VANHEERENTALS RENE

Société en commandite simple


Dénomination : VANHEERENTALS RENE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 534.650.043

Publication

31/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

r i i . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN 1400PidANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

°p" 17 Mg' ZU 3

-

Griffie

*13082660*

Ondernemingsnr :

053 4 65C 0 4 3

Benaming

(voluit) : VANHEERENTALS RENE

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Hoveniersstraat 50, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting vennootschap

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 1 april 2013

Op 1 april 2013 werd besloten een gewone commanditaire vennootschap op te richten met naam "VANHEERENTALS RENE".

Zij wordt gevestigd te 8000 Brugge (Koolkerke), Hoverniersstraat 50.

Het kapitaal van de vennootschap dat geheel geplaatst is bedraagt honderd euro (100 ¬ ) en is verdeeld in honderd (100,-) aandelen met een fractiewaarde van één/duizendste (11100ste) van het maatschappelijk kapitaal. De aandelen zijn niet overdraagbaar, tenzij ten voordele van één of meer vennoten en ten voordele van bloedverwanten in opgaande en neergaande lijn.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf heden en heeft tot doel voor eigen rekening of voor derden :

A.Uitvoeren van timmer en schrijnwerken

B.Het waarnemen van bestuurdersopdrachten in andere vennootschappen.

C.De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen D Het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Beherende vennoot van de vennootschap is de heer VANHEERENTALS RENÉ, Hij is hoofdelijk en onbeperkt gehouden voor de verbintenissen van de vennootschap. Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en heeft recht op informatie bepaald in artikel 137 van het Wetboek van Vennootschappen, teneinde zich te kunnen vergewissen van de financiële toestand van de vennootschap.

De vennoten kunnen zich op hun kosten laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant. De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerders. Indien alle vennoten aanwezig zijn dient geen verantwoording van deze voorafgaandelijke bijeenroeping te worden gegeven. De algemene vergadering komt ten minste éénmaal per jaar bijeen. De jaarlijkse vergadering van de vennoten zal worden gehouden op de LAATSTE ZATERDAG van de maand JUNI, om veertien uur.

De jaarvergadering heeft tot doel:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1.Bestemming van het resultaat;

2.Goedkeuring van de balans en resultatenrekening;

3.Kwijting aan de zaakvoerder(s).

De beslissingen op de jaarvergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen. De bijzondere algemene vergadering van de vennoten kan op elk ogenblik worden samengeroepen op verzoek van iedere vennoot en dit binnen de maand van dit verzoek. De bijzondere algemene vergadering heeft tot doel de wijziging van de statuten.

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op 31 december van het daarop volgend jaar. Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerders de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de balans en resultatenrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten. Op voorstel van de zaakvoerders beslist de jaarvergadering over de bestemming die aan het resultaat zal worden gegeven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders en de Heer VANHEERENTALS RENE, wordt benoemd tot onbezoldigd zaakvoerder. Elke zaakvoerder bezit alle machten van bestuur en van beschikking. Zijn afzonderlijke handtekening verbindt geldig de vennootschap voor alle akten die haar aanbelangen, zelfs de akte waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt.

Het eerste boekjaar vangt aan op 1 april 2013 en zal eindigen op 31/12/2014 en de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

Vanheerentals René

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijl géri bij iét Belgiscïi Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VANHEERENTALS RENE

Adresse
HOVENIERSSTRAAT 50 8000 KOOLKERKE

Code postal : 8000
Localité : Koolkerke
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande