VANNESTE DANIEL & ZOON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANNESTE DANIEL & ZOON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.603.321

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 23.06.2014 14199-0229-013
16/01/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r

MONITEUR BELGE

-2. 01. 2014

RECI;TBANK KOOPI~A~DEL Gri#1r&RTFiIJK

I II 1111 1111 1111

*14017173*

ia

V beh

aa

Bel Stat

r

~ó-

BELGISCH

01- 2014

STA/-' i-._;,",'~t

---------------------------

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel (volledig adres) : 0459.603.321

Daniel Vanneste & Zoon

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid leperstraat 144 - 8830 Hooglede

Bidagen bij het Bèïgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door de notaris Christophe KINT te Staden op zesentwintig december tweeduizend en dertien, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Daniel Vanneste & Zoon", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8830 Hooglede, leperstraat 144, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT :

De vergadering ontslaat de zaakvoerder van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van zeventien december tweeduizend dertien houdende goedkeuring van de beslissing tot uitkering van een dividend, dat overeenkomt met de vermindering van de belaste reserves (goedgekeurd op zevenentwintig juni tweeduizend en twaalf) ten bedrage van VIERHONDERDDUIZEND EURO (400.000,00 EUR), overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 WIB92, gevolgd door een kapitaalverhoging door inbreng in geld ten bedrage van DRIEHONDERD ZESTIGDUIZEND EURO (360.000,00 EUR).

De vergadering stelt vast dat de roerende voorheffing, verschuldigd op het uitgekeerde dividend, overeenkomstig artikel 537 WIB92 ten bedrage van veertigduizend euro (40.000 EUR) werd betaald via de rekening van de vennootschap op 26 december 2013.

TWEEDE BESLUIT : kapitaalverhoginct

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met DRIEHONDERD ZESTIGDUIZEND EURO (360.000,00 EUR) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (61.973,38 EUR) tot vierhonderd eenentwintigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (421.973,38 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij geaard gaan met de uitgifte van honderd tweeënzestig kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van tweeduizend tweehonderd tweeëntwintig euro tweeëntwintig cent (2.222,22 EUR) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volstort worden ten belope van honderd procent (100%).

bi individuele afstand van het voorkeurrecht:

En onmiddellijk hebben aile vennoten, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het wetboek van vennootschappen.

cl Vervolgens hebben de heer Kurt Vanneste en mevrouw Anja Degrande, voormelde vennoten, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en in te schrijven op de honderd tweeënzestig (162) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap tegen de prijs van tweeduizend tweehonderd tweeëntwintig euro tweeëntwintig cent (2.222,22 EUR) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

- Door de heer en mevrouw Kurt Vanneste-Anja Degrande, vennoot sub 2), ten belope van honderd tweeënzestig kapitaalaandelen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat iedere aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volstort is ten belope van honderd procent (100%). Deze kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van driehonderd zestigduizend euro (360.000,00 EUR).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE07 7480 4040 6566 op naam van de vennootschap bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op drieëntwintig december tweeduizend en dertien, welke in het dossier van de ondergetekende notaris zal bewaard blijven. dl De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderd zestigduizend euro (360.000 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderd eenentwintigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (421.973,38 EUR), vertegenwoordigd door vierhonderd en twaalf (412) aandelen zonder nominale waarde.

DERDE BESLUIT

a/ De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap voor een tweede maal te verhogen met achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (18.750 EUR), om het kapitaal van vierhonderd eenentwintigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (421.973,38 EUR) te brengen op VIERHONDERD VEERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD DRIEËNTWINTIG EURO ACHTENDERTIG CENT (440.723,38 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van een deel van de vrijgestelde reserves.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

b/ De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (18.750,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderd veertigduizend zevenhonderd drieëntwintig euro achtendertig cent (440.723,38 EUR), vertegenwoordigd door vierhonderd en twaalf (412) aandelen zonder nominale waarde.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist om de datum van de algemene vergadering te verplaatsen naar de derde zaterdag van de zesde maand volgend op de afsluitdatum van het boekjaar van de vennootschap om negentien uur.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten ingevolge de gewijzigde vereffeningsprocedure zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist tot aanpassing van de artikelen 5,13 en 26 van de statuten aan de hierboven genomen beslissingen, als volgt:

1/ vervanging van artikel 5 door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd veertigduizend zevenhonderd drieëntwintig euro achtendertig cent (440.723,38 EUR) en is verdeeld in vierhonderd en twaalf (412) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

2/ vervanging van de eerste zin van artikel 13 door de volgende tekst:

"Jaarlijks wordt op de derde zaterdag van de zesde maand volgend op de afsluitdatum van het

boekjaar van de vennootschap om negentien uur, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping."

3/ vervanging van artikel 26 door de volgende tekst:

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op

hamden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervnln

gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste

van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende

voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het

Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig

vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent aan de zaakvoerder machtiging tot het uitvoeren van de besluiten die

aangaande bovenvermelde punten genomen worden en tot coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Christophe KINT

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie akte statutenwijziging;

Gecoördineerde statuten

Bijlagen-bij het-Beigisc1-Staatslstaiÿÿ1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

02/07/2013 : KO139822
05/07/2012 : KO139822
07/07/2011 : KO139822
20/07/2010 : KO139822
03/07/2009 : KO139822
08/07/2008 : KO139822
03/07/2007 : KO139822
14/07/2006 : KO139822
20/07/2005 : KO139822
17/01/2005 : KO139822
20/07/2004 : KO139822
30/07/2003 : KO139822
29/01/1997 : KO139822

Coordonnées
VANNESTE DANIEL & ZOON

Adresse
IEPERSTRAAT 144 8830 HOOGLEDE

Code postal : 8830
Localité : HOOGLEDE
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande