VANPO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VANPO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 451.996.838

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 29.07.2013 13365-0322-013
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 20.08.2012 12423-0365-013
30/05/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD te GRirf 1E de.

M+i ~G~l=cHsaAtvKVAN KOOPHANDEL'

1111111111111M11.1711,I111,11111111 BRIJGGE (Afdeling Bruqge,

2 -~5- 2t'12 °P' " 14 M~I ~~~2

BEL ISCH STAATSBLAD '" I ~ '~'pT

Griffie

NITEUR BE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr:0451.996.838

Benaming (voluit) :VANPO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Diksmuidestraat 4215.1

8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Gert, De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint Kruis op 8 mei 2012 :

II De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen (en dit in navolging van de reeds! gedane verrichtingen door het bestuursorgaan zoals hierna blijkt) om de AARD der aandelen tel wijzigen van aandelen aan toonder naar aandelen op naam en als gevolg hiervan wijziging der! desbetreffende artikelen, zoals opgenomen in onderhavig besluit.

De algemene vergadering verleent hiertoe een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om! huidige beslissing uit te voeren.

Verwiizingnaar voorafgaande verrichtingen door het bestuursorgaan

Het bestuursorgaan heeft bij notulen de dato 27 december 2011 kennis genomen van dei ; aanbieding door de aandeelhouders van hun aandelen en verzoek tot omzetting van aandelen aan! toonder tot aandelen op naam. De aandelen werden tegen afgiftebewijs overhandigd en deze! werden ingeschreven in het aandelenregister. De aandelen aan toonder werden daarop onmiddellijk; vernietigd. Voormelde notulen werden geregistreerd te Knokke-Heist op 28 december 2011.

De algemene vergadering beslist dan ook met éénparigheid van stemmen tot wijziging der betreffende: artikelen, zoals opgenomen in het derde besluit hierna volgend.

De algemene vergadering verleent hiertoe een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om! huidige beslissing uit te voeren.

III De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om het artikel 21 der statuten te wijzigen als volgt:

ARTIKEL EENENTWINTIG  VERTEGENWOORDIGING - HANDTEKENINGEN

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van! deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig! vertegenwoordigd, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur! als college, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk! optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur,

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door; een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere' gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon! uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur,

Het is slechts mits de door deze statuten voorgeschreven handtekeningen dat de vennootschap wordt; verbonden en dat de handelingen die in haar naam worden gesteld geldig zijn,

III/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan dei genomen beslissingen en vervolgens beslist de vergadering eveneens met unanimiteit van stemmen tot! aanneming van de hierna opgenomen nieuwe en hernummerde statuten, als volgt :

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Haar benaming luidt : "VANPO'

1! De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Diksmuidestraat 4215.1.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

, De vennootschap heeft tot doel: het beheer van een onroerend vermogen en van de meubilaire roerende goederen, alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaling en de verhuring van deze goederen,

alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende goederen, evenals alle verrichtingen van onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijze en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het kapitaal is vastgesteld op ZESHONDERD ZESENTWINTIGDUIZEND EUR (¬ 626.000,00).

Het is gesplitst in tweeduizend vijfhonderd twintig (2520) kapitaalsaandelen zonder vermelding van de nominale waarde, die ieder één/tweeduizend vijfhonderd twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, behoudens de uitzondering hierna vermeld, samengesteld uit minstens drie leden, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en die ten alle tijde, door haar kunnen worden afgezet.

Ze zijn herkiesbaar.

Wanneer de vennootschap op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap vaststelt dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit

slechts twee [eden bestaan tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de

vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, houdt van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurliike persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt cie bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt, De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De Raad van Bestuur vergadert telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering de ondervoorzitter of een bestuurder door zijn collega's aangeduid. De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald. De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel met uitzondering van die handelingen die krachtens de wet vcorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

§ 1. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§_2. Dageliiks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer

bestuurders, die gedelegeerd bestuurder zullen heten, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

3. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan In kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524 bis van het Wetboek van Vennootschappen in acht worden genomen".

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Het is slechts mits de door deze statuten voorgeschreven handtekeningen dat de vennootschap wordt verbonden en dat de handelingen die in haar naam worden gesteld geldig zijn.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste werkdag van de maand mei om achttien uur,

De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de bijeenroeping wordt bepaald.

De bijeenroeping van de algemene vergadering dient te gebeuren overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder laar.

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt de netto-winst uit van het boekjaar. Hiervan wordt jaarlijks, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds tot dit laatste één/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die ieder jaar over zijn aanwending zal beslissen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen. IV/ De bestuurders 1) mevrouw POELS Veronique, geboren te Reet op 14 juli 1965, echtgenote van de heer Marc Vanbrabant, wonende te Congo (Dem.rep.) 15ieme Rue nummer 15, Limete (Kinshasa), 2) de heer VANBRABANT Marc, geboren te Kinshasa (Zaïre) op 7 maart 1963, echtgenoot van voornoemde mevrouw Veronique Poels, wonende eveneens te Congo (Dem. Rep.) 15ieme Rue nummer 15, Limete (Kinshasa) en 3) de heer Thierry Vanbrabant, geboren te Leopoldville (Belgisch Congo) op 28 juni 1965, wonende te Brugge, Moerstraat 19 zijn voorheen in raad verenigd met de bedoeling een bijkomend orgaan van dagelijks bestuur te benoemen en haar bevoegdheden te bepalen. De raad van bestuur heeft aldus besloten voornoemde mevrouw POELS Veronique, die reeds bestuurder is, en hier aanwezig, te benoemen tot bijkomende gedelegeerd bestuurder, met onbezoldigd mandaat, die verklaart te aanvaarden.

De gedelegeerd bestuurder kan afzonderlijk handelen.

In deze hoedanigheid zal zij instaan voor de continuïteit in de leiding van de vennootschap door de uitvoering van de beslissingen genomen door de raad van bestuur.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dageliiks bestuur.

De bestuurders geven hierbij alle macht en mandaat aan de gedelegeerd bestuurder om alle daden van dagelijks beheer en bestuur en beschikking te stellen en onder meer alle rekeningen en facturen op te maken, alle biljetten, cheques en wissels te onderschrijven, bij banken, kassen, administraties,

Voor-

behouden



aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

posterijen, douane en postchequeambt te openen, er alle stortingen, overschrijvingen, neerleggingenl of terugtrekkingen te doen van sommen, titels, waarden, brieven of aangetekende zendingen, al dan niet verzekerd, pakken of koopwaren, alle sommen te betalen of te ontvangen, ervan kwijting of ontlasting te geven of deze in te trekken; bij gebreke aan betaling en in geval van moeilijkheden, om het even dewelke, alle vervolgingen uit te voeren en alle gedingen in te leiden of er zich tegen te weer te stellen; verzoeningen aan te gaan, te onderhandelen, tot een vergelijk te komen en overeenkomsten af te sluiten, alle rechterlijke beslissingen te bekomen, ze te doen uitvoeren; bij alle faillissementen alle verklaringen, bevestigingen of betwistingen te doen, tussen te komen in alle vereffeningen en verdelingen, alle akten te tekenen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris,

Neergelegd : expeditie van de buitengewone algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/01/2012
ÿþ Mol 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0451996838

Benaming

(voluit) : VANPO

Rechtsvorm : NV

Zetel : Diksmuidestraat, 42, bus 5.1, 8300 KNOKKE-HEIST

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder.

Uittreksel uit het Verslag van de Jaarvergadering van 25 mei 2011

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist volgende personen te herbenoemen vanaf heden en dit voor een periode van 6 jaar.

- De Heer VANBRABANT Marc, wonende 15de.straat 250, Kinshasa-Limete, Kongo, tot bestuurder en gedelegeerd-bestuurder

- Mevrouw POELS Véronique, wonende 15de.straat 250, Kinshasa-Limete, tot bestuurder

- De Heer VANBRABANT Thierry, wonende Schatting 13 8210 Zedelgem, België, tot bestuurder

Hun mandaat zal vervallen onmiddellijk na de Algemene Vergadering van het jaar 2017.

VANBRABANT Marc

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nW) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BEL

MONITEUR

19 -0t- GISCH ST/,

BELGE '\NEERGELEGD t~,r G RjFFIE der Et'H7BANIÇ VAN KOOPHANDEL TE

2012 , BRUGGE (AfdelingBru

JAN. 2012 $9e)

ATSBLAI-

Griffie Dp ^dffre~

IIWIIRIIIIVdlllfl

*12024500*

IN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

24/02/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.02.2015, NGL 17.02.2015 15043-0448-013
09/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 03.08.2011 11379-0147-012
14/06/2011 : BG079308
06/08/2010 : BG079308
13/08/2009 : BG079308
29/08/2008 : BG079308
30/08/2007 : BG079308
29/08/2006 : BG079308
24/03/2006 : BG079308
15/09/2005 : BG079308
09/11/2004 : BG079308
07/10/2004 : BG079308
21/10/2003 : BG079308
17/10/2002 : BG079308
05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.10.2015 15661-0509-013
21/06/2002 : BG079308
23/06/2000 : BG079308
13/10/1999 : BG079308
07/11/1998 : BG79308
21/06/1996 : BG79308
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.08.2016, NGL 31.08.2016 16535-0301-013

Coordonnées
VANPO

Adresse
DIKSMUIDESTRAAT 42, BUS 5.1 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande