VANOVERBEKE VERZEKERINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANOVERBEKE VERZEKERINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.286.740

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 30.06.2014 14263-0380-012
10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 28.06.2013 13266-0123-011
24/07/2012
ÿþ1

Me 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

*iai3oasz

MONITEUR

17 -07-

BELGISCH STA 2012

ATSBLAD

NEERGELEGD

-51 07. 2014

RBCH96a KOOPHANDEL

BELGE

<<-~.----

Ondernemingsnr: 0841.286.740

Benaming

(voluit) : VANOVERBEKE VERZEKERINGEN

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Koning Albertstraat 42 - 8520 Kuurne

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 27 februari 2012 wordt akte genomen van het feit dat mevrouw Debersaque Marleen, wonende te 8530 Harelbeke, Notelaarslaan 2, haar ontslag gaf als zaakvoerster op datum van 26 januari 2012 en dit niet onmiddellijke ingang. Met éénparigheid van stemmen wordt dit ontslag aanvaard.

Tevens beslist het bestuursorgaan dat vanaf heden de heer Vanoverbeke Dirk, wonende te 8530 Harelbeke, Notelaarslaan 2, als vast vertegenwoordiger optreedt voor de BVBA Vanoverbeke Verzekeringen.

Voor waar en echt verklaard.

"

VANOVERBEKE Dirk

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(erl)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

!Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/03/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akt

TEUR BELGE

8 -02- 2012

BELG -SCH STAAT-SBLAD RECHTBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK

Griffie

NEERGELEGD

17. 02. 2012

*iaosae33"

nl

Ondernero ingsn r : 0841.286.740

Benaming

(voluit) : VANOVERBEKE VERZEKERINGEN

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Koning Albertstraat 42 - 8520 Kuurne

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 26 januari 2012 werd met om mevrouw Debersaques Marleen , wonende te 8530 , Notelaarslaan 2 te met onmiddellijke ingang.

Haar mandaat is van onbepaalde duur en onbezoldigd , behoudens jaarvergadering.

éénparigheid van stemmen beslist, benoemen als zaakvoerder en dit

andersluitende beslissing van de

Voor waar en echt verklaard.

VANOVERBEKE Dirk Zaakvoerder

Bijlagen-het BelgischStaatsülact _-08/03/201-2 - Amn-exesüu-Monitemr belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/11/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11306904*

Neergelegd

24-11-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0841286740

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 22 november 2011, ter registratie aangeboden, dat:

1. De Heer Dirk René Robert VANOVERBEKE, geboren te Kuurne, op 4 september 1955, echtgenoot van Mevrouw Marleen Debersaques, wonende te 8530 Harelbeke, Notelaarslaan 2.

2. Mevrouw Marleen Paula Renée DEBERSAQUES, geboren te Gent, op 26 april 1956, echtgenote van de Heer Dirk Vanoverbeke, wonende te te 8530 Harelbeke, Notelaarslaan 2.

Een vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming  VANOVERBEKE VERZEKERINGEN .

Zetel : te 8520 Kuurne, Koning Albertstraat 42.

Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel : De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid - van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van

Benaming (voluit): VANOVERBEKE VERZEKERINGEN

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8520 Kuurne, Koning Albertstraat 42

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen

De vennootschap heeft tevens tot doel zowel in België als in het buitenland alle mogelijke makelaarsverrichtingen uit te voeren; m.n. op het vlak van verzekeringen, kredieten, financieringen, persoonlijke en hypothecaire leningen, leasings..

Ze heeft tot doel het bijstaan en afsluiten van verzekeringscontracten van welke aard ook, het actief tussenkomen bij alle vormen van verzekeringen, evenals het verlenen van allerlei diensten welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verzekeringssector, het spaarwezen, de fiscale wetgeving en de verhandeling van roerende en onroerende goederen.

Het optreden als tussenpersoon op het vlak van beleggingen, het aantrekken van spaargelden, bankbemiddeling; het optreden als agent in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten.

In strikte naleving van de Belgische en internationale wetgevingen en reglementeringen, zal ze alle vormen van consultancy op het vlak van diensten kunnen leveren.

Zowel in België als in het buitenland mag zij deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, participatie, inschrijving of op elke andere manier in alle bestaande of op te richten vennootschappen en in alle industriële, financiële of commerciële ondernemingen en verrichtingen die geheel of gedeeltelijk op eenzelfde of vergelijkbaar doel zijn afgestemd of die er de ontwikkeling van bevorderen.

Ze mag alle daden stellen, alle transacties en ondernemingen uitvoeren, alle roerende en onroerende, civiele, industriële, financiële of commerciële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel, of die kunnen bijdragen tot het vergemakkelijken, het begunstigen of ontwikkelen van haar activiteiten.

Ze kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris, of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Dit alles te interpreteren in de ruimste zin van het woord, voor zover de vigerende wetgevingen en reglementeringen dit toelaten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIERHONDERD VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO (¬ 425.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen stellen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Controle: Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op 28 juni, om twintig uur in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 18 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Met uitzondering van :

- de beslissingen te nemen in het kader van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen; en

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het college van zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige informatiedrager, met vermelding van de agenda en de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enig andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen besluiten.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Elke vennoot mag aan een medevennoot volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. De volmachten dienen een handtekening te dragen (kan voor toepassing hieraan voldoen : de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Boekjaar : Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Ontbinding - vereffening :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door

de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgenaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort tot dat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Onderschrijving :

INBRENG IN NATURA

De vergadering neemt kennis van het verslag van de oprichters evenals van

het verslag in date van 24 oktober 2011van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DERYCKE, CATRY & C° , vertegenwoordigd dor de Heer Martin Derycke, bedrijfsrevisor, aangewezen door de oprichters overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, besluit als volgt :

 7. BESLUIT

De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA "Vanoverbeke Verzekeringen met zetel te 8520 Kuurne, Koning Albertstraat 42 bestaat uit de in dit verslag beschreven aandelen in volle eigendom van Dhr. en Mevr. Vanoverbeke- Debersaques voor een inbrengwaarde van ¬ 421.600,00. Ondergetekende Martin Derycke, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8500 Kortrijk, Kennedypark 6 bus 11, vennoot van de bvba Derycke, Catry & Co bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Kennedypark 6 bus 11, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel:

1. dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura

2. dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

3. dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit

te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit een toekenning van 124

volgestorte aandelen aan Dhr. en Mevr. Vanoverbeke- Debersaques die elk

een fractiewaarde van 1/ 124ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een

uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de

verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde

wettelijke opdracht en mag geenszins voor andere doeleinden worden

aangewend

Kortrijk, 24 oktober 2011

(getekend)

DERYCKE, CATRY & C° bvba

Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door M. Derycke

Bedrijfsrevisor

De Heer en Mevrouw Dirk VANOVERBEKE-DEBERSAQUES, beiden

voornoemd, verklaren in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

 VANOVERBEKE VERZEKERINGEN in te brengen :

Honderd vierentwintig (124) aandelen van de naamloze vennootschap  VERZEKERINGEN VANOVERBEKE , hierna genoemd, mits in vergoeding voor de door hen gedane inbreng, honderd vierentwintig (124) volledig volstortte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VANOVERBEKE VERZEKERINGEN , zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/honderd vijfentwintigste (1/125ste) van het kapitaal, worden toegekend aan de Heer en Mevrouw Dirk Vanoverbeke-Debersaques, beiden voornoemd, hetzij elk tweeënzestig (62) aandelen.

Als vergoeding voor de hierboven beschreven en door de Heer en Mevrouw Dirk Vanoverbeke-Debersaques gedane inbreng in natura, worden in het totaal honderd vierentwintig 124 (124) volledig volstortte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VANOVERBEKE VERZEKERINGEN toegekend aan de Heer en Mevrouw Dirk Vanoverbeke-Debersaques, hetzij elk tweeënzestig (62) aandelen, waarvan deze kwijting verlenen.

INBRENG IN GELD

De Heer Dirk VANOVERBEKE, voornoemd, verklaart op één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VANOVERBEKE VERZEKERINGEN in te schrijven, te volstorten door inbreng in geld, mits hem in vergoeding voor de door hem gedane inbreng, één (1) volledig volstortte aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VANOVERBEKE VERZEKERINGEN , zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd vijfentwingste (1/125ste) van het kapitaal, wordt toegekend.

De Heer Dirk VANOVERBEKE doet derhalve inbreng van een som geld ten bedrage van DRIEDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 3.400,00), volledig volstort bij de naamloze vennootschap Centea, te 2018 Antwerpen.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf het neerleggen van een uittreksel van onderhavige akte ter griffie tot 31 december 2012.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op 28 juni 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

3. De oprichters benoemen volgende persoon als gewone zaakvoerder :

- de Heer Dirk Vanoverbeke, voornoemd.

Zijn mandaat is van onbepaalde duur en onbezoldigd, behoudens

andersluidende beslissing van de jaarvergadering.

4. De oprichter geeft bij deze volmacht aan Accountantkantoor Hinnekens te Kortrijk, evenals aan haar/zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het handelsregister en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Jean-Charles De Witte, te Kortrijk.

Tegelijk met deze neergelegd: afschrift van de akte.

Coordonnées
VANOVERBEKE VERZEKERINGEN

Adresse
KONING ALBERTSTRAAT 42 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande