VANKIBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANKIBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.456.687

Publication

04/06/2014
ÿþMod W ad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor "

-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

*19ll15

1111111111



Luik.B



Ondernemingsnr : 0453.456.687

Benaming

(voluit) : VANKIBO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 183

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING PARTIEEL SPLITSINGSVOORSTEL

Uittreksel uit het splitsingsvoorstel dd. 19 mei 2014 houdende voorstel tot partiële splitsing van de BVBA VANKIBO door inbreng van een deel van het vermogen in de nieuw op te richten BVBA MM, in toepassing van artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals dit werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent (afdeling Oostende).

De BVBA VANKIBO, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 183, ingeschreven in het rechtspersonenregisterte Gent (afdeling Brugge) met ondernemingsnummer 0453.456.687, werd opgericht middels akte verleden voor meester Paul Lommé, notaris met standplaats te Zedelgem op 22 september 1994, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 oktober 1994, onder nummer 941013-183.

De statuten van de BVBA VANKIBO werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor meester Paul Lomrné, voornoemd, dd. 30 april 2001 , bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 mei daarna,onder nummer 20010523-203.

De vennootschap heeft blijkens haar statuten volgend doel:

"De vennootschap heeft tot doel :

-commissiehandel, agentuur;

-de aan- en verkoop, verhuring, onderhoud en herstehling van rollend materieel, zowel nieuw als

tweedehands.

-bandencentrale, uitlaatcenter;

- carwash en truckcleaning;

-de aan- en verkoop van brandstoffen, smeermiddelen en onder'houdsprodukten en rookwaren, eetwaren,

drank voe-'dingsmiddelen, al dan niet bereid, tijdschriften, kranten, lotto;

-aan- en verkoop van kledij;

- verkoop en verhuring van onroerende goederen voor eigen rekening.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België ais in het buitenland tevens alle waarborgen toe-'staan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrecht-'streeks verband houden met het maatschappe-lijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België ais in het buitenland. Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen."

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 74.500,00 EUR en is verdeeld in 3.000 gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder 1/3.000ste van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen,

Ingevolge de partiële splitsing, zoals hierboven uiteengezet, zullen de actief -- en passiefbestanddelen m.b.t. het beheer van een onroerend vermogen, zowel de rechten als de plichten, zonder ontbinding overgaan op een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

nieuw op te richten vennootschap die de vorm zal aannemen van een BVBA met als naam MM waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 183 en waarvan het doel zal luiden als volgt

Het maatschappelijk doel van de nieuw op te richten vennootschap zal luiden ais volgt:

"De vennootschap heeft als doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

L Algemene activiteiten

1)Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan, Dit omvat ondermeer de aankoop, het bouwen, oprichten, uitrusten, ombouwen, verhuren en verkopen, met het oog op beheer en opbrengst, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

2)Het beleggen in roerende goederen en waarden; het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, dit alles voor zover als wettelijk toegelaten.

3)Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het uitoefenen van activiteiten van syndicus en makelaar,

4)Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed;

5)Het huren en verhuren en het ter beschikkingstellen stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen, installaties en van personeel en van voertuigen allerhande, voor zover wettelijk toegelaten;

6)1-let verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden; daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van engineering, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies.

7)Het verlenen van diensten en adviezen aan natuurlijke en rechtspersonen met betrekking tot het beheer van bedrijven in de meest ruime betekenis van het woord, waaronder onder andere advies inzake algemeen management, marketing, financieel en commercieel beleid, personeelsbeleid en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

8)De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

9)Tussenpersoon in de handel in het algemeen.

IV, Bijzondere bepalingen

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap zal bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uit te breiden.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard."

De aandeelhouders van de BVBA VANKIBO zullen ter vergoeding voor de overdracht van een deel van het vermogen, 3.000 aandelen van de op te richten BVBA MM verwerven in verhouding van één aandeel van de op te richten BVBA MM voor één aandeel van de BVBA VANKIBO. Deze verrichting zal gebeuren zonder betaling van opleg in geld.

Deze aandelen zullen worden ingeschreven in het aandeelhoudersregister van de nieuw op te richten vennootschap BVBA MM op naam van de aandeelhouders van de BVBA VANKIBO à rato van voormelde verhouding, mits voorlegging van een bewijs van aandeelhouderschap van de BVBA VANKIBO en dit onmiddellijk nadat de BVBA MM rechtspersoonlijkheid heeft verworven door neerlegging van haar oprichtingsakte ter griffie.

De aldus uitgereikte aandelen in de BVBA MM zullen recht geven op deelname in de winst vanaf de datum van hun uitgifte. Betreffende dit recht zal niet voorzien worden in enige bijzondere regeling.

De handelingen door de vennootschap BVBA VANKIBO gesteld sedert 1 januari 2014 met betrekking tot het deel van haar vermogen dat ze zal overdragen aan de BVBA MM zullen boekhoudkundig geacht warden te zijn verricht voor rekening van de BVBA MM.

Alle contracten en vergunningen van de BVBA VANKIBO met betrekking tot het af te splitsen niet  bedrijfsmatig onroerend patrimonium worden eveneens onder dezelfde geldende modaliteiten overgedragen naar de verkrijgende vennootschap, de BVBA MM.

Er zijn in de BVBA VANKIBO geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en geen andere effecten dan aandelen.

Aangezien alle aandeelhouders gemeld hebben aanwezig en/of vertegenwoordigd te zullen zijn op de algemene vergadering die over het voorstel tot partiële splitsing zal besluiten en dit met al hun aandelen, zal voorgesteld worden bij toepassing van artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen af te zien van de verslaggeving door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 745 en van de door artikel 748 voorgeschreven publiciteitsmaatregelen ten gunste van de vennoten.

De delen van de activa en de passiva van het vermogen van de BVBA VANKIBO die aan de nieuw op te richten BVBA MM zullen worden overgedragen ingevolge voormelde partiële splitsing, zoals deze blijken uit de staat van actief en passief per 31 december 2013 van de BVBA VANKIBO, worden nader uiteengezet in de bijlagen aan dit voorstel.

Er wordt expliciet overeengekomen tussen de betrokken partijen dat de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op de afgesplitste actief  en passiefbestanddelen integraal ten laste komen van de nieuw op te richten BVBA MM,

De financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op de overige activiteiten van de BVBA VANKIBO en voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van 1 januari 2014, blijven integraal ten laste van de BVBA VANKIBO.

Waar geen toewijzing kan gebeuren aan enige activiteit, komen de financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles enz ... die voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van 1 januari 2014 zowel ten laste van de BVBA VANKIBO als van de BVBA MM en dit in verhouding van het boekhoudkundig eigen vermogen zoals blijkt uit de onderliggende splitsingsstaat.

Aldus getekend:

de heer Chris `t Kint

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd ; voorstel tot partiële splitsing

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2014 : OO058827
22/07/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

in

+19191186

Ondememingsnr : 0453.456.687

Benaming (voluit) : VANKIBO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Torhoutsesteenweg 183

8210 Zedelgem

Onderwerp akte :BVBA: splitsing

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van del BVBA 'VANKIBO", met zetel te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 183, gehouden voor Geassocieerd! Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem op 7 juli 2014, eerstdaags te registreren, dat met éénparigheid van; i stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

. KENNISNEMING EN GOEDKEURING VERSLAGEN MET BETREKKING TOT DE PARTIELE SPLITSING EN DE INBRENG IN NATURA

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de verslagen vermeld in de agenda, met name

: a) het ve" rslag opgesteld door de zaakvoerders van de vennootschap heeft op datum van 19 mei 2014.

b) het verslag opgesteld door de heer Piet Dujardin, Bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, heeft een schriftelijk verslag opgesteld voor de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen op datum van 30 juni 2014, zoals bepaald in artikelen 730 e.v.van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van zijn verslag luiden als volgt :

7. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA MM middels partiële afsplitsing van de BVBA VANKIBD naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA MM, kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van

de Bedriffsrevisoren; de oprichter van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd met de overige eigen, vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit; de BVBA VANKIBO volgens het boekhoudkundig continuiteitsprincipe overgaan naar de op te richten vennootschap, de BVBA MM.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura door de parten weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de BVBA VANKIBO zijn beddreseconomisch verantwoord, onder voorbehoud van de inbrengwaarde dewelke overeenkomstig het; boekhoudrechtelij'k continuiteeitsbeginsel gebaseerd is op de boekwaarde van de betreffende activa dewelke wellicht lager is dan de reële venale waarde van de betreffende activa. De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste:

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 ber aa Be Sta:

I,z._h,tbarik Koophandel 1 fi JUL 2Q14.

Gent AfdelhnGrI ie

Ostende

De-griffier

mod 11.1

overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4. De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA VANKIBO leidt volgens het boekhoudkundig contfnuiteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een bedrag van 477.960,69 EUR, bestaande uit kapitaal voor een bedrag van 63,280,05 EUR verhoogd met 414.680,64 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 3.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde voor een totaal bedrag aan kapitaal van 63.280, 05 EUR verhoogd met 414.680,64 EUR overige eigen vermogensbestanddelen uit de partieel te splitsen BVBA VANKI8O.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 30 juni 2014

BVBA Bedrerevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrerevisor (get.)

Beide verslagen warden samen met de uitgifte van deze akte neergelegd op de Kruispuntbank voor Ondernemingen. De vergadering sluit zich bij de inhoud van deze verslagen aan.

De vergadering stelt vast dat er op het voorstel en de verslagen geen opmerkingen warden gemaakt door de aandeelhouders en zij sluit zich aan bij de besluiten die erin vervat zijn.

De voorzitter geeft een korte samenvatting van het voorstel en van de aanvullende verslagen, zoals hoger vermeld, waarin een deel van het vermogen wordt afgesplitst door inbreng in de nieuw op te richten MM BVBA.

Bijgevoig zal een deel van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid Vankibo, met alle daaraan verbonden rechten en plichten, overgaan op de BVBA MM.

Dit deel omvat alle bestanddelen die verband houden met de bedrijfstak bestaande uit het beheer van een onroerend vermogen, conform de splitsingsbalans opgesteld op 31 december 2013, waarvan een kopie werd gevoegd bij het neergelegde splitsingsvoorstel.

Dit omvat ook het geheel van contracten, directe verbintenissen en verplichtingen, noodzakelijk voor of verbonden aan de uitoefening van deze activiteiten.

De vergadering bevestigt voor zoveel als nodig dat, ingeval de toewijzing van vermogensbestanddelen voor interpretatie vatbaar zou zijn, of ingeval niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan welke vennootschap deze zouden toebehoren, deze toekomen aan de nieuw op te richten vennootschap.

2. SU : SIDIAIRE TOEWIJZING

De vergadering besluit dat de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op de afgesplitste actief - en passiefbestanddelen integraal ten laste komen van de nieuw op te richten BVBA MM.

De financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op de overige activiteiten van de BVBA VANKIBO en voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van 1 januari 2014, blijven integraal ten laste van de BVBA VANKIBO.

Waar geen toewijzing kan gebeuren aan enige activiteit, komen de financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles enz ... die voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van 1 januari 2014 zowel ten laste van de BVBA VANKII30 als van de BVBA MM en dit in verhouding van het boekhoudkundig eigen vermogen zoals blijkt uit de splitsingsstaat gevoegd bij het splitsingsvoorstel.

3. OPRICHTING MM BVBA

De buitengewone algemene vergadering beslist, met het oog op de partiële splitsing met inbreng

van voormelde bedrijfstak, na artikelsgewijze bespreking, de statuten van de nieuw op te richten

vennootschap MM als volgt vast te stellen :

I. STATUTEN

NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- ' behouden aan eet Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden

e aan liet

Belgisch

Staatsblad



ARTIKEL EEN

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "MM".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", gevolgd door het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", en de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Deze documenten moeten eveneens de domiciliëring en het nummer vermelden van ten minste één rekening waarvan de onderneming houdster is bij een in België gevestigde kredietinstelling. ARTIKEL TWEE

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 183.

De zetel van de vennootschap kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar een andere plaats in België bij besluit van de zaakvoerder, dat bekendgemaakt wordt in de Bijlage tot het $elgisch Staatsblad.

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België en in het buitenland, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

ARTIKEL DRIE

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

T. Algemene activiteiten

1) Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan. Dit omvat ondermeer de aankoop, het bouwen, oprichten, uitrusten, ombouwen, verhuren en verkopen, met het oog op beheer en opbrengst, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

2) Het beleggen in roerende goederen en waarden; het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van aile soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, dit alles voor zover als wettelijk toegelaten.

3) Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het uitoefenen van activiteiten van syndicus en makelaar.

4) Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed;

5) Het huren en verhuren en het ter beschikkingstellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen, installaties en van personeel en van voertuigen allerhande, voor zover wettelijk toegelaten;

6) Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden; daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van engineering, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies.

7) Het verlenen van diensten en adviezen aan natuurlijke en rechtspersonen met betrekking tot het beheer van bedrijven in de meest ruime betekenis van het woord, waaronder onder andere advies inzake algemeen management, marketing, financieel en commercieel beleid, personeelsbeleid en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

8) De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

9) Tussenpersoon in de handel in het algemeen.

n. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap zal bij middel van inbreng versmelting, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doe! nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.





Bijlagen TiiTTiërBéTgiscli SaiitsbliicT _ 22IU172a14 = Knnëxés ilüIVfoniteur belge







Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan liet

Belgisch

Staatsblad

mad 11.1

In het algemeen zal de vennootschap alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uit te breiden.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en is niet beperkend. doch enkel van` aanwijzende aard."

ARTIKEL VIER

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de wijziging van de statuten.

KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL VIJF

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op drieënzestigduizend tweehonderd tachtig euro vijf cent (¬ 63.280,05), vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/drieduizendste (1/3.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL ZES

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

In geval van agio op de nieuwe aandelen moet dat volledig worden volgestort bij de inschrijving. De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Het voorkeurrecht kan uitgeoefend worden gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dit kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten. Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan besloten worden door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk behandeld worden.

ARTIKEL ZEVEN

De maatschappelijke aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap. Deze kent slechts één eigenaar voor ieder aandeel.

Mede-eigenaars van eenzelfde maatschappelijk aandeel zijn verplicht zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen bij de vennootschap, zo niet blijft de uitoefening van de rechten, die aan dit aandeel verbonden zijn geschorst tot een gemeenschappelijke lasthebber aangesteld is.

De rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en blote eigendom toebehorende aandelen worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Het bezit der aandelen blijkt uit de inschrijvingen in het register van aandelen, dat in de maatschappelijke zetel wordt bijgehouden.

ARTIKEL ACHT

Op straf van nietigheid mogen de aandelen van een vennoot niet worden afgestaan onder levenden dan met de toestemming van alle vennoten.

Indien er slechts twee vennoten zijn, is de toestemming van de andere vennoot vereist bij de overdracht.

Bij weigering van instemming -weigering tegen dewelke geen verhaal mogelijk is- verplichten de vennoten die zich tegen de overdracht verzetten, de aandelen terug te kopen tegen de waarde vastgesteld overeenkomstig artikel negen, behoudens minnelijke regeling.

De andere vennoten mogen, indien zij zulks verlangen, deelnemen aan de terugkoop. De verdeling zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. De vennoten die zich niet verzetten, kunnen evenwel een aantal aandelen overnemen, lager dan gezegd pro rata.

ARTIKEL NEGEN

Behoudens minnelijke regeling, zal de waarde van de aandelen vastgesteld worden door twee deskundigen waarvan één door elke der partijen benoemd wordt, in functie van een In werking zijnde onderneming volgens haar staat en gelegenheid op het ogenblik van de overdracht, en zonder rekening te houden met enige meerderheids- of minderheidspositie in hoofde van de verkoper,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- `

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

"

rekening houdende met de reserves en de waardeverhogingen, alsook gebeurlijke verliezen en waardeverminderingen. 41.

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen beslist een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één van de partijen, door de heer voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is, zal worden aangesteld. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

ARTIKEL TIEN

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid niet overgaan wegens diens overlijden dan met instemming van alle vennoten.

Bij overlijden van een vennoot blijft de vennootschap bestaan tussen de overlevende vennoten. Alle erfgenamen en legatarissen zullen, om vennoot te kunnen worden, eerst moeten aanvaard worden door de overblijvende vennoten.

De erfgenamen van de overleden vennoot zullen binnen de drie maanden na het overlijden van de erfiatende vennoot een aangetekend schrijven richten aan de vennootschap met verzoek tot aanvaarding als vennoot. Binnen de drie maanden zullen de overblijvende vennoten beslissen omtrent de aanvaarding.

Bij weigering van aanvaarding- weigering waartegen geen verhaal mogelijk is- gebeurt de aankoop door de vennoten volgens de bepalingen van artikel acht. De waarde van de aandelen zal berekend worden overeenkomstig artikel negen. Zowel bij overdracht onder de levenden als bij overdracht bij overlijden, zal de waarde van de overgedragen aandelen, behoudens minnelijke regeling, uitbetaald worden aan de vennoot-overlater of aan de erfgenamen van de overleden vennoot binnen de vijf jaar, naar rato van ieder jaar minstens één/vijfde, verhoogd met de wettelijke interest op het overblijvende kapitaal, jaarlijks te berekenen en te betalen.

Zo de voorgestelde overnemer(s) of erfgenamen als vennoot aanvaard worden, mag de voorgestelde overdracht onmiddellijk gebeuren. De in deze gevallen verkregen aandelen kunnen niet overgedragen worden vooraleer de prijs ervan volledig betaald is.

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, dan mag, bij overlijden van één van hen, de overlevende vennoot naar eigen goeddunken beslissen een nieuwe vennoot te aanvaarden, vooraleer zich uit te spreken over de aanvaarding van de erfgenamen en legatarissen.

ARTIKEL ELF

Een aandelenregister wordt in de zetel van de vennootschap gehouden.

Het bevat: de juiste aanduiding van elke vennoot en het aantal hem toebehorende aandelen, de vermelding van de verrichte stortingen, de overdrachten van de aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

Overdrachten en overgangen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in dit register. Iedere vennoot en derde belanghebbende mag van het register kennis nemen.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL TWAALF

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

ARTIKEL DERTIEN

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Voor alle verrichtingen die een bedrag van 50.000,- euro overschrijden is de handtekening van 2 zaakvoerders gezamenlijk vereist. Deze kwantitatieve beperking is louter van interne aard en niet aan derden tegenstelbaar.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

ARTIKEL VEERTIEN







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-^ behouden

aan riet

Belgisch Staatsblad

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

VASTE VERT GENWOORDIGER

ARTIKEL VI]FTIEN

Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moeten de zaakvoerders, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk

aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

TOEZICHT

ARTIKEL ZESTIEN

De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald. De commissarissen worden aangesteld door de algemene vergadering. Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, dit alles met inachtneming van de gestelde wettelijke bepalingen in Wetboek van vennootschappen. Iedere vennoot mag zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ALGEMENE V RGADERING

ARTIKEL ZEVENTIEN

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei om 14.00uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of door de commissarissen; ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven of van enig ander wettelijk toegelaten communicatiemiddel, dat, met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen, aan de zaakvoerder is gericht.

De vennoten, de zaakvoerders, de eventuele commissaris(sen), de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekende brief of enig ander wettelijk toegelaten communicatiemiddel, ten minste vijftien dagen voor de vergadering. De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee akkoord gaan.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

ARTIKEL ACHTTIEN

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing. Ieder vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die a1 dan niet vennoot is. De volmachten dienen een handtekening te dragen, met inbegrip van de digitale handtekening zoals voorzien door artikel 1322, tweede alinea van het Burgerlijk Wetboek. De volmachten dienen schriftelijk ter kennis gebracht te worden per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Het voorzitterschap van de algemene vergadering wordt waargenomen door een zaakvoerder of, indien er geen zaakvoerder aanwezig is, door de oudste aanwezige vennoot. Indien het aantal aanwezigen het toelaat en indien de voorzitter dat nuttig acht, benoemt die een secretaris en twee stemopnemers.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij de authentieke akte moeten worden verleden.

Er zal een verslagboek van de algemene vergadering bijgehouden worden dat, na afloop van iedere vergadering, door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken zal getekend worden. Afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

BOEK] . ' R - INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

ARTIKEL NEGENTIEN

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. ARTIKEL TWINTIG

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank, van België.

De zaakvoerders stellen jaarlijks een verslag op conform de desbetreffende wettelijke bepalingen. De zaakvoerders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL EENENTWINTIG

Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële, uitzonderlijke en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering. De algemene vergadering heeft de mogelijkheid om te beslissen dat er een bepaalde vergoeding aan de belegde kapitalen zal uitgekeerd worden.

ONTBI DING - VEREFFENING

ARTIKEL TWEEENT INTIG

In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

Zolang er geen vereffenaars zijn benoemd of deze niet in functie zijn getreden worden de zaakvoerders ten aanzien van derden beschouwd als vereffenaars.

De algemene vergadering duidt in haar benoemingsbesluit van de vereffenaar, ook een bijzondere gemachtigde aan met de bevoegdheid om het verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel ter homologatie of bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

In geval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notities en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- behouden aan fret Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor- . behouden

aan het Belgisch Staatsblad



ALGEM NE SCHIKKINGEN

ARTIKEL DRIEENTWINTIG

Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten, zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplicht geregeld ` moeten worden door de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

VERHO DING VAN DE STATUTEN TOT HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

ARTIKEL VIERENTWINTIG

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen ter zake. In de mate dat deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden, zodat zaakvoerders en commissarissen enkel aansprakelijk kunnen gesteld warden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd.

WOONSTKEUZE

ARTIKEL VIJFENTWINTIG

Ieder verfnoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, obligatiehouder, houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven of volmachtdrager moet keus van woonplaats doen in België, in het arrondissement van de maatschappelijke zetel.

Bij gebrek daaraan zullen alle oproepingen, mededelingen en dagvaardingen geldig geschieden ten maatschappelijke zetel. Het is een vennoot evenwel toegelaten een in België verblijvende persoon aan te duiden aan wie de oproepingsbrieven geldig verstuurd worden.

II. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID - VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN DE EERSTE GEWONE ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben de vennoten beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur, de heer Christ 't Kint en mevrouw Anja Bolle, beide voornoemd, die verklaren dit mandaat te aanvaarden en verklaren dat zij niet getroffen zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Hun mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDER

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdrager van de vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neeriegging van een uittreksel uit onderhavige akte tot 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van mei 2015 om 14.00 uur. Ingevolge de oprichting van de BVBA MM wordt de vergadering voortgezet in aanwezigheid van de vennoten van beide vennootschappen.

4.1. INBRENG

De vergadering besluit tot voormelde partiële splitsing van BVBA VANKIBO met voormelde inbreng in natura voor een totaal bedrag van drieënzestigduizend tweehonderd tachtig euro vijf cent (¬ 63.280,05).

4.2. VERGOEDING

Als vergoeding voor de inbreng van voormelde activiteiten door afsplitsing van BVBA VANKIBO worden toegekend :

1) aan de heer `t KINT Christ Adrien : het vruchtgebruik van 1.532 aandelen op naam zonder

vermelding van waarde

1.532VG

2) aan mevrouw BOLLE Anja Marina, het vruchtgebruik van 1.468 aandelen op naam zonder vermelding van waarde







iiijlagenïiij fié BeIgiscii St iitsblïd _ ZllO'772O14 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1.468VG

3) aan juffrouw 't KINT Manon Cédérique, de blote eigendom van 1.500 aandelen op naam

zonder vermelding van waarde.

1.5006E

4) aan juffrouw 't KINT Maxence Cédérique : de blote eigendom van 1.500 aandelen op naam ' zonder vermelding van waarde.

1.500BE

De comparanten verklaren en erkennen dat de aandelen verkregen in ruil voor de inbreng in natura volledig volgestort zijn.

Door de partiële splitsing worden volgende onroerende goederen ingebracht in de nieuw opgerichte BVBA MM :

A. Het vruchtgebruik met een looptijd van 20 jaar te rekenen vanaf 8 mei 2006 in : GEMEENTE OUDERGEM - 2de afdeling

In een gebouwencomplex, genaamd "Queens Park" op een perceel grond, gelegen volgens titel Vorstlaan, 382, en Waterleliënlaan, 50, gekadastreerd sectie B nummer 493/L/17, 493/R31/ en 493/1(113 en volgens recent kadastraal uittreksel Vorstlaan, 382 en op de hoek van de Waterleliënlaan, gekadastreerd sectie B nummer 493/R/34, voor een oppervlakte volgens titel en recent kadastraal uittreksel twee hectaren vijf aren vijfenvijftig centiaren (2ha 5a 55ca), en voor een oppervlakte volgens meting opgenomen in de basisakte van twee hectaren acht aren vierenzeventig centiaren (2ha 8a 74ca):

In groep I, in gebouw C

a) Het appartement genaamd C.4.0, omvattende

In privatieve en uitsluitende eigendom

op het gelijkvloers : inkomhal, water-closet, een woonplaats met Amerikaanse keuken, slaapkamer met badkamer en terras;

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

- 329/100.000ste in de algemene gemene delen van het complex, waaronder de grond;

- 329/41.037ste in de speciale gemene delen van groep I;

- 329/9.138ste in de bijzondere gemene delen van het gebouw C;

het privatief en exclusief gebruik van de tuin palende aan het appartement, zoals deze is aangeduid in stippellijn op het plan welke aan de akte verkoop van 8 mei 2006 werd gehecht. Eigendomsoorspronq

Voorschreven goed behoort toe aan de heer en mevrouw Christ 't Kint-Bolle Anja voor de geheelheid in blote eigendom en aan de BVBA VANKIBO voor het vruchtgebruik met een looptijd van 20 jaar te rekenen vanaf 8 mei 2006, om het in die verhoudingen te hebben aangekocht, de grond van NV Grimmo te Oudergem, de constructies van NV Skyline Projects te Oudergem ingevolge akte verleden voor notaris Benedikt van de Vorst te Brussel met tussenkomst van notaris Paul Lommée te Zedelgem op 8 mei 2006, overgeschreven op het vijfde hypotheekkantoor te Brussel op 11 mei daarna onder referte 51T11/05/2006-06131.

Bijzondere administratieve bepalingen

In toepassing van artikel 275 Wetboek van Ruimtelijke Ordening, heeft de instrumenterende notaris op 7 mei 2014 bij aangetekende brief de Gemeente Oudergem gevraagd hem de stedenbouwkundige inlichtingen te verstrekken over de gewestelijke of gemeentelijke verordenende bepalingen betreffende het goed.

De Gemeente heeft bij schrijven de dato 19 mei 2014 op dit verzoek geantwoord. De gemeente deelt betreffende het goed onder meer mee dat het goed niet hernomen is in een ruimte voor versterkte ontwikkeling van de huisvesting en stadsvernieuwing, dat het goed niet ingeschreven is in de inventaris van het onroerend erfgoed.

De kopers verklaren een toelichting bij dit antwoord te hebben gekregen en verklaren tevens kopie van deze brief te hebben ontvangen.

1. Ik, Notaris, vermeld, in toepassing van artikel 99 Brussels Wetboek van Ruimtelijke Ordening, dat het goed volgens de bestemmingsplannen is gelegen in in typisch woongebied

2. De comparanten verklaren dat voor het goed geen stedenbouwkundige vergunning is afgeleverd, noch een stedenbouwkundig attest dat laat voorzien dat zulke toelating kan warden bekomen en dat bijgevolg geen enkele verzekering kan worden gegeven omtrent de mogelijkheid om op dit goed werken en handelingen uit te voeren zoals bedoeld in artikel 98 § 1 van het Brussels Wetboek van Ruimtelijke Ordening, met uitzondering va2n de vergunningen afgegeven op 29 juli 2004 (dossier 13.664) voor het slopen van een school en het oprichten van 4 appartementsgebouwen en 2 parkings en (dossier 13.665) voor het slopen van een school en het oprichten van 2

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad







Bijlágè"n'liij"lièi" SèlgisnSiàâfslilâd =22/07/2014 - Annexes cTü 1Vlóriitëür liélgë





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aanliet

Belgisch

Staatsblad

mod 19.1

appartementsgebouwen en 1 parking, op 31 juli 2009 (dossier 13.664ter en 13.665ter) voor het wijzigen, gedurende het werf, na inleiding van een PV van overtreding (verhoging van de parking). Uit het schrijven van 19 mei 2014 blijkt tevens dat een proces-verbaal van overtreding 2007-06 van 28 juni 2007 voor niet naleving van de stedenbouwkundige vergunningen 13.664 en 13.665 werd opgesteld - Niet opgeheven - en op 20 november 2012 een proces-verbaal van overtreding volgend voor het behouden van bepaalde overtredingen werd opgesteld en dat op 31 juli 2009 regularisatievergunningen werden afgeleverd voor de wijziging van de in opbouw zijnde gebouwen (dossier 13.664 en 13.665ter) naar aanleiding van het voormelde proces-verbaal van overtreding. Voor het overige verklaart de verkoper geen kennis te hebben van stedenbouwkundige inbreuken betreffende het goed.

3. Ik, Notaris, vermeld dat er geen werken of handelingen, zoals bedoeld in artikel 98, §1 Brussels Wetboek van Ruimtelijke Ordening mogen worden uitgevoerd, op het goed zonder dat daartoe een stedenbouwkundige vergunning werd verkregen.

Bodemattest

De comparanten verklaren dat bij hun weten op het goed geen risicoactiviteit werd of wordt uitgeoefend opgenomen in de lijst van risicoactiviteiten zoals vastgelegd in het Besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 9 december 2004 tot vaststelling van de risicoactiviteiten. Ik, Notaris, verklaar dat uit mijn opzoekingen evenmin is gebleken dat op het goed geen risicoactiviteit werd of wordt uitgeoefend.

B. Door de de dienst Leefmilieu Brussel werd voor het goed een bodemattest afgeleverd met referte

INSP/- nouadra5si/i nv-013 535259/20140509.

Dit bodemattest, afgeleverd op 19 mei 2014, bepaalt letterlijk :

'Het perceel is momenteel niet opgenomen in de inventaris van de bodemtoestand.

C. Comparanten verklaren met betrekking tot het goed zelf geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

E. Voor zover voorgaande verklaring te goeder trouw werd afgelegd, neemt de BVBA MM de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade, zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich.

F. Op grond van de bovenstaande verklaringen bevestigt de notaris dat de bepalingen van de Ordonnantie van 5/3/2009 betreffende het beheer en de sanering van verontreinigde bodems in verband met de overdracht van gronden werden nageleefd.

B. Het vruchtgebruik met een looptijd van 30 jaar te rekenen vanaf 14 november 2011 in

GEMEENTE Z DELGEM eerste afdelin

Een woonhuis met aanhorigheden op en met grond, staande en gelegen, Groenestraat 40, gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel onder de sectie D met nummer 308/D/3 met een met een oppervlakte van 19 are 60 centiare (19a 60ca).

Eiaendomsoorsproncl

Voormeld onroerend goed behoort toe voor 95% in blote eigendom aan de BVBA MCEM te Zedelgem, voor 5% in blote eigendom aan de heer en mevrouw Christ't Kint Bofle Anja, samen te Zedelgem en aan de BVBA VANKIBO voor het vruchtgebruik met een looptijd van 30 jaar te rekenen vanaf 14 november 2011, om het in die verhouding te zijn toegewezen ingevolge proces-verbaal van definitieve toewijzing naar hoger bod, gehouden voor notaris Paul Lommée te Zedelgem op 14 november 2011, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge op 23 december daarna onder referte 16447, ten verzoeke van de heer Pieter POLLENTIER en mevrouw DIERICKX Julie voornoemd toe bij aankoop ervan gedaan, elk voor de onverdeelde helft en met beding van aanwas, jegens A) de KONING BOUDEWIJNSTICHTING, instelling van openbaar nut, te Brussel, B1) LOOTENS Rosa Maria Magdalena, weduwe Joseph Cornelis, te Brugge (Sint Andries) 2) LOOTENS-STAEL Philippe Louis Alfons Jozef te 97-352 Leki Szlacheckie (Polen), 3) LOOTENS-STAEL Bernard Oscar Henri Jozef, echtgenoot Haghenbeek Catherine, te Koekelare, 4) LOOTENS-STAEL Jean-Marie

Gabriel Jozef Etienne te Koekelare, 5) LOOTENS-STAEL Ignace Marie Agnes Daniel, weduwnaar

Isabelle Deprez, te Veurne (Vinkem), 6) LOOTENS-STAEL Stephane Henri Madeleine Jozef te 8680 Koekelare, 7) LOOTENS-STAEL Dominiek Maria Filip Oscar, echtgenoot Van Mol Carine te Jette, 8) ROMMEL Marc Jules, te Alcalá - Guia de Isora - Tenerife Sur (Spanje), 9) ROMMEL Claudine Louisa Julienne Maria, echtgennote Descheemaecker Marc, te Wingene, 10) VAN ACKER Patrick Joseph Germana te Antwerpen (Borgerhout), 11) VAN ACKER Nancy Palmyre Gabrielle, echtgenote Verstraete Johan, te Brugge (Assebroek), 12) VAN ACKER José André Charles Gaby te Damme (Moerkerke), 13) VAN ACKER Marie-Jeanne André Urbanie te Beernem, 14) VAN ACKER Yves Adrien

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Germaine, echtgenoot Lootens Maria, te Beernem, 15) VAN ACKER Karel Jozef Maria, echtgenoot Lannoo Josée, te Damme (Moerkerke), 16) ROMMEL Achiel August Jozef, en zijn echtgenote VANRYCKEGHEM Agnes Lucie Marie, te Staden (Oostnieuwkerke), 17) ROMMEL Maria Rosa, te Zedelgem (Aartrijke), 18) ROMMEL Josef André, echtgenoot Van der Linden Simonne, te Brakel, 19) VANDENBERGHE Filip Jaak Kamiel Remi Jan, echtgenoot Vandenberghe Ratchada, te Oostende, 20). ROMMEL Eleonore Yolande Maria Mona, en haar echtgenoot MARTENS André August Julien, te Veurne, 21) ROMMEL Roger Jozef Gabriel Pascal, echtgenoot Denolf Mariette, te Zedelgem, 22) VANHECKE Ludovic Honoré Léonard, echtgenoot Roukens Christiane, te Waterloo, 23) VANHECKE Marc Julien Ambroise, echtgenoot Ectors Catherine, te Overijse, 24) VANHECKE Christian Charles François, echtgenoot Verschueren Nadine, te Waterloo, 25) SIX Firmin Benoit Felix Albert, echtgenoot Verdonck Josephina, te Poperinge (Reningelst), 26) SIX Marie-Paule Sylvie Anne Hortense Cornelia, te Heuvelland (Loker), 27) SIX Anne-Marie Hortense Firmin, te Brussel, 28) MAENHOUT Erika Maria Roza, echtgenote Hermans Luc, te Knokke-Heist, 29) MAENHOUT Zita Maria Euphrasia, weduwe Antoine Bariseau, te Brugge (Zeebrugge), 30) ROMMEL Jacqueline Hortense Louise, echtgenote Monteyne Robert, te Jabbeke (Stalhille), 31) ROMMEL Bernard Felix Alexander, te Brussel (Sint-Gillis), 32) DE DONCKER Bérénice Rita Ingrid, te Antwerpen, 33) ROMMEL Roland Achiel Felix, en zijn echtgenote GEVAERT Esther Maria Sylvia, te Jabbeke (Varsenare), 34) ROMMEL Walter Bernard Christian, echtgenoot Huyghe Elfriede, te Roeselare, 35) ROMMEL Ann Maria Stanislas, echtgenote Van Damme Andy, te Oostende, 36) ROMMEL Heidi Lydia Gaston, echtgenote Platteeuw Steven, te Roeselare (Rumbeke), 37) ROMMEL Kristof Roland Marleen, echtgenoot Galle Griet, te Zedelgem, 38) BRAET Hans Louis, echtgenoot Dejans Ingrid, te Oostkamp (Ruddervoorde), 39) BRAET Anne Maria Noélla, weduwe Guido Spyckerelle, te Menen (Lauwe), 40) BRAET Maria Anna Pia, echtgenote Devos Filip, te Damme (Sijsele), ingevolge akte verleden voor notaris Paul LOMMEE te Zedelgem, met tussenkomst van notaris Paul DAUWE te Brussel (Oudergem), op 18 april 2012, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge op 14 mei daarna, onder referte 61-T-14/05/2012-06390.

Bijzondere administratieve bepalingen

Aangezien de gemeente Zedelgem reeds beschikt over een goedgekeurd plannen- en vergunningenregister, vermeldt en informeert, de ondergetekende notaris, met toepassing van artikel 5.2.1 en artikel 5.2.3 Vlaamse Codex RO:

1° dat voor het onroerend goed stedenbouwkundige vergunningen zijn uitgereikt op 9 mei 1977, dossier 31040_1977_84 voor het verbouwen van een woonhuis en op 22 april 2014, dossier 31040_2013_390 voor het slopen van de bestaande woning en het bouwen van een woning met kantoor.

Constructies opgericht voor 22 april 1962 of voor de definitieve vaststelling van het gewestplan, worden vermoed vergund te zijn.

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed, woongebied is, volgens het gewestplan Brugge-Oostkust.

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring van de comparanten, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Vlaamse Codex RO.

4° dat voor het onroerend goed een verkavelingsvergunning van toepassing is van 28 maart 2011, dossier 31040_2010_295, gewijzigd op 20 augustus 2012 dossier 31040_2012_81.

5° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as-buiitattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden. De comparanten verklaren dat zij een kopie van het stedenbouwkundig uittreksel afgeleverd door de gemeente Zedelgem op 16 mei 2014 betreffende het goed hebben ontvangen.

Partijen erkennen bovendien door ondergetekende notaris in kennis te zijn gesteld van de inlichtingen verstrekt door de gemeente Zedelgem bij brief van 22 mei 2014, met referentie HD0/14.365/ALR.

Uit voormeld schrijven blijkt bovendien dat het onroerend goed gelegen is in het bijzonder plan van aanleg Centrum Zedelgem van 17 mei 2010 met bestemming zone voor residentieel wonen. De comparanten erkennen volledig kennis te hebben van de inhoud van dit schrijven door er een kopie van ontvangen te hebben, door de instrumenterende notaris hieromtrent alle uitleg te hebben gekregen en ontslaat de instrumenterende notaris uitdrukkelijk de volledige inhoud ervan alhier over te nemen.

De notaris verwijst partijen vervolgens naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO, houdende de opsomming van de vergunningsplichtige handelingen, maar informeert tevens partijen dat provinciale en gemeentelijke stedenbouwkundige verordeningen deze opsomming van vergunningsplichtige werken kunnen aanvullen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bjragen birlïét Bé1gisc1ïSfá tsbTád - 227Ü7/2Ür4 - Annexes du Moniteur belge

Voor-`

bef ouden aan .het Belgisch

Staatsblad

mod 17.7

Voor- ` behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bodemattest

De comparanten verklaren dat het goed bij hun weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Bodemdecreet.

B. Door de OVAM werd voor het goed een bodemattest afgeleverd met referte A:20140218859-

R:20140217862.

Dit bodemattest, afgeleverd op 6 mei 2014, bepaalt letterlijk :

`De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

C. Comparenten verklaren met betrekking tot het goed zelf geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

E. Voor zover voorgaande verklaring te goeder trouw werd afgelegd, neemt de BVBA MM de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade, zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich.

F. Op grond van de bovenstaande verklaringen bevestigt de notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de overdracht van gronden werden nageleefd.

C.50% in volle eigendom en 50% vruchtgebruik met een looptijd van 25 jaar te rekenen vanaf 5 mei 2014 in :

STAD BRUGGE - 3de afdeling :

In het studentverblijf Campus Amicorum, dat wordt verbouwd, gelegen Werkhuisstraat 7/9, gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel onder de sectie C nummer 352/G met een oppervlakte van 33 are 46 centiare (33a 46ca):

De studentenkamer genummerd 69, in vleugel B, gelegen op de eerste verdieping "midden" en omvattende:

- in privatieve en uitsluitende eigendom : inkom, woon- en slaapvertrek, keukenhoek, badkamer ; - in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : 115/10.000sten in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond ;

Eigendomsoorspronq

Voormeld onroerend goed behoort toe voor 50% in blote eigendom aan juffrouwen 't Kint Manon en Maxence, samen te Zedelgem, en voor 50% in volle eigendom en 50% vruchtgebruik met een looptijd van 25 jaar te rekenen vanaf 5 mei 2014 aan BVBA Vankibo, om het in die verhouding te hebben aangekocht van de BVBA Domus Marcus te Oudergem ingevolge akte verleden voor notaris Peter De Baets te Koksijde met tussenkomst van notaris Paul Lommée te Zedelgem op 5 mei 2014, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge op 8 mei daarna onder referte 5365. Bodemattest

De comparanten verklaren dat het goed bij hun weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Bodemdecreet.

B. Door de OVAM werd voor het goed een bodemattest afgeleverd met referte A:20130032247-

R:20130031158.

Dit bodemattest, afgeleverd op 22 januari 2013, bepaalt letterlijk :

'De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

C. Comparenten verklaren met betrekking tot het goed zelf geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

E. Voor zover voorgaande verklaring te goeder trouw werd afgelegd, neemt de BVBA MM de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade, zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich.

F. Op grond van de bovenstaande verklaringen bevestigt de notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de overdracht van gronden werden nageleefd.

D. Het vruchtgebruik met een looptijd van 20 jaar te rekenen vanaf 28 maart 2013 in : STAD GENT - 8ste afdeling





Bijlàgé"n"6ij"liéf BélgiscTi STáàt"sbTád = 22iû7/2üi4- - Annexes du 1VIóniteur bete







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



In een appartementsgebouw, genaamd Residentie Domus Vesalius, op en met grond en aanhorigheden gelegen te Gent, aan de Stropstraat 149, gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel onder de sectie H, nummer 244/C3, met een oppervlakte van 3 are 25 centiare (3a 25ca):

1. de woonentiteit genummerd 3, zijnde Studio 3, gelegen op de gelijkvloerse verdieping, achteraan rechts en omvattende :

- in privatieve en uitsluitende eigendom : leefruimte met open keuken, badkamer met douche, toilet en enkelvoudige wastafel ;

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : 468/10.000sten in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond ;

2. de woonentiteit genummerd 5, zijnde Studio 5, gelegen op het gelijkvloers, vooraan rechts en omvattende :

- in privatieve en uitsluitende eigendom : leefruimte met open keuken, badkamer met douche, toilet en enkelvoudige wastafel ;

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : 506/10.000sten in de gemeenschappelijke delen waaronder de grand ;"

3. de parking 6, zicht bevindend op de ondergrondse verdieping en omvattende :

- in privatieve en uitsluitende eigendom : de parkeerruimte zelf afgebakend met verflijnen getrokken op de grond ;

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : 330/10.000sten in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond ;"

Eiaendomsoorsprong

Voormelde onroerende goederen behoren toe voor 98% in blote eigendom aan juffrouwen 't Kint Manon en Maxence, samen te Zedelgem, voor 2% in blote eigendom aan de heer en mevrouw Christ 't Kint-Bolle Anja te Zedelgem en voor het vruchtgebruik met een looptijd van 20 jaar te rekenen vanaf 28 maart 2013 aan de BVBA Vankibo om het in die verhouding te hebben aangekocht van de heer en mevrouw Koenraad Boon-De Dycker Linda, samen te Temse, ingevolge akte verleden voor geassocieerd notaris Pol Vanden Broecke te Evergem met tussenkomst van notaris Paul Lommée te Zedelgem op 28 maart 2013, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Gent op 5 april 2014 onder referte 4946.

Bijzondere administratieve bepalingen

Aangezien de Stad Gent reeds beschikt over een goedgekeurd plannen- en vergunningenregister, vermeldt en informeert, de ondergetekende notaris, met toepassing van artikel 5.2.1 en artikel 5.2.3 Vlaamse Codex RO:

1° dat voor het overgedragen onroerend goed ondermeer melding wordt gemaakt van voormelde stedenbouwkundige vergunning afgeleverd door de Bestendige Deputatie van de provincie Oost-Vlaanderen in datum van 27 januari 2012 met dossiernummer 2011/534 en van een vergunning voor het tijdelijk plaatsen van een werfzone afgeleverd door het College van Burgemeester en Schepenen van de Stad Gent op 21 maart 2013 dossier 2013/20.

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van voorschreven goed volgens het gewestplan "Gentse en Kanaalzone" woongebied is.

Het Gewestelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan 'Afbakening Grootstedelijk Gebied Gent' is van toepassing, doch voorschreven goed is niet gelegen in een deelgebied waarvoor voorschriften werden vastgelegd.

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring van de comparanten, voor het goed neen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Vlaamse Codex RO.

4° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is.

5° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden. De comparanten verklaren dat zij een kopie van het stedenbouwkundig uittreksel afgeleverd door de stad Gent op 22 mei 2014 betreffende het goed hebben ontvangen.

Partijen erkennen bovendien door ondergetekende notaris in kennis te zijn gesteld van de inlichtingen verstrekt door de Stad Gent bij brief van 22 mei 2014, met referentie 28456. De comparanten erkennen volledig kennis te hebben van de inhoud van dit schrijven door er een kopie van ontvangen te hebben, door de instrumenterende notaris hieromtrent alle uitleg te hebben gekregen en ontslaat de instrumenterende notaris uitdrukkelijk de volledige inhoud ervan alhier over te nemen.

De notaris verwijst partijen vervolgens naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO, houdende de opsomming van de vergunningsplichtige handelingen, maar informeert tevens partijen dat















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden mod 11.1

aan het

Belgisch Staatsblad



provinciale.en gemeentelijke stedenbouwkundige verordeningen deze opsomming van vergunningsplichtige werken kunnen aanvullen.

Bodemattest

De comparenten verklaren dat het goed bij hun weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Bodemdecreet.

B. Door de OVAM werd voor het goed een bodemattest afgeleverd met referte A:20140218840-R:20140217853.

Dit bodemattest, afgeleverd op 6 mei 2014, bepaalt letterlijk :

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

C Comparenten verklaren met betrekking tot het goed zelf geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

E. Voor zover voorgaande verklaring te goeder trouw werd afgelegd, neemt de BVBA MM de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade, zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich.

F. Op grond van de bovenstaande verklaringen bevestigt de notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de overdracht van gronden werden nageleefd.

E. De geheelheid in volle eigendom van :

GEMEENT ZEDELGEM - iste afdelin "

Een tankstation met woongelegenheid, aanhorigheden en medegaande grond, staande en gelegen Torhoutsesteenweg 183, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel in de sectie F met nummers 1457/E en 1457/F, met een totale oppervlakte van 35 are 22 centiare (35a 22ca). Volgens titel is voormeld goed gekadastreerd als een perceel bouwgrond met nummers 1457/C, 1458/D, 1458/G en 1457/02A.

Eigendoms. ors " ron "

Voorschreven goed behoort toe aan de vennootschap Vankibo, de gebouwen om deze zelf te hebben laten oprichten, de grond om deze te hebben aangekocht van mevrouw Rachel Lievens te Zedelgem, en kinderen Deceur 1. Frans te Torhout en 2. Hileer te Zedelgem (Aartrijke) ingevolge akte verleden var notaris Jan Pieter Mouriau de Meulenacker te Torhout op 8 november 1994, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge op 25 november daarna boek 7279 nummer 16.

Bijzondere .dministratieve be" alin" en

Aangezien de gemeente Zedelgem reeds beschikt over een goedgekeurd plannen- en vergunningenregister, vermeldt en informeert, de ondergetekende notaris, met toepassing van artikel 5.2.1 en artikel 5.2.3 Vlaamse Codex RO:

1° dat voor het onroerend goed stedenbouwkundige vergunningen zijn uitgereikt op 16 mei 1995 voor het bouwen van een woning met pompstations en winkel, op 12 december 1995, op 17 oktober 2000 voor het aanleggen van privé-parking voor 5 voertuigen, en op 8 oktober 2007 voor het plaatsen van een ondergrondse Ad Blue tan van 12m3.

Constructies opgericht voor 22 april 1962 of voor de definitieve vaststelling van het gewestplan, worden vermoed vergund te zijn.

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed, woongebied is, volgens het gewestplan Brugge-Oostkust.

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring van de comparanten, voor het goed men dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Vlaamse Codex RO.

4° dat voor het onroerend goed een verkavelingsvergunning van toepassing is van 10 augustus 1981, gewijzigd op 28 november 1994.

5° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden. De comparanten verklaren dat zij een kopie van het stedenbouwkundig uittreksel afgeleverd door de gemeente Zedelgem op 16 mei 2014 betreffende het goed hebben ontvangen.

Partijen erkennen bovendien door ondergetekende notaris in kennis te zijn gesteld van de inlichtingen verstrekt door de gemeente Zedelgem bij brief van 22 mei 2014, met referentie 1-DO/14.365/MR.



Bijlagen bij 7iëï Bëlgisch Stiiatsbl d _ 227O7T2 14 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor behoutien aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Uit voormeld schrijven blijkt bovendien dat het onroerend goed gelegen is in het bijzonder plan van aanleg Sint-Eiooi 2C van 6 februari 2008 met bestemming centrumgebied met mogelijkheid tot bedrijvigheid en dat het perceel 1457F is opgenomen in het gemeentelijk register van onbebouwde percelen.

De comparanten erkennen volledig kennis te hebben van de inhoud van dit schrijven door er een kopie van ontvangen te hebben, door de instrumenterende notaris hieromtrent alle uitleg te hebben gekregen en ontslaat de instrumenterende notaris uitdrukkelijk de volledige inhoud ervan alhier over te nemen.

De notaris verwijst partijen vervolgens naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO, houdende de opsomming van de vergunningsplichtige handelingen, maar informeert tevens partijen dat provinciale en gemeentelijke stedenbouwkundige verordeningen deze opsomming van vergunningsplichtige werken kunnen aanvullen.

Bodemtoestand

L PERCEEL 1457E

A. De comparanten verklaren dat het perceel 1457E voorwerp van onderhavige akte bij hun weten risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond een risico-inrichtingen gevestigd is die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kan inhouden en die voorkomt op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Bodemdecreet.

Bovendien blijkt uit de inlichtingen verstrekt door de technische dienst van de gemeente Zedelgem op 22 mei 2014 dat voor dit perceel op 14 november 2013 een klasse 1 - milieuvergunning is afgegeven voor uitbating van een tankstation, geldig tot 14 november 2033, rubrieken 17.2.9.3, 17.3.4.2a3 en 17.3.6.2.a..

B. Met betrekking tot voormeld perceel werd een bodemattest afgeleverd met referte

A:20140153254-D :3769.

Dit bodemattest, afgeleverd op 27 maart 2014, vermeldt letterlijk het volgende :

"Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

Volgens het Bodemdecreet moet er geen bodemsanering uitgevoerd worden op deze grond. De

OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het beschrjvend bodemonderzoek van 10.08.1999 en op

de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrjvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze

grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van

30.08.2004,

Historische verontreiniging

Datum: 25.04.1995

Type: Oriënterend bodemonderzoek

Titel: Oriënterend Bodemonderzoek van Vabo Benz + Gelijkstelling Bodemonderzoek (19.12.96)

Auteur: Milieustudiebureau Mestdagh NV

Datum: 10.08.1999

Type: Beschrijvend bodemonderzoek

Titel: Beschrijvend Bodemonderzoek Voor een Terrein gelegen te Zedelgem, Torhoutsesteenweg .183

(Dd. 2.04.1999) # Aanvulling

Auteur: Bvmo NV

Datum: 30.01.2014

Type: Oriënterend bodemonderzoek

Titel: Oriënterend bodemonderzoek Vankibo bvba, Torhoutsesteenweg 183, 8210 Zedelgem

Auteur: A #E Consult BVBA

Historische verontreiniging

Extra informatie

Datum: 30.08.2004

Type: Oriënterend bodemonderzoek

Titel: Oriënterend Bodemonderzoek Voor een Terrein gelegen te Zedelgem, Torhoutsesteenweg 183

Auteur: Bvmo NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen :

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling : www. overdracht.ovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie : www. ovam.be/grondverzet:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor- a behouden

aan het Belgisch Staatsblad



4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5. Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.be/inzage Te Mechelen, 27,03.2014"

C. De comparanten verklaren met betrekking tot voormeld perceel zelf geen weet te hebben van andere bodemverontreiniging die schade kan berokkenen, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

D. Voor zover voorgaande verklaring te goeder trouw werd afgelegd, neemt de BVBA MM de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade, zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich en verklaart hij dat de verkoper hiervoor tot geen vrijwaring zal gehouden zijn.

E. Op grond van de bovenstaande verklaringen bevestigt de notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de overdracht van gronden werden nageleefd.

II. PERCEEL 1457F

De verkoper verklaart dat het perceel 1457F bij hun weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Bodemdecreet.

B. Door de OVAM werd voor het goed een bodemattest afgeleverd met referte A:20140228101-

R:20140225725.

Dit bodemattest, afgeleverd op 12 mei 2014, bepaalt letterlijk :

`De OVAM beschikt voor deze grand niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit:

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

C. Comparenten verklaren met betrekking tot het goed zelf geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

E. Voor zover voorgaande verklaring te goeder trouw werd afgelegd, neemt de BVBA MM de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade, zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich.

F. Op grond van de bovenstaande verklaringen bevestigt de notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de overdracht van gronden werden nageleefd.

A. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

2) Inbreng voor vrij en onbelast

De inbreng van al deze goederen gebeurt onder de vrijwaring als naar recht. De goederen worden ingebracht voor vrij en zuiver van pand of hypothecaire lasten hoegenaamd, met uitzondering van de inschrijving genomen op het eerste hypotheekkantoor te Brugge op 6 september 1995 boek 3093 nummer 8 in voordeel van NV Kredietbank tot zekerheid van 10.000.000,- Belgische frank in hoofdsom en 1.000.000,- Belgische frank aanhorigheden, genomen krachtens akte verleden voor notaris Paul Lommée te Zedelgem op 18 juli 1995, welke hypotheek onverminderd en zonder schuldvernieuwing tot zekerheid blijft strekken van de verbintenissen op naam van de bij de onderhavige splitsing betrokken vennootschappen.

De vergadering verklaart genoegen te nemen met de beschrijving van de goederen zoals hierboven gedaan;

2) Oppervlakte

De hierboven vermelde oppervlakte in de beschrijving van het goed is niet gewaarborgd. Elk verschil met de werkelijke oppervlakte, zelfs indien dit meer is dan één/twintigste, zal ten bate of ten laste zijn van de koper, zonder aanleiding te kunnen geven tot wijziging van de prijs, vordering tot vergoeding, of tot ontbinding van deze overeenkomst. De kadastrale gegevens dienen slechts als eenvoudige inlichtingen en de koper kan zich niet beroepen op enige onjuistheid of vergetelheid van gezegde aanduidingen.

3) Genot

De vennootschap MM wordt geacht eigenaar te zijn van de goederen vanaf 1 januari 2014 en wordt tevens geacht vanaf deze datum het genot ervan te hebben door het innen van de huurgelden vanaf deze datum.

De vergadering verklaart dat de goederen thans zijn verhuurd onder de voorwaarden die voldoende gekend zijn en zij ontslaat ondergetekende notaris Paul Lommée de huurovereenkomsten nu voor te leggen,

De vergadering verleent volmacht aan de zaakvoerder om desgevallend de nodige verrekeningen uit te voeren.





HijIagen bT UUNIgisch StaatsbIad ÿÿ'2I10Y11Z014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van L lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



De koper wordt in alle rechten en verbintenissen van de verkoper gesteld inzake het gebruik van het goed, zoals hierboven omschreven.

4) Belastingen

Alle bijdragen en belastingen waaraan de goederen kunnen en zullen kunnen onderworpen zijn,

vallen ten laste van de BVBA MM vanaf 1 januari 2014.

De verkrijgende vennootschap zal alle belastingen, taksen en lasten die met betrekking tot de

verkregen goederen voor het lopende jaar geheven worden, betalen vanaf 1 januari 2014.

5) Staat - gebreken

De goederen wordt overgedragen in de staat waarin ze zich bevonden op 1 januari 2014.

Voor zover de tienjarige aansprakelijkheid van aannemer en/of architect van de goederen nog niet

verstreken is, gaan alle rechten op dat vlak over op de BVBA MM.

6) Erfdienstbaarheden - gemeenheden

De goederen gaan op de BVBA MM over met hun erfdienstbaarheden van alle aard ook al zijn ze niet bekend. De verkrijgende vennootschap zal genieten van de actieve erfdienstbaarheden en zal de passieve dulden; dit geldt zowel voor de zichtbare en de niet-zichtbare als voor de voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden; zij zal zich op de ene kunnen beroepen en zich tegen de andere verzetten op haar kosten, risico en gevaar.

Deze clausule kan niemand meer rechten geven dan hij reeds bezit, hetzij krachtens regelmatige en niet-verjaarde titels, hetzij krachtens de wet.

De vergadering verklaart geen kennis te hebben van lasten of erfdienstbaarheden die de goederen bezwaren, noch zelf lasten of erfdienstbaarheden te hebben gevestigd of toegestaan, tenzij deze hierna vermeld onder de 'Bijzondere voorwaarden'.

7) Brandverzekering

De verkrijgende vennootschap staat vanaf heden zelf in voor het afsluiten van de door haar

gewenste verzekeringscontracten tegen brand en andere risico's.

8) Nutsvoorzieningen

De water-, aas- en elektriciteitsleidingen en -meters waarvan de eigendom in hoofde van derden zou

bewezen zijn, worden uitdrukkelijk uit de splitsing gesloten.

De verkrijgende vennootschap verbindt er zich toe de contracten en abonnementen betreffende de

nutsvoorzieningen waarop de ingebrachte goederen zijn aangesloten, over te nemen.

B. BI3ZONDERE VOORWAARDEN

1) Bijzondere voorwaarden uit de eigendomstitelS.

Alle rechten en verplichtingen uit vorige eigendomstitels voortvloeiend, gaan vanaf de eigendomsoverdracht op de verkrijgende vennootschap over, althans voor zover de naleving daarvan ma kan geëist worden.

a. met betrekking tot het goed te Gent, Stropstraat, wijst de ondergetekende notaris Paul Lommée comparanten erop dat in de eigendomstitel verleden voor notaris Pol Vanden Broecke op 28 maart 2013, de volgende bepalingen zijn opgenomen, die hierna letterlijk worden weergegeven: `ERFDIENSTBAARHEDEN

Voor wat betreft de erfdienstbaarheden en b jzondere voorwaarden wordt alhier verwezen naar de bepalingen van de basisakte waarvan de koper verklaart kennis te hebben en waarvan hij verklaart een afschrift te hebben ontvangen.

In gemelde statuten van mede-eigendom staat onder meer letter!jk hetgeen volgt:

'D.1. In voormelde akte aankoop verleden voor Jean-Luc BUYSSE, Notaris te Zetzate, vervangende zijn ambtgenoot, Meester Rudy Vandermander, voornoemd, wettelijk belet, in datum van 5 april 2011, overgeschreven als gemeld, staat letterlijk hetgeen volgt:

'ERFDIENSTBAARHEDEN

Zoals aangeduid op voormeld metingplan, is de aan de verkopers in deze blijvende eigendom, meer bepaald de strook in blauwe kleur gearceerd op meergemeld plan, belast met een erfdienstbaarheid van doorgang in voordeel van het bij deze verkochte goed, meer bepaald om toegang te verlenen aan de gebruikers eigenaars van het bij deze verkochte goed, wjl anderzijds het bij deze verkochte goed, meer bepaald de strook in blauwe kleur gearceerd op meergemeld plan, is belast met een erfdienstbaarheid van doorgang in voordeel van het nog aan de verkopers blijvende goed, meer bepaald om toegang te verlenen aan laatst gemelde goed en dit voor alle doeleinden en in de ruimste betekenis van het woord.

Gemelde erfdienstbaarheden zullen kosteloos en onvergeld zijn en bijven bestaan zolang de eigendom in wiens voordeel de erfdienstbaarheid is bedongen niet op een andere wee en voor zelfde doeleinden over eenzelfde toegang beschikt al over een aanpalende eigendom.

Gemelde erfdienstbaarheden zullen kunnen worden uitgeoefend 24 uur op 24 uur, met dien verstande dat dit dient te geschieden zonder schade aan te brengen en dat het onderhoud en de





$kragen bij fiëtliélgiscli Stàatsbiá d = 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

herstelling van de gemelde erfdienstbaarheid dient te worden gedragen op gemene kosten door de eigenaars van het heersend erf (te weten het erf in wiens voordeel de erfdienstbaarheid is

gevestigd) en door de eigenaars van het lijdend erf (te weten het erf lastens hetwelk de erfdienstbaarheid is gevestigd).

Duidelijkheidshalve wordt alhier bedongen dat bovengemelde erfdienstbaarheden,

erfdienstbaarheden van doorgang betreft en dat het dus geenszins is toegestaan noch door de eigenaars/gebruikers van de aan de verkopers blijvende eigendom noch door de eigenaars/gebruikers van het bij deze verkochte goed, welkdaníge voertuigen of zaken te plaatsen op hiervoor beschreven doorgangen.

BIJZONDERE VOORWAARDEN

1. Zoals gemeld dienen de kopers de verkopers uiterlijk twee maanden voor de aanvang van de werken te verwittigen van de begindatum van deze werken en er tevens voor te zorgen dat de normale toegang tot de garages gedurende de werken steeds gewaarborgd blijft.

2. De kopers verbinden er zich toe - op hun kosten - op de zijkant en achteraan het door hen op te richten gebouw, zodra dit zal zijn opgericht, verlichting aan te brengen, zodat de doorgang, waarvan sprake hiervoor, steeds voldoende verlicht is

3. De verkopers stemmen erin toe dat door de kopers een gebouw wordt opgericht tot op de grens aangeduid onder de punten 5 en f. op voormeld plan.

4. De koper verbindt er zich toe de afwateringsleiding ten nutte van de aan de verkoper blijvende eigendom, op zijn kosten en volgens de regels der kunst en met de minste hinder, te verleggen naar de Stropstraat al over de strook aan de verkoper blijvende en aangeduid (gearceerd) op

meergemeld plan, wil anderzes de verkoper er in toestemt dat, desgewenst, de kopers voor de afvoer van het hemelwater van het door hen op te richten gebouw, zonder bijkomende vergoeding, aansluiten op gemelde afwateringsleiding."

D.2. In voormelde akte aankoop verleden voor Tom dE SAGHER, Notaris te Evergem, vervangende zin ambtgenoot Meester Rudy Vandermander, voornoemd, wettelijk belet, in datum van 17 mei 2011, overgeschreven als gemeld, staat letterlijk hetgeen volgt:

"ERFDIENSTBAARHEDEN

Zoals aangeduid op het aan onderhavige akte gehecht metingplan, is de aan de verkopers in deze blijvende eigendom, meer bepaald de strook in blauwe kleur gearceerd op meergemeld plan en aangeduid met de coördinaten a b-c-1-4 paal-e-5-a, belast met een erfdienstbaarheid van doorgang in voordeel van het bij deze verkochte goed en het goed door de kopers aangekocht bij akte verleden voor meergenoemde notaris Buysse in datum van 05/04/2011, meer bepaald om toegang te verlenen aan de gebruikers eigenaars van de thans aan de kopers toebehorende goederen, wijl anderzijds het thans aan de kopers toebehorende goed, te weten de strook in blauwe kleur gearceerd op het aan deze akte gehecht plan en aangeduid met de coördinaten paal-e-4-paal, belast is met een erfdienstbaarheid van doorgang in voordeel van het nog aan de verkopers blijvende goed, meer bepaald om toegang te verlenen aan laatst gemelde goed en dit voor alle doeleinden en in de ruimste betekenis van het woord.

Gemelde erfdienstbaarheden zullen kosteloos en onvergeld zijn en blijven bestaan zolang de eigendom in wiens voordeel de erfdienstbaarheid is bedongen niet op een andere leze en voor zelfde doeleinden over eenzelfde toegang beschikt al over een aanpalende eigendom.

Gemelde erfdienstbaarheden zullen kunnen worden uitgeoefend 24 uur op 24 uur, met dien verstande dat dit dient te geschieden zonder schade aan te brengen en dat het onderhoud en de herstelling van de gemelde erfdienstbaarheden dient te worden gedragen op gemene kosten door de eigenaars van het heersend erf (te weten het erf in wiens voordeel de erfdienstbaarheid is gevestigd) en door de eigenaars van het lijdend erf (te weten het erf lastens hetwelk de erfdienstbaarheid is gevestigd).

Duidelijkheidshalve wordt alhier bedongen dat bovengemelde erfdienstbaarheden, erfdienstbaarheden van doorgang betreft en dat het dus geenszins is toegestaan noch door de eigenaars/gebruikers van de aan de verkopers blijvende eigendom noch door de eigenaars/gebruikers van de thans aan de kopers toebehorende goederen, welkdanige voertuigen of zaken te plaatsen op hiervoor beschreven doorgangen.

Ingevolge hetgeen zopas bepaald wensen kopers en verkopers dat de erfdienstbaarheden bedongen in meergemelde akte de dato 05/04/2011 worden vervangen door hetgeen hiervoor vermeld, wil anderzilds de bijzondere voorwaarden bedongen in meergemelde akte aankoop door de kopers in deze de dato 05/04/2011 integraal (te weten de punten 1 tot en met 4) behouden bliiven. " B. Met betrekking tot het goed te Zedeigem, Torhoutsesteenweg 183, werd Ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Paul Lommée op 26 juni 1995, overgeschreven op het eerste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

hypotheekkantoor te Brugge op 4 augustus daarna boek 7524 nummer 2, door Vankibo met de heer en mevrouw Louis Vermeersch-Naessens Regina, het volgende bedongen :

3. Partijen verzoeken ons notaris akte te verlenen van volgende Overeenkomst tussen hen rechtstreeks tot stand gekomen via briefwisseling, dewelke onverminderd in haar totaliteit blijft bestaan voor de gedeeltes dewelke in deze akte niet worden opgenomen, met uitzondering van het ` voorafgaand schriftelijk akkoord van de gemeente met de zijdelingse verplaatsing van het komplex, naar de partijen ons meedelen

A Erfdienstbaarheid van louter residentiële bebouwing op perceel A-B-C-P F - verplichting tot onderhoud.

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vankibo, ontzegt zich het recht gebouwen op te richten met het oog op het drijven van handel, KMO, ambacht, industrie of horeca, het uitbaten van ontucht projecten van welke aard ook, of een gebouw dat afwijkt van de normale residentiële konstrukties voor villabouw naar hoogte en uitzicht toe, al dan niet met vrij beroep, ongeacht of het om een één of meergezinswoning gaat, en dit op een perceel grond, palende aan het eigendom van de echtgenoten Vermeersch-Naessens, en zoals aangeduid onder de figuur A B-CP-F op het hierna vermelde opmetingsplan. Voormelde strook zal enkel mogen bestemd worden tot oprichting van een of meerdere private woningen, al dan niet bestemd voor uitoefening van een vrij beroep;

De echtgenoten Vermeersch-Naessens ontzeggen zich voormeld recht eveneens voor wat betreft de hen toebehorende percelen, ten voordele van het eigendom van Vankibo.

2) De residentiële bouwzone mag vanaf het begin van het jaar negentienhonderd zesennegentig nooit meer gebruikt worden, zelfs niet tijdelijk, voor stort- of stapelruimte of eender wat het normaal evenwicht der lasten van naburige residentiële bewoners met al dan niet een vrij beroep verstoort. Voormelde zone zal ook jaarlijks behoorlijk onderhouden worden door de BVBA Vankibo,

3) Bij het niet naleven van de erfdienstbaarheid die op het lijdend erf rust, mede de eraan verbonden modaliteiten, zal de BVBA Vankibo of haar rechtsopvolger een bedrag van tweemiljoen (2.000.000,-) Belgische frank, te indexeren volgens de index der consumptieprijzen, aanvangsindex zijnde deze van mei negentienhonderd vijfennegentig, eindindex zijnde deze van de maand waarin de BVBA Vankibo of haar rechtsopvolger wordt ingebreke gesteld, dienen te betalen aan de heer en mevrouw Vermeersch Naessen of hun rechtsopvolgers Zonder dat daarmee de verbintenis om zich voor de toekomst te konformeren aan deze erfdienstbaarheid wegvalt.

4) De BVBA VANKIBO zal tevens instaan voor de vernieuwing van de gemeenschappelijke haag met groenbljvende planten op de perceelsgrens tussen het eigendom van de echtgenoten Vermeersch-Naessens, en de voormelde twintig-meter zone.

B Erfdienstbaarheid van afwatering langs lijn B-C-P O

De BVBA Vankibo staat in voor de overbrugging van het resterend gedeelte van de vroegere Arendsbeek, op het plan aangeduid langs de Ijn B-C-P O. Om een adekwate afwatering van de aangrenzende percelen te waarborgen wordt gewerkt met een draineerbuis, met aansluiting op de riplen van het erf van de heer en mevrouw Vermeersch-Naessens, rekening houdend met de waterafvoer van de gedraineerde tuin en het tuinhuisje van de heer en mevrouw Vermeersch-Naessens. Deze adekwate afwatering dient gerealiseerd te zijn ten laatste begin van het jaar negentienhonderd zesennegentig. De aansluiting van de voormelde drainage met de riool zorgende voor de waterafvoer naar de openbare waterloop de Arendsbeek, beginnende onder de Leon Claeysstraat, staat aangeduid b j punt B op het bijgevoegde plan.

D Erfdienstbaarheid bestemmingsbeperking op perceel F-P--N-S.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakeljkeheid Vankibo ontzegt zich tevens het recht van uitbating van een carwash en/of horecabedrijf in het op te richten gebouwencomplex op de strook afgegrensd door de letters G-I-M-5, op het hiernavermeld plan. Het achterliggende gedeelte, oorspronkelijk bestemd voor een car-wash zal wel mogen gebruikt worden als bergruimte en garage, met andere woorden niet te gebruiken voor een garagebedrjf.

Bil niet naleving van de gestipuleerde erfdienstbaarheid van bestemmingsbeperking zal een bedrag van tweemiljoen (2.000.000,-) Belgische frank, te indexeren volgens de index der consumptieprijzen, aanvangsindexzjnde deze van mei negentienhonderd vijfennegentig, eindindex deze van de maand waarin de ingebrekestelling gebeurt, dienen betaald te worden door de BVBA Vankibo of haar rechtsopvolgers aan de heer en mevrouw Vermeersch of hun rechtsopvolgers. Daarnaast zal nog de som van tweeduizend (2.000,-) Belgische frank per dag moeten betaald worden als morele en materiële schadevergoeding voor de hinder die ondervonden wordt door de niet-naleving van de bestemmingsbeperking. De verbintenis om zich te konformeren aan de erfdienstbaarheid valt niet weg door de betaling van de voormelde geldsommen.

D. Erfdienstbaarheid inhoudende respecteren van afstandsregels.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ilijlagen1ii 7iët Be1giscli Staatsblad = 22/llr72O14 - Annexes du Moniteur belge

Voor- à

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1



Voor- behpiiden

aan het

Belgisch Staatsblad



Voor wat betreft de inplanting der gebouwen en pompen, verbindt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vankibo er zich toe een inplantingsgrens te respecteren van respectievelijk tweeëntwintig meter voor de gebouwen en drieëndertig en een halve meter voor de pompen te rekenen vanaf de scheidingslijn met het eigendom van de echtgenoten Vermeersch-Naessens, en zoals aangeduid door de gebroken stippellijnen H-I en K-J op het plan.

Wanneer deze afstandsregels niet worden gerespekteerd wordt door Vankibo het bedrag van één miljoen (1.000.000,-) Belgische frank betaald aan de heer en mevrouw Vermeersch, zonder dat de verplichting zich te konformeren aan deze afstandsregels weg valt.

E. Verplichting tot oprichting geluidsberm - Erfdienstbaarheid behoud geluidsberm

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vankibo verbindt er zich toe langs de grens F-E-D-P vlak naast de zone voor uitsluitend residentiële bebouwing, een geluidsberm op te trekken, door middel van opeen te stapelen blokken met uitsparingen voor beplanting, met een hoogte van twee meter, verhoogd met een groenscherm van één meter, vertikaal op de Torhoutsesteenweg. Voor wat betreft het gedeelte vanaf de rooi) jn tot aan de Torhoutsesteenweg komen partijen overeen dat de blokkenberm met een hoogte van twee meter, mag vervangen worden door een groenscherm met eveneens een totale hoogte van twee meter, indien geen Administratieve toelating bekomen wordt om de geluidsberm door te trekken tot aan de Torhoutsesteenweg.

2. Op de strook D P-N M wordt langs de grens P-O-N een aarden berm van twee meter hoog met een hoogstammige en laagstammige groenbeplanting aangelegd

3. Alle bermen zullen gerealiseerd zijn alvorens aanvang wordt genomen met de uitbating op het perceel F-P-N-S. De BVBA Vankibo staat hiervoor in, ongeacht de rechts- of natuurlijke persoon die effektief het kompleks uitbaat. De hagen en andere groenbeplantingen zullen gebeuren in het eerste nuttige plantseizoen volgend op het sluiten van deze overeenkomst.

4. De geluidsberm naast de grens F-E-D-P moet over de grens lengte mortelvast zijn zonder enige mogeljkheid van onderbrekingen, bijvoorbeeld voor doorgangen en zal ook op dergelijke wijze behouden worden. Ook het gedeelte voor de rooiljn dat in voorkomend geval enkel uit een haag zou bestaan, zal geen doorgangsmogeljkheden voorzien.

5. Wanneer de uitbating van het kompleks wordt gestart voor de realisatie van alle geluidsbermen, dient de BVBA Vankibo aan de heer en mevrouw Vermeersch het bedrag van één mijoen (1.000.000,-) Belgische frank te betalen zonder dat de verplichtingen zich te konformeren met de verbintenis zoals hierboven omschreven wegvalt

F. AFSTAND VAN RECHT OP ONTEIGENINGSVERGOEDING.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vankibo verklaart hierbij tevens afstand te doen ten aanzien van wie het behoort, van elk recht op vergoeding dat zou kunnen voortvloeien uit onteigening van de strook gelegen tussen de rooiljn en de Torhoutsesteenweg, doch enkel en alleen voor wat betreft het verwijderen van voormelde geluidsberm.

G. AANVAARDING.

De comparanten sub 2), met name de echtgenoten Vermeersch-Naessens verklaren de vestiging van de voorgeschreven erfdienstbaarheden en verplichtingen ten behoeve en ten nutte van hun gemelde onroerende goederen te aanvaarden.

H. VERGOEDING.

Er is geen vergoeding verschuldigd omwille van deze vestiging van erfdienstbaarheid

I. AFSTAND VAN GEDING.

De comparanten sub twee, met name de echtgenoten Vermeersch-Naessens, verbinden er zich toe, als tegenprestatie afstand te doen van alle hangende rechtsgedingen inzake de bouw- en milieuvergunning bij de Raad van State en zich in de toekomst niet te verzetten tegen de bouw en de uitbating van het complex op het perceel F P N S op voorwaarde dat de bouw en de uitbating in volledige overeenstemming bl jft met de elfdienstbaarheden, verplichtingen en beperkingen door beide komparanten begrepen en beschreven in deze akte.

Partijen verklaren dat voormelde akten samen met huidige akte één geheel vormen om samen als authentieke akte te gelden.

De verkrijgende vennootschap verklaart hiervan kennis genomen te hebben en wordt dienaangaande gesteld in alle rechten en plichten van de vorige eigenaar.

2) Mede-eigendom - basisakten.

a, met betrekking tot het goed te Gent, Stropstraat

De basisakte waarbij het appartementencompiex "Residentie DOMUS VESALIUS" onder het regime van de mede-eigendom werd gebracht met de juridische verdeling ervan en het bijgevoegde reglement van mede-eigendom - samen de statuten van het complex vormend - werd verleden voor

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden r

aan het Belgisch Staatsblad notaris Pol Vanden Broecke te Ertvelde op 13 juni 2012, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Gent onder referte 67-T-20/06/2012-09150.

b, met betrekking tot het goed te Brugge, Werfstraat

De basisakte van het studentenverblijf Campus Amicorum werd verleden voor het ambt van notaris Peter De Baets te Koksijde op 1 juli 2013, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge onder formaliteitsnummer 61-T-15/07/2013-08687, aangevuld ingevolge akte verleden voor het ambt van zelfde notaris De Baets op 5 augustus 2013, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge onder formaliteitsnummer 61-T-27/08/2013-10182 en gewijzigd op 9 augustus 2013, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge onder formaliteitsnummer 61-T-29/08/2013-10294.

De overdracht wordt gedaan en aanvaard onder de bedingen en lasten opgenomen in gemelde basisakten, alsook onder alle lasten en voorwaarden opgelegd ingevolge beslissingen van de algemene vergadering van mede-eigenaars die betrekking hebben op voormelde goederen. Door deze inbreng wordt de BVBA MM in de plaats gesteld in aile rechten en verplichtingen van de BVBA Vankibo die spruiten uit gemelde akten en beslissingen.

Alle akten van genot- of eigendomsoverdracht of aanwijzing van die rechten zullen moeten vermelden dat de verkrijgers van deze rechten op de hoogte zijn van de voormelde akten en kennis hebben kunnen nemen van gezegde beslissingen, en dat zij door het loutere feit dat zij titularis zijn van gezegde rechten, gesubrogeerd worden in alle rechten en verplichtingen van de verkoper die eruit voortspruiten.

Comparanten verklaren uitdrukkelijk dat onderhavige akte en de voornoemde basisakten de dato 13

juni 2012 en 1 juli 2013 en de wijzigende basisakten de dato 5 augustus 2013tweeduizend en dertien, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge onder formaliteitsnummer 61-T27/08/2013-10182 en gewijzigd op negen augustus tweeduizend dertien, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge onder formaliteitsnummer 61-T-29/08/2013-10294.

en , één geheel vormen om samen als authentieke akte te gelden.

De notaris heeft partijen gewezen op de bepalingen van het Burgerlijk Wetboek betreffende de mede-eigendom, en op het feit dat de bepalingen van dwingend recht voorrang hebben op de bepalingen van de basisakte die ermee strijdig zouden zijn.

Informatie artikel 577-11 f1 &2 Burgerlijk Wetboek

Comparanten verklaren dat voor het goed te Gent geen syndicus is aangesteld en dat de syndicus voor het goed te Brugge VC-Immo, Leopold II Laan 213, 8670 Oostduinkerke, is.

Comparanten verklaren dat tot op heden nog geen algemene vergadering van medeëigenaars is gehouden.

De notaris heeft bijgevolg de door artikel 577-11 §1 Burgerlijke Wetboek voorgeschreven formaliteiten niet kunnen vervullen. Partijen ontslaan de notaris dienaangaande voor alle verantwoordelijkheid.

De instrumenterende notaris vestigt evenwel de aandacht van de partijen op het feit dat iedere mede-eigenaar overeenkomstig artikel 577-8 §1 Burgerlijk Wetboek, de rechter om de aanstelling van een syndicus kan verzoeken.

,3) Verkaveling.

De comparanten verklaren dat het alhier ingebrachte goed deel uitmaakt van een verkaveling als lot i waaromtrent de verkavelingsvergunning werd afgeleverd door het College van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Zedelgem op 28 maart 2011, gewijzigd op 20 augustus 2012. Deze verkavelingsvergunning heeft daarna het voorwerp uitgemaakt van een verkavelingsakte, verleden voor notaris Paul Lommée te Zedelgem op 20 september 2011, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor van Brugge op 5 oktober 2011 onder nummer 12.543.

Deze verkoop geschiedt onder de bijzondere lasten en voorwaarden aangehaald in de voormelde

verkavelingsakte. De vennootschap MM zal zich in alles moeten schikken en gedragen naar de algemene stedenbouwkundige voorschriften en bijzondere voorwaarden gehecht aan of bedongen in deze verkavelingsakte en erkent door de instrumenterende notaris kennis te hebben gekregen van voormelde verkavelingsakte, van de bepalingen van de verkavelingsvergunning en van de eventuele wijzigingsbepalingen, door er voorafgaandelijk aan heden een kopie van te hebben ontvangen. Partijen verklaren dat voormelde akte, samen met huidige akte één geheel vormt om samen als authentieke akte te gelden.

C. ALGEMENE ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN

j) Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening

A Algemeen

Voor het geval voorschreven eigendom zouden onderworpen zijn aan gehele of gedeeltelijke onteigening, lijnrichting betreffende voor- of achterbouw, urbanisatievereisten of andere



Bijlagen- ij hët gelgiscli StaatsbT d _ 2270'172014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behpdden mod 11.1

aan het Belgisch Staatsblad



overheidsbesluiten of reglementen van welke aard ook, zal de verkrijgende vennootschap zich moeten gedragen naar al de voorschriften zonder voor verlies van grond, weigering van toelating tot bouwen of welke andere reden ook enig verhaal tegen de verkoper te kunnen uitoefenen.

De koper erkent ingelicht te zijn geweest omtrent de mogelijkheid om van zijn kant, fr

voorafgaandelijk aan de verkoop, alle inlichtingen in te winnen met betrekking tot de

stedenbouwkundige situatie van het verkochte goed.

B. Verklaringen

De comparanten verklaren met betrekking tot alle voormelde goederen en bevestigen :

- geen kennis te hebben van enige stedenbouwkundige overtreding met betrekking tot de

ingebrachte goederen, en voor aile constructies een stedenbouwkundige vergunning te hebben

bekomen en dat al deze constructies conform die vergunning werden opgericht.

Bovendien verklaren de comparanten niet te weten dat het goed zou bezwaard zijn met enige

onregelmatige handelingen of werken uit hoofde van derden.

De comparanten verklaren dat :

- het goed te Brugge gebruikt wordt als studentenkamer

- het goed te Gent gebruikt wordt als studio en parking

- het goed te Zedelgem, Groenestraat 40, gebruikt wordt als woning

- het goed te Zedelgem, Torhoutsesteenweg, uitgebaat wordt als benzine-station met shop en woongelegenheid.

Zij verklaren dat, bij hun weten, deze bestemming wettig is en dat deze niet betwist wordt. De comparanten verklaren tevens

- dat er tot op heden voor de ingebrachte goederen geen enkel onteigeningsbesluit werd betekend, en dat zij geen kennis hebben van een geplande onteigening.

- betreffende de ingebrachte goederen geen enkele waarschuwing of betekening te hebben ontvangen in het kader van de wetgeving houdende de bescherming van de monumenten, stads- en dorpsgezichten, het archeologisch patrimonium en de landschappen, noch definitief, noch voorlopig. - geen kennis te hebben van enige planbatenheffing.

5. KAPITAALVERHOGING IN DE GESPLITSTE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist vervolgens om het kapitaal van de vennootschap Vankibo, ingevolge de partiële splitsing verminderd tot elfduizend tweehonderd negentien euro vijfennegentig cent (¬ 11.219,95) te verhogen met zevenduizend driehonderd dertig euro vijf cent (¬ 7330,05) om het kapitaal te brengen op het wettelijk minimumkapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,-), door incorporatie van beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

6. VASTSTELLING.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging ten belope van elfduizend tweehonderd negentien euro vijfennegentig cent (¬ 11.219,95) volledig werd verwezenlijkt door verhoging van de fractiewaarde van de aandelen zonder uitgifte van nieuwe aandelen en beslist om artikel 5 van de statuten van de vennootschap te vervangen door volgende tekst :

Wet geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd euro (¬

18.550,00) en is volledig volgestort. Het is verdeeld in 3.000 gelijke aandelen met stemrecht zonder vermelding van waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 3.000."

7. KAPITAALVERHOGING IN DE NIEUW OPGERICHTE VENNOOTSCHAP

De vergadering van vennoten van de nieuw opgerichte vennootschap MM beslist tevens om het kapitaal van de vennootschap, ingevolge de partiële splitsing vastgesteld op drieënzestigduizend tweehonderd tachtig euro vijf cent (¬ 63.280,05) te verhogen met zevenhonderd negentien euro vijfennegentig cent (¬ 719,95) om het kapitaal van de vennootschap te brengen op vierenzestigduizend euro (¬ 64.000,00), door incorporatie van een gedeelte van de beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

8. VASTSTELLING.

De vergadering van de BVBA MM stelt vast dat de kapitaalverhoging ten belope van zevenhonderd negentien euro vijfennegentig cent (¬ 719,95) volledig werd verwezenlijkt door verhoging van de fractiewaarde van de aandelen zonder uitgifte van nieuwe aandelen en beslist om artikel 5 van de statuten van de venootschap te vervangen door volgende tekst :

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt vierenzestigduizend euro (¬ 64.000,00) en is volledig volgestort. Het is verdeeld in 3.000 gelijke aandelen met stemrecht zonder vermelding van waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 3.000."

9. COORDINATIE.

De vergadering beslist om de statuten van beide vennootschappen te coördineren en in het bijzonder

de statuten van Vankibo BVBA aan te passen aan de actuele vennootschapswetgeving.

10. VOLMACHT



Bijl gé`n"liij"liéïBélgis fisfáâtsbl i = 22N7/2UI4 - Annexes du 1VIónitëii bèTgë









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- " beheiden aan het Belgisch Staatsblad

Bíjzagen bij hëf1élgise-h Staatsblad -2270712014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering machtigt de zaakvoerders van de vennootschappen en geassocieerde notarissen Paul Lommée en Virginie Daems om de formaliteiten van openbaarmaking van de partiële splitsing te verrichten met betrekking tot beide vennootschappen en een aandelenregister op te maken voor BVBA MM.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Paul LOMMEE.

Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd. 7 juli 2014, bijzonder verslag van de oprichters van de BVBA "MM", revisoraal verslag; gecoördineerde statuten.

Ir

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/10/2014
ÿþc



.L-ülk;B



mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~-J

Ondernemingsnr: 0453.456.687 Benaming (voluit) : VANKIBO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Torhoutsesteenweg 183

8210 Zedelgem

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 17 september 2014, blijkt dta met eenparigheid van stemmen werd benoemd tot bijkomende zaakvoerder, dit voor onbepaalde duur : BVBA MM, met zetel te Zedelgem, Torhoutsesteenweg 80, RPR0555.885.422, die voor de uitoefening van dit mandaat zal worden vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Anja Bolle, wonende te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 183, en die aanvaard heeft.

Het mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

l; Voor beredeneerd uittreksel.

Zaakvoerder Anja Bolle

Tegelijk neergelegd : proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 17 september 2014

l~

*191811T!

I111

ui

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gri i

Gent Afdeling Oo,

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

25 SEP 2014

nrie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

31/05/2013 : OO058827
29/01/2013 : OO058827
09/06/2011 : OO058827
08/06/2010 : OO058827
29/06/2009 : OO058827
16/06/2008 : OO058827
27/06/2007 : OO058827
14/06/2005 : OO058827
22/06/2004 : OO058827
10/07/2003 : OO058827
15/08/2001 : BG081621
23/05/2001 : BG081621
31/10/2000 : BG081621
13/10/1994 : BGA12341
27/06/2016 : OO058827

Coordonnées
VANKIBO

Adresse
TORHOUTSESTEENWEG 183 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande