VANMARCKE-SOFTWARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANMARCKE-SOFTWARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.969.443

Publication

10/04/2013
ÿþ ~af I :a.~. Md Ward Ili

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 361 gelijkvloers

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jo VILEYN te Nieuwpoort op 22 maart 2013, eerstdaags ter registeren op het Registratiekantoor te Nieuwpoort, blijkt dat:

ter door de volgende personen:

De heer VANMARCKE Johan Sylvain Leo, geboren te Veurne op 29 oktober 1958, én zijn echtgenote mevrouw CLAREBOUT Diane Madeleine Cornelia, geboren te Veurne op 25 april 1959, beiden wonende te, 8670 Koksijde, Strandlaan 142.

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2. de vennootschap de naam "VANMARCKE-SOFTWARE" draagt.

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 361 gelijkvloers.

4. De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

De ontwikkeling , aankoop en verkoop en serviceverlening van software in de ruimste zin van het woord. Handel te drijven en productie te voeren van computerapparatuur en aile mogelijke bijhorende apparatuur,: verhuur, leasing en service ervan. Toelevering van automatiseringsadviezen aan bedrijven en organisaties. Alle diensten in zowel binnen- als buitenland, Uitgifte van literatuur om de ideeën, ontwikkelingen en producten te. verspreiden.

Het uitoefenen van alle commerciële en financiële activiteiten, en in het bijzonder, aan ondernemingen advies verstrekken op het gebied van het commercieel, financieel en administratief beheer, en in het algemeen; inzake de bedrijfsvoering. Advies, bijstand en know how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en; financieel en administratief beheer, in het algemeen de hele bedrijfsvoering en al wat daarmede rechtstreeks en on rechtstreeks verband houdt.

De vennootschap kan ook optreden ais bestuurder of als vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag onder andere alle roerende en onroerende goederen, " materialen en installaties kopen, verkopen, huren, verhuren, leasing contracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar; geschikt lijkt,

Zij mag in het algemeen, zowel in België, als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel.

Zij zal onder meer mogen deelnemen ln andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/at-'test nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

vec:sergeiegn ter griffie von ae rechtbank van ko ia#173ndel Brugge  eE:ng te Ota op 2 9 r.ART 2013

Griffie oe gr' fee,,

II

*

umii~ii~euuwiei

1 056067

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

R Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort) :

5.P74 3Zi VANMARCKE-SOFTWARE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ ry

5, de vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur,

6. het geheel geplaatste kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 186 aandelen, elk vertegenwoordigende 11186ste van het maatschappelijk kapitaal.

Op al de kapitaalsaandelen wordt in geld ingeschreven door de voormelde echtgenoten Johan Vanmarcke  Diane Clarebout elk voor 93 aandelen.

Ieder aandeel werd volledig volstort, zodat een bedrag van 18.600,00 EUR ter beschikking is van de vennootschap.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de ING Bank.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders,

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

Tot niet- statutaire zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd: de naamloze vennootschap ADVIES, CONSULTANCY, EXPERTISE INZAKE COMPUTERTECHNOLOGIE, in het kort A.C.E.C., met zetel te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 344/1 (ondernemingsnummer 0417.245.795) met als vaste vertegenwoordiger, de heer VANMARCKE Johan Sylvain Leo, geboren te Veurne op 29 oktober 1958, eohtgenoot van mevrouw Clarebout Diane, voornoemd, wonende te 8670 Koksijde, Strandlaan 142, die dit mandaat heeft aanvaard,

8. Elk jaar op de derde vrijdag van de maand juni of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2014.

10. De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de

nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto- winst uit van het boekjaar.

Van deze netto- winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd

voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal

gegeven worden.

11. Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden. De vereffenaars treden pas definitief en onbetwist in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen, De ' dwingende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen inzake de vereffening van vennootschappen zullen daarbij moeten nageleefd worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

12, Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen:

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 , ', maart 2013 door de voormelde oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden ingevolge deze oprichtingsakte overgenomen door de nieuw opgerichte vennootschap, hetwelk uitwerking zal ' hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditieopricbtingsakte.en_bankattest als. aangehecht.stuk.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2015
ÿþMod Word 17.i

MEV

A

IIY

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van NEERGELEGDfe-akte

j Griffie Rechtbank Koophandel

13 JUL 2015

Ondernemingsnr : 0524.969.443 Benaming

(voluit) VANMARCKE-SOFTWARE BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Torhoutsesteenweg 361 gelijkvloers - 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming nieuwe zaakvoerder

Met éénparigheid van stemmen heeft de bijzondere algemene vergadering van 30/06/2015 beslist:

- Dhr. Bart Vanmarcke, Hundelgemsesteenweg 502/201 - 9820 Merelbeke te benoemen ais zaakvoerder en dit vanaf 30/06/2015

- volmacht te verlenen aan Fiduciaire Bourgoignie bvba, Hamiltonpark 19 te 8000 Brugge. Zij worden belast met de formaliteiten voor de griffie en/of de ondernemingsloketten.

Vanmarcke Johan

Vast vertegenwoordiger van A.C.E.C. NV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lgik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 30.08.2016 16528-0143-014

Coordonnées
VANMARCKE-SOFTWARE

Adresse
TORHOUTSESTEENWEG 361 GELIJKVLOERS 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande