VANHOVE TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANHOVE TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.650.039

Publication

28/07/2014
ÿþ?Md Wanl 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr. o 55z, C.SD D35

Benaming

(voie} : VAN HOVE TECHNICS

(vealft)

NEERGELEGD

Gritfie Rechtbenk Koophandel

16 JUL 2014

Uriîtie

Gent Afdellrfg Oostende

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch- Staatsblad 28107/2014---Annexesdu Moniteur belge

Rechtsvorm " Starter Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 8450 Bredene, Dorpsstraat, 91 bus 201

(volledig adres)

Onclen.vern akte Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck te Oostende op 09.07.2014 waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt vôôr registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende, blijkt:

Dat een Starter Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken:

- Oprichter: De Meer VANHOVE Kurt Willy: geboren te Oostende op 7 februari 1972, rijksregistemummer

720207 439-04, ongehuwd, wonende te 8450 Bredene, Dorpsstraat, 91 bus 201;

Naam : "VANHOVE TECHNICS";

- Zetel : 8450 Bredene, Dorpsstraat, 91 bus 201;

- Doel : De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in binnen- als buitenland, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

1.0riderneming voor elektrotechnische installaties, elektriciteitswerken.

2.Alle installaties en herstellingen van centrale verwarming, in het bijzonder elektrische verwarmingsinstallaties, van aile elektriciteitsinrichtingen en artikelen, van aile installaties van verlichting, van alle sanitaire produkten en inrichtingen, van elektrisch materieel, airconditionering, koelinstallaties, antennes en bliksemafleiders, bewakingssystemen en alarminstallaties. De groot- en kleinhandel, import en export, evenals

: herstellingen van elektrische en elektronische apparatuur, verlichtingsartikelen, sanitaire produkten, elektrische huishoudelijke apparaten en audio- en videoapparatuur en aile aanverwanten produkten.

3.0nderneming voor ruwbouw en algemene bouwwerkzaamheden en renovatiewerken in de bouw.

4.0nderneming voor slopingswerken (omvat het slopen van gehouwen en kunstwerken evenals het effenen en wegruimen).

5. Onderneming voor voegwerken.

6.0nderneming voor vloerbedekking en muurbekleding (omvat het leggen van tegelvloeren, mozaïek en aile andere bedekkingen van muren en vloeren met uitzondering van hout).

7.0nderneming voor stukadoorswerken (omvat plafonneer-, cementeer- en aile andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes en gips- en staffwerken).

8.0nderneming voor restauratiewerken (omvat o.m. het restaureren, reinigen en wassen van gebouwen, gevels en monumenten).

9.0nderneming voor timmer- en schrijnwerk en metalen schrijnwerk (omvat o.m. het timmer-en schrijnwerk voor gebouwen; het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken; het plaatsen van plastiekdeuren en plinten; het plaatsen van houten vensterluiken en van luiken in plastiek; het leggen van parketvloeren en aile andere houten bedekkingen van muren en vloeren; het plaatsen van schutsels en valse zolderingen in hout; het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk, evenals het plaatsen van roosters, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken; het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen).

10.0nderneming voor installatie van centrale verwarming, sanitair en lood- en zinkwerk (omvat o.m. het plaatsen van centrale verwarming, met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen; het plaatsen van sanitaire inrichtingen; lood- en zinkwerk; installatie van waterverzachters; het bedekken van daken in non-ferromaterialen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstellings- en onderhoudswerken; het plaatsen, herstellen, onderhouden van allerhande branders.

11.0nderneming voor schilder- en behangwerk (omvat aile schilderwerk, het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van aile andere synthetische bedekkingen van muren en vloeren, onder meer in plastiek.

Or} dc 1 uil, vciatekiür . Ma.Din F.n hoeocnlewid vnn p1. 'rends: nnt.drt hretepi ,:kri Or, persoinnqon)

isew.:egd de recntsueisoun ten aanzien van clardeiffl te veliec)nuidgon

verso Naair en handteKening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

12.0nderneming voor woning- en winkelinrichting en interieurdecoratie.

13.Het uitbouwen en runnen van een adviesbureau voor de nijverheids- en dienstensector met inbegrip van alle activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen worden, o.a. :

- Het verstrekken van bedrijfsadvies en/of het verzekeren van management voor het opstarten en opvolgen van het beleid in de meest diverse sektoren uit de nijverheid en dienstensector (o.a. aile werkzaamheden op het gebied van management consult, personeelsbeleid, financieel beleid, public relations service, marketing, publiciteit en promotie, organisatie, regie en uitwerking van publicitaire shows, promotiecampagnes en publicitaire edities, folders en catalogi, organisaties van meetings, recepties, beurzen en congressen, vertegenwoordiging en animatie op beroepsbeurzen en salons, het helpen ontwikkelen en organiseren van een "missie", businessplans en een image-building voor de klanten en adviesverlening van allerlei aard).

- Het verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord om een degelijk zakelijk beleid te verzekeren.

- Het ter beschikking stellen van gebouwen, terreinen, installaties, apparatuur, organisatie, personeel en diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken.

- Meer bepaald alle apparatuur en diensten leveren die verband hebben met informatica met inbegrip van de handel in zowel hard- als software.

- Aan- en verkoop, import en export van ah goederen in de meest ruime zin.

" Het selecteren, aanwerven, opleiden van aangepast personeel.

- Het verzorgen, verwerken en opvolgen van het sekretariaatsgebeuren, administratief, financieel en sociaal beheer van ondernemingen.

- Het optreden van tussenpersoon in de handel.

14. Voor eigen rekening : een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop en beheren; aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien; alle onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, in België als in het buitenland. Dit behelst onder meer ook, :

- Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- Optreden als bemiddelaar inzake verwerving van vastgoed, financiering en verzekering in het kader van voormelde aktiviteiten.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

- Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

- Het toestaan van leningen, het stellen van zekerheden alsmede alle borgstellingen aan derden tegen vergoeding.

Het sociaal doel breidt zich ook uit tot aile hierop aansluitende producten en activiteiten.

De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of de vertegenwoordiging van één of meerdere producten/merken/diensten in franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend. De vennootschap zef, zowel in binnen- als buitenland, aile roerende en onroerende goederen mogen bezitten en aile industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt, De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

- Kapitaal : Het kapitaal is vastgesteld op duizend euro (1.000,00 EUR). Het is verdeeld in tien (10) aandelen zonder nominale waarde die elk één/tiende van het kapitaal vertegenwoordigen. Het is volledig volstort (ING Bank) ten belope van 1.000,00 EUR als volgt :

- de Heer VANHOVE Kurt, voornoemd, voor een bedrag van duizend euro (1.000,00 EUR), zodat hij niets meer dient te voistorten.

Boekjaar: vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar. Jaarlijkse Algemene Vergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde zaterdag van de maand juni om 14H00 op de maatschappelijke zetel.

- Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, benoemd met af zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheden. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

" I

%fou-

Ix" houden

aat lot

Bz.:wt.:4h I

Stswsblzid

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te deiegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Overeenkomstig artikel 257 Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

- Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijfentwintig procent (25%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1 Wetboek van vennootschappen, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Algemene Vergadering

De enige vennoot heeft, handelend als algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. - Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2015.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de vierde zaterdag van de maand juni van het jaar 2016.

2. - Benoeming van de zaakvoerder(s)

De enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één. Wordt vervolgens tot onbezoldigd zaakvoerder benoemd:

De Heer VANHOVE Kurt Willy, geboren te Oostende op 7 februari 1972, rijksregisternummer 720207 43904, ongehuwd, wonende te 8450 Bredene, Dorpsstraat, 91 bus 201, dewelke uitdrukkelijk zijn mandaat aanvaardt.

3. - Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslist de enige vennoot op dit

moment geen commissaris-revisor te benoemen.

4. Overname van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat aile verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, sinds 1 juli 2014, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

5. - Volmachten

De enige vennoot geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten, en stelt aan figrz (de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vercruysse & Partners), vertegenwoordigd door de heer Jan Vercruysse of de heer Pascal Tourlemain, of zijn aangestelden, Lijsterstraat 15, 8400 Oostende, om in naam van de vennootschap alle stukken te tekenen strekkende tot de inschrijving(en), latere aan te brengen wijzigingen en eventuele doorhaling in de Kruispuntbank van Ondernemingen, tot aanvraag van de nodige, vestigingsattesten, tot aanvraag van het BTW nummer, voor aile aangelegenheden inzake directe belastingen en tot het vervullen van alle aangiften en formaliteiten terzake en tot het voeren van alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande.

-- Voor eensluidend analytisch uittreksel --

(getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck)

Worden tegelijk hiermee neergelegd: Expeditie van de akte;

Op (h* a.e.1%te blz va r ttAk B vermelden Re ro Iloadaniyileid van de instrurnen;erenre r nt-th' vdn d pebo(om(éi,)

rsvmgri eeeritspersoon ten azinzaen van demen vertv., : ridlen Vffla Marrern el,

28/11/2014
ÿþ nsod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

staatsbla.

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

Griffie

'Cria Oostende

Dë gYlffier. 

11111111

*14214811*

Ondernemingsnr : 0556.650.039

Benaming

(voluit) : VANHOVE TECHNICS

(verkort)

Rechtsvorm :

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Dorpsstraat 91 bus 201, 8450 Bredene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel en exploitatiezetel

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder wordt beslist de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel van de vennootschap te verplaatsen van Dorpsstraat 91 bus 201 te 8450 Bredene naar Vredestraat 7 B te 8400 Oostende, met ingang van 01 november 2014.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VANHOVE TECHNICS

Adresse
DORPSSTRAAT 91, BUS 201 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande