VANNEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANNEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.969.220

Publication

15/12/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

+. - in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad " - - " -cen ko

na neerlegging ter griffie van de e 1 G det

18

Grifii 1:vieban16 Kccphan

e etik

Gent AfdetIng Brugge t]e griffier

Ondernemingsnr : 0807.969.220

Benaming (voluit) :VANNec

(verkort):

Rechtsvorm : Vennootschap onderfirma

Zetel : Kortrijksestraat 388

8020 Oostkamp

Onderwerp akte :Omvorming vennootschap onder firma naar een bvba, aanneming nieuwe statuten, benoemingen en machten

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de VOF Vannec, waarvan de zetel gevestigd is te 8020 Oostkamp, Kortrijksestraat 388, waarop alle vennoten aanwezig en/of vertegenwoordigd waren, opgemaakt door ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 26 november 2014 , dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen

eerste besluit

De vergadering erkent kennis te hebben genomen van het verslag van het bestuursorgaan de dato 21 november 2014, houdende de omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel van de. vennootschap, waarbij gevoegd een staat van activa en passiva van de vennootschap, vastgesteld op 30 september 2014, overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, zelfde zonder opmerkingen te hebben nagezien en besluit zelfde goed te keuren.

Voormeld verslag van het bestuursorgaan en de bijgevoegde staat van actief en passief blijven door ondergetekende notaris bewaard in Haar dossier.

tweede besluit

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen, om de tekst van artikel 3 te schrappen en' te vervangen door de volgende tekst : « De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of rekening van derden:

- Handelingen te voeren van een vennootschap die actief zal zijn op het vlak van de ontwikkeling van projecten inzake hemieuwbare energiebronnen, in het bijzonder zonne-energie.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- De vervaardiging, groothandel, kleinhandel, import, export, van zowel elektrsiche als niet-elektrische panelen voor het opvangen van zonne-energie, alsook alle schrijnwerk, dakwerkzaamheden en loodgieterwerk, die ermee gepaard gaan om deze panelen te installeren, aan te sluiten, inclusief het onderhoud en herstelling, ervan.

Het geven van advies betreffende groene energie en zonne-energie alsook opleidingen betreffende het installeren van zonnepanelen en overige installaties van hemieuwbare energie.

- Schrijnwerk (zowel algemeen, binnen- als buitenschrijnwerk).

Dakwerken en waterdicht maken van gebouwen.

- Loodgieterswerk.

Elektriciteitswerken,

Ruwbouw: metselwerken, betonwerken en sloopwerken.

- Algemene bouwwerken

- Algemene aannemingswerken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheelk of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen, alsook tussenkomen in het dagelijks bestuur van andere vennootschappen en overige rnanagementactiviteiten van holdings.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap mag in het algemeen alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan heel of ten dele kunnen vergemakkelijken."

derde besluit  kapitaalverhoging door incorporatie

a)Verhoging van het kapitaal

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van achtentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 28.500,00), om het te brengen van duizend vijfhonderd euro (¬ 1,500,00) op dertigduizend euro (E 30.000,00), zonder nieuwe inbrengen en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, en wel door incorporatie van overgedragen winst ten belope van gezegd bedrag,

b)Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de bovenvermelde kapitaalverhoging werkelijk verwezenlijkt werd, en zulks onder meer door de ermee overeenstemmende inschrijvingen en overdrachten als naar rechte, en heeft Ons notaris verzocht ervan akte te nemen dat het kapitaal van de vennootschap werkelijk gebracht werd op dertigduizend euro (¬ 30.000,00), vertegenwoordigd door honderdvijftig (150) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

vierde besluit

De vergadering besluit dienovereenkomstig artikel 4 van de statuten te wijzigen, om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de volgende tekst : « Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, bedraagt dertigduizend euro (¬ 30.000,00).

Het is verdeeld in honderdvijftig (150) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdvijftigste (11150ste) van het maatschappelijk kapitaal. "

vijfde besluit

De vergadering erkent kennis te hebben genomen van:

a)het verslag van de zaakvoerders de dato 14 november 2014, waarin het voorstel tot omzetting van de

vennootschap in een BVBA wordt toegelicht, overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van

Vennootschappen en waarbij gevoegd een staat van activa en passiva, vastgesteld op 30 september 2014;

b)het verslag de dato 24 november 2014 van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt  Roobrouck -- Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", met zetel te 800 Roeselare, Kwadestraat 151A Bus 42, vertegenwoordigd door de Heer Hedwig Vander Donckt, aangewezen door de zaakvoerders, over gemelde staat van activa en passiva, overeenkomstig artikel 778 W.Venn.

De conclusies van dit verslag worden hierna letterlijk weergegeven:

"6. BESLUIT

De staat van activa en passiva op 30 september 2014 van de vennootschap onder firma "VANNEC" te Oostkamp (Waardamme), zoals deze in het verslag werd opgenomen, werd aan een beperkt nazicht, overeenkomstig `De norm inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap', opgelegd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren, onderworpen, en dit met het oog op de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Mijn werkzaamheden zijn er op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dit blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap, heeft plaatsgehad.

Gezien het mij voor het uitvoeren van de opdracht, kort gemeten tijdsbestek was ik in de onmogelijkheid voor het aanvragen van de nodige saldobevestigingen van derden (klanten- en leverancierssaldi  toestand van de leningen en verleende zekerheden) zodat ik mij geen oordeel kan vergen inzake de volledigheid van de uitstaande rechten en verplichtingen die niet in de balans werden opgenomen,

Wij dienen eveneens een voorbehoud te maken van 22.173,77 EUR gezien er onzekerheid is naar de inbaarheid van een aantal klanten. Dit zou aanleiding kunnen geven tot mogelijks een aanvullende boekhoudkundige correotie, op het eigen vermogen.

Gezien wij de laatste stukken mochten ontvangen op datum van 21 november 2014, konden wij niet woldoen aan de wettelijke termijn inzake het afleveren van ons verslag.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd om neergelegd te worden samen met de akte van omzetting van de vennootschap onder firma "VANNEC" en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Aldus opgemaakt te Roeselare op .... november 2014 door "Vander Donckt -- Roobrouck -- Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.C.R. Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door Hedwig Vander Donckt, bedrijfsrevisor,

Hedwig Vander Donckt

Bedrjfsrevisor"

De vergadering erkent genoemde verslagen zonder opmerkingen te hebben nagezien en besluit zelfde goed te keuren.

Een exemplaar van voormelde verslagen van de zaakvoerders, respectievelijk de bedrijfsrevisor zal samen met de uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel,

zesde besluit

De vergadering besluit de Vennootschap onder Firma "VANNEC" om te zetten in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met ingang van heden, waarbij de rechtspersoonlijkheid in de _nieuwe_vorm onveranderd blijft voortbestaan en waarvan de .naam, de_ zetel, de duur,, het kapitaal en_het doel

Op de laatste blz. van Luikg vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-trehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves, na de aanpassingen beschreven hiervoor, onveranderd zullen behouden worden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijziging ondergaat.

De vennootschap zal onder deze nieuwe rechtsvorm haar activiteit verderzetten.

Het kapitaal van de vennootschap en haar vermogen, alle actief en passief, afschrijvingen, meerwaarden en waardeverminderingen blijven ongewijzigd, aangezien de VOF de boekhouding die door haar werd gevoerd en de boeken en geschriften die door haar werden gehouden, in haar nieuwe rechtsvorm, voortzet.

De omzetting geschiedt op basis van voormelde staat van actief en passief van de VOF per 30 september 2014. Aile verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de VOF, worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de BVBA, Aangezien de BVBA de voortzetting is van de VOF, zullen aile lopende verbintenissen van welke aard ook, ten hare bate of laste zijn.

De BVBA behoudt het ondernemingsnummer waaronder de VOF ingeschreven was in het RPR Brugge, thans RPR Gent (afdeling Brugge), alsmede haar BTW-nummer.

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op dertigduizend euro (¬ 30.000,00) en is vertegenwoordigd door honderdvijftig (150) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

Elke vennoot zal één (1) aandeel van de BVBA ontvangen in ruil voor één (1) aandeel van de omgezette VOF. Aldus worden de honderdvijftig (150) gelijke aandelen [op naam] zonder vermelding van waarde in de omgezette vennootschap als volgt toegekend :

- aan de Heer Vanderschaeghe Franky, honderd (100) aandelen

- aan de Heer Van Wassenhove Philippe, vijftig (50) aandelen

zevende besluit

De vergadering beslist het boekjaar van de vennootschap te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één april en af te sluiten op eenendertig maart van ieder jaar, en tot overeenkomstige wijziging van artikel 18 van de statuten, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de volgende tekst : « Artikel 15 samenstelling  bevoegdheid - soorten  tijdstip - plaats.

De algemene vergadering van vennoten is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten, binnen de perken gesteld door de wet, beraadslagen en besluiten nemen betreffende de werking en de structuur van de vennootschap met betrekking tot de zaken die niet behoren tot de bevoegdheden van de zaakvoerder(s).

Indien er slechts één vennoot is, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan deze bevoegdheden niet overdragen,

De gewone algemene vergadering (jaarvergadering) is deze die jaarlijks moet worden bijeengeroepen binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar op de hierna bepaalde plaats, dag en uur en die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de (geconsolideerde) jaarrekening en de kwijting van de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissaris(sen). Wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven waarvan sprake in zelfde artikel, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair voor het houden van de jaarvergadering bepaalde dag.

De algemene vergadering waarin de vennoten bijeenkomen is een buitengewone algemene vergadering indien het een aangelegenheid betreft waarbij de statuten van de vennootschap gewijzigd worden, of een bijzondere algemene vergadering indien het enige andere aangelegenheid betreft die tot haar bevoegdheid behoort.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde zaterdag van de maand september om 9.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zef de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de oproepingsbrieven.

De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid."

achtste besluit

De vergadering beslist het tijdstip van de jaarvergadering van de vennootschap te wijzigen en deze voortaan te houden op de vierde zaterdag van september van elk jaar om 9 uur, en tot overeenkomstige wijziging van artikel 15 van de statuten, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de tekst van artikel 21 « Artikel 21 : boekjaar  jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar,

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris op, alsook de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en stelt het, voor zover het daartoe wettelijk verplicht is, een jaarverslag op waarin het rekenschap geeft van haar beleid.

Deze stukken worden overeenkomstig de wet opgesteld en dienen binnen de door de wet voorziene termijn ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering en, door toedoen van het bestuursorgaan, worden neergelegd bij de Nationale Bank van België,"

negende besluit : overgangsbepalingen

1° De vergadering beslist het lopend eerste bcekjaar te verlengen tot en af te sluiten op 31 maart 2015.

20 De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden op 26 september 2015 om9uur.

Tiende besluit:

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, artikelsgewijs de tekst van de statuten van de uit de omzetting gesproten BVBA vast te stellen, en deze tekst eenparig, artikelsgewijs, goed te keuren«

elfde besluit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 17.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De omzetting van de VOF in een BVBA, heeft het ontslag van voornoemde Heren Vanderschaeghe Franky en Van Wassenhove Philippe, als zaakvoerders van de VOF "VANNEC" tot gevolg, hetgeen door de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De algemene vergadering besluit tevens dat de kwijting die gegeven zal worden door de eerstkomende jaarvergadering aan de zaakvoerders in de BVBA, eveneens zal gelden ais kwijting voor de ontslagnemende zaakvoerders van de omgezette VOF voor het door hen gevoerde beleid tot op heden.

twaalfde besluit

De vergadering besluit vervolgens, nu de nieuwe statuten zijn vastgesteld en de omvorming van de VOF in een BVBA is verwezenlijkt, over te gaan tot de benoeming van de eerste zaakvoerder(s), en eventueel commissaris(sen).

Benoeming zaakvoerder(s)

Na beraadslaging benoemt de vergadering tot niet-statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap :

1. de Meer Vanderschaeghe Franky, voornoemd;

2. de Heer Van Wassenhove Philippe, voornoemd;

Beiden alhier aanwezig en die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is,

inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, en die verklaren de hen

verleende opdracht te aanvaarden.

Bezoldiging

Behoudens dergelijke vaststelling of bekrachtiging, wordt het mandaat van zaakvoerder op generlei wijze

bezoldigd of vergoed.

-Eventuele benoeming van commissaris(sen)

En onmiddellijk heeft de vergadering besloten, in acht genomen de wettelijke criteria en de te goeder trouw

geschatte cijfers, geen commissaris aan te stellen.

dertiende besluit

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de genomen

besluiten en het opmaken van de gecoördineerde tekst der statuten, en aan ondergetekende notaris zelfde

machten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vóár registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel)

Notaris Katia Denoo, Oostkamp.

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Uitgifte van het proces-verbaal de dato 26 november 2014

2. Gecoördineerde tekst der statuten

3. Verslag van de zaakvoerders en bedrijfsrevisor





Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/12/2011
ÿþ Maa al.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANKVAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

°pI '2 NOV, 2011

Griffibe griffier,

11111111111111111111

*11181604*

111

be a a st~

1111

Ondernemingsnr 0807.969.220 Benaming

(voluit) : VANNEC

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kortijksestraat 388 8020 Oostkamp

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder.

Op de bijzondere algemene vergadering van 11 oktober 2011 werden de volgende beslissingen genomen:

Het ontslag van Dhr. Neirynck Gino, Meerkoetstraai 17 te 8020 Oostkamp als zaakvoerder van de V.O.F VANNEC met ingang vanaf 11/10/2011.

Vanderschaeghe Franky

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/10/2011
ÿþde-  ~-^º% Mua 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter (ji-t11-q-it. Oer RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 2 6 SEP: 7011

De griffier,

Griffie

11011111111 III III 11

*11150713*

I

:eh

aa

Bel

~raa

Ondern:~mingsnr : 0807.969.220

Benaming

VANNEC





Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kortijksestraat 388 8020 Oostkamp

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming als zaakvoerder.

Op de bijzondere algemene vergadering van 30 augustus 2011 werden de genomen:

volgende beslissingen

Het ontslag van Dhr.Eeckhout Johan, Wilgenlaan 1 te 8020 Oostkamp VANNEC met ingang vanaf 30/08/2011. Er werd tevens kwijting verleend voor 30/08/2011. als zaakvoerder van de V.O.F zijn uitgeoefend mandaat tot op

Dhr. Vanwassenhove Philippe, Rooiveldstraat 60 te 8020 Waardamme werd benoemd als bijkomende

zaakvoerder van de V.O.F VANNEC met ingang van 30/08/2011

Vanderschaeghe Franky

Zaakvoerder

re laatste biz van Luik E vermeiden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de persc(o}r:s.en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien vara derden te vertegenwoordigen

Versa . Naam en handtekening,

31/03/2015
ÿþ1

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblar

II1Wiugiu~~u~iFw~~

15 971 1

IW

Luik B -=

Mod Word 11.1

akte NEERGELEGD Griffue tbank Koophandel

19 MRT 2015

Gent Afdeling Brugge

Dt fiyi (fier

In de bijlagen bij het Belgisch S atsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0807.969.220

Benaming

(voluit) : VANNEC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijksestraat 388 - 8020 OOSTKAMP

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 1 januari 2015 werd volgende beslissing genomen Te benoemen tot zaakvoerder : Baele Nick, met ingang vanaf 01/01/2018

Vanderschaeghe Franky

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 26.09.2015, NGL 30.09.2015 15623-0041-012

Coordonnées
VANNEC

Adresse
KORTRIJKSESTRAAT 388 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande