VANGEERSDAELE BJORN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANGEERSDAELE BJORN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.957.851

Publication

23/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312501*

Neergelegd

20-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Kooigemstraat(S) 1

8554 Zwevegem

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0633957851

Benaming (voluit) : Vangeersdaele Björn

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

~~Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Elien TURPYN, te Zwevegem, op 17 juli 2015, ter registratie blijkt dat:

De heer VANGEERSDAELE Björn Yvan, geboren te Waregem op 22 augustus 1977, echtgenoot van mevrouw Voet Sofie, wonende te 8554 Zwevegem, Kooigemstraat 1

verklaart een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten met de naam  Vangeersdaele Björn , gevestigd te 8554 Zwevegem (Sint-Denijs), Kooigemstraat 1, met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop op volgende wijze wordt ingeschreven:

De heer Vangeersdaele, voornoemd, voor honderdzesentachtig (186) aandelen, volgestort ten belope van twee derden, en bijgevolg voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbreng werd gedeponeerd vóór de oprichting van de vennootschap op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend bij Record Bank.

STATUTEN

TITEL I. : NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1. : Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam  Vangeersdaele Björn . Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid of de afkorting  B.V.B.A. .

Artikel 2. : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8554 Zwevegem (Sint-Denijs), Kooigemstraat 1. De maatschappelijke zetel kan ten allen tijde bij beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden. Artikel 3. : Doel

De vennootschap heeft tot doel:

A. - aannemer; de restauratie van gebouwen en monumenten; het oprichten van woningen en gebouwen in de ruimste zin van het woord; het oprichten en/of laten oprichten van sleutelklare woningen en gebouwen; het aankopen, verkopen en verhuren van deze woningen en gebouwen; het aannemen en uitvoeren of laten uitvoeren van: grondwerken, wegenwerken, rioleringswerken, aanplantingen, boringen, peilingen en uitdiepingen, funderingswerken, draineringwerken, niet-metalen kunstwerken, algemene bouwwerken, bekisting- en ijzervlechtwerken, bouwen van stellingen, voegwerken en reinigen van gevels, sloopwerken, plaatsen van afsluitingen, dakbedekkingwerken, droogmaken van gebouwen, leggen van vloeren, bekleden van muren, warmte- en geluidsisolering, pleisterwerken, steenhouwen, marmerwerken, plaatsen van sierschouwen, timmer- en schrijnwerk, plaatsen van luiken en metalen schrijnwerk, plaatsen van kunststoffen schrijnwerk, plaatsen van ruiten en glas, schilder, behang- en garnierderswerken, plaatsen van sanitaire installaties, centrale verwarming en verlichting- en verluchtingsinstallaties, plaatsen van lood- en zinkwerk; het oprichten, verbouwen, kopen, verkopen, huren, verhuren en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

promoten van alle onroerende en roerende goederen; het huren, verhuren en herstellen van alle aannemers- en vervoermaterialen; het vervoer voor eigen rekening en voor rekening van derden van alle bouwmaterialen, bouwproducten, allerhande materialen en personeel; het zelf vervaardigen van bouwmaterialen en dit zowel in binnen- als buitenland;

- handel in alle mogelijke bouwmaterialen en aanverwante;

- tussenpersoon in de handel;

- verrichten van alle landbouwwerken, handel en kweken van vee, groot- en kleinhandel in alle soorten machines, tractoren en producten; grondwerken, aanleggen van terreinen en vijvers; - schoonmaakbedrijf en onderneming voor het schoorsteenvegen; dit zowel voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en alle andere natuurlijke of rechtspersonen; onderneming voor het onderhouden en reinigen van gebouwen, machines, bureaus en rollend materieel;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen.

B. De vennootschap heeft evenals als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

*het leiding geven, het geven van adviezen en bijstand aan het bedrijfsleven in het algemeen, alsook aan de overheid, op het gebied van algemeen management, sales management, program management, project management, business process, re-engineering, management consulting, planning, organisatie, efficiënte toezicht, controle, opleiding, training, bijscholing, financieel beheer, human resources, riskmanagement, Informatietechnologie management, software evalutatie, work flow management, document management, technology integration hardware and software evaluation and selection, system development en audit, accounting system development, Remote Framebuffer Protocol development, enterprise content management, business process design, product launch, business plan development, sales plan development, marketing plan development, organisation development, executive search, expat begeleiding, organisatie integratie, contract negotiaties, business development, mental-, sport- en health coaching; *consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden; *het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

* het verlenen van diensten en adviezen aan derden in het algemeen.

C. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurders functies waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die voor de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende behandelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

D. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welk aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

E. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm, het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen,

hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. En dit voor eigen rekening , voor rekening van derden of in deelneming met derden.

F. De aan- en verkoop, in het groot en/of in het klein, de in- en export, voor eigen rekening dan wel als tussenpersoon, de huur en verhuur van alle computerapparatuur, kantoorautomatisatie, kantoorapparatuur, communicatie-apparatuur, video-, audio-, telefonie- en multimedia-apparatuur, alle onderdelen van en toebehoren bij deze apparatuur, met inbegrip van de bijhorende verbruiksgoederen, randapparaten en programmatuur, dit in de meest ruime zin.

G. De activiteiten van consultant met betrekking tot alle voorgaande genoemde activiteiten, zowel als hoofdaannemer, als onderaannemer.

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe systemen, programma s nieuwe technologieën, strategieën en hun toepassingen.

Het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautica en aanverwante toepassingen.

Zij magen eveneens alle brevetten en licenties verkrijgen, bezitten, uitbaten en toekennen die geheel of ten dele kunnen gebruikt worden in haar nijverheid, alsook het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

I. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van het om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

J. Zij mag deelneemster worden, bij wijze van inbreng, van samensmelting, van onderschrijving, van participatie, van tussenkomst, hetzij financieel hetzij anders, in alle welkdanige maatschappijen of ondernemingen reeds bestaande of op te rechten, zowel in België als in het buitenland, en waarvan het voorwerp soortgelijk of samenhangend zou zijn met het hare.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan tellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt achten.

De vennoot mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken, ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met begrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Zij kan zich tevens door middel van fusie, associatie, onderschrijving, deelneming, financiële of andere tussenkomsten interesseren in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel gelijkaardig is.

De vennootschap mag alle industriële, handels en financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten en/of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland en op alle manieren die volgens haar het best schijnen

TITEL II. - KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5. : Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, zonder nominale waarde.

Artikel 6 : Beperkte aansprakelijkheid van de vennoten

Boven het bedrag waartoe de vennoten zich door de onderschrijving van aandelen verbonden hebben, zijn deze vennoten niet aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, noch gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7 : Ondeelbaarheid van de effecten

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel toebehoort aan verscheidene eigenaars wordt de uitoefening van de eraan

verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als

eigenaar van het aandeel is aangewezen.

Bij gebrek aan een andersluidende overeenkomst, worden de rechten verbonden aan een aandeel

uitgeoefend door de vruchtgebruiker van het aandeel.

Artikel 9. : Kapitaalverhoging  Voorkeurrecht

A) Tot een kapitaalverhoging wordt besloten door de algemene vergadering der vennoten overeenkomstig de voorwaarden vermeld in artikel 302 Wetboek van vennootschappen. In geval van agio op nieuwe aandelen, moet het volledig gestort worden bij de inschrijving.

B) De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten. Artikel 11. : Overdracht van aandelen

Derden kunnen niet intekenen op nieuwe aandelen en de aandelen van een vennoot mogen niet worden overgedragen onder de levenden of niet overgaan wegens overlijden, dan nadat deze eerst aan de medevennoten onder dezelfde voorwaarden en aan de inkoopprijs zoals hierna bepaald aangeboden werden en nadat van dit voorkeurrecht door elk van hen afstand gedaan werd én dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Het aanbieden van het voorkeurrecht en deze toestemming zijn eveneens vereist wanneer de aandelen aan de personen voorzien in artikel 249 lid 2 van het Wetboek van vennootschappen, worden afgestaan.

Weigering van toestemming is niet vatbaar voor enig verhaal.

De vennoten die zich verzetten tegen een afstand onder levenden of een overdracht van aandelen wegens overlijden, hebben drie maand tijd, te rekenen vanaf de dag van de weigering, om kopers ervoor te vinden. Bij gebreke hiervan zijn zij verplicht zelf deze aandelen in te kopen ofwel hun verzet in te trekken.

De inkoopprijs wordt vastgesteld op basis van de laatst opgemaakte jaarrekening waarbij rekening wordt gehouden met de eventuele meer- en minderwaarden die in de balans nog niet zouden zijn uitgedrukt, met de evolutie van het vennootschapsvermogen sedertdien en met het toekomstige rendement.

De prijs is betaalbaar ten laatste binnen het jaar te rekenen vanaf de dag van de inkoop.

In geen geval mag de afstanddoener de ontbinding van de vennootschap eisen.

TITEL III. - BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING

Artikel 12. : Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen voor bepaalde of onbepaalde termijn en is steeds door haar afzetbaar.

Artikel 13. : Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14. : Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 15. : Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. Artikel 19. : Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden de vierde zaterdag van de maand december om achttien uur (18h).

Valt de hierboven bepaalde datum op een zon- of wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 22. : Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

in België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Artikel 24. : Beraadslaging  Besluiten

a) quorum

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum vereist.

b) besluiten

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij de

wet een bijzondere meerderheid voorziet. De onthoudingen of blanco stemmen en de nietige

stemmen worden in de algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid niet

meegerekend.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 25. : Stemrecht  Stemkracht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Het uitoefenen van het stemrecht mag het voorwerp van overeenkomsten tussen vennoten uitmaken,

zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 26. : Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen  Vruchtgebruik

a) Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b) Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle medeëigenaars.

c) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-

pandgever uitgeoefend.

TITEL VI. JAARREKENING - JAARVERSLAG - CONTROLEVERSLAG

Artikel 29. : Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Artikel 32.

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd

voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder,

de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

TITEL VIII. - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 33. : Vereniging van alle aandelen in één hand

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de

vennootschap wordt ontbonden.

Artikel 34. : Oorzaken van ontbinding

a) Algemeen :

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

b) Verlies van kapitaal :

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald bij artikel 332 Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag gesteld in artikel 333 Wetboek van vennootschappen kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 35. : Ontbinding - Voortbestaan  Sluiting

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel 36. : Benoeming van vereffenaar(s)

In geval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden en het tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van een vereffenaar aangesteld volgens de ter zake geldende wettelijke regels.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien door de artikels 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Bij de vereffening zijn de vennoten verplicht hun inbreng te volstorten.

Artikel 37. : Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledige gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Eerste boekjaar en jaarvergadering Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 30 juni 2016.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de vierde zaterdag van de maand december om 18 uur in het jaar 2016.

Kosten De comparant verklaart dat het totale bedrag van de aktekosten, die voor rekening van de vennootschap komen wegens deze oprichtingsakte, duizend honderd vijfenveertig euro zal bedragen.

Benoeming zaakvoerder

De enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op een. Wordt tot zaakvoerder benoemd: De heer Vangeersdaele Björn, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij er op de algemene vergadering anders wordt beslist.

Volmacht

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan kantoor Huyghe, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vanverco, Diksmuidsesteenweg 333, 8800 Roeselare of haar afgevaardigde(n) om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals ondernemingsloketten, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de directe belastingen, en bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, evenals andere formaliteiten zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle latere wijzigingen.

Overname verbintenissen

De vennootschap neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, met ingang van de dag waarop zij de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, de hierna vermelde verbintenissen voor haar rekening die in naam van de vennootschap in oprichting werden aangegaan door de heer Vangeersdaele sinds 1 juli 2015, voornoemd. Van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geacht van het begin af door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

De partijen bevestigen dat de notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten,

verplichtingen en lasten die uit deze akte voortvloeien en hen op onpartijdige wijze raad heeft verstrekt; zij verklaren deze akte met alle eraan verbonden rechten en verplichtingen voor evenwichtig te houden en uitdrukkelijk te aanvaarden.

De partijen erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen aanwezig zijn.

De ondergetekende notaris bevestigt de identiteit, de identiteitsgegevens, het domicilie en de burgerlijke stand der partijen, die ermee akkoord gaan dat hun rijksregisternummer vermeld wordt, op het zicht van hun identiteitskaart en stukken die rechtsgeldig zijn volgens de wet.

- VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL -

Bijlage :

- Uitgifte van de oprichtingsakte,

Opgemaakt door Elien TURPYN, geassocieerd notaris te Zwevegem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
VANGEERSDAELE BJORN

Adresse
KOOIGEMSTRAAT1 8554 SINT-DENIJS

Code postal : 8554
Localité : Sint-Denijs
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande