op basis van beschikbare informatie bij de gemeente is of was er op deze grond een risico-inrichting

aanwezig.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdrachtovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen, 18.08.2014

Op 25 augustus 2014 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het voormeld kadastraal nummer 48214, waarvan de inhoud luidt als volgt:

2. Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister,

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Extra informatie

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 05.07.2001.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Extra informatie

DATUM: 05.07.2001

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek Covee Kampenhout

AUTEUR: Bodemdeskundige Dienst van België VZW

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht,

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5. Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.befiinzage

Te Mechelen, 25.08.2014

Op 25 september 2014 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het voormeld kadastraal nummer 461Y14, waarvan de inhoud luidt als volgt:

2. Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister,

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

In overeenstemming met het Bodemdecreet is voldaan aan de volgende verplichtingen

Het eindevaluatieonderzoek van 10.07.2007 werd bij de OVAM ingediend op 16.07.2007. Hierop werd door

de OVAM een eindverklaring afgeleverd. Deze verklaring omvat de resultaten van de bodemsaneringswerken

zoals beschreven in het bodemsaneringsproject d.d. 29.03.2002. Door de uitgevoerde bodemsaneringswerken

zijn, met betrekking tot de bodemverontreiniging opgenomen in voornoemd bodemsaneringsproject en gelet op

de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond, volgens het Bodemdecreet geen verdere

maatregelen noodzakelijk.

2.1.2 Nieuwe verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen bodemsanering uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM

baseert zich voor deze uitspraak op het verslag van oriënterend en beschrijven bodemonderzoek van 30.10.2009

en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.1.3 Gemengd-nieuwe verontreiniging

In overeenstemming met het Bodemdecreet is voldaan aan de volgende verplichtingen:

Het eindevaluatieonderzoek van 10.07.2007 werd bij de OVAM ingediend op 16.07.2007. Hierop werd door

de OVAM een eindverklaring afgeleverd. Deze verklaring omvat de resultaten van de bodemsaneringswerken

zoals beschreven in het bodemsaneringsproject d.d. 29.03.2002. Door de uitgevoerde bodemsaneringswerken

zijn, met betrekking tot de bodemverontreiniging opgenomen in voornoemd bodemsaneringsproject en gelet op

de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond, volgens het Bodemdecreet geen verdere

maatregelen noodzakelijk.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historisch verontreiniging

DATUM: 05.07.2001

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Onderzoek Covee Kampenhout

AUTEUR: Bodemkundige Dienst van België VZW

DATUM: 12.02.2002

TYPE: Beschrijvend bodemonderzoek

TITEL: Beschrijvend Bodemonderzoek in Opdracht van VennootschaplCovee; Onderzoekslocatie:

Mechelsesteenweg 30 B-1910 Kampenhout; 01/176/Bd/Covee  Februari 2002

AUTEUR: Axtron Geoconsulting NV

DATUM: 29.03.2002

TYPE: Bodemsaneringsproject

TITEL: Bodemsaneringsproject Covee NV, Mechelsesteenweg 30  Agc02054fvb

AUTEUR: Axtron Geoconsulting NV

DATUM: 10.07.2007

TYPE: Eindevaluatieonderzoek

TITEL: Eindevaluatierapport grondwatermonitoring Covee, Mechelsesteenweg 30 te 1910 Kampenhout (ER2-

60028097-DEF)

AUTEUR: AlB-Vinçotte Ecosafer NV

2.2.2 Nieuwe verontreiniging

DATUM: 30.10.2009

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

TYPE: Oriënterend en beschrijvend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend en Beschrijvend Bodemonderzoek  Naturello NV  Mechelsesteenweg 30  1910

Kampenhout + Aanvullingen D.D. 16.02.2010 en 14.06.2010

AUTEUR: Vinçotte Environment NV

2.2.3 Gemengd-nieuwe verontreiniging

DATUM: 12.02.2002

TYPE: Beschrijvend bodemonderzoek

TITEL: Beschrijvend Bodemonderzoek in Opdracht van Vennootschap/Covee; Onderzoekslocatie;

Mechelsesteenweg 30 B-1910 Kampenhout 0111761BdICovee Februari 2002

AUTEUR: Axtron Geoconsulting NV

DATUM: 29.03.2002

TYPE; Bodemsaneringsproject

TITEL: Bodemsaneringsproject Covee NV, Mechelsesteenweg 30  Agc02054fvb

AUTEUR: Axtron Geoconsulting NV

DATUM: 10.07.2007

TYPE: Eindevaluatieonderzoek

TITEL: Eindevaluatierapport grondwatermonitoring Covee, Mechelsesteenweg 30 te 1910 Kampenhout (ER2-

60028097-DEF)

AUTEUR: AIB-Vinçotte Ecosafer NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht,

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5. Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.berinzage

Te Mechelen, 25.092014

3.STAD VEURNE, achtste afdeling

Een gebouw op en met grond en aanhorigheden gelegen St.-Idesbaldusstraat nummer 20, gekadastreerd of het geweest, volgens huidig kadaster sectie C, nummer 175/02, met een oppervlakte volgens huidig kadaster van vijfendertig are negen centiare (35 a 9 ca).

Op 13 augustus 2014 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het voormeld onroerend goed, waarvan de inhoud luidt ais volgt:

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht,

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen, 13.08.2014

4.GEMEENTE SCHAARBEEK, vierde afdeling

Een gebouw op en met grond en aanhorigheden gelegen Chee de Louvain nummer 557, gekadastreerd of het geweest, volgens huidig kadaster sectie B, nummer 423/N/6, met een oppervlakte volgens huidig kadaster van acht are (8 a).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op 20 oktober 2014 werd een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het voormeld onroerend goed, waarvan de inhoud luidt als volgt:

2. Statuut van het perceel

Het perceel is momenteel niet opgenomen in de inventaris van de bodemtoestand.

3. Gedetailleerde informatie beschikbaar in de inventaris van de bodemtoestand

Aard en houders van verplichtingen

Er zijn momenteel geen verplichtingen voor wat betreft de vervreemding van zakelijke rechten (bv. verkoop)

of de overdracht van een milieuvergunning op dit perceel.

Een verkennend bodemonderzoek dient uitgevoerd te worden als het bovenvermelde perceel het voorwerp

uitmaakt van:

-De inplanting van een nieuwe risicoacitviteit, en dit ten laste van de aanvrager van de milieuvergunning (art.

13§3)

-De ontdekking van een verontreiniging bij uitgravingswerken, en dit ten laste van de persoon die de uitgravingswerken verricht of voor wiens rekening deze werken worden verricht. (art, 13§6)

-Een gebeurtenis die bodemverontreiniging veroorzaakt, en dit ten laste van de persoon die de gebeurtenis heeft veroorzaakt (art. 13§7).

Weet dat er vrijstellingen voor de verplichting tot het uitvoeren van een verkennend bodemonderzoek voorzien zijn in artikel 60 en 61 van de ordonnantie van 5 maart 2009. Deze vrijstellingen moeten via het betrokken formulier per aangetekend schrijven bij Leefmilieu Brussel - BIM aangevraagd of gemeld worden (www.leefmilieubrussel.be > professionelen > thema's > bodem > identificatie en behandeling > verkennend bodemonderzoek),

4, Geldigheid van het bodemattest

Dit attest is maximum 6 maanden geldig, vanaf de datum van aflevering.

In het algemeen komt de hierboven vermelde geldigheid van het bodemattest te vervallen indien er zich één van volgende veranderingen heeft voorgedaan:

-Voormalige of huidige uitbating van andere risicoactiviteiten dan diegene die in dit bodemattest vermeld worden;

-Ontdekking van bodemverontreiniging gedurende uitgravingswerken;

-Elke andere gebeurtenis dan de risicoactiviteiten die een vermoeden van verontreiniging rechtvaardigt of een

bodemverontreiniging heeft veroorzaakt;

-Administratieve gegevens van het perceel, o.a. haar afperking, haar bestemming enz.

-Betekening van gelijkvormigheidsverklaringen, slotverklaringen of oplegging van veiligheidsmaatregelen conform de bepalingen van de Ordonnantie van 5 maart 2009;

-Het niet respecteren van of een verandering in de voorwaarden vermeld in de conformiteitsverklaringen of slotverklaringen zoals bepaald in de artikelen 15, 27, 31, 35, 40, 43 en 48 van de Ordonnantie van 5/3/2009 met betrekking tot het beheer en de sanering van verontreinigde bodems (B.S. 10/3/2009)

Dit bodemattest heft aile eerder afgeleverde bodemattesten op.

5.STAD TOURNAI, tweeëndertigste afdeling

Diverse gebouwen op en met grond en aanhorigheden gelegen aan de rue de la Taverne de Maire en rue des Roselières, gekadastreerd of het geweest, volgens huidig kadaster sectie C, nummers 201W, 2012, 201N2, 20B12, 20/C/2, 20/D/2, 89/T, 89N, 20/Y, 20/X, 89/Z en 901G, met een totale oppervlakte volgens huidig kadaster van een hectare zeven are drieënzeventig centiare (1 ha 7 a 73 ca),

6.STAD MONS, negende afdeling

Diverse gebouwen op en met grond en aanhorigheden gelegen rue des Viaducs, gekadastreerd of het geweest, volgens huidig kadaster sectie B, nummers 3211X14, 321/Y14, 321/N5, 321/B/5 en 321/C/5, met een totale oppervlakte volgens huidig kadaster van drieënveertig are acht centiare (43 a 8 ca).

7.GEMEENTE JEMEPPE-SUR-SAMBRE, eerste afdeling, deelgemeente JEMEPPE

Een gebouw op en met grond en aanhorigheden gelegen Trieu des Cannes nummer 31/36, gekadastreerd of het geweest, volgens huidig kadaster sectie C, nummer 407/G/10, met een oppervlakte volgens huidig kadaster van vierenzeventig are zevenentwintig centiare (74 a 27 ca).

De onroerende goederen die door de te splitsen vennootschap "KORALBO" worden ingebracht in de BVBA "VANESTATE" zijn deze zoals hieronder opgelijst. De inhoud van het respectievelijke bodemattest wordt telkens mee opgenomen:

1.STAD KORTRIJK, zesde afdeling

Een woning met magazijn open met grond en aanhorigheden gelegen Rekkemsestraat nummer 193 en 4193, gekadastreerd of het geweest, volgens huidig kadaster sectie A, nummers 165/N/2, 165/M/2 en 165/R123, met een totale oppervlakte volgens huidig kadaster van vijftien are achtenzestig centiare (15 a 68 ca).

Op 13 augustus 2014 werden door OVAM bodemattesten afgeleverd met betrekking tot voormelde kadastrale nummers 165/N/2 en 165/R/23, waarvan de inhoud telkens luidt als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Ais er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet, Meer informatie: www.ovam.belgrondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen, 13.08.2014

Op 9 april 2015 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het kadastraal nummer 165IM12, waarvan de inhoud luidt als volgt,

2, Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregíster.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2,1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 03.03.2015, en op de hierin

opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 03.03.2015

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek Koralbo, Rekkemsestraat 193 te 8510 Marke

AUTEUR: Geosan NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.belgrondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5. Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.belinzage

Te Mechelen, 09.04.2015

2.STAD KORTRIJK, zesde afdeling

Een gebouw op en met grond en aanhorigheden gelegen Rekkemsestraat nummer 211, gekadastreerd of het geweest, volgens huidig kadaster sectie A, nummer 1651X114, met een oppervlakte volgens huidig kadaster van negen are veertig centiare (9 a 40 ca).

Op 5 maart 2015 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het voormeld onroerend goed, waarvan de inhoud luidt als volgt:

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht,

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.belgrondverzet.

4, De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Te Mechelen, 05.03.2015

3.STAD KORTRIJK, tweede afdeling

Appartementen en garages in een appartementsgebouw 'residentie Ter Laie' op een perceel grond gelegen Dam nummers 85, 77 en 75, gekadastreerd of het geweest, volgens huidig kadaster sectie F, nummer 721/G/3, met een oppervlakte volgens huldig kadaster van vijftien are zesentwintig centiare (15 a 26 ca).

Op 13 augustus 2014 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het voormeld onroerend goed, waarvan de inhoud luidt als volgt:

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3, Ais er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen, 13.08.2014

4.GEMEENTE ZELZATE, tweede afdeling

Een perceel bouwgrond gelegen aan de Rijkswachtlaan, gekadastreerd of het geweest, volgens huidig kadaster sectie C, nummer 203/H, met een oppervlakte volgens huidig kadaster van zevenendertig are veertien centiare (37 a 14 ca).

Op 8 oktober 2014 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het voormeld onroerend goed, waarvan de inhoud luidt als volgt:

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2, Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.belgrondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen, 08.10.2014

5.GEMEENTE DROGENBOS

Een gebouw op en met grond en aanhorigheden gelegen Langestraat nummer 159, gekadastreerd of het geweest, volgens huidig kadaster sectie B, nummer 7910, met een oppervlakte volgens huidig kadaster van vijfenzeventig are drieënzeventig centiare (75 a 73 ca).

Op 13 augustus 2014 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het voormeld onroerend goed, waarvan de inhoud luidt als volgt:

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

3, Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Meohelen, 13.08.2014

6.GEMEENTE DROGENBOS

Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden met een perceel bouwgrond gelegen Langestraat nummer 148, gekadastreerd of het geweest, volgens huidig kadaster sectie B, nummers 78M112 en 78/V12, met een totale oppervlakte volgens huidig kadaster van vijf are eenentwintig centiare (5 a 21 ca).

Op 30 juni 2014 werden door OVAM bodemattesten afgeleverd met betrekking tot voormeld onroerend goed, waarvan de inhoud telkens luidt als volgt:

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen, 30.06.2014

7.GEMEENTE DROGENBOS

Een perceel bouwgrond gelegen aan de Langestraat, gekadastreerd of het geweest, volgens huidig kadaster sectie B, nummers 102/M/2 en 102/X/2, met een totale oppervlakte volgens huidig kadaster van vijf are eenenzestig centiare (5 a 61 ce).

Op 30 juni 2014 werden door OVAM bodemattesten afgeleverd met betrekking tot voormeld onroerend goed, waarvan de inhoud luidt ais volgt:

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht,

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4, De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen, 30.06.2014

8.GEMEENTE DROGENBOS

Een perceel grond gelegen aan de Langestraat, gekadastreerd of het geweest, volgens huidig kadaster sectie B, nummers 93/09, 93/D/13 en 93/F/11, met een totale oppervlakte volgens huidig kadaster van acht are dertien centiare (8 a 13 ce).

Op 30 juni 2014 werden door OVAM bodemattesten afgeleverd met betrekking tot de voormelde onroerende goederen, waarvan de inhoud telkens luidt ais volgt:

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit,

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2, Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen, 30,06.2014

9.STAD MARCHE-EN-FAMENNE, eerste afdeling

Diverse gebouwen op en met grond en aanhorigheden gelegen aan de rue du Parc Industriel, gekadastreerd of het geweest, vclgens huidig kadaster sectie A, nummers 874/C/3, 874/R/3, 874/S/3, 874/T/3, 874N/3, 874)1/3, 8741X13, 8741Y/3, 874/N4, 874/B/4, 874/C/4 en 874/7/3, met een totale oppervlakte volgens huidig kadaster van een hectare vijfenveertig are negenentachtig centiare (1 ha 45 a 89 ca),

10.STAD LIEGE, zesde afdeling

Een gebouw op en met grond en aanhorigheden gelegen Quai des Ardennes nummer 85, gekadastreerd of het geweest, volgens huidig kadaster sectie C, nummer 844/D, met een oppervlakte volgens huidig kadaster van negenenveertig are vijfenzestig centiare (49 a 65 ca).

11.STAD NAMUR, vierde afdeling

Een perceel grond gelegen aan de rue de Geronsart, gekadastreerd of het geweest, volgens huidig kadaster sectie D, nummers 31, 16/A, 30, 29, 28, 27, 20, 21 en 17/C, met een totale oppervlakte volgens huidig kadaster van vijf hectare eenennegentig are zeven centiare (5 ha 91 a 7 ca).

12.STAD CHATELET, derde afdeling

Diverse gebouwen op en met grond en aanhorigheden gelegen rue du Corbeau, gekadastreerd of het geweest, volgens huidig kadaster sectie C, nummers 35/N4, 3510114 en 35N/4, met een totale oppervlakte volgens huidig kadaster van eenentwintig are vierennegentig centiare (21 a 94 ca).

13.STAD MONS, negende afdeling

Een perceel grond gelegen aan de rue des Viaducs, gekadastreerd of het geweest, volgens huidig kadaster sectie B, nummers 320/Z, 320/E/2, 320/N2 en 320/0/2, met een totale oppervlakte volgens huidig kadaster van zevenentachtig are vijfentwintig centiare (87 a 25 ca),

Bepalingen in toepassing van het bodemdecreet

Het bodemattest met betrekking tot het onroerend goed gelegen te Schaarbeek is slechts 6 maand geldig en is komen te vervallen op 20 april 2015; een nieuw bodemattest werd opgevraagd.

De (definitieve) bodemattesten met betrekking tot alle over te dragen onroerende goederen, waarvoor een bodemattest vereist is, zullen aanwezig moeten zijn op het ogenblik van het verlijden van de notariële akte houdende splitsing. Het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap verbindt zich ertoe alles in het werk te stellen om de bodemattesten zo spoedig mogelijk te bekomen.

K.De verdeling onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschappen en het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

De aandelen van de verkrijgende vennootschappen zullen verdeeld worden onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap zoals bepaald onder rubriek B.2. hiervoor.

L, Statutenwijziging

in de verkrijgende vennootschappen 1 en 2 za! het artikel inzake kapitaal en aandelen aangepast worden ingevolge de verkrijging door splitsing en de dienovereenkomstige kapitaalverhoging en creatie van nieuwe aandelen.

Andere statutenwijzigingen kunnen doorgevoerd warden op voorstel van het betrokken bestuursorgaan,

M. Slotverklaring

Teneinde de voorgenomen splitsing conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschappen 1 en 2 aan elkaar en aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

de respectievelijke aandeelhouders/vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen In het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijk karakter mag niet worden geschonden,

Alle kosten verband houdende met de splitsing warden gedragen door de verkrijgende vennootschap 3, de BVBA in oprichting "DEMEGOVAN".

Dit splitsingsvoorstel zal door of namens de bestuursorganen van de te splitsen vennootschap "KORALBO" en de verkrijgende vennootschappen "KORESTATE" en "VANESTATE" binnen de voorgeschreven wettelijke termijn ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel worden neergelegd en bekendgemaakt overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen, die een hyperlink bevat naar een eigen website.

Indien het voorstel tot splitsing niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap(pen) terugkrijgt.

Dit splitsingsvoorstel bevat 41 bladzijden en de bijlage bevat 3 bladzijden.

Bijlage:

-Jaarrekening per 31/12/2014 van de te splitsen vennootschap met opsplitsing van de actief- en

passiefbestanddelen volgens de verkrijgende vennootschappen

Opgemaakt te Kortrijk, in zes (6) exemplaren, waarvan drie (3) exemplaren bestemd zijn om te worden neergelegd op de bevoegde griffies van de rechtbank van koophandel en de overige exemplaren bestemd zijn om bewaard te worden op de zetel van de betrokken vennootschappen,

Op 16 juni 2015"

Bijlage:

KORESTATE

ACTIVA

VASTE ACTIVA 12.299.464,83

Materiële vaste activa: 12.299.464,83

Terreinen en gebouwen 10.339.328,07

Meubilair en rollend materieel 75.697,81

Overige materiële vaste activa 1.884.438,95

VLOTTENDE ACTIVA 1.059.036,84

Vorderingen op ten hoogste één jaar 8.210,38

Handelsvorderingen 8.210,38

Geldbeleggingen 261.088,96

Overige beleggingen 261.088,96

Liquide middelen 727.214,06

Overlopende rekeningen 62.523,44

TOTAAL DER ACTIVA 13.358.501,67

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN 9.171.395,96

Kapitaal 308.590,91

Geplaatst kapitaal 308.590,91

Uitgiftepremies 198.419,95

Reserves 8.664.385,10

Wettelijke reserves 30.859,09

Belastingvrije reserves 6.456,57

Beschikbare reserves 8.627.069,44

VOORZIENINGEN EN UITGESTELDE BELASTINGEN 1.163.518,68

Voorzieningen voor risico's en kosten 1.160.746,08

Grote herstellings- en onderhoudswerken 1.160.746,08

Uitgestelde belastingen 2.772,60

-.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

SCHULDEN 3.023.587,03

Schulden op meer dan één jaar 2.403.834,00

Financiële schulden 2.403.834,00

Kredietinstellingen 2.403.834,00

Schulden op ten hoogste één jaar: 619.753,03

Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen 435.083,50

Financiële schulden 435.083,50

Kredietinstellingen 435.083,50

Overige schulden 7.529,49

Overlopende rekeningen 177.140,04

TOTAAL DER PASSIVA 13.358.501,67

VANESTATE

ACTIVA

VASTE ACTIVA 3.560.387,28

Immateriële vaste activa 321.769,41

Materiële vaste activa: 3.238.617,87

Terreinen en gebouwen 1.662.302,69

Meubilair en rollend materieel 59.835,50

Overige materiële vaste activa 1.394.462,85

Activa in aanbouw 122.016,83

VLOTTENDE ACTIVA 1.081.502,05

Vorderingen op ten hoogste één jaar 6.407,20

Handelsvorderingen 6.407,20

Geldbeleggingen 261.088,96

Overige beleggingen 261.088,96

Liquide middelen 763.113,87

Overlopende rekeningen 50.892,03

TOTAAL DER ACTIVA 4.641.889,34

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN 354.866,63

Kapitaal 167,862,54

Geplaatst kapitaal 167.862,54

Uitgiftepremies 11.374,35

Reserves 175.629,74

Wettelijke reserves 16.786,25

Belastingvrije reserves 529,06

Beschikbare reserves 158.314,43

VOORZIENINGEN EN UITGESTELDE BELASTINGEN 1.217.073,14

Voorzieningen voor risico's en kosten 1.217.073,14

Grote herstellings- en onderhoudswerken 1.217.073,14

SCHULDEN 3.069.949,57

Schulden op meer dan één laar 2.403.834,00

Financiële schulden 2.403.834,00

Kredietinstellingen 2.403.834,00

Schulden op ten hoogste één jaar: 666.115,57

Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen 435.083,50

Financiële schulden 435.083,50

Kredietinstellingen 435.083,50

Ontvangen vooruitbetaling 0,00

Overige schulden 7.436,81

Overlopende rekeningen 223.595,26

TOTAAL DER PASSIVA 4.641.889,34

DEMEGOVAN 302.687,98 302.687,98 6.561,16 24.956,82 271.170,00

ACTIVA

VASTE ACTIVA

Materiële vaste activa:

Installaties, machines, uitrusting

Meubilair en rollend materieel

Overige materiële vaste activa

VLOTTENDE ACTIVA 3.804.267,46

Voorraden en bestellingen in uitvoering 5.464,34

Voorraden 5.464,34

Grondstoffen 5.464,34

Vorderingen op ten hoogste één jaar 76.980,63

Handelsvorderingen 76.980,63

Liquide middelen 3.692.023,06

Overlopende rekeningen 29.799,43

TOTAAL DER ACTIVA 4.106.955,44

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN 639.983,02

Kapitaal 23.546,55

Geplaatst kapitaal 23.546,55

Uitgiftepremies 15.140,12

Reserves 601.296,35

Wettelijke reserves 2.354,65

Belastingvrije reserves 704,22

Beschikbare reserves 598.237,48

SCHULDEN 3.466.972,42

Schulden op ten hoogste één jaar:

Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen

Handelsschulden 161.167,31

Leveranciers 132.809,38

Ontvangen vooruitbetalingen 28.357,93

Schulden met betrekking tot belastingen, 1.827.042,93

bezoldigingen en sociale lasten

Belastingen 1.817.302,47

Bezoldigingen en sociale lasten 9.740,46

Overige schulden 1.336.164,50

Overlopende rekeningen 142.597,68

TOTAAL DER PASSIVA 4.106.955,44

Fernand VANACKERE,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

28/08/2015
ÿþ Mod Warti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0600.973.792

Benaming

(voluit) : VANESTATE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8510 Kortrijk (Marke), Pater Vandersteenestraat 11 (volledig adres)

Onderwerp akte : splitsing

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 31 juli 2015, neergelegd voor registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANESTATE", gevestigd te 8510 Kortrijk (Marke), Pater Vandersteenestraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk), met ondememingsnummer 0600.973.792.

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering onder meer het volgende beslist:

1, Vermindering van het aantal aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANESTATE" van 24.000 naar 240 (door omruiling van 100 aandelen tegen 1 aandeel).

2. Mededeling door elk bestuursorgaan van de betrokken vennootschappen, met name de naamloze vennootschap "KORALBO" (gesplitste vennootschap), de besloten vennootschap met beperkte'; aansprakelijkheid "KORESTATE" (verkrijgende vennootschap) en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANESTATE" (verkrijgende vennootschap), overeenkomstig respectievelijk artikel 732 en i artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen, van elke eventuele belangrijke wijziging die zich heeft: voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen tussen de datum van het opstellen van het splitsingsvoorstel en de datum van onderhavige buitengewone algemene vergaderingen.

3. Kennisname en bespreking van het splitsingsvoorstel opgesteld op datum van 16 juni 2015, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent (afdeling Kortrijk) op 17 juni 2015, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 juli 2015, respectievelijk onder nummers 15094996, 15094997 en 15094998, waarvan de desbetreffende aandeelhouders de mogelijkheid hebben kosteloos een afschrift te bekomen.

4,1.1. Voorstel tot vrijstelling overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen van de verplichting tot het opstellen van een verslag door het bestuursorgaan, zoals vereist door artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen, en van de verplichtingen voorzien door artikel 733 van het Wetboek van Vennootschappen (in zover dit laatste naar dit verslag verwijst),

4,1.2. Voorstel om artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing te maken op onderhavige splitsing.

4.2.1. Voorstel tot vrijstelling overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen van de verplichting tot het opstellen van een verslag door het bestuursorgaan, zoals vereist door artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen, en van de verplichtingen voorzien door artikel 748 van het Wetboek van Vennootschappen (in zover dit laatste naar dit verslag verwijst),

4.2.1 Voorstel om artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing te maken op onderhavige splitsing.

5. Kennisname en bespreking van:

- de bijzondere verslagen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8850 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Yves CHR1ST1AENS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42, nopens de inbrengen in natura in; enerzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KORESTATE" en anderzijds de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANESTATE", opgesteld in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen; de besluiten luiden letterlijk als volgt:

- betreffende de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KORESTATE":

"De inbreng in natura in de vennootschap "KORESTATE", bestaat uit de inbreng van een algeheelheid van, activa en passiva bestanddelen voortkomende uit de splitsing van de NV "KORALBO", voor een totale; inbrengwaarde van 9,171.395,96 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

d

b

s

II

id

MONITEL

21, " `0

BELGISCH

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, . ,sRTREJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge Y Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de nettoboekwaarde zoals die door "KORALBO" op 31 december 2014 opgenomen is in de jaarrekening, voldoet aan de toepasselijke wetgeving en reglementering, zijnde het continuïteitsbeginsel en artikel 80 van het KB van 30 januari 2001, De nettoboekwaarde van de ingebrachte activa en passiva bestanddelen komt overeen met minstens het aantal en de fractiewaarde van activa bestanddelen die als tegenprestatie worden uitgegeven, De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 49.441 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KORESTATE", zonder aanduiding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,"

betreffende de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANESTATE":

"De inbreng in natura in de vennootschap "VANESTATE", bestaat uit de inbreng van een algeheelheid van activa en passiva bestanddelen voortkomende uit de splitsing van de NV "KORALBO", voor een totale inbrengwaarde van 354.866,63 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de nettoboekwaarde zoals die door "KORALBO" op 31 december 2014 opgenomen is in de jaarrekening, voldoet aan de toepasselijke wetgeving en reglementering, zijnde het continuïteitsbeginsel en artikel 80 van het KB van 30 januari 2001. De nettoboekwaarde van de ingebrachte activa en passiva bestanddelen komt overeen met minstens het aantal en de fractiewaarde van activa bestanddelen die als tegenprestatie worden uitgegeven.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.548 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANESTATE', zonder aanduiding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

- het bijzonder verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8850 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Yves CHRiSTiAENS, bedrijfsrevisor, Kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42, nopens de inbreng in natura in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEMEGOVAN", opgesteld in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen; de besluiten luiden letterlijk als volgt

"De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap "DEMEGOVAN", bestaat uit de inbreng van een algeheelheid van activa en passiva bestanddelen voortkomende uit de splitsing van de NV "KORALBO", voor een totale inbrengwaarde van 639.983,02 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwcordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de nettoboekwaarde zoals die door "KORALBO" op 31 december 2014 opgenomen is in de jaarrekening, voldoet aan de toepasselijke wetgeving en reglementering, zijnde het continuiteiitsbegiinsel en artikel 80 van het KB van 30 januari 2001. De nettoboekwaarde van de ingebrachte activa en passivabestanddelen komt overeen met minstens het aantal en de fractiewaarde van activa bestanddelen die als tegenprestatie worden uitgegeven.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 12.700 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEMEGOVAN", zonder aanduiding van nominale waarde,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

- de desbetreffende verslagen van het bestuursorgaan van enerzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KORESTATE" en anderzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANESTATE", conform aan artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen;

- het desbetreffend verslag van de oprichters aangaande de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEMEGOVAN", conform aan artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

5. a, Onder opschortende voorwaarde van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEMEGOVAN", besluit tot splitsing van de naamloze vennootschap "KORALBO", de te

P ) f splitsen vennootschap (waarbij de te splitsen vennootschap ophoudt te bestaan), door overdracht van de algemeenheid van de activa en de passiva van haar vermogen aan 3 vennootschappen overeenkomstig artikel 758 van het Wetboek van Vennootschappen, te weten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge  deels aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KORESTATE", mits toekenning van negenenveertig duizend vierhonderd eenenveertig (49,441) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volgestort;

 deels aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANESTATE", mits toekenning van drieduizend vijfhonderd achtenveertig (3.548) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volgestort;

 deels aan de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEMEGOVAN", mits toekenning van twaalf duizend zevenhonderd (12.700) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volgestort;

Ruilverhouding en toebedeling aandelen volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden vermeld in het splitsingsvoorstel vermeld in punt 2. van de agenda, Bepaling rechten van de nieuwe aandelen.

b.1.1. Vaststelling van de eigendomsovergang ingevolge splitsing naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KORESTATE";

b.1.2. Vaststelling van de eigendomsovergang ingevolge splitsing naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANESTATE";

b.1.3. Vaststelling van de eigendomsovergang ingevolge splitsing naar de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEMEGOVAN";

b.2. Algemene voorwaarden;

c. Boekhoudkundige verwerking van de splitsing;

d. Oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming "DEMEGOVAN" door inbreng van de gesplitste activa- en passivabestanddelen toekomende aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEMEGOVAN", kapitaalvorming in de nieuw opgerichte vennootschap en vastlegging statuten.

e. inbreng van de gesplitste activa- en passivabestanddelen toekomende aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KORESTATE" en kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KORESTATE" ten bedrage van negen miljoen honderd eenenzeventig duizend driehonderd vijfennegentig euro zesennegentig cent (9.171.395,96 EUR) om het kapitaal te brengen van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) op negen minoen honderd negenentachtig duizend negenhonderd vijfenveertig euro zesennegentig cent (9.189.945,96 EUR).

f, inbreng van de gesplitste activa- en passivabestanddelen toekomende aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANESTATE" en kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANESTATE" ten bedrage van driehonderd vierenvijftig duizend achthonderd zesenzestig euro drieënzestig cent (354.866,63 EUR) om het kapitaal te brengen van vierentwintig duizend euro (24.000,00 EUR) op driehonderd achtenzeventig duizend achthonderd zesenzestig euro drieënzestig cent (378.866,63 EUR).

6. Vaststelling van de verwezenlijking van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEMEGOVAN".

Vaststelling van de verwezenlijking van de splitsing en van de ontbinding, zonder vereffening, van de gesplitste vennootschap.

Vaststelling overeenkomstig artikel 738 van het Wetbcek van Vennootschappen dat het maatschappelijk doel van respectievelijk de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KORESTATE" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANESTATE" voldoende ruim is voor wat betreft de desbetreffende overgenomen activiteiten, en het maatschappelijk doel derhalve geen wijziging behoeft.

7. De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kan optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ock alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de heer DEDECKER Luc, wonende te 8434 Middelkerke (Westende), Lombardsijdelaan 110/B,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele.



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de akte splitsing, gecoordineerde statuten, verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van het bestuursorgaan inzake de desbetreffende inbreng in natura.

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwocrdigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VANESTATE

Adresse
PATER VANDERSTEENESTRAAT 11 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande