VANNESTE DIRK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANNESTE DIRK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.297.418

Publication

27/08/2014
ÿþ mod 11.1



...

. ------------------ x ^ A -^ ----- -V " 

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0810.297.418

Benaming (voluit) :VANNESTE DIRK

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kazernestraat 5

8510 Kortrijk (Koolgem)

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING  ACTUALISERING VEREFFENINGSPROCEDURE - AANPASSING STATUTEN AAN WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Wim TAELMAN, geassocieerd notaris te Deerlijk, op 27 juni; ; 2014, neergelegd ve56r registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid "VANNESTE DIRK", onder meer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

VERSLAGEN

Met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng van de schuldvordering inl rekening-courant werd overeenkomstig artikel 313 W.Vern een verslag opgemaakt:

- door de zaakvoerder daterend van 27 juni 2014, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng als de kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LELIEUR, VAN RYCKEGHEM & CO", kantoor houdende te Waregem, Keizersstraat 18 daterend van 27 juni 2014, waarin verslag: uitgebracht wordt over de hierna vermelde inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen en, over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"6.Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte ,

aansprakelijkheid VANNESTE DIRK' bestaat uit vorderingen van de heer en mevrouw Dirk Vanneste - Johanna Deprez ten leste van de vennootschap voor een totaal van 63.000,00 ¬ , voortvloeiend uit het eerder ontstane vorderingsrecht op een netto-dividend.

Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

a) de algemene vergadering van 15 juni 2014 heeft vooraf besloten tot de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag tot toekenning van een netto-dividend ten belope van 63.000,00 E* in toepassing van de in artikel 537 W1B 92 bedoelde procedure,

b) de algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen in de kolom credit van een schuldrekening op naam van ledere aandeelhouder

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

1 de verrichtingen werden nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut

der Bedriffsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

,1 2 onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 15 juni 2014 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte schuldvordering op Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

MO

1111111

3ELGI

\IITEUR BE

*14160879*

1

_GE

NEERGELEGD

1 " Mil Ztjet

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

ri le

0 -08- 20»

SCIA STAATSBLAD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



grond van niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene-vergadering ;

. de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

. de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methode van waardering bedrifiseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 630 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANNESTE DIRK' voor een kapitaal van 63.000,00 ¬ .

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Het verslag werd opgesteld door ondergetekende overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en kan enkel voor dit doel aangewend worden.

Waregem, 27 juni 2014.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Geert Van Ryckeghem

Bedrijfsrevisor (getekend)"

Beide verslagen worden hier voorgelegd.

De enige vennoot verklaart een exemplaar van de verslagen ontvangen te hebben en hij ontslaat de voorzitter er hier voorlezing van te geven. Beide verslagen worden goedgekeurd.

Het origineel van deze verslagen zal samen met een expeditie van deze akte worden neergelegd op de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT

KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit, in het kader van de wetgeving "overgangsbepalingen liquidatiebetasting", het kapitaal van de vennootschap te verhogen met drieënzestig duizend euro (E 63.000,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op éénentachtig duizend zeshonderd euro (E 81.600,00) mits creatie van zeshonderddertig (630) nieuwe aandelen, door inbreng in natura van een schuldvordering in rekening-courant voor een totaal bedrag van drieënzestig duizend euro (E 63.000,00). De nieuwe aandelen die volkomen gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, zullen dezelfde rechten en voordelen genieten en in de winst delen vanaf de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort.

DERDE BESLUIT

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging volledig is geplaatst en volgestort door inbreng in natura

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal hierdoor gebracht werd op éénentachtig duizend zeshonderd euro (E 81.600,00), vertegenwoordigd door achthonderdzestien (816) aandelen die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de gestemde kapitaalverhoging. De eerste alinea van artikel 5 wordt vervangen door volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op éénentachtig duizend zeshonderd euro (E 81.600,00) vertegenwoordigd door achthonderdzestien (816) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist om de statutaire bepalingen inzake de ontbinding en vereffening van de vennootschap te actualiseren en te herformuleren.

De vergadering besluit artikel 18 van de statuten te vervangen als volgt:

"Artikel achttien : ontbinding  vereffening

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de Persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

verso: Naam en handtekening

Voor-

behotiden aan het Belgisch

Staatsblad

rnod 11.1

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

20 er zijn geen passive luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf." VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent aan de zaakvoerder aile machten om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen, en aan de notaris om het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Wim Taelman

Hiermee tegelijk neergelegd, vôbr registratie overeenkomstig artikel 173 W.Reg. :

Afschrift van de akte

Verslagen van de zaakvoerder en bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 W. Venn.

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.11.2013, NGL 31.01.2014 14024-0202-010
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 18.11.2014, NGL 15.01.2015 15014-0106-010
02/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.11.2012, NGL 28.12.2012 12681-0254-010
19/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.11.2011, NGL 16.01.2012 12010-0095-009
15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 16.11.2010, NGL 11.02.2011 11029-0338-009

Coordonnées
VANNESTE DIRK

Adresse
KAZERNESTRAAT 5 8510 KOOIGEM

Code postal : 8510
Localité : Kooigem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande