VANHUTEC

Société en commandite simple


Dénomination : VANHUTEC
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 506.691.277

Publication

12/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. Maatschappelijk doel

Technisch bureau in de meest ruime zin waaronder vooral actief in de bouwsector.

Onderneming voor projectopvolging in de meest ruime zin.

Bemiddeling en adviesverlening bij de aankoop, verkoop en verhuur van roerende en onroerende goederen. Alle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van gereglementeerde diensten;

In het jaar tweeduizend en veertien

Op 21 november

Zijn samengekomen:

1. De heer VANDERPLANCKE Jan, bedrijfsleider, NN 62.09.17-181-92, geboren te Menen op 17 september 1962, wonende te 8940 Wervik, Leiestraat 23.

2. De heer HUBRECHT Ervin, ingenieur, NN 73.09.10-277-49, geboren te Kortrijk op 10 september 1973, wonende te 8587 Spiere-Helkijn (Spiere), Dries 2/B.

3. De heer VANALLEMEERSCH Dieter, bachelor, NN 89.01.30-135-65, geboren te Roeselare op 30 januari 1989, wonende te 8890 Moorslede, Beitemstraat 4.

De heer HUBRECHT Ervin en de heer VANALLEMEERSCH Dieter, comparanten onder punt 2 en 3, zullen gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zullen samen over de maatschappelijke handtekening beschikken. Zij zullen nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen, en onder de beperkingen hierna gezegd.

Dewelke overeenkomen een onderhandse akte op te maken voor de gewone commanditaire vennootschap (Comm.V.) die zij oprichten onder de naam  VANHUTEC , onder de volgende bedingen.

1. Gecommanditeerde vennoten

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : VANHUTEC

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bootweg 4 3

*14312377*

Luik B

8940

België

0506691277

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Wervik

Griffie

Neergelegd

09-12-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Het nemen van participaties onder welke vorm ook in alle vennootschappen in België of in het buitenland, bestaande of op te richten, door middel van inbrengen, onderschrijvingen, overdrachten of ruilingen, al dan niet om er het bestuur van te controleren of om er gewoon een aandeel in te hebben, alsook de aankoop, verkoop en ruiling van alle effecten;

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met voormeld doel voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

3. Zetel

5. Kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Als vergoeding voor deze inbrengen hebben :

Buiten het éénparig akkoord van alle vennoten is geen overdracht van deelbewijzen toegelaten. Bij overlijden zullen de deelbewijzen van de overledene vennoot toekomen aan zijn erfgenamen of legatarissen indien alle andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen.

door de Heer VANDERPLANCKE Jan : twee duizend twee honderd vijftig euro (2.250,00 EUR)

door de Heer HUBRECHT Ervin : twee duizend twee honderd vijftig euro (2.250,00 EUR)

door de heer VANALLEMEERSCH Dieter : vijfhonderd euro (500,00 EUR)

Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld over vijfhonderd deelbewijzen met een nominale waarde van 10,00 euro

elk.

de heer VANDERPLANCKE Jan recht op twee honderd vijfentwintig (225) maatschappelijke deelbewijzen

de heer HUBRECHT Ervin recht op twee honderd vijfentwintig (225) maatschappelijke deelbewijzen

de heer VANALLEMEERSCH Dieter recht op vijftig (50) maatschappelijke deelbewijzen.

6. Beheer van de vennootschap

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, samen handelend en kunnen ten allen tijde door de vennoten, eveneens samen handelend, worden ontslaan, zonder dat deze beslissing moet worden verrechtvaardigd. De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8940 WERVIK, Bootweg 4 Bus 3. De gecommanditeerde vennoot kan (of zo er meer zijn: kunnen) hem overal elders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing.

4. Duur

De duur van de vennootschap is onbepaald, ingaande op heden.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf duizend euro, in te brengen als volgt:

7. Overdracht van deelbewijzen

8. Overlijden

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger. In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden.

9. Boekjaar  Algemene Vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Het boekjaar gaat in op één januari van ieder jaar en wordt afgesloten op éénendertig december. Het eerste boekjaar vangt aan op heden en wordt afgesloten op éénendertig december 2015. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni van ieder jaar, om 14 u, ten maatschappelijke zetel. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in juni tweeduizend en zestien.

10. Winstverdeling

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het éénparig akkoord van de vennoten is vereist.

11. Handelingen gesteld voor de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen die reeds door de gecommanditeerde vennoten, comparanten onder punt 2 en 3, voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan worden hierbij door de vennootschap overgenomen. Voormelde verbintenissen worden aldus geacht door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

12. Benoeming tot zaakvoerders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gedaan te Wervik op 21 november 2014.

Getekend door :

VANDERPLANCKE Jan,

Aandeelhouder

HUBRECHT Ervin,

Aandeelhouder en zaakvoerder

VANALLEMEERSCH Dieter, Aandeelhouder en zaakvoerder

Worden tot zaakvoerders benoemd, vanaf heden, voor onbepaalde tijd, de heer HUBRECHT Ervin en de heer VANALLEMEERSCH Dieter, comparanten onder punt 2 en 3, die aanvaarden. Hun bezoldigingen zullen vastgesteld worden door de algemene vergadering.

Tergelijkertijd neergelegd : geregistreerde oprichtingsakte

Coordonnées
VANHUTEC

Adresse
BOOTWEG 4, BUS 3 8940 WERVIK

Code postal : 8940
Localité : WERVIK
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande