VANOGROEP

NV


Dénomination : VANOGROEP
Forme juridique : NV
N° entreprise : 422.054.819

Publication

23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.09.2013, NGL 15.10.2013 13632-0239-031
26/07/2013
ÿþ~.-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mo4 Word t t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BEL»: r

NEERGELEGD

2013 0 3. 07. 2013

Vr r,f`h REChli~KO0PHANDEL

RIJK

Ondernerningsnr : 0422.054.819

Benaming

(voluit) : VANOGROEP

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8870 Izegem, Kachtemsestraat 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : Geruisloze fusie - over te nemen vennootschap

Er blijKt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 27 juni 2013 van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders:

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige aandeelhouder, vertegenwoordigd als gemeld, verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 27 maart 2013 door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "VANOGROEP" met zetel te 8870 Izegem, Kachtemsestraat 9 en de naamloze vennootschap "G. VANOVERSCHELDE - ELECTRICITE INDUSTRIELLE", met zetel te 7700 Moeskroen, Rue de la Passerelle 98, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel respectievelijk te Kortrijk op 19 april 2013 en te Doornik op 19 april 2014 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 2 mei 2013 onder nummer 13068226 voor wat VANOGROEP betreft en in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 30 april 2013 onder nummer 13067165 voor wat "G. VANOVERSCHELDE - ELECTRICITE INDUSTRIELLE" betreft.

Il. De enige aandeelhouder bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één

maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouder erkent tevens dat zij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1 "het fusievoorstel;

2`de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3"de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

111. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken tel kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Met fusie gelijkgestelde verrichting zoals bepaald in artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen "geruisloze fusie" -- Ontbinding zonder vereffening  Overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Fusie door overneming door de vennootschap "G. VANOVERSCHELDE - ELECTRICITE INDUSTRIELLE", en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 27 maart 2013 door de' bestuursorganen van de naamloze vennootschap "VANOGROEP" met zetel te 8870 Izegem, Kachtemsestraat, 9 en de naamloze vennootschap "G. VANOVERSCHELDE - ELECTRICITE INDUSTRIELLE", met zetel te 7700 Moeskroen, Rue de la Passerelle 98, en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel respectievelijk te Kortrijk en te Doornik op 19 april 2013 en daarna bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad zoals voormeld.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de vennootschap "G. VANOVERSCHELDE - ELECTRICITE 1NDUSTIELLE" voormeld, hierna genoemd 'de ovememende vennootschap', "VANOGROEP" hierna genoemd `de overgenomen vennootschap', bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap op heden tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap op heden ontbonden zonder vereffening.

H. Boekhoudkundige datum

fuel

1311 26

MONITEU

1 9 -07-

BE _G1SCH ST,.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschappen worden vanaf 1 januari 2013 geacht

boekhoudkundig verrichtte zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

111. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

1V. Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

V. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen,

VI. Eigendomsovergang -- algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschappen goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriele bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

 alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut singuli» enzoverder). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

 alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is ais huurder of verhuurder;

 alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken,

waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is; "

 wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel aile lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangeg aan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan niet de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenornen vennootschap géén eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende aile boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard,

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan hun handelszaak die overgaan op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

V11. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief-en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudkundig continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschao.

Machten tot uitvoering

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen. Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Pierre-Charles Nelis, Fritz Meganck, Salvatore Mingoia, Colette Weemol en Carine Vandelanoitte die alleen mogen handelen, en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vervulling van alle administratieve of fiscale formaliteiten te verzekeren.

- Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de bestuursorganen van de overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

VERKLARINGEN PRO FISCO

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de fusie door overneming

tussen de vennootschap "VANOGROEP", overgenomen vennootschap, en de vennootschap"G.

VANOVERSCHELDE - ELECTRICITE INDUSTIELLE", overnemende vennootschap, geschiedt met toepassing

van:

.-artikel 117, § 1 en 120, derde lid van het Wetboek der Registratierechten;

 artikel 211 en volgende van het Weiboek der Inkomstenbelastingen 1992;

 artikel 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

afschrift akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/05/2013
ÿþ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod word 11.1

iH i

{~t 1~ i

~;

*13068 2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

EERC~F,

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRi iz,

Griffie

Ondernemingsnr : 0422.054.819

Benaming

(voluit) : Vanogroep

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetei : Kachtemsestraat 9 8870 lzegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel met de SA G. VANOVERSCHELDE - ELECTRICITE INDUSTRIELLE, Rue de la Passerelle 98, 7700 Mouscron, ondememingsnummer 0408,075.535, overeenkomstif artikel 676-1° van het Wetboek van vennootschappen.

VOORSTEL TOT EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING IN DE ZIN VAN ARTIKEL 676,1° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN TUSSEN ENERZIJDS G. VANOVERSCHELDE  ELECTRICITE INDUSTRIELLE SA (hierna tevens 'de Overnemende Vennootschap') EN ANDERZIJDS VANOGROEP NV (hierna tevens 'de Over te Nemen Vennootschap')

Voorafgaande uiteenzettingen

(a) G. VANOVERSCHELDE  ELECTRICITE INDUSTRIELLE SA enerzijds en VANOGROEP NV anderzijds (allen hierna ook 'de Vennootschappen') hebben de bedoeling om een met fusie door overneming gelijkgestelde handeling door te voeren waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten ais de verplichtingen) van VANOGROEP NV door ontbinding zonder vereffening overgaat op hun enige aandeelhouder, zijnde G. VANOVERSCHELDE  ELECTRICITE INDUSTRIELLE SA, overeenkomstig artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

(b) Bij toepassing van artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen zijn de bestuursorganen van de vennootschappen G. VANOVERSCHELDE  ELECTRICITE INDUSTRIELLE SA en VANOGROEP NV samengekomen op 26 maart 2013 om in gemeenschappelijk overleg een fusievoorstel op te stellen.

(c) De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

(d) De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vôér de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 719 in fine van het Wetboek van vennootschappen).

1. Rechtsvorm, naam, doel, zetel van de te fuseren vennootschappen.

1,1. Vorm, naam, doel, maatschappelijke zetel en Rechtspersonenregister van de NV G. Vanoverschelde  Electricité Industrielle SA: de Overnemende Vennootschap.

a) Rechtsvorm

Naamloze vennootschap naar Belgisch recht.

b) Naam :

G. Vanoverschelde  Electricité Industrielle

c) Doel (artikel 3 van de statuten)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel alle handelingen die rechtsreeks of onrechtstreeks betrekking hebben ;

Op de laag-en hoogspanning elektriciteit voor industriële installaties, zowel voor de privé als de overheidssector;

Op de fabrikatie en handel onder alle vormen, van materialen, toestellen en toebehoren met betrekking tot de industriële elektriciteit.

De vennootschap kan haar hierboven vermelde handelingen voor eigen rekening of voor rekening van derden uitvoeren, onder andere, als commissionnair, makelaar, tussenpersoon, agent of mandataris.

De vennootschap zal ten voordele van vennootschappen persoonlijke of onroerende garanties kunnen geven.

De vennootschap zal ook belangen in andere vennootschappen of verenigingen met een gelijkaardig doei of van die aard is de vennootschap te bevoordelen, kunnen nemen bij wijze van inbreng, fusie, onderschrijving of enig andere manier,"

d) Maatschappelijke zetel

Voetbrugstraat 98 te 7700 Moeskroen (België).

e) inschrijving in het Rechtspersonen register ;

De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Brussel onder nr. 0408.075.535.

1.2. Vorm, naam, doel, zetel van de NV Vanogroep: de Over te Nemen Vennootschap

a) Rechtsvorm

Naamloze vennootschap naar Belgisch recht.

b) Naam :

Vanogroep

c) Doei (artikel 3 van de statuten)

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, alle verrichtingen die rechtsreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op ;

a) Het plaatsen van hoog- en laagspanningselektriciteit voor de nijverheid, van openbare verlichting en het leggen van kabels, zowel in de openbare als de privé sector, zowel in België als in het buitenland;

b) De fabricatie en de handel onder alle vormen, van alle materieel, apparatuur en toebehoren met betrekking tot de elektriciteit;

c) De fabricatie onder alle vormen, de groot- en keinhandel, de import en export, het plaatsen :

- van elektronische, didactische, elektromechanische en industriële apparatuur met het eraan verbonden

meubilair; van apparatuur voor beveiliging en opsporing;

- Van alle meubilair en bekledings- en decoratieartikelen, onder meer voor beroepslokalen, privé-lokalen en

scholen, voor laboratoria en klinieken, voor spektakelzalen en sporthallen;

- De inrichting en uitrusting van aile lokalen

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende, onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtsreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of ander deel van haat maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken",

d) Maatschappelijke zetel

Kachtemsestraat 9 te 8870 Izegem (België).

e) Inschrijving in het Rechtspersonenregister

De venncotschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Brussel onder nr. 0422.054.819.

2. Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Vanaf 1 januari 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

3. Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Zonder voorwerp.

4. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

~

it.' " '

Geen enkel voordeel wordt toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen.

De tussen de betrokken vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschappen terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 27 juni 2013. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Het bovenstaande fusievoorstel zal ten laatste op 12 april 2013 in het vennootschapsdossier van de betrokken vennootschappen bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel (vennootschapsakten) worden neergelegd ter naleving van de termijn voorgeschreven door artikel 719 in fine Wetboek van vennootschappen.

Gedaan op 27 maart 2013 in twee Nederlandstalige en twee Franstalige exemplaren. De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen erkennen elk twee exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de betrokken vennootschappen.

Johan Dekempe

Gedelegeerd bestuurder

A Voorbehouden .1/4, aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 19.02.2013 13042-0286-014
06/02/2013 : KO100269
10/02/2012 : KO100269
31/01/2012 : KO100269
16/02/2011 : KO100269
12/05/2010 : KO100269
04/03/2010 : KO100269
19/01/2010 : KO100269
20/02/2009 : KO100269
06/08/2008 : KO100269
10/03/2008 : KO100269
02/03/2007 : KO100269
10/02/2006 : KO100269
03/02/2006 : KO100269
04/05/2005 : KO100269
27/12/2004 : KO100269
07/01/2004 : KO100269
17/01/2003 : KO100269
19/01/2001 : KO100269
07/03/2000 : KO100269
16/02/2000 : KO100269
01/01/1997 : KO100269
01/01/1996 : KO100269
01/01/1995 : KO100269
01/01/1993 : KO100269
01/01/1992 : KO100269
01/01/1990 : KO100269
01/01/1989 : KO100269
21/01/1988 : KO100269
01/01/1988 : KO100269
01/01/1986 : KO100269

Coordonnées
VANOGROEP

Adresse
KACHTEMSESTRAAT 9 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : Kachtem
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande