VANOMOBIL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANOMOBIL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 413.755.280

Publication

06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 30.04.2013 13108-0319-026
06/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flh1I I I II II I Il II IIAN

*12180979*

bel.



Be Sta;

wi

Ondernemingsnr : 041 3.755.280

Benaming

(voluit) : ROVA

(verkort) :

MONITEUR CU! C'rE

2012

ELGfSCH STAATMf}UL

_I31:CktTBA-N-K-KOOPriAÁ1I5EL KORTRIJK

NEERGELEGD

1 5, 10, 2012

Bijlagen bij liée Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Rodenburgstraat 55, 8510 Kortrijk (Marke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING-ZETELVERPLAATSING-DOELWIJZIGING-KAPITAALVERHOGING-

VOORKOOP-EN VOLGRECHT-WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM JAARVERGADERING-BENOEMING-AANPASSING STATUTEN

Uit de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Svlvie te Dottignies op achtentwintig september tweeduizend en twaalf, werd beslist:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering beslist op de naam van de vennootschap te wijzigen in "VANOMOBIL".

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8560

Wevelgem, Kortrijkstraat 305-307, en dit met ingang van een oktober tweeduizend en twaalf.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap, zoals dat thans is uiteengezet in

artikel 3 van de statuten, te vervangen, als volgt:

"De vennootschap heeft ais doel:

1. Bijzondere activiteiten

Zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, alle mogelijke handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

De aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, alle handei, huur en verhuur, en alle andere activiteiten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van nieuwe en tweedehands motorvoertuigen, bedrijfswagens, aanhangwagens, caravans, mobilhomes en andere voertuigen, alsmede van alle daarmee verbandhoudende toebehoren, artikelen en producten;

- De uitbating van een garage en van een atelier voor reparaties en onderhoud van aile voertuigen, het verrichten van aile carrosserie werken aan deze voertuigen; Aile handel in petroleumproducten, brandstoffen, smeermiddelen, oliën, vetten en onderhoudsproducten; de exploitatie van alle vergunningen en octrooien;

- Het verlenen van alle daarmee samenhangende diensten en prestaties, zoals de exploitatie van een shop, verlening van advies en zomeer.

11. Algemene activiteiten

A/ het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de

Op. detaatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

8/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

C/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

D/ het verlenen van administratieve prestaties, het opnemen van allerlei mandaten in andere ondernemingen of vennootschappen, zoals bestuursmandaten en mandaten van vereffenaar, en computerservices;

E/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel;

F/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Ill. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag alles doen wat verband houdt met haar doel en dit in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

VIERDE BESLISSING

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met een bedrag van tweehonderd eenendertigduizend vierhonderd euro (¬ 231.400,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) door incorporatie van beschikbare reserves, zoals die verschijnen in de voorlopige balans afgesloten op dertig juni tweeduizend en twaalf, ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250,-) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering besluit een voorkooprecht, gevolgd door een volgrecht in te voeren ingeval van overdracht van aandelen, zowel onder levenden ais ter oorzake des doods, als volgt: "De overdracht of afstand van aandelen onder levenden, alsook de overgang van aandelen wegens overlijden is vrij aan een medevennoot.

Alle andere overdrachten van aandelen onder de levenden en alle andere overgangen van aandelen ingevolge overlijden, zijn onderworpen aan een voorkooprecht en een volgrecht van de andere aandeelhouders.

Onder overdracht van aandelen onder de levenden, wordt verstaan, elke eigendomsoverdracht ten bezwarende titel, ook wanneer zij geschieden bij openbare verkoop, vrijwillig of krachtens een gerechtelijke beslissing, of ten kosteloze titel en elke vestiging van een zakelijk recht op aandelen, zoals vruchtgebruik ofpand, alsook toebedeling in navolging van echtscheiding.

Met overgang van aandelen ingevolge overlijden wordt een overgang ingevolge wettelijke erfopvolging, testamentaire erfopvolging en of contractuele erfstelling bedoeld.

Onder aandelen wordt verstaan: alle aandelen, warrants en alle titels die een recht geven op de verkrijging van aandelen, met inbegrip van converteerbare obligaties, obligaties met voorkeurrecht of in aandelen terugbetaalbare obligaties, winstbewijzen en gedematerialiseerde effecten.

De aandeelhouder is diegene die titularis is van effecten zoals hierboven vermeld.

De uitoefening van het voorkooprecht wordt als volgt geregeld:

1. De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen (hierna de "kandidaat-

overdrager" genoemd) moet deze aandelen door tussenkomst van de zaakvoering aanbieden aan alle andere aandeelhouders (hierna de "voorkoopgerechtigde aandeelhouders" genoemd). Daartoe meldt de kandidaat-overdrager aan de zaakvoering zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de kandidaat-overnemer, het aantal aandelen dat wordt overgedragen en de door de kandidaat-overnemer voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden. Bij een overgang van aandelen wegens sterfgeval, brengen de erfgenamen en rechtverkrijgenden van de overleden aandeelhouder, de zaakvoering op de hoogte van de overgang van aandelen wegens overlijden. Deze kennisgeving moet gedaan worden binnen de twee maanden na het openvallen van de nalatenschap en geldt als aanbod. Indien na het verstrijken van de hierna beschreven verkoopprocedure blijkt dat niet voor alle aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, worden de erfgenamen en rechtverkrijgenden geacht aanvaard te worden als vennoot voor alle aandelen.

'1 2. De zaakvoering moet de voorkoopgerechtigde aandeelhouders kennis geven van de intentie tot overdracht van de kandidaat-overdrager binnen de tien dagen na ontvangst van de melding bedoeld onder punt 1.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge 3. De voorkoopgerechtigde aandeelhouders oefenen hun voorkooprecht uit naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Elke voorkoopgerechtigde aandeelhouder die van zijn voorkooprecht gebruik wenst te maken, moet dit doen voor het geheel van de aandelen waarop zijn voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en stelt de zaakvoering daarvan in kennis binnen de twintig dagen nadat hij daarover werd ingelicht overeenkomstig punt 2.

4. Indien blijkt dat niet alle voorkoopgerechtigde aandeelhouders gebruik maken van hun voorkooprecht, dan wordt het pro rata aandeel in het voorkooprecht van de aandeelhouders die wel van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt overeenkomstig verhoogd naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Deze uitbreiding van het voorkooprecht wordt door de zaakvoering aan deze aandeelhouders meegedeeld binnen de tien dagen na het verstrijken van de termijn van twintig dagen bedoeld onder punt 3. hiervoor.

5. Indien de betrokken aandeelhouders ook voor aldus verhoogde aantal aandelen van hun voorkooprecht wensen gebruik te maken, moeten zij dit doen voor het geheel van de aandelen waarop hun voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en moeten zij binnen de tien dagen, nadat zij daarover werden ingelicht overeenkomstig punt 4. tweede alinea, de zaakvoering daarover in kennis stellen. Bij onderling akkoord tussen de betrokken aandeelhouders, kan een verdelingsakkoord getroffen worden waarover zij gezamenlijk de zaakvoering binnen dezelfde termijn inlichten.

6. In principe dient het recht van voorkoop uitgeoefend te worden tegen de prijs aangeboden door de kandidaat-overnemer, voor zover het een aanbod te goeder trouw betreft. Evenwel, in het geval de voorkoopgerechtigde aandeelhouders het niet eens zijn over de voorgestelde prijs, dan hebben ze de mogelijkheid om, in gemeen overleg met de kandidaat-overdrager, een deskundige te laten aanstellen die de prijs zal bepalen binnen de dertig dagen na zijn aanstelling. Ingeval er geen overeenstemming kan bereikt worden over de deskundige, zal deze aangesteld worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel die uitspraak doet in kort geding. De deskundige zal bij de prijsbepaling rekening dienen te houden met de geactualiseerde waarde van de onroerende goederen en rechten die tot het patrimonium van de vennootschap behoren. De kosten van verbonden aan de aanstelling van de deskundige zullen door de kandidaat-overdrager worden gedragen.

7. Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven verkoopprocedure, blijkt dat voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht wordt uitgeoefend, stelt de zaakvoering de kandidaat-overdrager en de aandeelhouders die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht onmiddellijk in kennis van de toebedeling van de aandelen. De aandeelhouders die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht beschikken over een termijn van drie maanden om de prijs van de aandelen te betalen, zonder intrest. Deze termijn begint te lopen vanaf de dag van de notificatie van de toebedeling door de zaakvoering.

8. Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven verkoopprocedure blijkt dat niet voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, heeft de kandidaat-overdrager het recht het geheel van de oorspronkelijk aangeboden aandelen over te dragen aan de door hem meegedeelde kandidaat-overnemer tegen de door deze laatstgenoemde voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden. De zaakvoering stelt de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend daarvan in kennis.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

In dat geval, verbindt de kandidaat-overdrager zich ertoe om, in geval van verkoop van zijn aandelen aan een derde, een clausule in de koopovereenkomst te laten opnemen waarbij deze derde zich ertoe verbindt om eveneens de aandelen van de andere aandeelhouder(s) te kopen aan dezelfde voorwaarden, voor zover de voorkoopprocedure doorlopen is en geen koper heeft gevonden en onder de bestaande aandeelhouders. De andere aandeelhouder(s) is (zijn) volledig vrij om zijn (hun) aandelen op dat ogenblik al dan niet te verkopen. Indien, omwille van enige reden, de kandidaat-overdrager niet heeft verkregen dat alle aandelen door de kandidaat-overnemer verworven worden voor dezelfde prijs per aandelen als de prijs die hij heeft geboden voor de aandelen van de kandidaat-overdrager, is de kandidaat-overdrager onherroepelijk gehouden om al deze aandelen te verwerven tegen de prijs die de kandidaat-overnemer heeft geboden. Bij niet-naleving door de kandidaat-overdrager van voorgaande procedure, is deze aan de andere aandeelhouders een forfaitaire schadevergoeding verschuldigd van vijftig procent (50 %) van de prijs van de aandelen waarvoor de procedure niet werd

gerespecteerd, onverminderd het recht voor de andere aandeelhouders om de werkelijk geleden schade te bewijzen en op te eisen. Deze som zal verdeeld worden tussen de andere aandeelhouders, in verhouding tot hun aandelenbezit.

9. Alle meldingen, kennisgevingen en notificaties in toepassing van hoger vermelde alinea's, moeten, op straffe van nietigheid, geschieden per aangetekend schrijven en de termijnen lopen vanaf postdatum."

ZEVENDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist om het boekjaar van de vennootschap te wijzigen teneinde het boekjaar te laten beginnen op één oktober van ieder jaar tot en met dertig september van het daaropvolgend jaar.

Huidig boekjaar is aldus gestart op datum op één januari tweeduizend en twaalf om te eindigen op dertig september tweeduizend en twaalf.

ACHTSTE BESLUIT

De algemene vergadering besluit de datum voor het houden van de gewone algemene vergadering te bepalen op de tweede maandag van de maand februari om negen uur.

Te dien einde beslist de algemene vergadering dat de gewone algemene vergadering die gehouden zal worden tot stemming over de jaarrekening van het lopende boekjaar gehouden zal worden op de tweede maandag van de maand februari van het jaar tweeduizend en dertien om negen uur.

NEGENDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan hiervoor genomen besluiten en aan het Wetboek van Vennootschappen, zoals het meermaals werd gewijzigd, met onder meer de termen om de verschillende algemene vergaderingen te onderscheiden, de in invoering van de nieuwe vergadertechnieken op afstand van de algemene vergadering en de homologatie door de Rechtbank van Koophandel van de benoemde vereffenaar.

TIENDE BESLISSING

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de algemene vergadering dat de statuten van de vennootschap te wijzigen wat betreft de artikelen 1, 2, 3, 5, 8, 16, 22 en 25, die voortaan zullen luiden als volgt:

artikel 1: naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "VANOMOBIL".

artikel 2: zetel

De vennootschap is gevestigd te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat, 305-307.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s); deze zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder(s) ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, bijkomende administratieve en bedrijfszetels, alsmede kantoren, bijhuizen en agentschapen oprichten bij eenvoudig besluit van de

zaakvoerder(s), mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

artikel 3: doel

De vennootschap heeft als doe{:

1. Biizondere activiteiten

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, alle mogelijke handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

De aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, alle handel, huur en verhuur, en alle andere activiteiten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van nieuwe en tweedehands motorvoertuigen, bedrijfswagens, aanhangwagens, caravans, mobilhomes en andere voertuigen, alsmede van alle daarmee verbandhoudende toebehoren, artikelen en

producten;

De uitbating van een garage en van een atelier voor reparaties en onderhoud van alle voertuigen, het verrichten van alle carrosseriewerken aan deze voertuigen;

Alle handel in petroleumproducten, brandstoffen, smeermiddelen, oliën, vetten en onderhoudsproducten; de exploitatie van alle vergunningen en octrooien;

Het verlenen van alle daarmee samenhangende diensten en prestaties, zoals de exploitatie van een shop, verlening van advies en zomeer.

11. Algemene activiteiten

A/ het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

C/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

D/ het verlenen van administratieve prestaties, het opnemen van allerlei mandaten in andere ondernemingen of vennootschappen, zoals bestuursmandaten en mandaten van vereffenaar, en computerservices;

E/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel;

F/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

111. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

(V. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag alles doen wat verband houdt met haar doel en dit in de ruimste zin van het

woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen

en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de

Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

artikel 5: kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00). Het is verdeel in tweehonderd vijftig (250) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/tweehonderd vijftigste (1/2505Ce) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

artikel 8: overdracht en overgang van aandelen  voorkoop- en volgrecht

De overdracht of afstand van aandelen onder levenden, alsook de overgang van aandelen wegens overlijden is vrij aan een medevennoot.

Alle andere overdrachten van aandelen onder de levenden en alle andere overgangen van aandelen ingevolge overlijden, zijn onderworpen aan een voorkooprecht en een volgrecht van de andere aandeelhouders.

Onder overdracht van aandelen onder de levenden, wordt verstaan, elke eigendomsoverdracht ten bezwarende titel, ook wanneer zij geschieden bij openbare verkoop, vrijwillig of krachtens een gerechtelijke beslissing, of ten kosteloze titel en elke vestiging van een zakelijk recht op aandelen, zoals vruchtgebruik of pand, alsook toebedeling in navolging van echtscheiding.

Met overgang van aandelen ingevolge overlijden wordt een overgang ingevolge wettelijke erfopvolging, testamentaire erfopvolging en of contractuele erfstelling bedoeld.

Onder aandelen wordt verstaan: alle aandelen, warrants en alle titels die een recht geven op de verkrijging van aandelen, met inbegrip van converteerbare obligaties, obligaties met voorkeurrecht of in aandelen terugbetaalbare obligaties, winstbewijzen en gedematerialiseerde effecten.

De aandeelhouder is diegene die titularis is van effecten zoals hierboven vermeld.

De uitoefening van het voorkooprecht wordt als volgt geregeld:

1. De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen (hierna de "kandidaat-

overdrager" genoemd) moet deze aandelen door tussenkomst van de zaakvoering aanbieden aan alle andere aandeelhouders (hierna de "voorkoopgerechtigde

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

aandeelhouders" genoemd). Daartoe meldt de kandidaat-overdrager aan de zaakvoering zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de kandidaat-overnemer, het aantal aandelen dat wordt overgedragen en de door de kandidaat-overnemer voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden. Bij een overgang van aandelen wegens sterfgeval, brengen de erfgenamen en rechtverkrijgenden van de overleden aandeelhouder, de zaakvoering op de hoogte van de overgang van aandelen wegens overlijden. Deze kennisgeving moet gedaan worden binnen de twee maanden na het openvallen van de nalatenschap en geldt ais aanbod. Indien na het verstrijken van de hierna beschreven verkoopprocedure blijkt dat niet voor alle aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, worden de erfgenamen en rechtverkrijgenden geacht aanvaard te worden als vennoot voor alle aandelen.

2. De zaakvoering moet de voorkoopgerechtigde aandeelhouders kennis geven van de

intentie tot overdracht van de kandidaat-overdrager binnen de tien dagen na ontvangst van de melding bedoeld onder punt 1.

3. De voorkoopgerechtigde aandeelhouders oefenen hun voorkooprecht uit naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Elke voorkoopgerechtigde aandeelhouder die van zijn voorkooprecht gebruik wenst te maken, moet dit doen voor het geheel van de aandelen waarop zijn voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en stelt de zaakvoering daarvan in kennis binnen de twintig dagen nadat hij daarover werd ingelicht overeenkomstig punt 2..

4. indien blijkt dat niet aile voorkoopgerechtigde aandeelhouders gebruik maken van hun voorkooprecht, dan wordt het pro rata aandeel in het voorkooprecht van de aandeelhouders die wel van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt overeenkomstig verhoogd naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Deze uitbreiding van het voorkooprecht wordt door de zaakvoering aan deze aandeelhouders meegedeeld binnen de tien dagen na het verstrijken van de termijn van twintig dagen bedoeld onder punt 3. hiervoor.

5. indien de betrokken aandeelhouders ook voor aldus verhoogde aantal aandelen van hun voorkooprecht wensen gebruik te maken, moeten zij dit doen voor het geheel van de aandelen waarop hun voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en moeten zij binnen de tien dagen, nadat zij daarover werden ingelicht overeenkomstig punt 4. tweede alinea, de zaakvoering daarover in kennis stellen. Bij onderling akkoord tussen de betrokken aandeelhouders, kan een verdelingsakkoord getroffen worden waarover zij gezamenlijk de zaakvoering binnen dezelfde termijn inlichten.

6. In principe dient het recht van voorkoop uitgeoefend te worden tegen de prijs aangeboden door de kandidaat-overnemer, voor zover het een aanbod te goeder trouw betreft. Evenwel, in het geval de voorkoopgerechtigde aandeelhouders het niet eens zijn over de voorgestelde prijs, dan hebben ze de mogelijkheid om, in gemeen overleg met de kandidaat-overdrager, een deskundige te laten aanstellen die de prijs zal bepalen binnen de dertig dagen na zijn aanstelling. Ingeval er geen overeenstemming kan bereikt worden over de deskundige, zal deze aangesteld worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel die uitspraak doet in kort geding. De deskundige zal bij de prijsbepaling rekening dienen te houden met de geactualiseerde waarde van de onroerende goederen en rechten die tot het patrimonium van de vennootschap behoren. De kosten van verbonden aan de aanstelling van de deskundige zullen door de kandidaat-overdrager worden gedragen.

7. Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven verkoopprocedure, blijkt dat voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht wordt uitgeoefend, stelt de zaakvoering de kandidaat-overdrager en de aandeelhouders die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht onmiddellijk in kennis van de toebedeling van de aandelen. De aandeelhouders die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht beschikken over een termijn van drie maanden om de prijs van de aandelen te betalen, zonder intrest. Deze termijn begint te lopen vanaf de dag van de notificatie van de toebedeling door de zaakvoering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

8. Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven verkoopprocedure blijkt dat niet voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, heeft de kandidaat-overdrager het recht het geheel van de oorspronkelijk aangeboden aandelen over te dragen aan de door hem meegedeelde kandidaat-overnemer tegen de door deze laatstgenoemde voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden. De zaakvoering stelt de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend daarvan in kennis.

In dat geval, verbindt de kandidaat-overdrager zich ertoe om, in geval van verkoop van zijn aandelen aan een derde, een clausule in de koopovereenkomst te laten opnemen waarbij deze derde zich ertoe verbindt om eveneens de aandelen van de andere aandeelhouder(s) te kopen aan dezelfde voorwaarden, voor zover de voorkoopprocedure doorlopen is en geen koper heeft gevonden en onder de bestaande aandeelhouders. De andere aandeelhouder(s) is (zijn) volledig vrij om zijn (hun) aandelen op dat ogenblik al dan niet te verkopen. Indien, omwille van enige reden, de kandidaat-overdrager niet heeft verkregen dat alle aandelen door de kandidaat-overnemer verworven worden voor dezelfde prijs per aandelen als de prijs die hij heeft geboden voor de aandelen van de kandidaat-overdrager, is de kandidaat-overdrager onherroepelijk gehouden om al deze aandelen te verwerven tegen de prijs die de kandidaat-overnemer heeft geboden. Bij niet-naleving door de kandidaat-overdrager van voorgaande procedure, is deze aan de andere aandeelhouders een forfaitaire schadevergoeding verschuldigd van vijftig procent (50 %) van de prijs van de aandelen waarvoor de procedure niet werd gerespecteerd, onverminderd het recht voor de andere aandeelhouders om de werkelijk geleden schade te bewijzen en op te eisen. Deze som zal verdeeld worden tussen de andere aandeelhouders, in verhouding tot hun aandelenbezit.

9. Alle meldingen, kennisgevingen en notificaties in toepassing van hoger vermelde alinea's, moeten, op straffe van nietigheid, geschieden per aangetekend schrijven en de termijnen lopen vanaf postdatum.

artikel 16: algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de tweede maandag van de maand februari om negen uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De bijzondere of buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die alleen of samen één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, hierom bij aangetekend schrijven verzoeken. De oproeping tot dientengevolge te houden algemene vergadering moet gedaan worden binnen de drie weken na het gedane verzoek.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel, terwijl de bijzondere of buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld.

Evenwel kunnen de vennoten overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van die besluiten kennis nemen.

De vennoten hebben de mogelijkheid om op afstand deel te nemen aan de algemene vergadering, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden,

Voor de toepassing van het voorgaande lid moet de vennootschap de hoedanigheid en de identiteit van de vennoot kunnen controleren aan de hand van het gebruikte elektronische communicatiemiddel, hetwelk de vennoot, in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken, alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om het recht uit te oefenen om vragen te stellen. De notulen van de algemene vergadering vermelden de eventuele technische problemen

en incidenten die de deelname langs elektronische weg aan de algemene vergadering en/of aan de stemming hebben belet of verstoord.

De oproeping tot het algemene vergadering geschiedt overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

artikel 22: boeklaar  inventaris -- jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig

september van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt/maken de zaakvoerder(s)

de inventaris op, alsmede de jaarrekening en, voor zover wettelijk verplicht, stelt/stellen hij/zij het

jaarverslag op waarin hij/zij rekenschap geeft/geven van zijn/hun beleid, dit alles overeenkomstig

de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

artikel 25: ontbinding--vereffening - verdeling

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van één van de vennoten of de enige vennoot.

Bij ontbinding van de vennootschap, is (zijn) de zaakvoerder(s) die op dat tijgstip in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s), tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

De vereffenaar treedt pas in functie na de bevestiging van de benoeming door de Rechtbank van

Koophandel.

De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en

de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende

benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn een ontbinding en

vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden: 1° er is geen vereffenaar aangeduid;

Voor-ibehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het

Wetboek van Vennootschappen;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig

vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

ELFDE BESLISSING

De algemene vergadering besluit om tot commissaris te benoemen LELIEUR, VAN RYCKEGHEM & C° bv ovv bvba, vertegenwoordigd door de heer Geert VAN RYCKEGHEM, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8790 WAREGEM, Keizerstrant 18, voor een duurtijd van drie jaar ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend vijftien.

De algemene vergadering beslist om de vergoeding van de commissaris te bepalen in een latere vergadering.

TWAALFDE BESLISSING

De algemene vergadering geeft de notaris de opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Bij de coördinatie van de statuten wordt eveneens overgegaan naar een eventuele hernummering van alle artikels van de statuten.

DERTIENDE BESLISSING

De algemene vergadering verleent aile volmachten aan de zaakvoerders voor de uitvoering van wat

voorafgaat.

Voor gelijkvormige analytische uittreksel

Tegelijk neergelegd: expeditie van de akte + aangehechte stukken, formulier 1+ kopij, gecoördineerde statuten,

cheque.

De notaris Sylvie DELCOUR

Op de laatst I/Iz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(on) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 28.08.2012 12475-0209-008
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.05.2011, NGL 31.08.2011 11506-0077-009
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 16.07.2010 10313-0093-009
19/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 14.08.2009 09578-0265-009
19/12/2008 : KO147394
04/09/2008 : KO147394
11/05/2015
ÿþ Mod wort VU

'tx4. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

INI



NEERGEi-ËGD 28i"Pt?r2015

Ra~hi~ . ~11t KiDOPHA;`+DEL 4Ca~li'¬ 1~ Kr);iTRI P{

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0413.755.280

Benaming

(voluit) : VANOMOBIL

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijkstraat 305-307, 8560 WEVELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Uit de notulen van de jaarvergadering gehouden op 29 april 2015 op de zetei van de vennootschap blijkt dat de vergadering met éénparigheid van stemmen besloten heeft om de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LEl-IEUR, VAN RYCKEGHEM 84 C°, met maatschappelijke zetel te 2900 SCHOTEN, Horstebaan 95, vertegenwoordigd door de heer Geert VAN RYCKEGHEM, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8790 WAREGEM, Keizerstraat 18 te herbenoemen als commissaris van de vennootschap voor een periode van drie jaar. Voormeid mandaat neemt ingang op 29 april 2015 en eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018.

Voor éénsluidend uittreksel.

Véronique VANHOO Ignace COUDRON

zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2007 : KO147394
01/08/2006 : KO147394
15/03/2006 : KO049519
31/05/2005 : KO147394
27/06/2003 : KO147394
11/06/2002 : KO147394
13/07/2000 : KO147394
02/02/2000 : TO049519
01/01/1993 : TO49519
01/01/1992 : TO49519
20/09/1990 : TO49519
01/01/1989 : TO49519
01/01/1988 : TO49519
01/01/1986 : TO49519

Coordonnées
VANOMOBIL

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 305-307 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande