VANHOSTA KNOKKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANHOSTA KNOKKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 443.570.112

Publication

29/08/2014
ÿþMoa Wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te m - . - . kopie na neerlegging ter griffie van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsbla

BELGE 1 4 AUG 2014

Gent Afdeling Brugge

Ij fier

Ondernemingsnr : 0443.570.112

Benaming

(voluit) : VANHOSTA KNOKKE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8300 KNOKKE - KONINGINNENLAAN 24A

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van de vennootschap gehouden op de zetel dd. 0710512014:

De Bvba Kazand werd bij wijze van een fusie door overneming opgeslorpt in de Nv Groep Imfiro d.d. 3011212013. Het mandaat van de Bvba Kazand als zaakvoerder binnen de vennootschap werd hierdoor stopgezet. De vergadering wenst hierbij de benoeming als zaakvoerder, met terugwerkende kracht tot 30/12/2013, van de Nv Groep Imfiro te bekrachtigerg. De heer Vincent Titeca wordt als vaste vertegenwoordiger van de Nv Groep imfiro aangesteld.

Bvba Vanhosta

zaakvoerder

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Vincent Vanhonsebrouck

)NITEUR

2 2 -08-

2014

vy~GISCH

STAATSB

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 11.07.2013 13287-0196-012
23/01/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE del MONITEUP, BEL~cHFBANK VAN KOOPHANDEL TE ~ 5 -01- 2013

BRUGGE (Afdeiir~g Brime) o4 JAN, 20i3

BELGISCH STAATSE3LAL Grifegreee

Ondernemingsnr : 0443.570.112

Benaming

(voluit) : VANHOSTA KNOKKE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Koninginnenlaan 24A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Strypsteen Philippe, notaris te Knokke-Heist, op 20 december 2012, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANHOSTA KNOKKE" waarvan de zetel gevestigd is te 8300 Knokke-Heist, Koninginnenslaan 24A, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: Bevestiging benoeming wijziging artikel 27 van de statuten.

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering der vennoten de dato 2 december 2005, waarvan proces-verbaal werd opgemaakt door notaris Bernard Maertens, te Brugge, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad de dato 5 januari 2006, onder nummer 06003887, werd de heer Lucas Van Honsebrouck, wonende te Ingelmunster, Weststraat 83 benoemd tot statutair zaakvoerder, wat door hem, vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht, werd aanvaard.

ingevolge materiële vergissing werd voormelde benoeming tot statutair zaakvoerder niet opgenomen in de statuten, noch in de nieuwe statuten die werden goedgekeurd door de buitengewone algemene vergadering der vennoten de dato 22 december 2011, waarvan proces-verbaal werd opgemaakt door notaris Bernard Maertens, te Brugge, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad de dato 12 januari 2012, onder nummer 12010474.

De algemene vergadering heeft beslist heden het voorgaande recht te zetten en de benoeming van de heer Lucas Van Honsebrouck, voornoemd, tot statutair zaakvoerder sinds 2 december 2005 voor zoveel als nodig te bekrachtigen en in te schrijven in artikel 27 van de statuten, Voor zoveel als nodig heeft de algemene vergadering hierbij alle daden van beheer en beschikking bekrachtigd die de statutair zaakvoerder zou hebben gesteld voor de vennootschap tot op heden.

Aan artikel 27 van de statuten wordt volgende alinea toegevoegd:

"Statutaire benoeming.

De heer Lucas Van Honsebrouck, wonende te Ingelmunster, Weststraat 83, is statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap.

De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij eenparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij besluit van de algemene vergadering, beslissend inzake statutenwijziging."

TWEEDE BESLUIT: Voorafgaande verslagen

De voorzitter heeft de in de agenda aangekondigde verslagen voorgelezen, met name:.

-- het verslag de dato 15 december 2012 opgesteld door BV ovv CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerders aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, voornoemd, worden hierna letterlijk weergegeven:

« 8. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA VANHOSTA KNOKKE met zetel te 8300 Knokke-

Helst, Koninginnenlaan 24A, voor een totale nominale inbrengwaarde van 248.000,00 EUR, bestaat uit:

Deen gedeelte van de schuldvordering die de BVBA VANHOSTA bezit ten laste van de vennootschap, voor

een bedrag van 62.000,00 EUR;

Deen gedeelte van de schuldvordering die de BVBA COVERCO INVEST bezit ten laste van de

vennootschap, voor een bedrag van 62.000,00 EUR;

Deen gedeelte van de schuldvordering die de BVBA IMMO ONE -- ALGEMENE AANNEMINGEN bezit ten

laste van de vennootschap, voor een bedrag van 62.000,00 EUR;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1llIw~uu~~w~~~~u~

*13013 6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Deen gedeelte van de schuldvordering die de BVBA KAZAND bezit ten laste van de vennootschap, voor een bedrag van 31.000,00 EUR;

Deen gedeelte van de schuldvordering die de BVBA VLATO bezit ten laste van de vennootschap, voor een bedrag van 31.000,00 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde en intrinsieke waarde van de bestaande aandelen van de BVBA VANHOSTA KNOKKE in evenredigheid met de nominale waarde van de inbreng.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

adat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Ddat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

adat de voor de inbreng in natura dcor de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de verhoging van de fractiewaarde per aandeel van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij witten er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 15 december 2012.

CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Sven Vansteelant

Bedrijfsrevisor»

 het verslag werd opgesteld door de zaakvoerders de dato 20 december 2012 overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek.

De vennoten hebben verklaard volledige kennis te hebben van de inhoud en het besluit van het bedrijfsrevisoraal verslag en het verslag van de zaakvoerders. Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

DERDE BESLUIT: Kapitaalverhoging

I. Beslissing

Op basis van voomoemde verslagen heeft de vergadering besloten om het maatschappelijk kapitaal met tweehonderdachtenveertigduizend euro (¬ 248.000,00) te verhogen om het van twintigduizend euro

(¬ 20.000,00) op tweehonderdachtenzestigduizend euro

(¬ 268.000,00) te brengen door inbreng in natura; namelijk door de inbreng van:

- een gedeelte van de schuldvordering die de bvba Vanhosta heeft ten opzichte van de bvba Vanhosta Knokke ten belope van

¬ 62.000,00.

- een gedeelte van de schuldvordering die de bvba Coverco Invest heeft ten opzichte van de bvba Vanhosta Knokke ten belope van

¬ 62.000,00.

- een gedeelte van de schuldvordering die de bvba Immo One  Algemene Aannemingen heeft ten opzichte van de bvba Vanhosta Knokke ten belope van ¬ 62.000,00.

- een gedeelte van de schuldvordering die de bvba Kazand heeft ten opzichte van de bvba Vanhosta Knokke ten belope van ¬ 31.000,00.

- een gedeelte van de schuldvordering die de bvba Vlato heeft ten opzichte van de bvba Vanhosta Knokke ten belope van ¬ 31.000,00.

Deze inbreng wordt vergoed zonder creatie van nieuwe aandelen maar door de verhoging van de fractiewaarde van de aandelen rekening houdend met het feit dat alle huidige vennoten een inbreng in natura verrichten en dit in overeenstemming met hun participatie in het kapitaal (en de inbreng bijgevolg in identieke verhouding gebeurt met het huidige aandelenbezit).

II.Verwezenlijking van de inbreng

De bvba Vanhosta, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Vincent Van Honsebrouck, de bvba Coverco Invest, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Belarco, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Mieke Dhondt, de bvba Immo One - Algemene Aannemingen, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Ludo Theunis, de bvba Kazand vertegenwoordigd door haar zaakvoerder nv Groep Imfiro op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Vincent Titeca en de bvba Vlato, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder nv Hullynck, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Karel Vlaemynck, verklaren elk afzonderlijk, na voorlezing van het voorafgaande, het voorbeschreven gedeelte van hun respectieve schuldvordering in de vennootschap Vanhosta Knokke in te brengen, nadat zij elk hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de

P

i1

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

financiële toestand van de vennootschap en nadat zij hebben verklaard dat deze vorderingen niet het voorwerp uitmaken van enige betwisting, overdracht of inbeslagname.

De inbrengers en tevens huidige vennoten erkennen op de hoogte te zijn van de gevolgen van hun inbreng van het gedeelte van hun respectieve schuldvorderingen als risicodragend kapitaal. Zij verklaart verder alle al dan niet eventuele nadelige vermogensrechtelijke gevolgen ten volle te kennen en te aanvaarden.

III,Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter heeft vastgesteld en notaris verzocht te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op tweehonderdachtenzestigduizend euro (¬ 268.000,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

VIERDE BESLUIT Wijziging van het artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten Ingevolge de genomen besluiten heeft de vergadering besloten om het artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdachtenzestigduizend euro (¬ 268.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één 1 tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLUIT: Wijziging van de artikelen 33, 34 en 35 van de statuten.

De vergadering heeft besloten de artikelen 33, 34 en 35 van de statuten te wijzigen gezien de wetswijziging van 29 maart 2012 betreffende de ontbinding en vereffening van vennootschappen. De huidige tekst van de artikelen 33, 34 en 35 wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 31: Voorstel tot ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld,

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden. Artikel 32: Beslissing tot ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald in artikel 24 van de statuten.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissin-gen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Artikel 33: Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvcrderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de sohuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft, Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap,

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden,

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing."

ZESDE BESLUIT: Machtiging

De vergadering heeft beslist de zaakvoerders, met macht tot indeplaatsstelling, te machtigen om aile voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan de besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid Cnockaert & Salens, met zetel te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en de bijhorende ondememingsloketten en' desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren.

Notaris Strypsteen wordt gemachtigd om:

a)de statuten te coördineren en samen met de nodige stukken betrekkende deze statutenwijziging neer te leggen op de bevoegde Rechtbank van Koophandel

b)copie van deze akte en de coördinatie van de statuten over te maken aan de boekhouder, accountant, revisor en/of bank van de vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Philippe Strypsteen

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift proces verbaal van statutenwijziging, coordinatie der statuten, bijzonder verslag van het bestuursorgaan, verslag van de revisor

Voor-rbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/01/2012
ÿþMoe 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fér'r\

IIII ffI 11111 IIII III1 11111111111111 III III)

" 12~1~A,4"

JEERGI-LC . ) ter GRIFFIE der ECHTBANK VAN KOOPHANDEL Tr

BRUGGE (Afdeling Brugge

Op: 2 6 DEC.. 2011

Griffie De ariîtéter

BELGISCH STAAT BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0443.570.112

Benaming

(voluit) : VANHOSTA KNOKKE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koninginnenlaan 24A te 8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : VERLENGING BOEKJAAR  INTEGRALE VERVANGING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Maertens te Brugge op tweeëntwintig december tweeduizend en elf, voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANHOSTA KNOKKE", waarvan de zetel gevestigd is; te 8300 Knokke-Heist, Koninginnenlaan 24 A, rechtspersonenregister 0443.570.112 het volgende heeft besloten :

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het lopende boekjaar te verlengen met twaalf maanden waardoor de eerstvolgende afsluiting valt op dertig december tweeduizend en twaalf. Het boekjaar; zal vervolgens telkenmale lopen van éénendertig december tot dertig december van het volgend jaar. De: jaarvergadering blijft ongewijzigd. De eerstvolgende jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend dertien.

TWEEDE BESLUIT '

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van; de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

ARTIKEL EEN - benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Vanhosta Knokke".

Steeds dient de vermelding besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of BVBA te worden toegevoegd.

ARTIKEL TWEE - zetel

De zetel is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Koninginnenlaan 24A.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke, taalregime. De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten. ARTIKEL DRIE - doel

De vennootschap heeft tot doel:

I.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Projectontwikkeling en handel in onroerend goed en afgeleide werkzaamheden. De aan- en verkoop van bebouwde en onbebouwde onroerende goederen. Het toestaan van zakelijke rechten op haar onroerende. goederen.

2.Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van: commerciële en industriële centra, hotels,' industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra en dergelijke,

3.1-let voeren van alle diensten inzake promotie en dit in de meest ruime zin van het woord.

4.Organisatie en uitvoering van evenementen.

5.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

6.1-let toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsopties) en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

7.1-let verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek,

_commercieel_of administratiefvlak. _____ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarn en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge A 8.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden in de meest ruime zin van het woord.

9.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

10.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

11.De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

II.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

ARTIKEL VIER - duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der vennoten ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

ARTIKEL VIJF  kapitaal - aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00)

Het wordt vertegenwoordigd door TWEEHONDERD (200) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdste (1 /200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL DERTIEN  Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om elf uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - Interne bestuursbevoegdheid

Ieder van de zaakvoerders beschikt over de meest uitgebreide machten om in naam van de vennootschap te handelen en alle daden te stellen van beheer en beschikking. Zij mogen onder hun handtekening alle verrichtingen doen van industriële, commerciële en roerende aard zonder beperking, borgen geven en aannemen, huurcontracten afsluiten, kortom alles wat in het kader van het doel van de vennootschap kan noodzakelijk wezen met deze beperking dat de (statutair) zaakvoerder de voorafgaande toestemming dient te verkrijgen van de bijzondere algemene vergadering voor volgende rechtshandelingen:

-Het sluiten van aan- en verkoopovereenkomst met betrekking tot onroerende goederen;

-Het sluiten van leningsovereenkomsten.

De bezoldiging van de zaakvoerder(s) wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter

aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van

bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG - Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

ARTIKEL DERTIG - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

ARTIKEL EENENDERTIG - Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op éénendertig december en eindigt op dertig december van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL TWEEENDERTIG 'WinatvordoUng Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen harzake. de dotatie aan de; wettelijke reserve voorafgenonien. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering overdo bestemming van het saldo '

van denoÓowin~~.

!

ARTIKEL DRIEËNDERTIG Voorstel tot ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en . dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij .ga\ verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, hij zijn ontm1enteniu, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewmzon, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden. ARTIKEL VIERENDERTIG  Beslissing tot ontbinding Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke nntb|nding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden

door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn

gesteld

De vennoten en de rechthebbenden o/de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vondenen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vonÓonen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voorga uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beo\isoin`genvan het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

. ARTIKEL VIJFENDERTIG ' Vereffening

: De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

! De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de ; bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

! De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één 'vij@o van het maatschappelijk kapitaal vertægonwmondigan, het vragen en zij moeten de algemene vergadering |xan obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de unh/angsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte oohu|de|oers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare uohu|den, onder aftrek, wat deze betne8, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te vo|doan, verdelen de

vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. VIERDE BESLUIT : VOLMACHT BTW! KBO

De vennoten/zaakvoerder(s) geven bij deze bijzondere volmacht aan de BVBA CNOCKAERT & SALENS ' met zetel tæ82OO Brugge, Koude Keukenstraat, 13 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers,

om met mogelijkheid van indep|mu1xsteUinQ, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor het'

nndemmmingn|okot, de kruispuntbank voor ondernemingen, de diverse belastingadministraties waaronder de BTW administratie , de sociale administraties te regelen. Dit alles naar aanleiding van onderhavige statutenwijziging, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

VOOR UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd een afschrift voor registratie van de akte dd. 22U2/2011

Notaris Bernard Maertens te Brugge.

'`

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste bm- vanLumovonnomon: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/12/2011
ÿþLui

(

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mos 2.1

!,;LEkGELLC.D te:

Rt=CH1'3AN" (V,1v irOC PI-;AN;J^:f_

DRI *ï'e.~

2UaÛ

OJD Ondernemingsnr : 0443570112

~ Benaming

(voluit) : VANHOSTA KNOKKE

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KONINGINNENLAAN 24A - 8300 KNOKKE-HEIST

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 25 augustus 2011:

De vergadering beslist over te gaan tot benoeming van de volgende niet-statutaire zaakvoerder met ingang

1. vanaf 1 september 2011:

e BVBA VLATO, met zetel te 8700 Tielt, Kortrijkstraat 911, ondernemingsnummer 0468.745.075, RPR Brugge.

.~,

o De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van de BVBA VLATO om in toepassing van artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, de heer KAREL VLAEMYNCK aan te

:e stellen als haar vaste vertegenwoordiger, die het mandaat in haar naam en voor haar rekening zal uitvoeren.

>11 Als gevolg is het bestuursorgaan van de vennootschap als volgt samengesteld met ingang vanaf 1 september 2011:

BVBA VANHOSTA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Vincent`

Vanhonsebrouck;

BVBA KAZAND, vertegenwoordigd door de Nv Groep Imfiro, op haar beurt vertegenwoordigd door de Cvba;

Vincere, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Vincent Titeca;

BVBA COVERCO INVEST, vertegenwoordigd door de Bvba Belarco, op haar beurt vertegenwoordigd door; haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Mieke Dhondt;



Overeenkomstig artikel 23 van de statuten wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of,' als verweerder vertegenwoordigd door elke zaakvoerder alleen optredend.

Bvba VANHOSTA

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Vincent Vanhonsebrouck

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2011

ONE

ALGEMENE

BVBA IMMO



AANNEMINGEN, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Ludo Theunis;

BVBA VLATO, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Karel Vlaemynck;

-DE HEER LUCAS VANHONSEBROUCK.

I llhI ll ll I li I IIII lli lili llt

0'

" 1118903

V beh aa Bel Stat

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11345-0307-011
07/03/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

Ondernemingsnr : 0443.570.112

Benaming

(voluit) : VANHOSTA KNOKKE

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Weststraat 83, 8770 Ingelmunster

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit het verslag van het bestuursorgaan van 24 januari 2011:

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel met ingang vanaf heden te verplaatsen naar:

Koninginnenlaan 24A

8300 Knokke-Heist

BVBA Vanhosta

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

Vanhonsebrouck Vincent

*11035849*

bet ar Be Sta

.-

~-

,211~111111111~11

21 02, 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 05.07.2010 10259-0120-010
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 29.07.2009 09495-0384-010
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.07.2008 08486-0248-010
23/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 18.07.2007 07407-0235-010
28/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 10.07.2006, NGL 26.07.2006 06541-0548-012
05/01/2006 : AN282142
12/07/2005 : AN282142
02/05/2005 : AN282142
07/12/2004 : AN282142
11/08/2003 : AN282142
21/10/2002 : AN282142
03/06/2000 : AN282142
17/12/1993 : AN282142

Coordonnées
VANHOSTA KNOKKE

Adresse
KONINGINNENLAAN 24A 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande