VANSEVENANT RUDI

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANSEVENANT RUDI
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.754.683

Publication

17/05/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Ondernemingsnr : 0478.754.683

Benaming

(voku,t) : VANSEVENANT RUDI



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkhe-id

Zetel : 8610 Kortemark, Belgiekstraat 4

Onderwerp akte : SLUITING VAN VEREFFENING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 26 april 2011 blijkt dat volgende'. beslissingen met eenparigheid van stemmen werden genomen:

A/ VERSLAG VAN VEREFFENAAR - GOEDKEURING :

De vereffenaar verklaart en zet uiteen wat volgt

- Op 22 december 2010 werd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten' van voomoemde vennootschap verleden voor notaris Johan De Cuman te Kortemark, de vennootschap; ontbonden en invereffening gesteld en werd de heer Rudi Vansevenant, wonende te 8610 Kortemark, Belgiekstraat 4, onder opschortende voorwaarde van homologatie van zijn benoeming tot vereffenaar van de vennootschap aangesteld.

- Bij beschikking de dato 19 januari 2011 van de rechtbank van Veurne, werd overgegaan tot de bevestiging van de benoeming van de heer Rudi Vansevenant tot vereffenaar.

- De beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 22 december 2010 en de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar van 19 januari 2011 werden bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen van: het Belgisch Staatsblad van 1 februari daarna onder nummer 11017409.

- Overeenkomstig artikel 190§1 van het wetboek van vennootschappen heeft de vereffenaar het verdelingsplan voor akkoord voorgelegd aan de bevoegde rechtbank van koophandel op 17 maart 2011.

- De enige kamer van de rechtbank van koophandel te Veurne heeft zich akkoord verklaard met het. neergelegd verdelingsplan bij vonnis van 23 maart 2011.

- In toepassing van artkel 194 van het wetboek van vennootschappen werden de aldaar vermelde stukken sinds meer dan één maand te rekenen vanaf heden op de zetel van de vennootschap ter inzage neergelegd.

B) GOEDKEURING VERSLAG VEREFFENAAR EN VAN DE REKENING:

- De vereffenaar geeft lezing en toelichting bij het verslag van zijn werkzaamheden.

- De vergadering verklaart het verslag van de vereffenaar goed te keuren.

- Aldus worden de rekeningen van de volledige vereffening goedgekeurd en wordt zonder uitzondering noch:

voorbehoud algehele kwijting gegeven aan de vereffenaar voor zijn beheer als vereffenaar van de

vennootschap.

C) SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering verklaart vervolgens de vereffening voor gesloten en stelt vast dat de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANSEVENANT. RUDI definitief opgehouden heeft te bestaan, waardoor het mandaat van de vereffenaar is opgehouden te, bestaan.

- De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de door de wet vereiste termijn bewaard worden te 8610 Kortemark, Belgiekstraat 4.

- Er dient niets te worden gedeponeerd te Deposito- en Consignatiekas.

- In het kader van de sluiting van de vereffening, gaat het volledig actief en passief over op de enige vennoot, volgens zijn rechten in de vennootschap, mits betaling van de erelonen en kosten aan de boekhouder: en publicatiekosten.

- De vereffenaar verklaart dat de vennootschap geen eigenares is van onroerende goederen.

- Er wordt nog een bijzondere opdracht gegeven aan de vereffenaar om alle formaliteiten inzake inschrijving,; wijziging of stopzetting bij het ondernemignsloket en de kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de: administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en









Mal 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j jIIll ll lU Il U II iiu iwuniu

*11074235*

IIi

5 MEI 2011

v ~Grjffiè`~

akten te tekenen, inclusief alle nodige documenten en formulieren jegens de' bevoegde instantiesende  -_-e rechtbank van koophandel.

De heer Rudi Vansevenant

vereffenaar

Voàr-

béhoud' n

aan-het

8,igisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2011
ÿþMod 2.0

e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0478754683

Benaming

(voluit) : VANSEVENANT RUDI

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8610 Kortemark, Belgiekstraat 4

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - in vereffeningstelling - aanstelling vereffenaar.

Er blijkt uit een akte verleden voor meester DE CUMAN Johan, notaris met standplaats te Kortemark in datum van 22 december 2010, waarvan het relaas der registratie luidt: "geregistreerd op het kantoor der registratie Torhout op 23 december 2010. Boek 664. Blad 35. Vak 10. Drie bladen, geen renvooien. Ontvangen: Vijfentwintig Euro (25,00 Euro). De eerstaanwezend inspecteur - ontvanger (get.) M. De Meulenaere", dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANSEVENANT Rudi", met eenparigheid van stemmen, letterlijk de volgende besluiten heeft genomen:

I. Eerste besluit.

VOORAFGAANDE VERSLAGEN.

De voorzitter doet voorlezing aan de voornoemde, voltallig aanwezige aandeelhouders van de in de agenda aangekondigde verslagen, namelijk:

a) Van het verslag van de zaakvoerder, opgesteld op zeven december tweeduizend en tien, met bijgevoegd een staat van activa en passiva, afgesloten per dertig september tweeduizend en tien, opgemaakt in uitvoering van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

Van het verslag door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een co5peratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren te 8800 Roeselare, Reigerie 7 bus 3, vertegenwoordigd door de heer Pouseele Bruno, bestuurder, opgesteld op zeven december tweeduizend en tien, in uitvoering van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"Besluit:

1n het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap Burg BVBA VANSEVENANT RUDI met zetel te 8610 Kortemark, Belgiekstraat 4, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2010 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 29.136,87 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 15.843,33 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2010 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de Burg. BVBA VANSEVENANT Rudi en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 7 december 2010

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE."

De vergadering bespreekt deze verslagen en besluit ze goed te keuren.

Het voornoemde verslag van de zaakvoerder en het voornoemde verslag van de bedrijfsrevisor, worden aan

deze akte gehecht.

Il. Tweede besluit.

De vergadering besluit de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal dus vanaf heden enkel nog bestaan voor de behoeften van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder in de vennootschap. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

xNG»ar,rrnN = el-FLIFelE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 0 JAN, 2011

velu E

1111111111.111.1111111!IIIIIIIII

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

III. Derde besluit.

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te steilen op één. Zij benoemt als vereffenaar: de heer Vansevenant Rudi, voornoemd, hier tegenwoordig, die verklaart deze functie te aanvaarden. Weliswaar is de ' benoeming van de vereffenaar onderworpen aan de bevestiging of homologatie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De duur van de opdracht van de vereffenaar gaat in vanaf de homologatie van de benoeming van de vereffenaar door de bevoegde rechtbank van koophandel en geldt voor onbepaalde termijn tot beëindiging van de hem opgedragen taak. De vereffenaar mag ook na de afsluiting van de vereffening aile formaliteiten en handelingen stellen die na sluiting van de vereffening door de wet zijn opgelegd.

De algemene vergadering besluit dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder toevlucht te moeten nemen tot een machtiging door de algemene vergadering in de gevallen waarin voormeld wetboek dit zou voorzien.

De vereffenaar wordt ervan vrijgesteld boedelbeschrijving te doen opmaken en kan verwijzen naar de boeken en registers van de vennootschap.

" De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun machten toekennen, die naar zijn/haar i oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar.

Hij zal ten aanzien van derden, de macht die hem daartoe door de algemene vergadering gegeven werd niet moeten rechtvaardigen.

De vereffenaar zal hun mandaat ten kosteloze titel, dus zonder enige vergoeding, uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

IV. Vierde besluit.

De algemene vergadering besluit décharge te verlenen aan de uittredende zaakvoerder betreffende de

uitoefening van zijn mandaat gedurende het lopende boekjaar, onder voorbehoud evenwel van hetgeen uit het

verslag van de vereffenaar zou kunnen blijken ten zijnen laste.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester DE CUMAN Johan, notaris te Kortemark

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte, de dato 22 december 2010;

- verslag van het bestuursorgaan in uitvoering van artikel 181 wetboek van vennootschappen, de dato 7

december 2010, met aangehechte staat van activa en passiva per 30 september 2010

- verslag bedrijfsrevisor, de dato 7 december 2010.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 30.09.2010, NGL 14.01.2011 11002-0027-012
30/04/2010 : VEA019982
07/04/2009 : VEA019982
03/04/2008 : VEA019982
06/04/2007 : VEA019982
31/03/2006 : VEA019982
04/04/2005 : VEA019982
01/04/2004 : VEA019982
07/05/2003 : VEA019982
16/01/2003 : VEA019982
19/11/2002 : VEA019982

Coordonnées
VANSEVENANT RUDI

Adresse
BELGIEKSTRAAT 4 8610 KORTEMARK

Code postal : 8610
Localité : KORTEMARK
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande