VANROLLEGHEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANROLLEGHEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 442.947.827

Publication

25/04/2014
ÿþOnderneMingsnr : 0442.947.827

Benaming

(voluit) : VANROLLEGHEM

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Galgestraat 20, 8800 Roeselare (Rumbeke)

(volledig adres)

Onderwerp akte: OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - BENOEMING ZAAKVOERDER VASTSTELLING VAN DE STATUTEN

Het jaar TWEEDUIZEND EN VEERTIEN. Op EENENDERTIG MAART, om tien uur dertig, Te Izegem, ten kantore, Voor mij, Meester Stefaan LAGA, Notaris te Izegem.

Is BIJEENGEKOMEN de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhou-ders van de naamloze vennootschap "VANROLLEGHEM", met zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Galgestraat 20.

I. SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer Christof Vanrolleghern, hierna genoemd, De voorzitter duidt als secretaris-stemopnemer aan, de heer Johan Vanrolleghem, hierna genoemd, die aanvaardt.

II, SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

ZIJN AANWEZIG, de volgende aandeelhouders, die het register van aandelen op naam voorleggen waaruit

blijkt dat zij respectievelijk het na hun naam vermelde aantal aandelen op naam bezitten:

1. De heer VANROLLEGHEM Christof Lucien Antoon, wonende te 8800 Roeselare, Galgestraat 20. Titularis van zesduizend negenhonderd en drie (6.903) aandelen.

2. De heer VANROLLEGHEM Johan Maurits Gerard, en zijn echtgenote, Mevrouw VANDEN BROUCKE Monika Esther JosePha Maria, samen wonende te 8800 Roeselare, Galgestraat 16.

Samen titularis van vierduizend zeshonderd en drie (4.603) aandelen.

Totaal: elfduizend vijfhonderd en zes (11.506) aandelen, zijnde het totale aandelenpakket van voornoemde vennootschap.

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen dat deze vergadering wordt gehouden om te beraadslagen en te besluiten over volgende agendapunten:

AGENDA

1)Kennisname van het verslag van de raad van bestuur, van de bedrijfsrevisor en van een situatie die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt, aangaande de omzetting van de vennootschap in een' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2)Omeetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam, de duur en de zetel dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan het doel, de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden worden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijziging ondergaat.

Het kapitaal van zeshonderd twintigduizend honderd eenenzestig Euro eenentachtig Cent (620.161,81 EUR) zal vertegenwoordigd zijn door elfduizend vijfhonderd en zes (11.506) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

3)Ontslag en decharge van de bestuurders

4)Benoeming statutair zaakvoerder.

5)Vaststelling van de statuten ter aanpassing aan de nieuwe rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

VIII. BERAADSLAGINGEN EN BESLUITEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

mod Word 11:1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NrcncELEGD

MONITEUR BELGE

17 -04- 2914 1SCH STAATS

09. 04, 2014

BANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Griffie

,geut

II

*14088731*

BEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

e Deze uiteenzetting van de voorzitter wordt door de algemene vergadering juist bevonden; vervolgens wordt er overgegaan tot de behandeling van de punten op de agenda en, na beraadslaging, worden niet eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge EERSTE BESLUIT

Kennisname van het verslag van de raad van bestuur, van het verslag van de bedrijfsrevisor en van een situatie die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt, aangaande de omzetting van de vennoot-Ischap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na ta gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 december 2013 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de NV VANROLLEGHEM werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 528.997,18 EUR en is kleiner dan het volgestort gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van 620.161,81 EUR vermeld in de staat van activa en passive. Het verschil bedraagt 528.997,18 EUR  620.161,81 EUR = -91.164,63 EUR.

Wij dienen principieel een voorbehoud te formuleren nopens de juistheid van de voorraadwaarde (300.966,00 EUR) gezien wij de opdracht pas na balansdatum hebben gekregen en aldus de inventaris niet fysisch konden vaststellen. Het bedrag lijkt ons echter redelijk rekening houdende met de waarden uit het verieden.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de NV VANROLLEGHEM in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 28 maart 2014

Getekend,

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE

Het verslag van de bederevisor zal neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT

Besluit de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de naam, de duur en de zetel dezelfde zullen zijn als deze van de huidige vennootschap, en waarvan het doel, de aotva- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden worden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijziging ondergaal

Het kapitaal van zeshonderd twintigduizend honderd eenenzestig Euro eenentachtig Cent (620.161,81 EUR) zef vertegenwoordigd zijn door elfduizend vijfhonderd en zes (11.506) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke vennoot zal één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één (1) aandeel van de omgezette naamloze vennoot-schap.

Bijgevolg worden, met goedkeuring van aile partijen, de elfduizend vijfhonderd en zes (11.506) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ais volgt toebedeel&

- aan de heer Christof Vanrolleghem, voornoemd, zesduizend negenhonderd en drie (6.903) aandelen, die aanvaardt,

- aan de heer Johan Vanrolleghem en zijn echtgenote, mevrouw Monika Vanden Broucke, beiden

voornoemd, vierduizend zeshonderd en drie (4.603) aandelen, die aanvaarden.

De omzetting geschiedt op grond van: .

a. Boek XII van het Wetboek van vennootschappen.

b. Artikel honderd eenentwintig van het wetboek der registratierechten en;

c. Het artikel tweehonderd en tien en volgende van het wetboek der inkomsten belas-tingen.

d. De artikelen elf en achttien ten derde van het wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde.

DERDE BESLUIT

Aan de heer Christof Vanrolleghem (gedelegeerd bestuurder/voorzitter van de raad van bestuur), mevrouw

Monika 'landen Broucke, mevrouw Maria Taillieu, wonende te 8800 Roeselare (Rumbeke), Galgestraat 16

(gedelegeerd bestuurder), en aan de heer Lucien Vanrolleghern, wonende te 8800 Roeselare (Rumbeke),

Galgestraat 16, allen voornoemd, wordt ontslag verleend als bestuurder/gedelegeerd bestuurder/voorzitter van

de raad van bestuur van de naamloze vennootschap wegens de omzetting van deze laatste in een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Algehele decharge aan de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat tot op aktedatum.

VIERDE BESLUIT

Benoeming van de heer Christof Vanrolleghem, voornoemd, als statutair zaakvoerder.

VIJFDE BESLUIT

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, legt de vergadering de statuten van de uit de omzetting

gesproten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als volgt:

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming: "VAN R OLL EGH EM".

Zetel: 8800 Roeselare (Rumbeke), Galgestraat 20.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- het uitbaten van een landbouwbedrijf;

- de aan- en verkoop, de handel in pluimvee en varkens;

- het kweken van dieren, inzonderheid pluimvee en varkens;

- de handel in grondstoffen;

- de fabricatie en handel in veevoeders.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of van aard de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag door inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke andere wijze deelnemen aan aile ondernemingen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die nuttig zijn tot de verwezenlijking van , haar Maatschappelijk doel.

Duur: onbepaald vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: zeshonderd twintigduizend honderd eenenzestig Euro eenentachtig Cent (620.161,81 EUR), volledig volgestort.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en ln rechte als eiser of verweerder.

GeWone algemene vergadering: leder jaar, de derde vrijdag van de maand mei om 17 uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren C verwerpen.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden; VIF ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt : ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal , onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Aile aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

X. BEËINDIGING VAN DE VERGADERING

Aangezien aile punten van de agenda afgehandeld zijn, wordt de vergadering beëindigd.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt op plaats en datum als hierboven.

En na gedane voorlezing hebben de verschijners, met mij, notaris, getekend.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd;

-expeditie van de akte dd. 31/03/2014

-verslag van de bedrijfsrevisor omtrent omvorming

-gecoördineerde statuten met lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aai het Belgisch Staatsb lad

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 17.07.2014 14317-0570-014
05/07/2013 : KO123366
13/07/2012 : KO123366
14/06/2011 : KO123366
27/08/2010 : KO123366
22/07/2009 : KO123366
03/12/2008 : KO123366
09/07/2008 : KO123366
25/07/2007 : KO123366
08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 27.05.2015 15142-0407-014
24/01/2007 : KO123366
05/01/2007 : KO123366
28/07/2006 : KO123366
20/09/2005 : KO123366
22/07/2004 : KO123366
10/07/2003 : KO123366
14/10/2002 : KO123366
08/10/2002 : KO123366
08/12/1999 : KO123366
26/09/1997 : KO123366
05/03/1991 : KO123366

Coordonnées
VANROLLEGHEM

Adresse
GALGESTRAAT 20 8800 RUMBEKE

Code postal : 8800
Localité : Rumbeke
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande